Kokemuksia Lecibsin kennelistä

Mää2017

Hei! Olemme miettineet koiran ottamista Lecibsin kennelistä. Kertokaapa kokemuksianne kyseisestä kennelistä :)

13

9800

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 151515

      Mitäs petuja toi kenneli myy?

      • Mää2017

        Cockerspanieleita, lapinkoiraa, kleinpitzejä ja mittelspitzejä.


      • 5070

        Pala lapinkoiraa kiitos.


    • Anonyymi

      Meillä on koira Lecibsin kennelistä. Iso kenneli jossa on menestyksekäitä koiria ja olemme olleet tyytyväisiä...se ei ole mikään pieni kotikenneli, mutta kennelin omistajalla on kokemusta ja näkemystä koirista, sekä ulkomuototuomarina toimii....ympäri maailmaa.

    • Anonyymi

      Meillä oli eka berninpaimenkoira ko. kennelistä. Saimme terveen ja upean bernin sieltä. Kennelin valintaan myöhemmin ainakin meillä, on vaikuttanut se, että kasvattajaan voi olla yhteydessä aina tarvittaessa ja että kasvattaja tukee arkisessa elämässä. Lecibsinin kasvattajan kanssa kanssakäymistä ei ollut ollenkaan. Haimme pennun hoitolasta, jossa vanhempi pariskunta luovuttivat pennun, antoivat ohjeet ja allekirjoitimme kauppakirjat ym. asiakirjat. Kasvattajaa emme missään vaiheessa tavannee,t emmekä olleet yhteydessä koskaan. Joskin ei tarvinnutkaan, koska berni oli terve ja mitään muitakaan ongelmia ei tullut.

    • Anonyymi

      Mielestäni se on ammattitaitoinen hyvin toimiva kennel. Minulle tuli lapinkoira joka on vähän yli vuoden nyt.olen aina saanut kennelistä apua puhelimitse pentuajan kyselyihin. Terve iloinen lapinkoiratyttelini on täydellinen. Kiitos.

      • Anonyymi

        Tykkään tästä kennelistä tulee ihmisen näköisiä koiria mulatteja??


    • Anonyymi

      Meillä on 10 v lapinkoira, joka on ostettu kyseisestä kennelistä. Paremman luonteista koiraa saa hakea. Kiltti ja terve on ollut aina. Ei mitään ongelmia kasvattajan eikä koiran kanssa. Suosittelen.

    • Anonyymi

      Kauniit koirat ja aivan mahtava isäntä kennelillä.paljotehty yhteistyötä,Jstkossakik äjellaan astutuksillr hänen luokseen.

      • Anonyymi

        Satu älä valehtele.


    • Anonyymi

      Älkää missää nimessä ottako tuolta pentutehtailijalta, koiranettiä kun katsoo niin tajuaa minkälainen paikka kyseessä… Ottakaa vastuulliselta jalostussuosituksia noudattavalta kasvattajalt!!

    • Anonyymi

      Juu älkää sekaantuno tähän kenneliin. Vaikka olisi kuinka ulkomuototuomari ja pitkään kasvattanut henkilö, ei ole todellakaan normaalia pentutehtailla noin. Se että jotkut ovat saaneet terveitä koiria häneltä, niin hyvä teille. Se ei tee kennelistä silti hyvää. Kyseisestä kennelistä löytyy uroksia joilla tehty mm. 64 pentuetta. Löytyy uroksia jotka olleet 8-11kk kun teetetty pennut. Nartuilla tehdään vuoden välein pennut. Löytyy E/E ja D/D lonkkaisia JALOSTUSkoiria. Ja suurimallaosalla ei edes ole terveystutkimuksia tehtynä.
      Että onko tämä sitten kovin eettistä ja koiran terveys edellä tehtyä toimintaa?
      Myöskään koiran vanhempia ei pääse näkemään, eikä niihin liittyviin kysymyksiin vastata. Kokemusta on, sillä olen itse valitettavasti hankkinut täältä koiran. Nyt kokemusta viisaampana osaan jatkossa tutkia asita paremmin ja kiinnittää hälytysmerkkeihin huomiota, enkä todellakaan vastaavanlaista toimintaa tue.

      Älkää tekään ostako täältä pentuja, älkää tukeko pentutehtailua🙏🏼

    • Anonyymi

      Sain Lecibcinistä todella upean kleinspitzin viisi vuotta sitten. Se on iso kennel mutta sellainen tunne tuli, että koiria kohdellaan hyvin. Näitä pentuni kaksi kertaa emän kanssa ja myös uros esiteltiin meille. Koirani on terve ja älykäs ja kaunis. Suosittelen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 155
      4557
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      117
      4165
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2750
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      93
      1596
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe