Baaritytön kotiutuminen

Monia baarityttöjä tuntevana pitää paria asiaa kommentoida heidän elämästään ja valinnoistaan, kun on tässä tuoreita tapauksia taas huolehdittavana ja olen välillä kuin SPR täällä sillä erotuksella, että minun apuni menee suoraan avun tarvitsijoille, eikä mene "kuluihin".

Alunperin se on kaveri, sisko tai muu sukulainen joka heidät houkuttelee juhlahumuun ja isojen rahojen pariin Pattayalle.

Ne jotka sopeutuu, ovat ammatissaan kuin kotonaan ja heillä on hienot kaveriyhteisöt ja runsaasti juhlia. Juhlan aiheeksi kelpaa mikä vaan ja kivaa on. Jokainen tuo kykyjensä mukaan jotakin ja kokkaa mitä osaa. Viski virtaa.

Ne jotka eivät tykkää ammatistaan, häipyvät varsin pian. Monella on määrätietoinen idea tehdä tiettyyn rahasummaan saakka hommia. Jotkut vain keikan tai pari.

Olen nähnyt myös useita tapauksia, joissa kiltistä ja ujosta maaseudun tytöstä tulee vuodessa tai kahdessa täydellisiä syöjättäriä. Elävät kuin Paris Hilton kukoistuskauttaan.

Vakipokat ovat parhaita asiakkaita ja turvallista seuraa. Saavat leikkiä sitten parisuhdetta pienen ajanjakson mukavaa korvausta vastaan ja saavat lomaa baarista.

Parhailla vuosia työskenneillä on kymmeniä pokia. Jotkut parasta bisnestä tekevät jaksavat pitää jatkuvasti yhteyttä niihin kaikkiin pokiin ja rahantuloa ei voi estää. Samaan aikaan saavat käteistä, sapuskaa ja ylläpidon kun viisi muuta on laittanut juuri rahaa tilillensä.
Landelle nousee komeat talontötteröt ja heillä on enemmän rahaa kuin sillä farangilla. Ainakin tilapäisesti.

Köyhistä oloista tulevina heillä se raha ei sitten pesää tee. Se menee sukulaisten taskuihin ja lasten menoihin.
Niin kauan kuin rahantulo jatkuu, ei ole mitään ongelmia. Päinvastoin. Monet elää unelmaansa ja monet löytää sen miehen. Katsokaa miehet sitten että ette tee katteettomia lupauksia ja liioittele varallisuuttanne. Lomalla rahankäytöstä joku saattaa saada sellaisen kuvan että olette supervarakkaita ja sitten se on melkoinen pettymys tytölle kun glamouria ei enää arjessa olekaan. Suurin osa kuitenkin onnistuu valinnoissaan ja ne jotka eivät tykänneet ammatistaan ovat onnellisimpia muualla farangin maassa.

Sitten niihin ongelmiin. Kun ikää alkaa olla yli 35 ja tienestit heikkenee ja loppuu, eikä sitä miestä ole löytynyt ja kukaan ei enää lähetä rahaakaan.. Koittaa karu paluu sinne maaseudulle. Entisenä suvun elättäjänä heitä hävettää etteivät enää kykene siihen elättämiseen ja mitään he eivät välttämättä osaa siellä tehdä. Säästöjä ei ole eikä sosiaaliturvaa.

Heitä ei myöskään helposti kiinnosta mikään 5000 bahtia kuukaudessa jostakin raskaasta työstä. Se on nöyryyttävää ja masentavaa tytölle, joka ennen teki parhaimmillaan kymppitonnin vuorokaudessa. Sitten jos on vielä taipumusta olla juomaan siellä juhlahumun keskellä niin se lisää masennusta entisestään.

Seuraavaksi tehdään comebackkejä freelancer hommiin Bangkokiin ja muualle. Niilllä paikataan hetkellisesti tyhjiötä. Sitten käydään niitä entisiä poikakavereita läpi josko jonkun kanssa vielä asiat etenisi. Joillakin etenee, useimmilla ei.

Nuorta uutta iloista tyttöä on niin paljon tarjolla, ettei monikaan vanha enää pärjää kilpailussa.

Tilannetta voisi vertailla vaikka siihen, että suomalainen on suosittu ja menestyvä yrittäjä ja reipas sosiaalinen ja maailmaa nähnyt perheenisä.
Sitten tulee vaikeuksia, firma kaatuu, kaverit katoaa, äijä alkaa dokaa, tulee terveysongelmia, vaimo lähtee, talo menee alta ja mies löytää itsensä jostakin vuokramurjusta yksinään käynnistämässä corollaansa naapurin akkukaapelien avulla. Hänelle tarjotaan hommia joista jää kaksi tonnia kuukaudessa kouraan. Entinen menestyjä ei hirveästi asiasta innostu, koska ennen hän tienasi sen parissa päivässä.

Kaikella millä on alku, on myös loppu. Niin myös baarityttöjen urilla. Ei siinä sen ihmeempää loppupelissä ole. Olen muutaman lopettamassa olevan ihanaisen naisen hyvä ystävä. Surullista sivusta seurattavaa, melkoista seilaamista, huonoja bisnesideoita ja tunnekuohuja.

Siirtymävaihe siviiliin kestää vähintään 1-2 vuotta. Suurin osa selviytyy lopulta komeasti ja varsinkin ne jotka saavat sen Jormansa lopulta koukkuun.

Kontrasti maaseudun elämän ja Pattayan yöelämän välillä on huikea. Nostan hattua kaikille naisille, jotka maalle sopeutuvat sen jälkeen. Se vaatii luonnetta ja sitä kyllä useimmilla thaikuilla piisaa.

Uusin villitys pyytää rahaa entisiltä pokiltaan on hammassärky. Kenenpä kiltin farangin sydän ei lämpenisi lähetetylle valokuvalle, jossa tyttö kyyneleet silmissä kertoo kivusta.
Minun ykköstytölleni joka on maalla, olen lähettänyt hammassärkyihin jotakin 35000 bahtia yhteensä. Sanoinkin hänelle että nyt sun pitää keksiä joku toinen paikka mikä on kipeä, sillä tuolla rahalla saa jo melkein tekohampaat.

Pitäkää hauskaa ja pitäkää tytöistä huolta, niinkuin he ovat pitäneet teistä huolta.

Hyvää uutta vuotta 2017!
Ilmianna
Jaa

34 Vastausta


Suomalaiset löysäPertit kyllä hakee maadeudulta niitä rupusia loppuunajettuja kun saa halvalla. Sama kun Saksasta auton haku. Suomalainen hakee niitä halpoja vanhoja paskoja mitkä joku on dumpannut niin suomalainen perusReijo hakee silmät kiilluen 600000 ajetun vanhan taksi-Mesen Suomeen ja on ihan kyrpä pystyssä.

Suomalaiselle kelpaa aina paskakin kun saa halvalla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Joillekin kelpaa Lada, toisille Mersu.

Ei voi yleistää, vaikka itsekin ihmettelen joitain suomimiehiä, niin ei kaikki todellakaan tyydy halvimpaan ja heikkolaatuisimpaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ei kannata lyödä rahojaan taikkuhoroon. Suominainen on tasokas ja tasa-arvoinen. Mutta kun ei sitä saa millään. Pitää sitten iskeä tollainen taikkupano.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
muttakyllänolottaakin kirjoitti:
Ei kannata lyödä rahojaan taikkuhoroon. Suominainen on tasokas ja tasa-arvoinen. Mutta kun ei sitä saa millään. Pitää sitten iskeä tollainen taikkupano.
Kuka suominainen? Tunnen muutamia rotunaisia Suomesta, mutta ne ovat harvassa. Eka exäni on rotunainen, mutta ei siunattu älyn lahjoilla. Loistava perheenäiti ja ihan ykkösluokkaa sängyssä. Kyllästyin siihen, että korvien välistä puuttui aika paljon. Niin sanottu tasa-arvo on myöskin erittäin luotaan työntävä aate. Naisen pitää olla nainen eikä mies. Katsopas vaikka 200 merkittävintä keksintöä maailmassa. Naiset ovat niistä keksineet jotakin kolme kpl. Naisista ei ole johtajiksi ja kaiken maailman naiskiintiöt on turmiollisia. Nainen jos johtaa naisia, niin hän on täysi sadisti ja narsisti. Kanalauma tarvitsee aina kukon tai mopo karkaa käsistä.

Itse diggaan tummempaa sorttia. Myös ihonväriltään. Oi sitä tunnetta kuule kun tulikuuma sileäihoinen töröhuuli painautuu kylkeen kiinni ja tietää mitä mies tahtoo ilman erillisiä neuvotteluja.

Koulut ei tee ketään viisaaksi eikä houkuttelevammaksi. Elämänkokemus tekee ja pitää olla historiaa ollakseen kiinnostava. Pthyi ja hui joku akateeminen jakkunainen Suomesta... En koskisi tikullakaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Juttusi on ihan totta, itsekin useita kymmeniä, ehkä jo sata kokeneena tunnen heidän sielunelämäänsä aika hyvin.

Moni elää juhlahumua, mutta on silti hyvin yksinäinen, baarikaverit eivät ole oikeita kavereita, hehän ovat tavallaan kilpailijoita kun asiakkaista kilpaillaan.

Moni on sanonut että ainoa oikea ystävä on kämppäkaveri, joka usein on ystävä jo sieltä Isanin ajoilta ennen baarihommia.

Tottakai parhaat pokat on vakioasiakkaat, uudesta asiakkaasta ei koskaan tiedä onko se väkivaltainen tai rajuotteinen perverssi. Vanha tuttu asiakas on turvallinen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Totta tuo kilpailuasia. Asiakkaista tapellaan ja voi sitä tyttöä, joka kajoaa kaverinsa vakipokaan. Käyvät kuin tiikeri sellaisen kimppuun ja pettäjätyttö joutuu epäsuosioon eikä häneen enää luoteta.

Mutta sitten on toisaalta se "kohtalotoverien" yhteishenki. Sellainen joka meillä pojilla oli armeijassa ja rippileirillä. Samassa veneessä kun oltiin pitkään yhdessä, niin yhteishenkeä muodostui väkisin.

Yksi tyttö, joka oli Facebook kaverini ja tuon mainitun hammassärkytytön paras kaveri Pattayalla ollessaan, oli poistanut minut kavereistaan. Kysyin hammassärkytytöltä syytä että miksiköhän oli poistanut, niin kertoi itse käskeneensä tämän poistaa. Kysyin että miksi teit sen, niin kuulema siksi että se tyttö oli laittanut minun Facebook sivulle joulutervehdyksen jossa tonttuoravalla oli sydän sylissään. :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Baareissa on joskus tyttöjä jotka eivät edes puhu toisilleen. Syynä voi olla toisen vakioasiakkaan vienti tms.

Itsellekin kävi kerran niin että Pattayalla olin useammalla reissulla ollut yhden tytön kanssa. Sitten kun menin seuraavan kerran baarissa oli niin kaunis uusi tyttö että halusin se. Kävin kuutena iltana peräkkäin hakemassa uuden tytön. Mun entinen oli niin suutuksissa ettei jutellut mullekaan.

Uusi tyttö kertoi että mun entinen tyttö on vihannut häntä koko ajan kun hän on siellä työskennellyt, mutta hän ei tiennyt syytä, koska ei mielestään ollut ikinä tehnyt tälle mitään.

Ehkä vain siksi että uusi tyttö oli nuorempi ja niin kaunis että keräsi kaikki asiakkaat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Asiantuntevasti kirjoitettu muuten, mutta olen sitä mieltä, että nykyään vaaditaan huippupimulta lapsettomuutta ja alle 22 vuoden ikää. Kolmekymppinen on jo kehäraakki rannallakin. Näin se menee. Asiakkaiden vaatimukset kasvavat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Totta. Hämärissä goukkareissa sopivassa valossa hyvin meikattu ja hyvin säilynyt nainen menee humalaiselle asiakkaalle kuitenkin ihan täysillä, jos nainen osaa hommansa. Ainakin kerran. Viime reissulla kävi minulle niin. Kaunotar loikkasi syliin suutelemaan heti kun päästiin sisään pikku maistissa. Jos siinä olisi pitänyt arvioida ikää niin olisin sanonut 26. Yöllä hotellilla kun meikit oli pesty ja irtoripset irroitettu, niin huomasin totuuden. Hän oli 39v jolla oli kaksi aikuista lasta. Pelinainen viimeisen päälle. Suomessa menisi ihan täysillä upeine vartaloineen ja kelpaisi melkein kelle vaan miehelle, mutta kuten sanoit niin Pattayalla kilpailu on kovaa.
http://aijaa.com/875tN7
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Te olette juuri sitä huononpaa ainesta josta lerppa jaksaa ilmoitella.
Olkoonkin idiootimpi se joka jaksaa idiooteista koko ajan marista ei se tee teistä sankaria.
Ymmärrän ettei teitä kiinnosta mitä teistä ajatellaan, koska ei sillä ole enään väliä.
Meitä asiallisia pattayan matkailijoitakin on tuhansia tämä vaan vihaisille femakoille tiedoksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
15 VASTAUSTA:
Minkälainen on asiallinen matkailija, joka ymmärtää tuttavuuden paikallisten kanssa olevan negatiivista.
Aloittaja kertoi elämänkohtaloista, joita hänellä tiedossaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ketä kiinnostaa vihaisten femakoiden mielipiteet? Ihmisiä ne on baaritytötkin siinä missä muutkin. Hyvä että jotkut on heidänkin hyvinvoinnista huolissaan. Vai oikein huonompaa ainesta hehheh
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Aloittaja myös myötäilee omaa fiktiivistä kertomustaan nimimerkillä "PilleriäTarttisTaask"Ehkä aloittajan naiset on tuollainen, se ei tarkoita että kaikki naiset olisivat. Ei aloittaja tiedä kun tarinat, mitkä sille on joku kertonut. Joskus ihmetellyt, että miten noin hyvin elämässä menestynyt kaveri viitsii pyöriä jollain kipeellä matkailu saitilla joka päivä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
luuvalotukukkii kirjoitti:
Aloittaja myös myötäilee omaa fiktiivistä kertomustaan nimimerkillä "PilleriäTarttisTaask"Ehkä aloittajan naiset on tuollainen, se ei tarkoita että kaikki naiset olisivat. Ei aloittaja tiedä kun tarinat, mitkä sille on joku kertonut. Joskus ihmetellyt, että miten noin hyvin elämässä menestynyt kaveri viitsii pyöriä jollain kipeellä matkailu saitilla joka päivä.
Tottahan tuo on joka sana. Minua huvittaa te joille kertomus hotelliin menemisestä naisen kanssa on Kallesta kopsattua pornoa ja baaritytön tunteminen tekee huonommaksi ainekseksi. :DDD
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Me miehet jotka Thaimaassa tyttöjen kanssa hengailemme olemme hyväntekijöitä. Autamme köyhiä Isaanin perheitä saamaan riisiä ja muutakin ruokaa pöytään ja avustamme myös lääkäri ym. kuluissa. Teemme parempaa työtä kuin yksikään Suomalainen hyvänteko järjestö, joissa välikädet vie osan avustuksista omiin taskuihin. Me Jalot Miehet annamme avustuksen ilman välikäsiä sitä tarvitseville ja saamme nautintoa siinä samalla. Olkaamme siis ylpeitä ja älkäämme välittäkö vanhollis-lestadiolaisella ajatusmaailmassa elävien paatoksellisista kirjoituksista.
Thaimaassa ei ole prostituutiota vaan nämä baari tytöt ovat Thaimaalaisten mielestä seuralaistyttöjä siis samoin kuin Japanin Geishat. Kun käyttäydyt tytölle kohteliaasti he palvelevat sinua esim leikkaamalla kyntesi, myös varpaankynnet, ajavat parran, pesevät sinut 3-4 kertaa vuorokaudessa seksikäästi yhteis suihkussa, käyvät kaupassa, hierovat hartiat niskat ym. Kunnioittakaa siis tyttöjä niin he kunnioittavat teitä.
On ilo katsella Thaimaassa kateellisia naimisissa olevien miesten katseita jotka vilkuilevat tyttöjämme vaimojensa tuiman katseen välttäessä. Mutta turhaan katselevat ei tyttömme heistä ole kiinnostuneita heillä on jo meidät Jalot Vapaat Herrasmiehet Hyväntekijänsä.
Eikä kaduta ollenkaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Yli400TyttöäAvustanut kirjoitti:
Me miehet jotka Thaimaassa tyttöjen kanssa hengailemme olemme hyväntekijöitä. Autamme köyhiä Isaanin perheitä saamaan riisiä ja muutakin ruokaa pöytään ja avustamme myös lääkäri ym. kuluissa. Teemme parempaa työtä kuin yksikään Suomalainen hyvänteko järjestö, joissa välikädet vie osan avustuksista omiin taskuihin. Me Jalot Miehet annamme avustuksen ilman välikäsiä sitä tarvitseville ja saamme nautintoa siinä samalla. Olkaamme siis ylpeitä ja älkäämme välittäkö vanhollis-lestadiolaisella ajatusmaailmassa elävien paatoksellisista kirjoituksista.
Thaimaassa ei ole prostituutiota vaan nämä baari tytöt ovat Thaimaalaisten mielestä seuralaistyttöjä siis samoin kuin Japanin Geishat. Kun käyttäydyt tytölle kohteliaasti he palvelevat sinua esim leikkaamalla kyntesi, myös varpaankynnet, ajavat parran, pesevät sinut 3-4 kertaa vuorokaudessa seksikäästi yhteis suihkussa, käyvät kaupassa, hierovat hartiat niskat ym. Kunnioittakaa siis tyttöjä niin he kunnioittavat teitä.
On ilo katsella Thaimaassa kateellisia naimisissa olevien miesten katseita jotka vilkuilevat tyttöjämme vaimojensa tuiman katseen välttäessä. Mutta turhaan katselevat ei tyttömme heistä ole kiinnostuneita heillä on jo meidät Jalot Vapaat Herrasmiehet Hyväntekijänsä.
Eikä kaduta ollenkaan.
No johan oli paskaa. Reppanaukko koittaa selitellä huorissakäyntiään.

Luuseri
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Yli400TyttöäAvustanut kirjoitti:
Me miehet jotka Thaimaassa tyttöjen kanssa hengailemme olemme hyväntekijöitä. Autamme köyhiä Isaanin perheitä saamaan riisiä ja muutakin ruokaa pöytään ja avustamme myös lääkäri ym. kuluissa. Teemme parempaa työtä kuin yksikään Suomalainen hyvänteko järjestö, joissa välikädet vie osan avustuksista omiin taskuihin. Me Jalot Miehet annamme avustuksen ilman välikäsiä sitä tarvitseville ja saamme nautintoa siinä samalla. Olkaamme siis ylpeitä ja älkäämme välittäkö vanhollis-lestadiolaisella ajatusmaailmassa elävien paatoksellisista kirjoituksista.
Thaimaassa ei ole prostituutiota vaan nämä baari tytöt ovat Thaimaalaisten mielestä seuralaistyttöjä siis samoin kuin Japanin Geishat. Kun käyttäydyt tytölle kohteliaasti he palvelevat sinua esim leikkaamalla kyntesi, myös varpaankynnet, ajavat parran, pesevät sinut 3-4 kertaa vuorokaudessa seksikäästi yhteis suihkussa, käyvät kaupassa, hierovat hartiat niskat ym. Kunnioittakaa siis tyttöjä niin he kunnioittavat teitä.
On ilo katsella Thaimaassa kateellisia naimisissa olevien miesten katseita jotka vilkuilevat tyttöjämme vaimojensa tuiman katseen välttäessä. Mutta turhaan katselevat ei tyttömme heistä ole kiinnostuneita heillä on jo meidät Jalot Vapaat Herrasmiehet Hyväntekijänsä.
Eikä kaduta ollenkaan.
Japanin geissoissa ja Pattayan beer baarin huorissa on se ero, että sinun rahasi ei riitä koskaan geishan palveluihin. Siksi joudut käymään kerran vuodessa hyväksikäyttämässä sinuakin köyhempiä tyttöjä Pattayalla. Häpeä " rakkauden ritari" Tytöt näkevät sinusta painajaisia vielä pitkään senkin jälkeen kun olet heidät hyljännyt. Häpeä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Yli400TyttöäAvustanut kirjoitti:
Me miehet jotka Thaimaassa tyttöjen kanssa hengailemme olemme hyväntekijöitä. Autamme köyhiä Isaanin perheitä saamaan riisiä ja muutakin ruokaa pöytään ja avustamme myös lääkäri ym. kuluissa. Teemme parempaa työtä kuin yksikään Suomalainen hyvänteko järjestö, joissa välikädet vie osan avustuksista omiin taskuihin. Me Jalot Miehet annamme avustuksen ilman välikäsiä sitä tarvitseville ja saamme nautintoa siinä samalla. Olkaamme siis ylpeitä ja älkäämme välittäkö vanhollis-lestadiolaisella ajatusmaailmassa elävien paatoksellisista kirjoituksista.
Thaimaassa ei ole prostituutiota vaan nämä baari tytöt ovat Thaimaalaisten mielestä seuralaistyttöjä siis samoin kuin Japanin Geishat. Kun käyttäydyt tytölle kohteliaasti he palvelevat sinua esim leikkaamalla kyntesi, myös varpaankynnet, ajavat parran, pesevät sinut 3-4 kertaa vuorokaudessa seksikäästi yhteis suihkussa, käyvät kaupassa, hierovat hartiat niskat ym. Kunnioittakaa siis tyttöjä niin he kunnioittavat teitä.
On ilo katsella Thaimaassa kateellisia naimisissa olevien miesten katseita jotka vilkuilevat tyttöjämme vaimojensa tuiman katseen välttäessä. Mutta turhaan katselevat ei tyttömme heistä ole kiinnostuneita heillä on jo meidät Jalot Vapaat Herrasmiehet Hyväntekijänsä.
Eikä kaduta ollenkaan.
Ei ne tee mitään noista asioista joita mainitsit. Niitä varten on eri ihmiset. Olet katkera ja läski akka Suomesta. Se on ainoa fakta. Aloitus on sen sijaan silkkaa asiaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
paakapong kirjoitti:
Japanin geissoissa ja Pattayan beer baarin huorissa on se ero, että sinun rahasi ei riitä koskaan geishan palveluihin. Siksi joudut käymään kerran vuodessa hyväksikäyttämässä sinuakin köyhempiä tyttöjä Pattayalla. Häpeä " rakkauden ritari" Tytöt näkevät sinusta painajaisia vielä pitkään senkin jälkeen kun olet heidät hyljännyt. Häpeä.
Ei sellainen ole hyväksikäyttöä missä molemmat toimivat yhteisymmärryksessä.
Myöskään et voi tietää kirjoittajan taloudellista tilaa etkä myöskään kuinka usein kirjoittaja käy Thaimaassa etkä sitä millaista unta tytöt näkevät. Luulet vain, sinä olet tyypillinen ahdasmielinen suomalainen tiukkapipo joka ei ymmärrä elämän nautinnoista yhtään mitään.
Kirjoittaja kirjotti Thaimaasta yleisesti ja sinä Pattayan beer bareista? Sekin todistaa vajaan ajatusmaailmasi. Et myöskään ole koskaan Thaimaassa käynyt, saati keskustellut thaimaalaisten kanssa, thait kun kutsuvat näitä tyttöjä seuralaistytöiksi, he tuskin koskaan käyttävät sanaa huora näistä tytöistä,vaan bamröö joka tarkoittaa palvelijatyttö.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
nukujuoppoakka kirjoitti:
Ei ne tee mitään noista asioista joita mainitsit. Niitä varten on eri ihmiset. Olet katkera ja läski akka Suomesta. Se on ainoa fakta. Aloitus on sen sijaan silkkaa asiaa.
Ei varmaan teekkään, sinulle.
Kun on vuosien kokemus ympäri Thaimaata ja hieman thaikielen taitoa niin tilanne toinen kuin jollain kerran kaksi viikkoa käyneellä.
Raa khaa thoo nyng wan ryy sapdaa pen thai rai khap.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
paakapong kirjoitti:
Japanin geissoissa ja Pattayan beer baarin huorissa on se ero, että sinun rahasi ei riitä koskaan geishan palveluihin. Siksi joudut käymään kerran vuodessa hyväksikäyttämässä sinuakin köyhempiä tyttöjä Pattayalla. Häpeä " rakkauden ritari" Tytöt näkevät sinusta painajaisia vielä pitkään senkin jälkeen kun olet heidät hyljännyt. Häpeä.
Paakapong. Miksi ylläpidät tuota typerää kullin mitta ketjua? Taidat olla lapsi vielä.
Ja se on khapong.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Yli400TyttöäAvustanut kirjoitti:
Me miehet jotka Thaimaassa tyttöjen kanssa hengailemme olemme hyväntekijöitä. Autamme köyhiä Isaanin perheitä saamaan riisiä ja muutakin ruokaa pöytään ja avustamme myös lääkäri ym. kuluissa. Teemme parempaa työtä kuin yksikään Suomalainen hyvänteko järjestö, joissa välikädet vie osan avustuksista omiin taskuihin. Me Jalot Miehet annamme avustuksen ilman välikäsiä sitä tarvitseville ja saamme nautintoa siinä samalla. Olkaamme siis ylpeitä ja älkäämme välittäkö vanhollis-lestadiolaisella ajatusmaailmassa elävien paatoksellisista kirjoituksista.
Thaimaassa ei ole prostituutiota vaan nämä baari tytöt ovat Thaimaalaisten mielestä seuralaistyttöjä siis samoin kuin Japanin Geishat. Kun käyttäydyt tytölle kohteliaasti he palvelevat sinua esim leikkaamalla kyntesi, myös varpaankynnet, ajavat parran, pesevät sinut 3-4 kertaa vuorokaudessa seksikäästi yhteis suihkussa, käyvät kaupassa, hierovat hartiat niskat ym. Kunnioittakaa siis tyttöjä niin he kunnioittavat teitä.
On ilo katsella Thaimaassa kateellisia naimisissa olevien miesten katseita jotka vilkuilevat tyttöjämme vaimojensa tuiman katseen välttäessä. Mutta turhaan katselevat ei tyttömme heistä ole kiinnostuneita heillä on jo meidät Jalot Vapaat Herrasmiehet Hyväntekijänsä.
Eikä kaduta ollenkaan.
Aivan, itsekin koen itseni hyväntekijäksi kun kaksi kertaa vuod3ssa käyn lahjoittamassa rahojani thaimaan tytöille.

Olen rehellisempi kuin SPR kun annan rahani suoraan lyhentämättömänä avustuksen kohteelle. Spr vetää itse puolet välistä organisaationsa pyörittämiseksi ja hyysäreidensä palkkaamiseksi, siksi en ikinä lahjoita heille mitään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hyväntegijä kirjoitti:
Aivan, itsekin koen itseni hyväntekijäksi kun kaksi kertaa vuod3ssa käyn lahjoittamassa rahojani thaimaan tytöille.

Olen rehellisempi kuin SPR kun annan rahani suoraan lyhentämättömänä avustuksen kohteelle. Spr vetää itse puolet välistä organisaationsa pyörittämiseksi ja hyysäreidensä palkkaamiseksi, siksi en ikinä lahjoita heille mitään.
SPR on korruptoitunut bisnesorganisaatio. Siellä virnuilee meidän Nasimakin punainen liivi päällä onnellisena hyväntekijänä, sen jälkeen kun teki kymmenen miljoonan ja kolmen vuoden diilin SPR:n kanssa pakoloisten majoittamisesta. Kelatkaa mikä bisnes. 2000 euroa majapaikasta jokaisesta asiakkaasta. 300 asiakasta on 600 tonnia kuussa, josta jää kulujen jälkeen 400 tonnia viivan alle joka kuukausi. Ei ihme että naurattaa Nasimaa se kolikkokuppi kourassa kun poseeraa.
http://static.mvlehti.net/uploads/2016/03/Nasima-SPR.jpg

Olen samaa mieltä "Yli400TyttöäAvustanut" nimimerkin kanssa. Meidän rahoja ei varasta rikkaat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
nukujuoppoakka kirjoitti:
Ei ne tee mitään noista asioista joita mainitsit. Niitä varten on eri ihmiset. Olet katkera ja läski akka Suomesta. Se on ainoa fakta. Aloitus on sen sijaan silkkaa asiaa.
Eikö muka. Et ole Thaimaassa käynyt tai et osaa käyttäytyä Thaimaalaisten kanssa. Taidat olla niitä poikia jonka luota tytöt poistuvat tekosyitä käyttäen nopeasti.
Taidat itse olla katkera.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ekareissuvuonna1997 kirjoitti:
Eikö muka. Et ole Thaimaassa käynyt tai et osaa käyttäytyä Thaimaalaisten kanssa. Taidat olla niitä poikia jonka luota tytöt poistuvat tekosyitä käyttäen nopeasti.
Taidat itse olla katkera.
Pahoittelen, oli lukihäiriö eilen illalla autossa ja luulin nopeasti vilkaisten lerpan jutuiksi. Yhdyn kirjoitukseen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Vittunen vie mun suomalainen vaimo on käyttänyt mua hyväksi, mille palstalle mun pitäis ryhtyä oireileen, oisko tää thaikaan palsta oikee, kun tänne on kaikki ongelmaiset pesiytynyt?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Muistakaa miehet tämä fakta: Jumala loi naisen miestä palvelemaan. Tämän faktan kun pidätte mielessä tulee hyvä ja kokemusrikas elämä.

Jos ette elämänne kuin Lerpalla!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Elämänohje kirjoitti:
Muistakaa miehet tämä fakta: Jumala loi naisen miestä palvelemaan. Tämän faktan kun pidätte mielessä tulee hyvä ja kokemusrikas elämä.

Jos ette elämänne kuin Lerpalla!
ja muna kädessä kelan yksiössä vaan runkkaat
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
heippa100 kirjoitti:
ja muna kädessä kelan yksiössä vaan runkkaat
miten muka muuten voi runkata kuin muna kädessä? Opeta mua... mulla on aina lerppa kädessä kun wankkaan menemään. factaa on myös resuperseet että lentokapteenin hattu päässä runkatessa mälli lentää pidemmälle.. reppanat..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mun täytyy tunnustaa.
Larppa on mun vaimo ja toi mitä se runkkaa, on mussa kiinni.
Ajatelkaa pojat vähän, ei oo helppoo mulla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mä oon jo kotiutunut, mutta Lerpukka aina silloin tällöin webbirunkkaa ensin lähettäen satskun, silloin joudun aktivoitumaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Näiden baarityttöjen on pakko myydä itseään jotta säilyisivät itse sekä heidän lapsensa ja sukunsa hengissä. Jos heillä olisi sos.turva yms sellaista jota meidän yht.kunnassa on, he eivät myisi itseään miehille.

Viime vuosisadan ja 1900-luvun alkuun asti meillä kukoisti juuri tuollainen itsensä myymiskulttuuri. Köyhät tytöt myivät pakosta itseään jotta eivät kuolisi nälkään.

Kyllähän sitä voi kutsua kehitysavuksikin, se menee suoraan antajalle.

Thaimaa salliii tämän kyseenalaisen kehitysavun koska Thaimaa on todellaköyhä maa ja tulonjako epäoikeudenmukaista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Tulonjako on juuri sen verran mitä kukakin tienaa. Poliittinen korruptoitunut eliitti on kaikkialla maailmassa epäoikeudenmukainen. Joskus luin jostakin että jenkeissä toimitusjohtaja tienaa keskimäärin 40 x enemmän kuin duunari. Suomessa se on 0,7 kertaa "enemmän" kuin duunari eli meillä yrittäjä-toimitusjohtajat saavat useimmiten 30% vähemmän liksaa kuin keskipalkkainen duunari.

Thaimaa ei ole millään maailman mittapuulla "todella köyhä" maa.

BKT Thaimaa:
– yhteensä 539,3 miljardia USD (sijalla 25)
– per asukas 8 100 USD
HDI (2014) 0,726[3] (sijalla 93)

BKT Suomi
-yhteensä 230,7 miljardia USD[4] (sijalla 35)
– per asukas 42 159 USD[4] (sijalla 21)
HDI (2014) 0,883[5] (sijalla 24)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Asiaa kirjoittelette.
Tosin palstalla ilmenee suomalaisten miesten idiotismi ja hyväksikäyttö, joka ällöttää.
Ollaan niin vitun rikkaita ja kaikkea sellaista, kun itsellä on käytössään matkabudjettina enemmän kuin thaikun vuosipalkka.
Sitten vielä kun joku ja useimmat kuten minä kunnioitamme kumppaniamme ja hänen kanssasisariaan, niin olemme fattapotukkaa ja pallomahoja ym. ym. ja jne.
Aloittajakin ihan asiallinen mies, mutta sai ryöpytyksen osakseen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Baaritytön kotiutuminen

Monia baarityttöjä tuntevana pitää paria asiaa kommentoida heidän elämästään ja valinnoistaan, kun on tässä tuoreita tapauksia taas huolehdittavana ja olen välillä kuin SPR täällä sillä erotuksella, että minun apuni menee suoraan avun tarvitsijoille, eikä mene "kuluihin".

Alunperin se on kaveri, sisko tai muu sukulainen joka heidät houkuttelee juhlahumuun ja isojen rahojen pariin Pattayalle.

Ne jotka sopeutuu, ovat ammatissaan kuin kotonaan ja heillä on hienot kaveriyhteisöt ja runsaasti juhlia. Juhlan aiheeksi kelpaa mikä vaan ja kivaa on. Jokainen tuo kykyjensä mukaan jotakin ja kokkaa mitä osaa. Viski virtaa.

Ne jotka eivät tykkää ammatistaan, häipyvät varsin pian. Monella on määrätietoinen idea tehdä tiettyyn rahasummaan saakka hommia. Jotkut vain keikan tai pari.

Olen nähnyt myös useita tapauksia, joissa kiltistä ja ujosta maaseudun tytöstä tulee vuodessa tai kahdessa täydellisiä syöjättäriä. Elävät kuin Paris Hilton kukoistuskauttaan.

Vakipokat ovat parhaita asiakkaita ja turvallista seuraa. Saavat leikkiä sitten parisuhdetta pienen ajanjakson mukavaa korvausta vastaan ja saavat lomaa baarista.

Parhailla vuosia työskenneillä on kymmeniä pokia. Jotkut parasta bisnestä tekevät jaksavat pitää jatkuvasti yhteyttä niihin kaikkiin pokiin ja rahantuloa ei voi estää. Samaan aikaan saavat käteistä, sapuskaa ja ylläpidon kun viisi muuta on laittanut juuri rahaa tilillensä.
Landelle nousee komeat talontötteröt ja heillä on enemmän rahaa kuin sillä farangilla. Ainakin tilapäisesti.

Köyhistä oloista tulevina heillä se raha ei sitten pesää tee. Se menee sukulaisten taskuihin ja lasten menoihin.
Niin kauan kuin rahantulo jatkuu, ei ole mitään ongelmia. Päinvastoin. Monet elää unelmaansa ja monet löytää sen miehen. Katsokaa miehet sitten että ette tee katteettomia lupauksia ja liioittele varallisuuttanne. Lomalla rahankäytöstä joku saattaa saada sellaisen kuvan että olette supervarakkaita ja sitten se on melkoinen pettymys tytölle kun glamouria ei enää arjessa olekaan. Suurin osa kuitenkin onnistuu valinnoissaan ja ne jotka eivät tykänneet ammatistaan ovat onnellisimpia muualla farangin maassa.

Sitten niihin ongelmiin. Kun ikää alkaa olla yli 35 ja tienestit heikkenee ja loppuu, eikä sitä miestä ole löytynyt ja kukaan ei enää lähetä rahaakaan.. Koittaa karu paluu sinne maaseudulle. Entisenä suvun elättäjänä heitä hävettää etteivät enää kykene siihen elättämiseen ja mitään he eivät välttämättä osaa siellä tehdä. Säästöjä ei ole eikä sosiaaliturvaa.

Heitä ei myöskään helposti kiinnosta mikään 5000 bahtia kuukaudessa jostakin raskaasta työstä. Se on nöyryyttävää ja masentavaa tytölle, joka ennen teki parhaimmillaan kymppitonnin vuorokaudessa. Sitten jos on vielä taipumusta olla juomaan siellä juhlahumun keskellä niin se lisää masennusta entisestään.

Seuraavaksi tehdään comebackkejä freelancer hommiin Bangkokiin ja muualle. Niilllä paikataan hetkellisesti tyhjiötä. Sitten käydään niitä entisiä poikakavereita läpi josko jonkun kanssa vielä asiat etenisi. Joillakin etenee, useimmilla ei.

Nuorta uutta iloista tyttöä on niin paljon tarjolla, ettei monikaan vanha enää pärjää kilpailussa.

Tilannetta voisi vertailla vaikka siihen, että suomalainen on suosittu ja menestyvä yrittäjä ja reipas sosiaalinen ja maailmaa nähnyt perheenisä.
Sitten tulee vaikeuksia, firma kaatuu, kaverit katoaa, äijä alkaa dokaa, tulee terveysongelmia, vaimo lähtee, talo menee alta ja mies löytää itsensä jostakin vuokramurjusta yksinään käynnistämässä corollaansa naapurin akkukaapelien avulla. Hänelle tarjotaan hommia joista jää kaksi tonnia kuukaudessa kouraan. Entinen menestyjä ei hirveästi asiasta innostu, koska ennen hän tienasi sen parissa päivässä.

Kaikella millä on alku, on myös loppu. Niin myös baarityttöjen urilla. Ei siinä sen ihmeempää loppupelissä ole. Olen muutaman lopettamassa olevan ihanaisen naisen hyvä ystävä. Surullista sivusta seurattavaa, melkoista seilaamista, huonoja bisnesideoita ja tunnekuohuja.

Siirtymävaihe siviiliin kestää vähintään 1-2 vuotta. Suurin osa selviytyy lopulta komeasti ja varsinkin ne jotka saavat sen Jormansa lopulta koukkuun.

Kontrasti maaseudun elämän ja Pattayan yöelämän välillä on huikea. Nostan hattua kaikille naisille, jotka maalle sopeutuvat sen jälkeen. Se vaatii luonnetta ja sitä kyllä useimmilla thaikuilla piisaa.

Uusin villitys pyytää rahaa entisiltä pokiltaan on hammassärky. Kenenpä kiltin farangin sydän ei lämpenisi lähetetylle valokuvalle, jossa tyttö kyyneleet silmissä kertoo kivusta.
Minun ykköstytölleni joka on maalla, olen lähettänyt hammassärkyihin jotakin 35000 bahtia yhteensä. Sanoinkin hänelle että nyt sun pitää keksiä joku toinen paikka mikä on kipeä, sillä tuolla rahalla saa jo melkein tekohampaat.

Pitäkää hauskaa ja pitäkää tytöistä huolta, niinkuin he ovat pitäneet teistä huolta.

Hyvää uutta vuotta 2017!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta