VALTAVASTI NOSTURINKULJETTAJIEN

Vakinaisia

PAIKKOJA auki MOL:n sivustoilla. Työvoiman tarve aivan VALTAVA, nyt kaikki maahanmuuttajat,virolaistet ja ammatinvaihtajat kouluttautumaan ammattiin, jossa on jatkuva pula työntekijöistä.

7

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kusenko

      Asiaa helpottaa vielä se että ajaa ei tarvitse osata eikä kukaan valvo vaikka ajelet ympäripäissään. Tärkeintä on että vaipat perseeseen ja ajat syöt ja ulostat samassa ohjaamossa yhteen putkeen 10-12 tuntia, palkan saat sitten 9 - 10 tunnista mutta siitä tulee olla vain kiitollinen. Vaikka rikot ajollasi rakennuksia autoja tai jopa ihmisiä, sillä ei ole mitään merkitystä, mikään taho ei pysty viemään korttia ja töitä pois. tervetuloa alalle.

    • entinenammattilainen420

      Täyttä paskaa nosturikuski hommat. Sulla ei ole muuta elämää kuin se 2 neliön koppi(välillä 1 neliönkoppi), välillä kun ajat taukoja ja juostat niin sitä ei arvosteta vaan odotetaan lisää. Suurin osa elementtiasentajista korkeintaan keskivertojaa mutta luulevat olevansa huippuja. Joku muu rakennusalan ammattilainen saattaa tienata saman/enemmän helpommalla. Yhdessä työmaalla ei suostuttu maksamaan ylityöprosentteja ja pidettiin kuskia ihan mulkkuna kun ei alkanut tekemään talkoilta hommia. Toisessa nuoret mestarit hyppivät miten sattuun taakkojen alla kun pitää esittää sitä kovinta pomoa, olisvat pysyneet raudottamisessa.

      Ei voi suositella, helposti sattuu jotain ja kuskin vika on aina. Kannattaako mennä semmoiseen hommaan mistä voi saada pari vuotta linnaa jos jotain tapahtuu? vahingonkorvaukset. Bonuksena saat tapella koko ajan oikeuksistasi.

      • vvvvvbbb

        Eikö kuulu työnantajasi riskiin ottaa maksaakseen vahingonkorvaukset? Enpä usko että bussikuskeista kukaan makselee mitään törttöilyistään. Mitem Mogadishulainen pärjää talviajossa bussilla.


      • Nostoväentie
        vvvvvbbb kirjoitti:

        Eikö kuulu työnantajasi riskiin ottaa maksaakseen vahingonkorvaukset? Enpä usko että bussikuskeista kukaan makselee mitään törttöilyistään. Mitem Mogadishulainen pärjää talviajossa bussilla.

        Kuski maksaa kaiken, eli jos tuulee liikaa etkä aja, saat kenkää, jos taas ajat ja rikot jotain tai aiheutat onnettomuuden, kuski maksaa koska ei kukaan ole pakottanut ajamaan. Näillä mennään...


    • Minäminäminäk

      Paskalle kun menet( ei koske tornikuskia, paskaavat ohjaamossa reppuun) tulee olla suojalasit mutta kun nosturin turvajärjestelmä varoittaa liian kovasti tuulesta ja että ajo tulisi turvallisuussyistä lopettaa on päätös ja vastuu kuljettajalla.

    • Annlli

      Kyllä pisti naurux, joku vuokrafirma hakee tornikuskia ja vaatimuksena omistautuminen työlle. Alkaa olla jo aika kutsumusammatti tuo kuskin homma. Koneessa ennen työajan alkamista ja ilmaiseksi, kahvi ja ruokatauot töitä ja lähes ilmaiseksi, päivä päättyy milloin päättyy ja ylityöt lähes ilmaiseksi.

    • Anonyymi

      Ei kannata enää, pakettiauton kuljettajana saa parempaa palkkaa. Saa pitää myös kahvi ja ruokatauot sekä käydä vessassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe