När tänker Berner ta itu med de här landskapen på

rättvist

fastlandet som egentligen bara lever på "understöd " från staten.
Nu har hon i princip "dödat " skärgården,kanske också fastlandet borde saneras ?

15

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tusensjöarochöar

      Det borde ju rymmas en hel del "invandrare från landsbygden " till Helsingfors ?Onödigt uppehålla dyr service för landsbor.

    • landsvägsavgifter

      Alla orter borde delta ,inte bara skärgården.

    • Tie.66

      Kyllä kaikki osallistuvat näihin karkeloihin, tai maksuihin. Sisäsuomessa ei uusia teitä päällystetä eikä vanhoja korjata. Hyvä kun jotenkin pidetään kunnossa ja aurataan.
      Pohjanmaalla autoilijat pitivät mielenosoituksen kun yksityinen tienhuoltaja ei pitänyt tietä niin hyvässä kunnossa kuin valtiollinen. Sen siitä yksityistämisestä saa.

    • God idé. Kvar blir visserligen bara Nyland, Egentliga Finland samt Österbotten. Resten går i sanering. Det är nog andra sidan fan så dags att få bort deras giriga labbar ur våra fickor.
      500 skärgårdsbor, som dessutom bor i landskapen som är nettobetalare är inget problem, men orterna med centermajoritet är just inget annat än problem.

      Bara att byta centertanten Berner mot någon mindre jävig och sätta igång. Kanske någon från Samlingspartiet? Juhana Vartiainen kanske? Han har inga problem med kalkylatorn.

      • Och Österbotten går också sin egen väg ut ur landet


    • Boten-Anna

      Eihän sotien jälkeen mitään ympärivuotista lauttaverkostoa ja tiestöä toki ollutkaan saaristossa.

      • gammalstofil

        Nej,vi hade bara roddbåtar om man ville till fastlandet.


    • opetuksia

      Valittajien pitäisi katsoa peiliin, kun valtion kassa alkaa tyhjenemään, voisi enemmän suosia kotimaisia tuotteita, ja myös isoimmissa ostoissa esim. auto, elektroniikka jne. järkevämpää olisi ostaa sellaisista maista, jotka ostavat vastavuoroisesti jotain suomalaisia tavaroita...Suomi on tulvillaan japanilaisia autoja, ja sinne ei saa myytyä muuta kuin mustikoita...kauppatase aivan liian miinuksella sinnepäin. Paremmin tasapainossa oleva ulkomaankauppa on tärkeää.

      • Lukisit Kotlerisi, niin ymmärtäisit, että esittämäsi on (edes jokseenkin) vapaassa kaupassa lähinnä absurdi. Kukaan ei osta huonompaa kalliilla ideologisista syistä, paitsi ne, jotka tekevät sen hurskaasti muiden rahoilla henkilökohtaisten etujen toivossa.


      • hyväsuomi
        Peppu-Reino kirjoitti:

        Lukisit Kotlerisi, niin ymmärtäisit, että esittämäsi on (edes jokseenkin) vapaassa kaupassa lähinnä absurdi. Kukaan ei osta huonompaa kalliilla ideologisista syistä, paitsi ne, jotka tekevät sen hurskaasti muiden rahoilla henkilökohtaisten etujen toivossa.

        Tiedän olevan ihmisiä, jotka eivät jaksa, viitsi eikä huvita ajatella nenäänsä pitemmälle, siksipä tässäkin maassa supistetaan palveluita oikein olan takaa. Eihän totuuden puhujia kuunnella, ovat ilonpilaajia, meidän dolce vitassamme.


      • prioritera
        hyväsuomi kirjoitti:

        Tiedän olevan ihmisiä, jotka eivät jaksa, viitsi eikä huvita ajatella nenäänsä pitemmälle, siksipä tässäkin maassa supistetaan palveluita oikein olan takaa. Eihän totuuden puhujia kuunnella, ovat ilonpilaajia, meidän dolce vitassamme.

        Man kortsiktigt köper några futtig euron billigare produktiverna, men betalar senare mycket mera i form av samhälliga kostnaderna, tjänsterna blir dyrare osv.


    • rättvist

      Är det inte meningen med "svarta lådor " i alla fordon i framtiden ?Då kanske de som mest använder vägar och gator betalar mest ?När man kan hålla koll.

    • honäreffektiv

      Innan hennes ministerperiod är över kommer hon att se till att det blir så dyrt att färdas här i Finland så alla får sitta hemma eller gå.

      • Hon vill få igång landet med att vi alla skall understöda företag som är relaterade till Centern. De svarats lådorna tillverkas ju av ett regeringen närstående bolag.


      • ominblandad
        twervig kirjoitti:

        Hon vill få igång landet med att vi alla skall understöda företag som är relaterade till Centern. De svarats lådorna tillverkas ju av ett regeringen närstående bolag.

        Har nu jävfrågan utretts ordentligt så Sipilä inte gnäller över att han inte hade en aning om det ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      471
      10486
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      59
      2576
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      60
      2042
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1769
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      90
      1472
    6. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      161
      1405
    7. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      122
      1399
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      23
      1330
    9. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      376
      1328
    10. Mitä sä kuvittelit

      Kun annoit mulle huomiosi, tottakai minä menin ihastumaan suhun. En ole koskaan ollut se henkilö keneen kukaan kiinnittä
      Ikävä
      112
      1225
    Aihe