Rekkakuskin yksipuolinen ruokavalio

Lade_

Pääsin 80-luvulla matkaamaan muutamia kertoja rekan kyydissä. Hyvin näki maisemia korkealta, ja oli usein myös mukava jutella kuskin kanssa. Mutta se mikä ihmetytti, oli kuskien ruokavalio. Lähes aina ranskalaiset , nakit ja kahvi. Niin aamiaiseksi, lounaaksi kuin päivälliseksikin. Ja ei tietenkään mitään salaatteja eikä hedelmiä. Norttia kului pari askia päivässä. Hyvin kuitenkin jaksoivat ajaa.

25

1805

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Roveri

      Ajat ovat muuttuneet päivitä tietosi 2017 lukuun.

    • kaniakalle

      Nyt syödään vanukkaita ja maistellaan marjamehuliinejä.

    • deeerdeeeeeeeeeee

      Ajat ja ruoat muuttuu, aloitit tämän varmaan siksi, että saatte nälviä ammattikuntaa. Nykyisin et edes pääse kyytiin, joten muistele hartaudella.

    • irtoperä

      Ei siihenaikaan pidetty ruokavaliota kovin tärkeänä, sama koski koko väestöä. Nykyään on tietoisuus lisääntynyt ja syödään terveemmin.

    • kanilinjalla

      Parhaat taukopaikat baareineen oli ennen sellaiset, jossa oli kuorma-autoja paljon pihalla. Takasi isot munkit ja rasvaiset suuret annokset makkaraperunoita. Nyt taitaa olla tavat muuttuneet toisin päin, kanian kuskit syö pelkkää kaniruokaa. Kuitua pitää saada riittävästi kun liikunta on vähäistä.

    • kiinniperä

      Nyky kuskit syö ahmimalla lihapiiraita ja höyräri-höyrymakkaroita. Me oikein työnnetään turpaan, kun on niin kiire. Vapaa ajat juodaan kaliaa ja ahmitaan pitsaa.

      • konttihomo

        Joo, jotkut jopa suorastaan AHTAA makkarapannuja ja höyräreitä turpaansa. Kaljaa otetaan kyytipojaksi ja taas jaksaa painaa rahtia menemään.


    • ruokailuterapeutti

      Eniten minua huolestuttaa näiden alle 50 vuotiaiden rekkamiesten ruokavalio. Syödään pelkkiä suklaa-vanilja vaukkaita ja vadelma kerroskiisseleitä. Ei mitään muuta ja juodaan koka kolia ja jaffoja ja kaffetta. Viikonloput kaijaa ja karkkeja.

    • kyzymys

      Onko kukaan nähnyt salaattia syövää ajojullia?

      • Rahtari-Joe

        Viimeks viimeyönä.
        Äänekosken aakkosbaarissa rekkakuskien suosituin kohde tauolla on salaattipöytä.
        Ei mitään raskasta eikä rasvaista ruokaa yöllä.


    • PakonSanelemaaOisttain

      Öiseen aikaan ei juuri muuta ruokaa ole saatavilla kuin grilliruokaa jos ei halua tai ehdi tilata Ala-carte-ateriaa Abc.ltä ja odottaa sitä puolituntia ja maksaa siitä parikymmentä Euroa. Kurjaa mutta näin on. No tosin moni syö rasvaa grilleillä ihan päiväsaikaankin ja joka päivä ja sen kyllä autokuskien yleisilmeestä huomaa. Ihmisellä on luontainen mieltymys rasvaiseen ravintoon ja sitä helposti sitten epäterveellisen ruuan muodossa tyydytetään ikävillä seurauksilla. Kahvi ja sämpylä on kevyempi vaihtoehto mutta koska ne maksavat jopa yli 7 Euroa ei ole ihme että moni sämpyläkahvin sijasta ostaa samanhintaiset tai jopa halvemmat makkaraperunat jotka varmasti ovat täyttävämpää ruokaa kuin kahvi ja leipä, joskin rasvaa ja kaloreita saa mukaan myös reilustienemmän.
      Eli kyllä epäterveellinen ruokailu on autopuolella osaksi pakollistakin eikä pelkästään tyhmyyttä.

    • Sisu-driver

      Viisas tekee itse omat eväät kotona. Jääkaappi kun on nykyään aina.

      • JaakaapistaEiAinaApua

        Läheskään kaikissa kuorma-autoissaei ole jääkaappia ja suurinosa ihmisistä haluaa työvuoronsa aikana lämpimän aterian johon jääkaappi ei apua tuo.


      • irtoperä

        Helppohan ne on varmaan kotona tehdä jos asuu vaikka 2 viikkoa autossa


    • jottajoo

      Tässä historian siipien havinaa ja vähän ehkä auto-alan perinteitäkin. Oli nimittäin lähellä Jyväskylää legendaarinen kauppa eurogouter Turunen tai jotain sinnepäin, kunnes joitakin vuosia sitten lopetti tai lopetettiin. Siitä rekkamies kävi hakemassa pätkän lauantaimakkara-tankoa tms ja sillä sitten mentiin..

      • HirveetäTörkyä

        Lauantaimakkara on elintarvike johon käytetään kaikki lihanjalostuksessa ylijäävä paska. Sitä törkyä kun syö tangollisen voi olla varma ettei mitään ravinnollisesti arvokasta saanut. Vain rasvaisen pinnan kitalakeen ja hampaisiin. Hyi helvetti mitä rekkakuskit suuhunsa tunkee!


    • matkaeväs.opas

      Hyvä ja nopea matkaeväs olisi esim. pussillinen maapähkinöitä , banaania, joku hedelmämehu, maksamakkara ruisleipää ja kahvia.
      Pähkinöistä saa proteiinia, banaanista hiilareita, mehusta vitamiinia, ruisleivästä kuituja ja kahvitsa kofeiinia, jotta pysyy hereillä ratin takana.

      Tuollaisella eväillä ajais vaikka viikon putkeen 24h/7

      • hahahahahahahahaha

        No varmaan ajais mutta ei kukaan rekkakuski.


    • Naisrahtari

      Mulla panettaa vitusti...aloitin panaanilla...on muute.....panen vielä panaanilla....mutta otan yhdet housut pois...painan vielä toisen panaanin pilluuni sisään. Yksi on sisällä...koitan saada sen toisenkin sisälle...siinä on jo enemmän tekemistä...Voi vittu kunpanettaa niin vitusti....tekis niin mieli kyrpää...nyt tuntuu...tosi kivalta...nyt otan panaanit pois... sitten otan paksu vihreä..kaarevan kurkun esiin...jyystän sillä...OO...MAIN...GOODNES...Että tekee...hyvää. Nyt otan panaanit pois. Sitten...Nyt aloittaan..kunnon nussiminen...se on vihreä kaareva..paksu...nyt on pakko ottaa pikkuhuosut pois päältä...Työnnän...pitkän paksun.. kaarevan sisään...voi tuntua...kiihottavalle..aukolla on mutta ei ihan sillä...mutta nyt on sisällä...panettaa..ihan vitusti...menen Scanian lattialle vetämään orgasmin....raju orgasmi tuli....teki hyvää...

    • RekkakuskiPanomies

      Anna Pillua panaaniperse skaaniassa!

    • Johan_Von_Marc-Inat
    • KymppipyöräSaappi

      Panaania ahteriin ja sassiin nyt perkele!

    • rekkakuskiii

      Eipä siin hirveesti kerkii syödä kun on tauko. Kahvia vaan naamariin ja rööki huuleen. Sillä pärjää pitkälle.

      • OnneaJaPitkääIkää

        Siinä onkin koko ravintoympyrä edustettuna. Kahvia ja tupakkaa. Todella pitkälle sillä pääsee joo.


    • NOSTALKIA-RAHTI

      MÄ AINASKIN TYKKÄÄN AHMIA KAIKEN LAISIA LIHAISIA MAKKAROITA JA SEN SELLAISIA KAIKEN MAAILMAN TUPLA JUUSTO HAMPURILAISIA KUN SINNE KRILLIN PIHAAN VYÖRYN VALTAISALLA RAHTI JUNALLANI PITÄMÄÄN LAKI SÄÄTEISTÄ.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      189
      7566
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4362
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2145
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2069
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1899
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      37
      1708
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1706
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1649
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe