Sephora ikalaba

Joojoojoo18

Miss helsinki 2017. Haluan alkuun nyt sanoa että olen itse puoliksi ulkomaalainen joten turha vetää rasisti korttia. Mutta mun mielestä ei ole ansainnut voittoa eikä ole kaunis ainakaan mun silmään. Ulkonäöllä ei pitäis olla väliä mutta tässä kisassa just se ulkonäkö ratkaisee siksi en ymmärrä.

54

4874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Todellaruma

      Se on susiruma ja oksettavan ruma. Ei ikinä olis pitänyt edes päästä mihinkään missikisoihin. Niin ällöttävän ruma se on.

      • Karitalumi

        No, ei nyt niin voi sanoa, että oksettavan ruma, hyi, hyi. Mutta tyttö ei tule ylettymään Miss Suomi-kisaan, sori nyt. Ensinnäkin tällä missillä on ruma kävelytyyli tai siis ei tyyliä ollenkaan. Kasvot ovat vanhemman ihmisen kasvot, ei nuoren tytön. Mutta, onnea vaan ja toivotaan menestystä 7-lehden sivuilla. Sori.


    • Gir

      Kun kyseessä on kauneuskilpailu, niin minun silmään ei ollut voittaja.

      • Juu ei oikein, malliksi jees "erikoiset" kasvonpiirteet. Kroppa kunnossa, kasvoista jäi nenä mieleen... 😕


    • gsfgnsfnsf

      En kannata missikisoja sinänsä, mutta lukemani perusteella Sephora Ikalaba on vahva ja rohkea nainen ja toivotan hänelle kaikkea hyvää elämässä. Hän haluaa puhua tärkeistä asioista ja voi rohkaista muitakin. Eikä hänen ulkonäössään ole mitään vikaa.

      • re3535

        ööö...mistä hän puhuu???? 19-vuotias aikoo omien sanojensa mukaan tehdä ennen kuulumattomia ja suuria asioita, muttei kerro sanallakaan mitä. Tuolla taustalla ja tuolla iällä kovin kummoista tuskin on odotettavissa.

        Kasvot ovat kaukana kauniista missin kasvoista ja valkoinen ei sovi hänelle ollenkaan, tekee ihon harmahtavan sävyiseksi.


    • Kummalliset.kasvot

      Käsittämätön voittaja, kasvot eivät ole missin, sillä perusteella en voi käsittää voittoa, haettiinko kilpailulle tällä ratkaisulla huomiota

      • Onkohuomioo

        Mäkin mietin, että onko joku juonikuvio huomion saamiseksi.

        Väärin suomalaisia tyttöjä kohtaan.


      • antiiisti
        Onkohuomioo kirjoitti:

        Mäkin mietin, että onko joku juonikuvio huomion saamiseksi.

        Väärin suomalaisia tyttöjä kohtaan.

        Kyseessä on suomalainen tyttö


      • Hanskiebski
        antiiisti kirjoitti:

        Kyseessä on suomalainen tyttö

        Mun mielestä täysin käsittämätöntä, että jengi ei vuonna 2017 millään tajua, että suomalainen voi olla, vaikka olisi musta.


      • Anon13
        Onkohuomioo kirjoitti:

        Mäkin mietin, että onko joku juonikuvio huomion saamiseksi.

        Väärin suomalaisia tyttöjä kohtaan.

        "Väärin suomalaisia tyttöjä kohtaan. " :D Että mitä? Mitä ihmeen "suomalaisia" ??

        Meinaatko, että "suomalaiset" on vain yksi rotu? Me vasta sekarotuisia olemme, jos verrataan afrikan rotuihin. Monet suomalaiset ovat sekoitus ruotsalaisia-venäläisiä-virolaisia-saksalaisia-...jne.. huvittaa ihmiset, joiden tietämys on samaa tasoa, kuin sinulla.


      • ilpppr
        antiiisti kirjoitti:

        Kyseessä on suomalainen tyttö

        On syntynyt Kongossa ja vanhemmat lähettäneet sukulaisille Suomeen.Ikäänkuin näiden oikeana lapsena.

        On siis petoksen seurauksena täällä.

        suomalainen ?


      • Sweetie99
        antiiisti kirjoitti:

        Kyseessä on suomalainen tyttö

        Suomalainen tyttö? Jos suomalainen tyttö voittaisi kisat Afrikassa, niin olisko hän afrikkalainen tyttö???


    • Lilla-Helen

      Katsokaa tulevaa Miss Universe-kilpailun Miss America ja miss Colombiaa ja muita värillisiä tyttöjä, niin sieltä löytyy kaunottaria. Kauniit ylevät profiilit ja pitkät kaulat ja ryhdit sekä kauniit kävelytyylit. Nyt Miss Helsinki on niin väärä kun vain voi olla. Kaikki on pielessä. Kasvot, kävely. Viimevuoden Missi oli kait oikeasti mies. Huhuhuhuh. Mitä se Aitolehti oikein nyt ajaa takaa? Huomiota ja huomiota ja huomiota itselleen. Mistä on kysymys?

      • FutarinPatja

        Kisan ainoa tarkoitus on pitää Aitolehti otsikoissa vuodesta toiseen.


      • RumaMamu

        Martina tekee mitä vain ollakseen otsikoissa, uhreista välittämättä. Nyt uhriksi joutui ruma mamu.


    • voipyhätpuupyssyt

      Oli Miss Helsinki ruma tai kaunis, niin keskustelu eksyy kun keskitytään ei-suomalaisen ihon väriin tai rotuun. Ongelma on syvemmällä. Se on nykyinen antirasismi, poliittinen korrektius, sekä valkoihoisuutta ja suomalaisuutta vastustava radikalismi. Kai nyt tuon kisan poliittisen viestin tajuaa, että se on päivän selvä jatkumo nykyiselle trendille, jossa perinteisiä suomalaisia arvoja sekä ihan normaaleja arkisia asioita ajetaan alas. Kisaan järjestettiin tarkoituksella ajan hengen mukainen vieraan rodun edustaja, jonka voitto oli jo etukäteen järjestetty. Odotetaan jännityksellä Mr Finland kisoja ja Miss Suomi kisoja. Jos ei-suomalaiset osallistuu niihin ja ei-valkoihoinen valitaan voittajaksi, niin se viimeistään on kivenkova todiste siitä, että tällaisia kisojakin käytetään hyväksi monikultturismin pakkointegroinnissa.

      • voipyhätpuupyssyt

        korjaus... siis "...kun keskitytään ei-suomalaisen ulkonäköön."


      • Hurraahuraa

        Johan viime vuoden miss suomi kilpailu oli esimerkki tästä

        Molemmat perintöprinsessat puolueettomasti arvioituna kauniimpia kuin voittaja, mutta multikultti-voittaja piti saada maailmalle edustamaan Suomea.

        Kyllä ärsyttää tämä meno. Kritiikkiä nyt vaan kisajäjestäjille jo etukäteen, kyllä kauneuskilpailuissa kauneimman pitää voittaa, eikä politiikan.


      • pp999

        Tää on sitä monikulttuurisuus sontaa jonka varaan nykyään perustetaan kaikki. Täällä eletään sellaisessa monikulttuurisuus kuplassa että siitä ei ole odotettavissa muita kuin kuplan puhkeaminen pahasti näpeille ja käsittämätön paskamyrsky. Ei yrityskään toimi jos kaikki raha käytetään ylimääräiseen roskaan ja unohdetaan että koneiston pitää toimia. Nyt tässä maassa eletään aikaa jolloin nuoret jotka ovat päässeet elämässä aina liian helpolla ja oppimatta miten otetaan itsestä vastuu ovat kasvaneet aikuisiksi ja päättävät asioista jotka ajavat lopulta kaiken alas.


      • vihapuhuja_
        Hurraahuraa kirjoitti:

        Johan viime vuoden miss suomi kilpailu oli esimerkki tästä

        Molemmat perintöprinsessat puolueettomasti arvioituna kauniimpia kuin voittaja, mutta multikultti-voittaja piti saada maailmalle edustamaan Suomea.

        Kyllä ärsyttää tämä meno. Kritiikkiä nyt vaan kisajäjestäjille jo etukäteen, kyllä kauneuskilpailuissa kauneimman pitää voittaa, eikä politiikan.

        Puhumattakaan Lola Odusogasta. Kun ei osata ja uskalleta olla oma itsensä, valkoinen Suomi, niin pitää yrittää matkia muita. Ja sitten kahlataan paskaojassa ja selitellään ja puolustellaan. Kunhan ei tarvitse olla rehellinen.


    • seurailija_

      Miss Helsinki-voittajat eivät ole olleet kovin kauniita, ehkä kisassa haetaan jotain muuta kuin nättiä naamaa.

      • YmmY_

        No ei Helsinkikään mitenkään kaunis kaupunki ole.


    • polittikka

      Rasistisesti sitten valittiin täysin ihonvärin perusteella taas missi!!!

      • anon13

        Oliko provosointia, vai vaan typerä kommentti?

        Taidettiin kyllä valita ihan vahvan luonteen takia ;)


    • buga

      Vain suomessa ollaan niin typeriä, ettei osata arvostaa aitoa suomalaista naiskauneutta. Tässäkin on kyse taas selvästi positiivisesta syrjinnästä suomalaisia kohtaan, koska ei tuo tyttö todellakaan ole kisaajien kauneimpien joukosta. Kadulla kävelee päivittäin vastaan huomattavasti kauniimpia valko- ja tummaihoisia tyttöjä.

      Monikulttuurisuuspropaganda jyllää näköjään näissäkin kisoissa. Parempi nimitys kisoille olisikin Miss Erikoisuus.

    • hohoi1

      Eikö operaattori voisi jo lopettaa tämän threadin.

    • JenniU

      "Sinulle on postia!"-ohjelmassa justiinsa. Oi miten kaunis livenä ja ihana lämmin ihminen. Luoja miten fantastinen tyyppi !

    • miki-66

      Uusi Miss Helsinki. Siinä on kyllä nainen isolla... nenällä!

      • Anon13

        Totta. Ei varmasti ole näistä naisista kaunein, mutta eihän kilpailun nimi olekaan "Miss Helsingin Kaunein" !! :)


    • Tuttuitoki56

      Ihmiset on ottanut valtaansa jokin outo tukholma-syndrooman muoto, joka aiheuttaa epäloogisia päätöksiä, vastaan maalaisjärkeä. Kyseinen nainen ei ole kasvoiltaan millään tavalla kaunis. Missi-kisoissa kisataan vain ulkonäön perusteella. Tämä on selvästi mielipiteenilmaus tuomaristolta. Ei niinkään paras voittakoon-päätös. Sääliksi käy muita tyttöjä, joilla ei ollu mahdolisuuksia voittaa. Olivat sitten kuinka kauniita tahansa.

      • RasismiaKokokisa

        Täyttä rasismiahan kisa oli vaaleaihoisia osallistujia kohtaan. Voittaja valittiin ihonvärin perusteella. Sattui olemaan myös joukon rumin ja hirviömäisin nainen!
        Se on rasismia kun ihonvärin perusteella valitaan voittaja.


    • vihapuhuja_

      Tämän päivän ajattelusta, asenteista, toiminnasta yms. on hävinnyt luonnollisuus, logiikka ja muut hyveet, ja tilalla on keinotekoista perseilyä, joka päätyy yleensä kalabaliikkiin ja seurauksien selittelyyn ja säätelyyn, ja valehteluun. Eikä tällainen mätänolo hölmöily ole mahdollista kuin junttien Suomessa, jossa yritetään leikkiä jotain sellaista mitä ei olla ja mihin ei pystytä. Parasta olisi vaan uskoa, että ollaan sitä millaisiksi on jääkaudesta lähtien kehitytty ja yritetään kehittyä siitä eteen päin. Tämä nykysuuntaus, jossa yritetään matkia monikulttuurisia värikkäitä maita, menee niin pahasti perseelleen, kun siellä on junttisuomalaisia setiä ja tätejä, ja myös rikollisia, johtamassa tätä pellesirkusta. Kyllä vittu hävettää niin että meinaa ylös tulla. Vallankumous! Ja heti! Tai jotain. Kunhan on kova jysäys.

    • faktatäti

      Kysymyksessä on k a u n e u s kilpailu.
      On turha marista siitä että täällä heilutellaaan rasistikorttia. On vaan niin, että nyt valittu miss Helsinki EI ole kaunis. Kiinnitin jo pari viikkoa sitten huomiota hänestä julkaistuihin kuviin ja ihmettelin kuinka hän on päässyt missimittelöön mukaan. Ihon väri ei tee rumaa eikä kaunista.

    • eitöpseli

      Instagram-kuvissa Sephora usein peittää nenänsä muutenkin kuin selfieissä. Itsekin kärsii varmaan kookkaasta nenästään. Ei minullakaan pieni ole ;), ja kärsin joskus siitä teininä. Mutta en olekaan missi. Ja isokin nenä voi olla kaunis, hienonmuotoinen.

    • ModerointiVajakit

      Aika kovaa sensuuria täälläkin, suomi24 ylläpito sekoilee pahasti. Heillä todella sekaisin olevia vajakkeja siellä töissä.
      Vajakit kun poistavat kaikki viestit mitkä heitä itseään ei miellytä, heidän oman elämänkatsomuksensa mukaan välittämättä yhtään siitä onko se sääntöjen mukaista tai ei.
      Törkeää mielivaltaa ja sensuuria, ihan kuin Natsi Sakasta!

    • isot_kassit

      Hyi olokoon miten on ruma.

    • Ultimate338LM

      Minulla alkaa jo keittää yli tämä asia koko mediassa. Valinta on tehty ja sillä siisti enkä ymmärrä miksi tästä kouhkataan kuin maailmanloppu olisi käsillä. Pistää sivusta jo vi...maan kun tyttöparkaa ruoskitaan joka laidalta, ettekö osaa yhtään hävetä. Entä jos hän olisi sinun tyttäresi, siskosi tai puolisosi niin kuinka juhlallinen fiilis sinulla olisi. Minä itse olen umpi arjalainen, vaalea punaniska maihinnoususaappaat jalassa enkä ikinä lähde arvostelemaan ketään näön perusteella. Ihminen punnitaan teoistaan ja ajatuksistaan mutta ulkonäkö on elämässä silkkaa arpaa. Minun mitta on nyt täynnä tämän tytön mollaamista, arvatkaa monetko itkut hän on tämän takia vuodattanut ihan ääliöiden mulkeroiden takia. Hävetkää paskat.

      Olet ihana nainen Sephora Ikalaba ja niin vahva sisäisesti, ei kun menestystä sinulle.

      • Suvakkisetä

        Ruma se on kuin piru.


      • TyhmäJaRumaSeOn

        Tyhmä ja ruma nainen, kaikkihan sen näkee. Pitää olla aika tyhmä jos ei näe.


    • retardit_liikkeellä

      lopettakaa tollanen paskanjauhanta ja kirjottakaa täällä vaan sellasta mitä uskaltaisitte sanoa face to face tälle naiselle

      • RumaApinaSeOn

        Mielelläni voin kertoa tuolle rumalla apinalle kaikki mitä täällä on sanottu ihan kaikkien ja kaikki viestit.
        Sanonkin jos vastaan sattuu tulemaan.


    • RumahanSeOn

      Rumahan tuo on kaikkihan sen näkee, ellei ole pahasti vikaa päässä!

    • Lemmen-käinen

      Noh, kyllä hän aina femakon voittaa :-*

      • FemakotSekaisin

        Femakot yleensä häviävät aina koska eivät edes itse ymmärrä mitä haluavat voittaa.
        Kuten pakolaisasioissa jossa haluavat tänne paljon miehiä jotka ja joiden kulttuuri pitää naisia orjan asemassa!
        Surkuhupaisaa kun femakot ovat yleensä niin tyhmiä, etteivät edes tajua edes omaa parastaan!


    • OnseLiianRuma

      Onhan se liian ruma julkisuuteen , kaikkihan sen näkevät!

    • pullottaapöksyissä

      Sil on varmaan hyvä pillu pöksyissä.

      • Apinapillu

        Ainahan pillu hyvälle tuntuu, pointti onkin millaisissa kehyksissä se on.
        Ei monikaan halua apinannäköistä rumaa naista panna vaikka sillä pillu onkin.


        Tullut vastaan löysiä ja tai haisevia, mutta aina ne on hyvälle tuntuneet, pillu sinäänsä aina kiva, mutta ei sitä kauhurumalta apinalta viitsi saada.


    • LiianRumaJulkisuuteen

      Taitaa nainen olla menneen talven lumia kun ei ole missään näkynyt. Liian rumako julkisuuteen?

    • Jepujeeeeeee

      Eikö tuossa kisassa voita aina joku, jolla on ruma tai tavallinen naama, mutta hyvä kroppa? Minusta tämä Sephora ei ole kasvoiltaan kaunis, heissähän on todella kauniitakin naisia. Jos vastaavanlainen ison pottunokan omaava valkonaama osallistuisi missikisoihin, häntä haukuttaisiin yhtälailla. Kyllähän sitä aiempaakin miss helsinkiä Rosanna joku (en muista sukunimeä) haukuttiin, kun on ruma. No ei siitä jotenkin mitään kohua syntynyt mediassa... Mutta Sephoran hyveeksi voisi sanoa, että vaikuttaa ihan kivalta ihmiseltä. Näyttää jotenkin kiltiltä, eikä ole antanut itsestään kuvaa vittumaisena ihmisenä... Tosi julmaa haukkumista hän kyllä on osakseen saanut, ja kyseessä kuitenkin vielä nuori tyttö.

      No ehkä Shepora menee jossain vaiheessa nenäleikkaukseen, kuten niin monet muutkin julkkikset, tai sitten katoaa julkisuudesta ja elää taviksen elämää.

      • LiianRumaEdustamaan

        On jo aika hyvin kadonnut julkisuudesta, ei ole tehnyt juurikaan mitään julkisia juttuja miss Helsingiksi valinnan jälkeen. Sponsorit tai missi organisaatio eli Martina huomasi et nyt tuli paha virhe, kun kisan rumin kauhuruma apina voitti ja kukaan ei halua noin rumaa missiä mihinkään.
        Niin ei ole tarjottu työ/ edustus juttuja, eikä varmasti tulla tarjoamaankaan.
        Ei noin ruma ihminen voi olla julkisuudessa tai edustaa yhtään mitään!


      • RumaKasvoistaaan

        Sephora Ikalaballa ei nenäleikkaus auta, sen pitäis mennä päänvaihtoleikkaukseen. On niin kokonais valtaisen ruma kasvoista.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tai ehkä kuitenkin?

        Näin Miss Helsinki -finalisti Kamilla Gizulewska pahoinpiteli uhrinsa – kahakka alkoi kotibileistä: Poliisit löysivät veitsen!

        https://www.seiska.fi/Uutiset/Nain-Miss-Helsinki-finalisti-Kamilla-Gizulewska-pahoinpiteli-uhrinsa-kahakka-alkoi

        Lehtien pitäisi rikosuutisten yhteydessä nimetä tekijät ja epäilyt selvästi eikä vihjailla tyyliin "takavuosien miss helsinki"?


    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe