Green Park Inglesissä

Millainen paikka asustaa? Taso ei ole kaksinen, sen tiedän, mutta muuta?
Ilmianna
Jaa

3 VastaustaParvekkeet aamuaurinkoon. Ei hyvä paikka muutenkaan. Hyvä sijainti suomibaarihelvetin ytimessä.
Ilmianna
Jaa
Siisti kulunut perushotelli ilman palveluja siksi 2 tähteä. Keskeisellä paikalla.

Meillä oli ihan siisti mutta kulunut kaksio aamuauringon eli hotelli Los Salmonesin suuntaan. Kylpyhuoneessa toimi kaikki ja keittiö oli niukasti varusteltu mutta riittävä. Jääkaappi toimi eikä pitänyt meteliä.

Hotellissa ei ollut juurikaan palveluja mitä nyt vaatimattomalla allasalueella baari, jossa palvelu oli kuitenkin ystävällistä.

Meillä oli hintalaatusuhde kohdallaan viikon matka helmi-maaliskuun vaihteessa 2014 maksoi lentoineen 260 euroa. Tuolloin ei lentokoneruoasta ja hotellikuljetuksesta vielä peritty Aurinkomatkoilla lisähintaa. Pikkaisen vanhaa tietoa siis...

Menisin uudelleen, jos saisin viikon matkan alle 500 euron.
Ilmianna
Jaa
Kauhea mörskä!! Taso ei vastaa edes tuota kahta avainta!!! Siivouksesta ei voi puhuakaan! kahden viikon aikana lakanat vaihdettiin kerran. Lisäpeitot täynnä tahroja. Roskis vietiin ja välillä tuotiin puhtaat pyyhkeet, siinä kaikki. Altaalle päin oleviin huoneistoihin ei paista koskaan aurinko ja osa on maan alla. Respan henkilökunta töykeää. Kylppärin ikkunassa vain säleikkö jota ei voi säätää, moskiittoja lensi sisään jatkuvasti. keittovarustus naurettavan niukka. Ja sijainti hirveä, Suomibaarit naapurissa ja niiden myötä tietenkin ökkelö-örkit parveilee ympäristössä. Elämäni kauheimmat kaksi viikkoa tammikuussa! Jos olisi ollut varaa, olisin vaihtanut muualle, mutta nyt kun lomakohteita on pudonnut niin paljon pois, kaikki ryntää kanarialle ja majoitukset buukattu täyteen, vain ylihintaisia *****hotelleja jäljellä.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Green Park Inglesissä

Millainen paikka asustaa? Taso ei ole kaksinen, sen tiedän, mutta muuta?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta