Jokos on liittouduttu?

kuiställäkertaa

Viime vaalien jälkeen perustettiin ryhmä17 (eli kansanomaisemmin KokoPerSo) jolla saatiin vaalitulosta ammuttua jalkaan. Yleensähän vaaliliitot tehdään reilusti jo ennen vaaleja. Tavallisesti asioista perillä olevien lähteiden mukaan on samaa ryhmää jo valmisteltu muodostettavaksi. Ongelmaksi koetaan kuitenkin se, että eihän vaaliliittoa voidakaan tehdä ennen vaaleja, kun moni kokoomuslainen ei ääntään halua sossujen ja persujen koriin. Samalla tavalla vanhat työväenliikkeen edustajat karsastavat ääniensä kulkeutumista porvareille. Pakkohan se on kuitenkin jotain liittoutumista valmistella, kun vielä sitoutumattomatkin tulevat sotkemaan "toimivaa" järjestelmää. Eli todennäköisesti liittoutumissopimus on jo tehty ja se julkistetaan vasta vaalien jälkeen. Vai mitenköhän on?

20

728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jämptionniin

      Havaintoja on tehty lahtareiden vierailuista sosialistien päämajassa, autoja nähty parkissa puolin ja toisin, jo on nähty punapäällikönkin ajoneuvo paljutalon pihamaalla. Tehtiin oikein koalitio ympyrä työväentalon eteen, kelpaa siinä porvarin kääntää isoakin autoa rahvaan pihapiirissä.
      Sellaiset on merkit ilmassa että tulee liittoutuminen, ei tietenkään reilusti ennen vaaleja vaan vanhaan malliin vaalien jälkeen. Taitaa käydä niin että annan ääneni aiemmasta poiketen uudelle ryhmittymälle, eipähän mene ainakaan osapäiväsosialisteille.

    • JärjenKäyttöEiKielletty

      Toivottavasti on, näin varmistetaan asioiden sujuva hoito, eikä yksittäiset vänkyrät pysty estämään kehityksen toteutumista.
      Sitoutumattomat ovat munanneet itsensä täysin jo ennen vaaleja.

      • nauruatuelta

        Heh heh he...sujuva hoito...vanhaan malliin...no, kuntalaiset kertovat ajallaan.


    • numeroitanumeroita

      Pompotellaas huvikseen numeroita.
      Jos viime vaaleissa olisi ollut vaaliliitto ennen vaaleja ja jostain syystä äänet olisivat menneet samalla tavalla, niin silloin paikat olisivat jakautuneet seuraavasti:
      KESK 10 (0)
      KOK 8 (-1)
      SDP 5 (-1)
      PS 4 ( 2)
      Suluissa oleva on muutos siihen kun vaaliliittoa ennen vaaleja ei ollut.
      Tuolloin olisi persut nousseet todellakin ratkaisevaan asemaan. Ja olisiko SDP:llä ollut varaa suututtaa Aromaata?

    • Ruunanelopelto

      Mullikoidenhoito puole kepukat on liittoutunut valittaja ruunan kanssa. Höhhöhöhöhööööööö, vaalien jälkeen odotettavissa neljä valtuutettua kepulle ja ruuna viidentenä.

      • eiksni

        Siellähän on itse KokoPersSosialistinen Yli-inkvisiittori jo havahtunut valtuustopaikkoja jakamaan ja harhaoppisuutta kitkemään. KokoPersSo:n demokratiaanhan on aiemminkin kuulunut paikkojen jakaminen jo hyvissä ajoin ennen vaaleja. Tuonlaatuinen itseriitoisuus on kyllä kuntalaisten keskuudessa huomattu, tulee kuitenkin muistaa että kuntalaiset käyttävät puhevaltaansa 9. huhtikuuta ja siihen on JärvisKoskisNiemisläisenkin klikin lakeijoineen tyytyminen.
        Siinä se on ideologiat somasti sulautuneet ikäänkuin yhdeksi, yhteiset laulut ja ilmeisesti samasta yhteisestä pullosta kättäkaulaa yhdessä hörpitään. Ai että olis kiva kuulla kun porvarien ja duunarien kuoro vahvistettuna lieveilmiöllä vetäsee oikein raikuvasti kansainvälistä naamat pönäkkänä. Mitä luulette, olisiko kuntalaisilla huvia kerrakseen. No, eipä mitä, pian sen varmaan kuulemmekin heidän vaalikiertueellaan. Jos sellaiseen katsovat tarvetta, Yli-inkvisiittorihan on jo työssään.


      • kärsiisaa
        eiksni kirjoitti:

        Siellähän on itse KokoPersSosialistinen Yli-inkvisiittori jo havahtunut valtuustopaikkoja jakamaan ja harhaoppisuutta kitkemään. KokoPersSo:n demokratiaanhan on aiemminkin kuulunut paikkojen jakaminen jo hyvissä ajoin ennen vaaleja. Tuonlaatuinen itseriitoisuus on kyllä kuntalaisten keskuudessa huomattu, tulee kuitenkin muistaa että kuntalaiset käyttävät puhevaltaansa 9. huhtikuuta ja siihen on JärvisKoskisNiemisläisenkin klikin lakeijoineen tyytyminen.
        Siinä se on ideologiat somasti sulautuneet ikäänkuin yhdeksi, yhteiset laulut ja ilmeisesti samasta yhteisestä pullosta kättäkaulaa yhdessä hörpitään. Ai että olis kiva kuulla kun porvarien ja duunarien kuoro vahvistettuna lieveilmiöllä vetäsee oikein raikuvasti kansainvälistä naamat pönäkkänä. Mitä luulette, olisiko kuntalaisilla huvia kerrakseen. No, eipä mitä, pian sen varmaan kuulemmekin heidän vaalikiertueellaan. Jos sellaiseen katsovat tarvetta, Yli-inkvisiittorihan on jo työssään.

        Aamulla kuulin, kyllä niillä jonkinlainen liitto on tekeillä, niin tiesivät Jari-Pekassa kertoa. On kuulema tämän paikallisen koalition tunnukseksi suunniteltu oikein lippukin. Lipussa kerrotiin olevan onnenpyörässä paikallinen kokoomusjohtaja polvihousuissaan, sillälailla tikkataulua vasten, vatsakas mies kädessään vasara ja toisessa harppi sekä kolmantena hahmona naishenkilö nuttu nurinpäin, pohjavärityksenä on sateenkaaren värit. Aikovat tarinan mukaan osallitua kaikkiin mahdollisiin tapahtumiin ylpeästi lippuaan kantaen. Ainakin Vappuna täytyy mennä tuo komistus katsomaan, ovat varmaankin marssilla mukana kolmen hengen miehityksellä, puheenjohtaja kustakin yhdistyksestä. Erityisesti tuo kolmas hahmo nuttu nurinpäin kiinnostaa, ovatko tosiaankin osanneet olla niin kauaskatseisia että ennakoivat tunnetun nutunpyörittelyn.


    • tosionsano

      Kokkareiden ja demarien epäpyhällä liitolla on aina tehty suurimmat epäonnistumiset ja älyttömyydet niin valtakunnanpolitiikassa kuin kunnissa. Ja koska Suomen kansa on ämpärityhmää, niin todennäköisimmin sama meno tulee jatkumaan Sysmässä myös vastaisuudessa.

    • Narukaulaan

      Onneksi on tulossa uusi SOTE ja sen mukaiset hoidot. Nämä kaikki kirjailijat tulevat saamaan tarvitsemiaan hoitoja yhteiskunnan piikkiin ilman omavastuuta. Ja toivottavasti se piikki sisältää myös nukutusaineen. Sen lopullisen. Tämä olisi meidän kaikkien etu. Siis tässä maailmassa mukana elävien, eikä harhojen kanssa olevien kakkosluokan pölhöjen.

      • jormaxjoutasit

        Otitkohan nyt hieman etuottia l. förskottia suunnitteilla olevasta eutanasian sallivasta lainsäädännöstä, tai oletko kenties jo hätäpäissäsi antanut lausunnon kuntamme puolesta? Sikäli kun julkisuuteen on annettu ymmärtää, tuo Eutanasiaa käsittelevä lakialoite ei kuitenkaan, ainakaan aluksi, koskisi koalition kanssa erimieltä olevia, ei, vaikka sitä niin kirjoittelusi sisällöstä päätellen haluaisitkin. Onhan se tietenkin Sinun kannaltasi ikävää että jotkut tahot ovat kanssasi asioiden hoitotavasta ja päätöksenteon kulttuurista eri mieltä. Jos ratkaisusi kuitenkin on tuo esittämäsi lopullinen piikki onkin Sinulta nyt kysyttävä ihan vakavasti, Palaakohan Sinulla ihan kaikissa kammareissa valot?
        Koska selvästikin avoin demokratia näyttää olevan Sinulle ja edustamallesi ryhmittymälle jonkinlainen punainen vaate ja vieras käsite, oletko harkinnut muuttoa Pohjois-Koreaan tai vaikkapa Turkkiin, siellä mielestäsi turha demokratia ei kiusaa päätöksentekoa.
        Menestymisesi siellä edellyttää Sinulta tietenkin että kykenet yhtymään siellä valtaapitävien mielipiteeseen, jottei Sinun kävisi siten kuin Sinä täällä halajat kanssasi eri mieltä oleville.
        Siellähän niitä asioita ei edes hoideta piikein, käytössä lienee köysi tai diktatuurissa yleisesti käytetty nopea niskalaukaus.


    • Puheetonpuheita

      Zeesus sentään. Hulluja Sysmä täynnä! Ottakaa kyrpä käteen ja runkatkaa, että paineet vähenee, kun naista ette kuitenkaan saa.

    • Stondisainapäällä

      Löysällä munalla ei voi runkata! Liekö seissyt näillä koskaan?

    • Hoppeleitahomppeleita

      Ei näillä seiso, mutta dildo menee perseeseen. Eikä sitä joka kerran jälkeen tartte pestä.

      • symäläinen

        Voihan sen nuolla puhtaaksi. On sitten maku tiedossa kun aletaan vaalien jälkeen jakaa paikkoja, ... ja nyt en tarkoita hammaspaikkoja.


    • pikkusika

      Kannattas liittoutua naapurikuntien harrasteteatterien kanssa.. Sieltä voisi saada koulutusta, kuinka oikein hyvin valehdellaan ja eikä muisteta mitään. Äänenkäytöstä on harjoituksia. Sellainen näytelmä kuin sinulle ja minulle on yleisömenestys...

      • theemmakonäin

        Höh, miks naapuri kuntien, eiks meillä itelläkin ole harrastajateatteri. Vai meinaatkos et kun kaikki muukin hankitaa muualta, Raumalta, Oulusta, Lahesta ni sitte tämäkin. Että ku kerta ulkoistetaa, ni ulostetaa kerralla riittävän kauas ettei turhaa jää rahat jalkoihin pyörimää. Mitäs luulet, kannattasko siihen palkata oikee joku konsultti, puhumaan yhtä ja tekemään toista.


    • eioisniitähuolittukaan

      Liittoutuminen on jo saletti. Vain kaksi paskiaisryhmää (kepulit ja mukasitoutumattomat) eivät suostuneet kaikkien meidän edunmukaiseen yhteishyväliittoon. Ei vaikka tarjottiin ilmaisia bussikyytejäkin. On ne outoja!

      • sullemullemulle

        Eikö suostuneet? On ne sitten omituisia. Eivät suostuneet vaikka henkevästi puhuttelitte, kunnolla uhkailitte ja tosissaan painostitte, hallituspaikkojakin jo lupasitte. Mutta ei, en ymmärrä miksei hyväksi havaittu harvainvalta kiinnosta. Yleensä kyllä vähempikin lupailu on riittänyt, persutkin on tarttunut heti syöttiin, ahneena hotkaisseet syötin koukkuineen. Sitten vähän muodon vuoksi pyristelleet mutta asettuneet ja tyytyneet osaansa, tikkari silloin tällöin pitää suun makiana. Mutta liittouduttu on, sen vahvisti muuan miekkonen työväentalon nurkilta happamalta kuulostavin sanakääntein, sama tupeksinta jatkuu, tai sitten ei, senhän päättää äänestäjät huhtikuussa.


      • tiiätuota
        sullemullemulle kirjoitti:

        Eikö suostuneet? On ne sitten omituisia. Eivät suostuneet vaikka henkevästi puhuttelitte, kunnolla uhkailitte ja tosissaan painostitte, hallituspaikkojakin jo lupasitte. Mutta ei, en ymmärrä miksei hyväksi havaittu harvainvalta kiinnosta. Yleensä kyllä vähempikin lupailu on riittänyt, persutkin on tarttunut heti syöttiin, ahneena hotkaisseet syötin koukkuineen. Sitten vähän muodon vuoksi pyristelleet mutta asettuneet ja tyytyneet osaansa, tikkari silloin tällöin pitää suun makiana. Mutta liittouduttu on, sen vahvisti muuan miekkonen työväentalon nurkilta happamalta kuulostavin sanakääntein, sama tupeksinta jatkuu, tai sitten ei, senhän päättää äänestäjät huhtikuussa.

        Tikkarillako suostuttelivat? Entä luvattiinko muuta? Kerro ihmeessä jos asiasta tiedät. Taitaa olla aihe joka kiinnostaisi kuntalaisia.


    • PersVaKoPettää

      Liittoutumisen taisi vahvistaa demareiden Koskinen, kun valtuustossa ilmoitti ettei demarit osallistu perjantain vaalilistojen palaveriin jossa olisi tarkoitus sopia pelisäännöistä paikkojen jakoon vaalien jälkeen. Muistakaa demarit että äänenne menee kokoomuksella ja muistakaa kokoomuslaiset että vasemmisto saa teidän äänenne. Persuista puhumattakaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2636
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1431
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1146
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      9
      1063
    Aihe