nuorten huono käytös

opettajatkunniaan

Eurajoella osa nuorista käyttäytyy huonosti. Syynä on nykyaikainen kasvatus, jossa ruumiillinen kuritus on kielletty. Aikoina jolloin se oli sallittua, niin ei ollut mitään vastaavia ongelmia. Pitäisi ottaa takaisin vanhat menetelmät, niin nuoret oppisivat kunnioittamaan enemmän vanhempia ihmisiä. Kyllä niitä vielä nykyäänkin on opettajia, jotka voivat vähän antaa kättä pitempää, jos ei ole ketään todistajia. Toi touhu mennyt ihan hulluksi, koska opettajilla ei ole enää mitään oikeuksia. Pitäisi palata takaisin vanhaan kasvatussysteemiin eli ennen vuotta 1984. Mitään kukkoilua ei enää esiintyisi oppilaitoksissa ja vapaa-ajalla.

12

650

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eirajoja

      Yksi syy on myös monien vanhempien huono kasvatus. Ei ole asetettu rajoja.

    • pikkuprinsessoja

      Osa syy myös siinä, että lapset saavat periksi liikaa asioita. On mopoautoja, skoottereita hienot puhelimet, ilman, että lasten tarvitsee tehdä mitään. Monelle pikkuprinsessalle ja prinssille koittaa kovat ajat, kun he aikuisina huomaavat, ettei heillä ole varaa ihan kaikkeen. Ainoa pelastus heille on saada rikas puoliso, joka kustantaa elämisen kaikkine hienoine materioineen. Osa siinä onnistuu, mutta aika harva.

    • ihmeopettajia

      Luvialla saa oppilaat polttaa tupakkaa koulu aikana eikä opettajat puutu asiaan.

      • Realisti2

        Eikös se ole vanhempien tehtävä? Jos lapset eivät kotoa saa kasvatusta, se on aika epätoivoista tehdä nyky-yhteiskunnan säännöin koulussa.


    • näinonnäreet1

      Siksi juuri sääntöjä tulisi muuttaa!

    • Lyxoyfoyx

      Ja ettäkö väkivallalla asia ratkeaa?! Millä perusteella lapsen fyysistä koskemattomuutta saa rikkoa ja aikuinen kun läväyttää toista, se on rikos. On häpeällistä käyttää väkivaltaa heikompaa kohtaan. Jos ainoa keino "kunnon" ihmisten kasvattamiseen on ruumiillinen kuritus, niin melkein kehotan jättämään lapset hankkimatta.

      • aikuisetkunniaan

        Joo, näet varmaan myös tuloksen. Väkivalta ja kuri ovat kaksi eri asiaa. Nykynuoriso ei kunnioita ketään, johtuu nössökasvatuksesta. Ei ennen ollut mitään ongelmia 60-70 luvulla. Ennen kunnioitettiin aikuisia, kun tiedettiin, ettei kukkoilu onnistu hyvin seurauksin. Nykyisin nuoriso ei välitä mistään, kun tietävät sen, ettei opettajilla ole mitään mahdollisuuksia saada heitä kuriin. Nuori voi vaikka sylkäistä opettajaa kasvoille ja opettaja ei voi tehdä asialle yhtään mitään. Tämä touhu mennyt hulluksi. Ei sekään ole rikos, jos jääkiekkokaukalossa tapellaan. Ei siitäkään seuraa mitään.


    • poliisitkouluun

      Kyllähän opettaja voi soittaa poliisit paikalle, jotka vie lapsen lastensuojeluun tai putkaan. Poliisilla on sitten jo aika paljonkin oikeuksia erilaiselle voimankäytölle.

    • hävetkäää

      Kyllä sen noista lasten vanhemmista jo eskari-iässä huomaa, ettei heillä kaikki ole kotona. Ovat ihan ihmeellisiä suurin osa vanhemmista. Sulkeutuneita häviäjiä. Itseluottamus heikko, ulkokuori hienoine autoineen ja taloineen, mutta pelkällä jättivelalla hankittua. Hävetkää!

    • Enyhtäänihmettele

      Olen huomannut,että suuri osa nuorista voi huonosti . Liekö osa syynä se , että lapsia rangaitaan eristämällä ; mene omaan huoneeseesi ja pysy siellä kunnes osaat käyttäytyä.Ei puhuta eikä olla huomaavinaan koko lasta .Eristäminen on tehokas keino alistaa aikuistakin saati lasta ,mutta se ei ole hyvää kasvatusta ,vaan lapsen henkistä pahoinpitelyä !

    • vanhemmatkunniaan

      selkäsauna, ei ennen ollut ongelmia. Nuoriso käyttäytyi hyvin 50-90luvulla.

    • vastuusta

      Kyllä vanhemmilla on vastuu lasten käyttäytymisestä .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä tiedän

      Sinun oikean tilanteen nainen. Kerro miksi me tehdään tätä? Huviksemne ja mielenkiinnosta? Sä osaat tämän homman hyvin
      Ikävä
      105
      1880
    2. Kuule J....

      .... Minä haluan sut...
      Ikävä
      56
      1304
    3. Sippolan kolari

      Hei, tietääkö kukaan mitään 8.6.24 sippolassa tapahtuneesta auto-onnetomuudesta jossa ilmeisesti auto ajoi taas sitä ala
      Kouvola
      13
      1137
    4. Aika jännä juttu, että tapaus Rannila on kielletty tällä palstalla

      Onko se SETAN agendan vastainen kun siinä tuli taas esiin homouden rikollinen piirre? ttps://www.hs.fi/taide/art-2000010
      Luterilaisuus
      235
      1086
    5. Kovat kokemukset

      Ja maailman kylmyys opetti vain pelaamaan. En siis nainen ole sinusta oikeasti kiinnostunut. Yhtä asiaa vain halusin.
      Ikävä
      83
      1020
    6. Me tavattiin

      Toisissamme jotain samaa huomattiin.. Aistit heräsi ja varovasti toisiamme tunnusteltiin.. Normaalia yritettiin esittää,
      Ikävä
      40
      934
    7. Kukaan TV-tenttejä seurannut tuskin yllättyi Li Anderssonin saamasta äänimäärästä.

      Li on paneutunut asioihin juurta jaksain, hänen vastauksensa kysymyksiin perustuu tietoon, ei pelkkään poliittisen höpöh
      Maailman menoa
      98
      829
    8. Riikka ei muka tajua, eikä suostu tajuamaan, että mikä meni vikaa..

      .. Jatkaakohan hän Persujen SY-Riistosiiven kuuntelemista ja uskomista siihen valheeseen, että tämä siipi on Persujen su
      Perussuomalaiset
      247
      814
    9. Menneisyytesi

      on liiankin synkkä. Jossain se raja menee vaikka sydämeni veitkin.
      Ikävä
      90
      773
    10. Näin hyryllä

      Olipa retee kaverilla kun asioin seon matkahuollon toimipisteellä , terassilla kaveri ois halunnu heti tapella, oli kui
      Hyrynsalmi
      11
      762
    Aihe