Royalton Riviera Cancun

Kohtamatkaan

Onko kellään tuoreita kokemuksia kyseisestä hotellista?

6

440

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdrty

      Olimme viime marraskuussa 2 viikkoa Royaltonissa, todella hieno lomareissu stressittömässä lomaparatiisissa. Hotellihuoneeseen ja ravintoloihin pääsi rannekkeella, ei tarvinnut kantaa avainta yms. Hotellialue on aika iso, useita altaita eri puolilla. Ranta-alue oli ihana, osalla aluetta oli myös varjoisia katoksia. Useita teemaravintoloita, sekä tietysti todella hyvä ja monipuolinen buffet-ravintola. Ja ellei jaksanut enää lähteä illalla mihinkään, niin huonepalvelusta pystyi tilaamaan ateriat huoneeseen (tuli kokeiltua migreenin iskiessä).
      Paikka oli todella siisti, marraskuussa oli paljon jenkkejä ja kanadalaisia. Jenkit olivat yleensä 5 vrk lomalla, lisäksi Royaltonissa oli tuona aikana useita hääseurueita (siellä on hääkappeli, ja näimme useita upeita hääporukoita, aivan kuten jenkkileffoissa).
      Hotellialue sijaitsee meren rannalla keskellä mangrovemetsää, joten sieltä ei omatoimisesti voi lähteä kävelemään lähikyliin tai shoppailemaan. Mutta hotellilla on saatavissa koko ajan takseja, ja turvatoimet ovat hyvät. Ympäröivä viidakko tuo mukanaan ikävä kyllä paikalliset itikat iltaisin (hyökkäsivät jalkojen kimppuun terasseilla), joten kannattaa ottaa jo Suomesta mukaan ötökkömyrkkyä sekä jotain mikä tarvittaéssa auttaa puremiin ja kutinaan. Toki niitä on hotellialueen myymälässäkin myynnissä, mutta hintataso on siellä aika arvokas.
      Meillä oli aivan mahtava loma, ja olimme todella tyytyväisiä hotellivalintaamme.

    • Heltsa

      Olimme Royaltonissa 2016 ja pidimme kovasti. Kannattaa varata huone merenpuolelta. Maisema toiselle puolelle on magrovemetsään...ei siinä mitään, mutta huoneemme sattui jonkin kovaa..todella kovaa ääntä pitävän ilmeisesti hotellin pesulan kohdalle, joten parvekkeella ei voinut olla juuri lainkaan. Lisämaksusta vaihdoimme toiseksi viikoksi toiselle puolelle. Saimme kyllä matkanjärjestäjältä myös hyvitystä hinnasta...eli selkeästi tiedossa oleva ongelma.
      Ravintolat olivat huippuja, pidimme, vastoin odotuksia, eniten buffet ravintolasta. Todella hyvää ruokaa, tuoretta, haluamasi pihvi paistetaan silmiesi edessä jne,
      Drinkit loistavia..mietoja tosin, mutta saipahan maistella enemmän.
      Nyt valitsisin Hideway puolen jos menisin uudestaan. Oltaisiin mentykin ensi talvena mutta Tui ei enää tee 3vkon matkoja, harmi.
      Suosittelen siis lämpimästi Royaltonia👍

      • Mimmiiiiiiiii

        Hola, Aurinkomatkoilta saat kolmen viikon matkan Meksikoon. Lennot Puerto Vallartaan, Tyynen valtameren puolelle. Muut kohteet Puerto Vallrtan lisäksi ovat Nuevo Vallarta ja Punta de Mita.

        Me varasimme viikon Puerto Vallartaan ja kaksi viikkoa Nuevo Vallartaan.


    • biitsiniekka

      Tyynenmeren puolella ei vaan ole sitä karibian kuulua valkoista puuterihiekkaa ja turkoosia merta.. saattaapi pettyä jos sellaista odottaa.

    • Meksikoon

      Suunnitteilla varaus tähän hotelliin.Eli kaukana keskustasta.Taksi lukemani mukaan n.40 dollaria keskustaan,mutta pääseekö bussilla???? Sitten,hotellissa pesula,mutta minkä hintainen?

    • poispakkasestahelteen

      Hola ! Matkalla Royaltoniin helmikuussa 2018. Lukemani perusteella paikka tuntuu olevat aika hyvä rauhalliseen lomailuun.
      Mukana lapset poika kohta matkan jälkeen 13 v ja tyttö 10 v.
      Onko teistä kellään ollut lapsia mukana ? Miten aikaero vaikuttaa, lähtöhän Suomesta on aamulla 9,45 ja perillä Meksikossa ollaan 14.30. Miten lapset jaksavat, (ja tietysti vanhemmat), kun on kuitenkin valvottava noin klo 20 paikallista aikaa, jotta seuraava päivä ei mene aivan penkin alle. Kauanko kestää koneesta poistumisen jälkeen siihen kun on bussissa ja bussi hotellilla ? Onko Bussissa tarjolla vettä, vai onko ostettava kentältä juotavaa ? Kamala reissu jos jano pääsee yllättämään. Onko Prenium class hintansa väärti (tällä hetkellä noin 2300:-/4 henkeä, minusta on aivan sikamainen hinta muutamasta punaviinilasillisesta ja ruuasta). Miten jalkatilat ja saako penkin makuuasentoon ja palvelu lennon aikana???
      Tyttömme on allerginen mm. kanamunalle, lehmän maidolle, ananakselle (ei ongelmaa ??), kiiwille, pähkinöille. Miten allergiat on huomioitu ruokailussa, olen käsittänyt, että hotellialueella on useita ravintoloita. Onko ravintolat varautuneet tai huomioineet allergiat, vai onko varattava mukaan kilokaupalla antihistamiinia ?
      Olemme aikaisemmin lomailleet jonkin verran Thaimaassa, jossa allergiaongelmia on ollut vähän, muutamia harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta.
      Onko kuvassa näkyvät hotellirakennukset ja uima-altaat kaikkien käytössä vai onko jokin alue rajattu pois ?
      Monta kysymystä ilman vastauksia, mutta ...
      Kiitos jo etukäteen asiallisista vastauksista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3504
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1968
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1588
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1425
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      99
      1075
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe