kuhan kysyn voiko olla

54321fire

Voikohan olla bipoon kuuluvaa sellaiset voimakkaat inspiraatiot joista tulee "pakkomielle"? Vaatii kyllä jonkimoisen ulkoisen impulssin.

Esimerkiksi jossain tilanteessa/tapahtumassa yhden näkemän jälkeen ihastuu henkilöön joka asuu ulkomailla. Tämän katseesta ja eleistä päättelee sen olevan molemmin puoleista. max. tunnin yhteensä kohtaamisten (lähinnä silmäilyn) jälkeen. tämä menee takaisin kotimaahansa. tää toinen sitten innostuu tyypistä niin että päättää selvittää tyypin asuinpaikan ja päättää lähteä kohhdemaahan aupairiksi, vaikkei osaa ees kohdemaan kieltä. Prosessin jälkeen ja aupair perheen löydyttyä kuitenkin tulee järkiinsä. samaan aikaan kotimaassa kuiteski seurustelee.

Tuo tietty voi olla vaan "normaalia" impulssikontrollin puutetta eikä bipoon sinänsä liittyvää. sitä paitsi kuiteski jää toteuttamatta. Tuli ny mieleen kysyä. Jonkinmoinen bipo on diagnosoitu kyllä ja lääkettäkin tulee syötyä. diagnoosoinnissa ei tota esmerkkiä ees mainittu tai ollut tarpeen mainita mut tuli mieleen toi menneisyydestö.

5

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksibipopää

      Joo, tutulta kuulostaa ja mullakin nuo impulssit aika usein liittyy juuri tuollaisiin voimakkaisiin tunteisiin, kuten ihastuminen, jota tuossa kuvasit. Toinen ärsyke on sitten harrastukset/kiinnostukset, voin yhtäkkä innostua silmittömästi esim. jostain uudesta tekniikasta ja haalia siitä paljon materaalia ja jopa hankkia välineitä ja sitten se jotenkin yhtäkkiä laantuu.

      Onni on kai se, että ne kiinnostukset sitten laantuvat ennenkuin tekee mitään suurempaa hullua, korkeintaa rahaa/aikaa menee hieman. Palaan kyllä joskus myöhemmin näihin inspiraatiohini, mutta normaalimmalla kiinnostuksella, usein hiukan sellaisella mielialalla, että kokeillaan nyt tuotakin, kun tuli nuo vehkeet hankittua.

    • jhhkljkhjkhj

      Ihan normimeininkiä, kun ihastuu toiseen. Tosilla vaan pyörähtää sukat vauhdikkaammin jalassa, kuin toisella. Tollasen perusteella ei ketään voi paljoo diagnosoimaan lähteä. Ns kaukaa haettu.

    • Näinmääaattelen

      Ehkä tos olennaista että osuuko ihastuminen ja yli-innkkokuus tiettyyn jaksoon vai tapatuuko sitä aina, ts. ei jaksoittain. Välillä taas ei innostu mistään. Ja tuleeko mokattua ja kaduttua jälkikäteen.

    • Joskus-kerran

      Kyllä minä kerran yhdeksenäkymmentä luvulla muutin Lontooseen "töihin" mietittyäni asiaa viikonlopun ajan ja maanantaina irtisanoin asuntoni ja dumppasin kamat roskiin/kierrätykseen/sukulaisille talteen ja jo tiistai aamuna istuin Lontoon koneessa businesstyyppien kanssa mukanani vain yksi laukku. Takaisin tulin kun rahat loppui parin viikon päästä.

    • PuuhaPirkka

      Miehelleni kuuluvat impulssin piiriin erilaiset harrastukset. On ostanut kalliita soittimia, autoja, veneitä, polttopuuta jne. Käytetyllä rahan määrällä ei ole mitään merkitystä kun "pakkomielle" iskee. Polttopuitakin osti pilkottavaksi kerralla kaksi kuorma-auton lavallista. Niitä sitten pilkottiin koko perhe hulluna ja paikat kipeiksi. Muihin menikin sitten perheen talousrahoja melkoinen määrä.
      Miten kauan muilla nämä mania ovat kestäneet? Meillä vaihdelleet noin kolmen kuukauden sykleillä. Pisin vautijakso samaa pakkomiellettä kesti tosin kolme vuotta; eka vuosi melko ymmärrettävällä vauhdilla, toinen vuosi sekoillen ja kolmas vuosi kakkien kanssa jo riidellen. Tähän kuuluu myös yli-innostuneet ihastukset. Diagnoosin on saanut mut ei kuulemma tarvitse lääkitystä.
      Muutama vuosi vielä niin mulle riittää tää parisuhde.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe