kokemuksia hyvistä hoitopaikoista ja ravintoloista

ensikertaa

olen ekaa kertaa menossa goalle ja olisi kiva saada toisten kokemuksia hyistä ruoka paikoista ja ayverda hoitopaikoista? mitä paikkoja suosittelisit?

8

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lassenbaari
      • Heh heh olipa hauska...


      • torvipönttö

    • Ensikertaa

      Toi ei kiinnosta en avaa kolo linkkiä.

      • eiosaaeivoieiuskalla

        Mitäs sitten kyselit, jos ei tieto kelpaa?? Kyllä tuosta linkistä löytyy kaikki olennainen Goasta ja muualtakin Intiasta.
        Jos ekaa kertaa menet Intiaan, kannattaa kaikki tieto lukea. Intia on niin mahtava maa matkustaa, että ei todellakaan kannata olla yksisilmäinen. Toivon mukaan ihastut tämä ekan reissun jälkeen Intiaan, että matkustat sinne vielä monta kertaa ja myös muualle, kun Goalle!

        Niitä hyviä ruokapaikkoja löytyy vaikka miten, jopa ihan kadunvarrelta voi syödä riisiä ja daalia, joka on muuten HYVÄÄ!! Naanleivät on hyviä juuri paistettuina ihan missä vaan. Muista kuitenkin hyvä käsihygienia, käsidesi mukaan aina ja pysy erossa tuoreista vihanneksista, ellet itse pääse niitä pesemään. Juomiin ei jäitä!!
        Monet reissut on tullut Intiaan tehtyä ja rohkeasti olen syönnyt mitä on tarjon ollut, ohessa kuva paikasta, jossa söin kaiken tarjolla olevan, myös riskillä vihanneksia, hieman tuli "jälkikäyntiä", mutta ei mitään kummempaa. http://aijaa.com/PSkCZ6


    • Bunjabidhaba

      Baga roadin varrella ravintola Krishna on meidän ehdoton suosikki. Tulee loman aikana käytyä kerran jos useammankin. Kaikki ruoka aina ollut hyvää, ei mistään mitään vatsavaivoja. Paikallisetkin suosivat tätä ravintolaa ja sehän on aina hyvä merkki, jos paikallisetkin siellä käyvät. Päiväsaikaan rantaan mentäessä Bunjabi dhaba. Edelleen paikallisten suosiossa, hyvin autenttinen paikka mutta ah-niin loistavaa ruokaa. Ja baareissa emme kyllä ikinä ole drinkkiä ilman jäitä juoneet, eivät ne ite pakkasessa niitä jäädytä, kyllä ne ihan tehdasvalmisteisia ovat olleet. Ollaan muuten beach shackeissä rannalla syöty salaattejakin ja ihan tuoretta ja hyvää aina saatu. Käsidesi mukaan! Ja käyttöön myös... 6.3. ollaan taas lähdössä.

    • Aavikolla

      Anjuna Baga beachillä on aivan ihana kahvi ja ruokapaikka. Sijaitsee rannan reunalla vähän puiden varjossa kohdassa jossa ei ole shakkeja. Ihanaa capuzzinoa ja hedelmiä, jotka on pesty tehdasvedellä. Ilmainen Wifi ja syöneetkin olemme ja ruoka oli tosi hyvää. Lista on lyhyt, mutta kaikki siinä on todella hyvää. Kohteliaita poikia tarjoilemassa. Siisti WC löytyy polun toiselta puolelta. Olemme tulossa helmikuussa ja varmasti käymme monta kertaa tässä paikassa. Intia on tuttu niin idästä kuin pohjoisestakin ja Goa on paikkansa ansainnut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5338
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2396
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1917
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      45
      1625
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      7
      1248
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe