Loppu kiusaamiselle

Miksi kiusaamista on kestettävä kouluissa? Opettajat eivät tee/saa tehdä sille mitään. Jos kiusaamisesta soitettaisiin poliisi koululle edes jotta saataisiin kiusaajat pelkäämään. Ja koulukiusaaminenhan on rikos. Ei kiusaajien oikeudet voi olla isompi koulussa, samat Suomen lait siellä koulussakin on. Jos rikot pyörän, se ei ole kiusaamista vaan rikos. Kiusaajat saa tehdä mitä haluaa mutta kiusatut ja muut eivät voi tehdä mitään. Minne se järki on kadonnut vuosien varrella?
Ilmoita

Koska maailmassa alunperin on edes ollut järkeä?
1 VASTAUS:
alun perin*
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Kiusaaminen kasvattaa luonnetta:)!
1 VASTAUS:
joko hyvään suuntaan tai huonoon?
+Lisää kommentti
Koulukiusaamista, ja voisi oikeastaan puhua suoraan väkivallasta koulussa, ei näytä tulevat mitään parannusta. Tätä esiintyy aina vaan uudelleen ja uudelleen. Mun mielestä koulu on vastuussa siitä mitä siellä tehdään. Kuria ei ole olemassakaan. Mun mielestäni pahimmat kiusaajat pitäisi sulkea jonnekkin poikakotiin tai johonkin hoitolaitokseen. Yhdenkin idiootin poistaminen koulusta helpottaisi tilannetta tosi paljon. Opettajat ovat tänä päivänä ihan hukassa. Miesopettajia ei ole tarpeeksi. Taitaa vanha sanonta, "jos ei osaa mitään, niin voi ruveta opettamaan muita", pitää paikkansa. Vastuuopettajien painostaminen julkisella häpeällä tai uhkaamalla syytteen nostamiseen voisi olla hyvä vaikutus. Tällöin luulisi opettajien edes yrittämään jotain. Nyt on tilanne usein vaan se, että asioita hyssytellään ja tehdään mietintöjä ja mukamas viisaita suunnitelmia, ja samaan aikaan nämä idiootit riehuvat miten haluavat.
1 VASTAUS:
Hei, minun mielipiteeni on se ettei väkivalta koulussa ja kiusaaminen ole yhtään sama asia. Henkinen kiusaaminenkin pitää laskea mukaan.
+Lisää kommentti
Syö pullia, se kasvattaa..!
Ilmoita
Erittäin hyviä kysymyksiä. Älä mene kouluun, jos sinua kiusataan siellä, ei mitään järkeä. Koulu ei ole sinun eikä sinun elämäsi arvoinen laitos jos siellä saadaan kiusata viattomia. Jätä väliin! Tee vapautuvalla ajallasi jotain hauskempaa! mene seurakuntaan, siellä on usein kivoja nuoria ja nuorisotyöntekijöitä joista saat kavereita! Mene mukaan ja ala soittaa kitaraa ja hurmaa seurakuntasi tytöt! Tän on moni kundi jo tainnu tehäkki! :) Toki usko Jeesukseen myös, se on tärkein asia ja suurin apu!
Ilmoita
Saatanan heikkoja paskoja olette jos ette kiusaamista kestä. Sehän kasvattaa vain luonnetta. Kyllä minuakin koulussa kiusattiin, mutten antanut vittuakaan, ei ole vaikeaa tappaa kiusaamisesta johtuvaa pahaa oloa.

Perkele kun vituttaa tälläiset heikot valittajat.
Ilmoita
järki ei ole kadonnut mihinkään. Ihmiset menevät helpointa tietä yleensä eivätkä opettajat/rehtori ole poikkeus lampaista. Laki ei suojele tarpeeksi kiusattua jos tekijöiden ikä on alle 15-v ja ja yli 15-v kohdallakin koulu(rehtori/opettajat) suosittelevat kaikkea sovittelua ja muuta mihin vanhemmat epätoivoisena uskovat.

Suurin osa ihmistä ajattelee ihan järjellä mutta ei voi vaikuttaa asiaan, äänestäminen ei suomessa auta kuten esim Sveitsissä. Päälle toki nämä suoli24 päivystäjät vielä vastaamassa koska oma elämä täynnä liian vaikeita kysymyksiä(mutta tsemppiä silti).

On vaikea saada laillisia perusteita siis poistaa oppilas pysyvästi koulusta mutta on hemmetin helppoa suostutella vanhempi siirtämään oma kiusattu lapsi "turvaan". Olisi helppoa sanoa omalla kohdalla että sitten opettajat ja oppilaat saisivat jännittää mutta mitä se auttaisi isommalla ja merkitsevällä mittakaavalla?! Pari isää olen nähnyt joiden lapsilla oli ongelmia ja mietin hiljaa mielessä että onneksi en ole opettaja ja varsinkaan se joka möläyttää että "ehkä lapselle olisi parempi..." Toki nämäkin opettajat haluavat lapselle hyvää mutta he ovat myös kasvatustieteellisen "teorian" omaavia ihmisiä vaikkakin ammattilaisia työssään. Ylipäätään opettajat ovat opetettu opettamaan ja haluavat sitä, eivät konflikteja....helpompi tie on helpompi tie. Lähipiirissä opettajia tuntevana en esim ikinä kuvittelisi heistä raintolan järkkäreiksi missään olosuhteissa. Ihmisen aivot ovat hassut ja harva meistä pystyy muuttamaan "tasoa". Ammattisotilaissa joskus tavannut sekä isoissa kv pomoissa.

Mitä tarvitaan? Laki muutoksia heti työn alle. TÄNÄÄN henkilöitä kouluun joilla oikeus/kyky/asenne poistaa esim kiusaaja luokasta tai koulun alueelta. Opettajille lisää koulutusta(huonoin ja vähiten tulosta tuottava vaihtoehto).
Ilmoita
Törmäsin tänään aika hyviin ajatuksiin kiusaamisesta. Kannattaa käydä lukaisemassa https://tyylikastapolitiikkaa.blogspot.fi/
Ilmoita
Itse olen kiusattu. Henkinen+fyysinen kiusaaminen. Kouluissa sanotaan vaan, kiusaajille ja kiusatuille, että mitä voisit tehdä toisin. Joku saatta "kokea" sen kiusaamiseksi. Ja jos en ilmesty kouluun niin sossupaskarumpa. Eli kidu ja kärsi tai kidu ja kärsi. En ole mennyt kouluun kohta kuukauteen, koska yksinkertaisesti en kestä kiusaamista, syrjintää, yksinäisyyttä ja kaikkea pahaa. Joudun vaihtamaan koulua tai jäädä kotikouluun.
1 VASTAUS:
Kiusaajilla on jotain pahasti pielessä kotona. Köyhyys, rahanpuute, alkoholismi, vanhemmilla ei ole aikaa lapselle eikä taitoja kasvattaa lasta, vaikka rahaa tulisi ovista ja ikkunoista. Jokin mättää, kun pitää ruveta pätemään noin alhaisella tavalla. Kannattaisi selvittää mikä tämän nimenomaisen kiusaajan heikko kohta on ja iskeä siihen. Eiköhän suu mene tukkoon. Tai sitten tulee turpiin, mistä kiusaaja saa poliisin niskaansa. Rohkeutta!

Yksikin kiusaaja, jonka muistan, oli niin pienestä mökistä että meidän saunakin on isompi. Toinen taas oli niin isosta talosta, että luuli olevansa maailman napa. Reppanoita kumpikin. Ja sitten on tietysti nämä äidin lellikit, jotka eivät voi koskaan tehdä mitään väärin. Ja aikuisena heistä tulee vaimonhakkaajia ja/tai muuten luonnevikaisia.

Tytöt taas: liian aikainen seksielämä, alkoholi, huonommuuden tunne, huono koulumenestys. Nämä heiluttelevat koipiaan poikien pulpetin kannella kaksitoistavuotiaina ja vetävät pakkelia naamaan.

Omia huomioita vuosien takaa.
+Lisää kommentti
Saman mieltä. Nyt joku puhuu vähän mutta asiaa.
Ilmoita
"Jos maailma vihaa teitä, muistakaa, että ennen teitä se on vihannut minua." -Jeesus Kristus
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Loppu kiusaamiselle

Miksi kiusaamista on kestettävä kouluissa? Opettajat eivät tee/saa tehdä sille mitään. Jos kiusaamisesta soitettaisiin poliisi koululle edes jotta saataisiin kiusaajat pelkäämään. Ja koulukiusaaminenhan on rikos. Ei kiusaajien oikeudet voi olla isompi koulussa, samat Suomen lait siellä koulussakin on. Jos rikot pyörän, se ei ole kiusaamista vaan rikos. Kiusaajat saa tehdä mitä haluaa mutta kiusatut ja muut eivät voi tehdä mitään. Minne se järki on kadonnut vuosien varrella?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta