Hyvää Pöytyälle!

Masa-57

Hienoa, että Pöytyä saa uuden kunnanjohtajan. Varmasti parempi kuin edellinen. Voisi luonnehtia kolmoisvoitoksi, kaikki voittaa, edellinen kunnanjohtaja, uusi kunnanjohtaja ja Pöytyä!

14

1084

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yrittäjäveteraani

      Ainoa mitä Pöytyällä on puuttunut, on yritysmaailman tuntemus. Sitä korostettiin hakuilmoituksessa ja lienee keskeinen valintaperustelu ollutkin. Uusi johtaja on hankkinut kokemuksensa useassa erikokoisessa kunnassa. Nyt yritysmaailman osaamisensa äkkiä käyttöön. Koulu- ja talousasiat hoituvat kyllä entisillä työntekijöillä. Konttorityöntekijää ei tarvita, vaan yritysyhteistyötä 24/7 tekevää asiantuntijaa. Tervetuloa Pöytyälle. Hienoa kun valittiin kokenut yritysten ystävä.

    • Yrittäjäveteraani

      Löysin konttorin seinätä sen ilmoituksenkin. Siinä lukee "edellytämme hakijalta ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta kunnan hallinnollisista tehtävistä. Lisäksi arvostamme johtajakokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja elinkeinoelämän tuntemusta". Kovat on vaatimukset. Hyvä kun löytyi sopiva.

    • Uusiksivaankaikki

      Toivottavasti kunnallallisvaaleissakin kunnan päättäjät menevät uusiksi. Kepusta osa ulos ja persuista miehet ulos. pakka saa mennä uuden kunnanjohtajan myötä siis ihan uusiksi, että kuntalaiset olisivat taas kiinnostuneita siitä, mitä kunnassa tapahtuu, muutaman pellen vuoksi kiinnostus on hiipunut seurata touhua!

    • Sinkku_määki

      Nyt onki hianoo, ku on noi kuntavaalit tulos. Menkäähä ite ehrolle, ni kattokaa, mitä saatte aikaseks siel kokoomuspelleitten perskarvojen seas. Sit kelpaa huurella tääl vaik mitä. Kyl se o notta nii et turha valittaa. Parhaans ne siel tekkee niil eväil mitä ruiskaunokkikerma antaa.

    • Yrittäjäveteraani

      Lukekaa pöytäkirjoista, ketkä lopettavat koulut ja hanttiin pistävät kaikkea. Ei ole kokoomuksesta, on kyllä toisesta suuresta puolueesta.

    • Terve-tuloa

      On vieläpä nuori ja nätti nainen! Taisi olla myös sinkku?

    • Poikamieskin

      Maajussille morsian

    • Pöytyäläinen

      Entinenkin oli erittäin kyvykäs ja ahkera. Valtuustossa joutui kuulemaan persujen jorinoita, mutta pokeri piti nauramatta.

    • Yrittäjäveteraani

      Toivottavsti uusi pomo kuuntelee niitä, jotka ymmärtävät jotain tulevaisuudesta. Yläneen valtuutetut 1990-luvulta saavat väistyä. Heillä ei ole enää mitään annettavaa Pöytyän kunnalle. Eikä niiden puheistakaan saa mitään tolkkua.

      • Pöytis

        Hyvä että tuli uusi. Toivotaan että on poweria laittaa asiat kuntoon. Isoja muutoksia. Tsemppiä!


    • Yrittäjäveteraani

      Nyt selveni kunnanjohtajakuvio. Tulevaisuusjohtaja tuleekin todellisuudessa johtamaan kuntaa ja uusi kunnanjohtaja jää talousjohtajaksi. Näin on kunnanhallituksen eslistassa ja varmistin, miten kunnallisjärjestössä oli eilen asia käyty.

    • Yrittäjäveteraani

      Katsotaan, millainen tulevaisuusjohtaja tulee ja jos on ok, vaihdetaan koeajalla virkoja eli kunnanjohtaja talousjohtajan virkaan ja palkasta 3000 pois.

    • PöytyänYrittelijä

      Yläneen kunta on lopetettu vuosia sitten, joten Yläneen Yrittäjät ry on syytä lopettaa ja liittää Pöytyän Yrittäjät ry:n toimintaan. Kunta tarvitsee yrittäjien vaikuttamista, jolloin yksi vahva yhdistys on tehokkain.

      Yläneen Yrittäjät toimii ansiokkaasti, mutta ajat ovat muuttuneet ja tarvitaan vahvoja yksiköitä. Perämetsien yhdistys on aikansa elänyt.

    • Yrittäjäveteraani

      Täsmälleen samaa mieltä eli kaikki yhdistykset koko kuntaa käsittäviksi. Itsenäisyyspäivänä on kuulemma enää yhdet juhlat, ei riitä sotaveteraanejakaan kaikkialle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe