Hyvät ilmat gran canarialla

Eve1955

No ei voi valittaa. Täällä on kyllä aurinkoiset säät tällä hetkellä. Säätiedotukset lupasivat sadetta eiliseksi, mutta täällä paistoi aurinko.

17

572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samaa Teneriffalla ainakin Puerto de la Cruzissa. Eilen oli pilvistä, mutta nyt päivä taas valkenee aurinkoisena. Kolmeen viikkoon ei ole satanut kuin kerran lyhyen aikaa ja muuten kahta päivää lukuunottamatta aurinko on paistanut. Tosin calimaa on runsaasti.

      • palelija43

        Iltaisin ja öisin on vielä aika kylmä. Villasukat jalassa ja pitkät lämpimät legginsit ja pitkähihainen kunnon puuvillainen t-paita ja 1-2 peittoa. Mutta samassa perheessä voi olla aina lämpimiä ja aina palelevia ihmisiä, vaikka olisi naimisissa, ei saa hyvää verenkiertoa myötäjäisiksi.


    • HelmikuussaGC

      Ai sinä Eve1955 olet nyt Gran Canarialla. En ole tätä palstaa aikoihin lukenut kun täällä on vain noita trolliongelma keskusteluita joita ylläpitää tuo häirikkö joka itsekin kirjoittaa antigue, polemista ja eläkepappa nimimerkeillä.

      Oletko Eve1955 Las Palmasissa nyt vaiko missä? Muistan sinun kirjoitelleen että Las Palmasiin olisitte menossa taas. Muistanko väärin? Nimimerkki aadalmiina ainakin taisi jo tulla pois Palmasista aikaisemmin.

      • pianreissuun

        Se on harmi ettei sontasäkki antigue, eläkepappa polemista pysty asialliseen keskusteluun matkailusta. Nytkin kymmenestä ensimmäisestä viestiketjusta kahdeksan on hänen viestiketjujaan jotka eivät käsittele matkailua vaan antiguen itsensä keksimää trolliongelmaa. Sontasäkki antigue on itse ainoa trolli tällä palstalla.

        Me olemme kaksi viikkoa Las Palmasissa kanssa helmikuussa. Vuokraamme auton ja ajamme pohjoisen kautta saaren ympäri. Toisena päivänä käymme pienissä kylissä ja ehkä ajamme kokonaan saaren poikki ja Inglesiin hetkeksi. Yleensä meillä onkin ollut auto vuokralla kahtena päivänä. Kerro Eve kuulumisia.


      • aadalmiina

        Olen jo palannut ,syyskuussa uudelle matkalle Las Palmasiin lennot ostettu.Kiva päästä taas uudellelleen nauttimaan auringosta ja hyvästä ruoasta.


      • HelmikuussaGC
        aadalmiina kirjoitti:

        Olen jo palannut ,syyskuussa uudelle matkalle Las Palmasiin lennot ostettu.Kiva päästä taas uudellelleen nauttimaan auringosta ja hyvästä ruoasta.

        Meillä Las Palmas on parempi paikka kuin Ingles tai Puerto Rico. Olemme niissäkin olleet ja Inglesissäkin ehkä 18-20 kertaa. Nyt kun ikää on siunaantunut niin en minä eikä rouva jaksa enää sitä kuumuutta joka päiväsaikaan on. Hellettä päivästä toiseen ei vain jaksa eli kuumimmat hetket pitäisi olla hotellilla lepäilemässä ja lähteä sitten tansseihin illalla. Voimme toki Inglesissä vierailla ja olemme vierailleetkin tuttuja tapaamassa. Muutamat ikätoverimme viettävät Inglesissä koko talven ja me taas suunnittelemme että ensi talvesta lähtien me olisimme talvet Las Palmasissa. Myisimme asunnon pois ja pitäisimme kesämökin jossa olisimme kesät täällä Suomessa. Ehkä toukokuun puolesta välistä syyskuun alkuun. Palmasissa on tasainen ja hyvä lämpötila ainakin meille. Ei ole kuuma eikä ole kylmä.


      • Eve1955

        En ole Palmasissa vaan Inglesissä. Yleensä olen joko täällä tai stten Maspalomasissa. Me myös nmietitään talvipaikan ostamista täältä. Ollaan kanssa ihan eläkeiän kynnyksellä.


      • palelija43

        Hyvä kun selvisi, ettei palelija43 ole sama kuin Eve1955. Siis HelmikuussaGC, toivottavasti tapaat Eve1955. Hyvää lomaa teille kaikille tai pysyvää asumista, me ollaan oltu täällä nyt 6 vuotta.


      • Eve1955

        Eilen tultiin kotiin. Oltiin Inglesissä 3 vk. Kierreltiin paljon. Auto oli vuokralla 7 pv. Käytiin pienissä kylissä tutustumassa paikalliseen elämään ja tuotteisiin.


    • Mistalepojaannaliisa

      Samaa ainakin puerto d g:ssa. Teneriffan pohjoispuolella.On kahteen viikkoon sattunut kaksi huonompaa päivää., jos niin voi sanoa.Calimaa on ollut ja palmut havisee lintujen laulaessa.

      • Muillasaarilla

        Sitten sitä calimaa on siitä Teneriffalta itään päinkin...


    • bablosezi

      Aurinko alkaa taas möllöttää täällä teneriffalla..hyvä päivä taas tulossa.on ollut hyvät ilmat melkein kokoajan.

    • Vapaanavielä

      Tervehdys Las Palmasista
      Täällä on hyvä sää joka päivä,ainakin minulle.Tämä talvi on tähän saakka ollut mukava,ei ole ollut kovia viilentäviä tuulia viikkokaupalla,niinkuin joku vuosi sitten oli.
      Pukeutua kannattaa kuitenkin järkevästi,mieluumun liikaa kuin liian vähän, varsinkin illalla.Kohta alkaa karnevaalit,toivotaan mukavia kelejä.

    • Ansulin

      Kerroppa lisää karnevaaleista

    • kanariansaaret

      Millainen sää nyt on gran canarialla.. Erityisesti Puerto ricossa 😊 Ekaa kertaa lähdössä ja toivoisin aurinkoista keliä..

    • porriin

      Aurinko on paistanut koko päivän täälläkin ja partsilla otin vähän D-vitamminia.Ihanat kelit on näin täällä porissa.

    • Maspalomas-Sää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      455
      3313
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      426
      3056
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2839
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2192
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2030
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      177
      1399
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1347
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1226
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      80
      1199
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1040
    Aihe