Sarkasmia ja protip..

09876554321q

Jos joskus päätätte syystä tai toisesta lähestyä varattua ihmistä niin tehkää se tosiaaan tekstiviestitse/yllättäen chattaillen, että sitten kun teille vastataan vittumaiseen sävyyn ja helvetti pääsee valloilleen, niin ette ole edes varmoja onko linjan toisessa päässä varattu vai varatun puoliso.

Sitten myöhemmin saatte ihmetellä miksi varattu on niinkuin mitään ei ole edes tapahtunut, kun hän on oikeasti ihan tiedoton koko tapahtumasarjasta ja hänen mielessään mitään ei ole tapahtinut.. puoliso poistaa todisteet keskustekusta sen jälkeen kun esittää toista puoliskoaan...ehkä kuitenkin jos olisitte viisaampia asiassa (viisain: ette lähesty ollenkaan jos osaatte hillitä itsenne) ja puhutte kasvotusten ettei tule vahingossakaan väärinkäsityksiä...

10

240

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Olenkouhri

   Niin nyt en käsittänyt? Kelle pitää vastata ja mitä? Pitääkö siis kumppanin puhelut tarkistaa? No mitäs sieltä löytäisin? Ketä minun pitää esittää? Olisi kuule hyvä kakkonen ilmoittautua jos toivot pysyvän erossa sinusta? Hiton hankalaa tämä on kun en edes epäile kumppania mistään. Mutta täällä ilmoittelet ettei yhteyttä saa ottaa. Aivan liian vaikea kuvio mulle! Miten tämä tulkitaan?

   • SsrrryAPolen

    Niin sekavaa tekstiä sinulta että et liity tähän aloitukseen varmasti mitenkään. Jatka vaan ihan rauhassa elämää äläkä omi aloituksia mitä et tajua ja kysele tyhmiä sen takia. ;)


  • Mitensesiismeni

   Olisihan karmeaa kun varatun kanssa salaa sättäilisi olisikin toissa päässä sen puoliso. Oispa noloa. Esittää siis ettei mitään ole tapahtunut. Onpas ovela puoliso. Miten ajattelit tilanteen hoitaa? Kysyt varatulla miksi vastailee kuten vastailee vai soitatko puolisolle suoraan ja kysyt asiaa? Päättää ottaako varatun salaiseksi syystä tai toisesta. No eikö se ole selkeä syy se seksi kun pitää salaa varatun kanssa vääntää?

   • Ap...Ap

    No mulla kesti niin kauan tajuta koko asia että en tosiaan tiedä yhtään mitä teen... muutaku neuvon muita.


   • heimummomitäkuuluu

    Oli tietoinen asiasta, olihan siitä ihan yleisestikin tullut puhuttua. Mutta oli yksi jonka kanssa tanssittiin siihen aikaan, kun oltiin kerran samoissa bileissä.


   • Numeroitanmeroitaa
    heimummomitäkuuluu kirjoitti:

    Oli tietoinen asiasta, olihan siitä ihan yleisestikin tullut puhuttua. Mutta oli yksi jonka kanssa tanssittiin siihen aikaan, kun oltiin kerran samoissa bileissä.

    Bileet ei liity elämääni mitenkään nii taitaa olla väärä henkilö.


   • Hetkine.......n
    heimummomitäkuuluu kirjoitti:

    Oli tietoinen asiasta, olihan siitä ihan yleisestikin tullut puhuttua. Mutta oli yksi jonka kanssa tanssittiin siihen aikaan, kun oltiin kerran samoissa bileissä.

    Oliko ne bileet viimevuoden loppupuolella?


  • heheheeh

   Justiinsa noin, aivan joo. Mulla on mustelmia juuri tuosta, isoja ja isompia. Mutta siinä kun on sitä sarkasmia ja sivupersoonaa.. niin että puhallus poskelle ei taida riittää!!!

  • Kakkosellejonkatiedän

   Kyllä minäkin vastailin ukkoni salapanolle kun itse oli saunassa ja pyysi katsomaan viestin. No kun vastasin sille helvetti jäivät kiinni. Pyyhin myös nuo viestit pois. En kertonut ukolle kuka oli ja mitä viestitti. Samoin myöhemmin kun sen puhelin oli sisällä itse ulkona vastasin lisää. Sain tietooni jopa milloin tapaavat. Senkin poistin niillä mennään i pasmat sekaisin kun ukko ei saapunutkaan. Seuraavaksi se kysyi tuliko este kun et päässyt. Toinen ihmeissään ja enempi pasmat sekaisin. Jatkan tuolle kakkoselle viestittelyä kunnes mies huomaa. Ihanaa hämmentää ja esittää niin rakastunutta toiseen. Ei millä hyvin mene kun eivät ymmärrä mitä tapahtuu.

  • jesta

   Protip? Ymmärrät itsekin olevasi huora? Ei olis uskonut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   150
   6947
  2. KANNATATKO NATOa? Jos olisit saanut äänestää...

   Ihan riittää lyhytkin kyllä tai en.
   Maailman menoa
   703
   2739
  3. Annetaanko jokainen 3 tunnistetta

   omasta kaivatusta? Minä aloitan: N-nainen, punaiset hiukset ja asuu Pirkanmaalla.
   Ikävä
   105
   2654
  4. Mitä teit väärin?

   Että ikäväsi kohde häipyi elämästäsi?
   Ikävä
   179
   1971
  5. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   29
   1821
  6. Sinäkin tiedät sen nainen

   Nainen sinä olit kohtaloni mutta minä en sinun ja niin surullista kuin se onkin niin tuun varmaan silti rakastamaan sua
   Ikävä
   80
   1709
  7. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   25
   1247
  8. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   60
   1192
  9. Kaivonkonekuski hukkui etelärannassa

   Oliko paikkakuntalaisia?
   Rovaniemi
   14
   1177
  10. Jos ihmettelit minun käytöstä

   Niin yritin hieman jarrutella juoruja mitä liikkuu. Sinussa ei vikaa.
   Ikävä
   62
   1156
  Aihe