Sarkasmia ja protip..

09876554321q

Jos joskus päätätte syystä tai toisesta lähestyä varattua ihmistä niin tehkää se tosiaaan tekstiviestitse/yllättäen chattaillen, että sitten kun teille vastataan vittumaiseen sävyyn ja helvetti pääsee valloilleen, niin ette ole edes varmoja onko linjan toisessa päässä varattu vai varatun puoliso.

Sitten myöhemmin saatte ihmetellä miksi varattu on niinkuin mitään ei ole edes tapahtunut, kun hän on oikeasti ihan tiedoton koko tapahtumasarjasta ja hänen mielessään mitään ei ole tapahtinut.. puoliso poistaa todisteet keskustekusta sen jälkeen kun esittää toista puoliskoaan.



..ehkä kuitenkin jos olisitte viisaampia asiassa (viisain: ette lähesty ollenkaan jos osaatte hillitä itsenne) ja puhutte kasvotusten ettei tule vahingossakaan väärinkäsityksiä...

10

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olenkouhri

      Niin nyt en käsittänyt? Kelle pitää vastata ja mitä? Pitääkö siis kumppanin puhelut tarkistaa? No mitäs sieltä löytäisin? Ketä minun pitää esittää? Olisi kuule hyvä kakkonen ilmoittautua jos toivot pysyvän erossa sinusta? Hiton hankalaa tämä on kun en edes epäile kumppania mistään. Mutta täällä ilmoittelet ettei yhteyttä saa ottaa. Aivan liian vaikea kuvio mulle! Miten tämä tulkitaan?

      • SsrrryAPolen

        Niin sekavaa tekstiä sinulta että et liity tähän aloitukseen varmasti mitenkään. Jatka vaan ihan rauhassa elämää äläkä omi aloituksia mitä et tajua ja kysele tyhmiä sen takia. ;)


    • Mitensesiismeni

      Olisihan karmeaa kun varatun kanssa salaa sättäilisi olisikin toissa päässä sen puoliso. Oispa noloa. Esittää siis ettei mitään ole tapahtunut. Onpas ovela puoliso. Miten ajattelit tilanteen hoitaa? Kysyt varatulla miksi vastailee kuten vastailee vai soitatko puolisolle suoraan ja kysyt asiaa? Päättää ottaako varatun salaiseksi syystä tai toisesta. No eikö se ole selkeä syy se seksi kun pitää salaa varatun kanssa vääntää?

      • Ap...Ap

        No mulla kesti niin kauan tajuta koko asia että en tosiaan tiedä yhtään mitä teen... muutaku neuvon muita.


      • heimummomitäkuuluu

        Oli tietoinen asiasta, olihan siitä ihan yleisestikin tullut puhuttua. Mutta oli yksi jonka kanssa tanssittiin siihen aikaan, kun oltiin kerran samoissa bileissä.


      • Numeroitanmeroitaa
        heimummomitäkuuluu kirjoitti:

        Oli tietoinen asiasta, olihan siitä ihan yleisestikin tullut puhuttua. Mutta oli yksi jonka kanssa tanssittiin siihen aikaan, kun oltiin kerran samoissa bileissä.

        Bileet ei liity elämääni mitenkään nii taitaa olla väärä henkilö.


      • Hetkine.......n
        heimummomitäkuuluu kirjoitti:

        Oli tietoinen asiasta, olihan siitä ihan yleisestikin tullut puhuttua. Mutta oli yksi jonka kanssa tanssittiin siihen aikaan, kun oltiin kerran samoissa bileissä.

        Oliko ne bileet viimevuoden loppupuolella?


    • heheheeh

      Justiinsa noin, aivan joo. Mulla on mustelmia juuri tuosta, isoja ja isompia. Mutta siinä kun on sitä sarkasmia ja sivupersoonaa.. niin että puhallus poskelle ei taida riittää!!!

    • Kakkosellejonkatiedän

      Kyllä minäkin vastailin ukkoni salapanolle kun itse oli saunassa ja pyysi katsomaan viestin. No kun vastasin sille helvetti jäivät kiinni. Pyyhin myös nuo viestit pois. En kertonut ukolle kuka oli ja mitä viestitti. Samoin myöhemmin kun sen puhelin oli sisällä itse ulkona vastasin lisää. Sain tietooni jopa milloin tapaavat. Senkin poistin niillä mennään i pasmat sekaisin kun ukko ei saapunutkaan. Seuraavaksi se kysyi tuliko este kun et päässyt. Toinen ihmeissään ja enempi pasmat sekaisin. Jatkan tuolle kakkoselle viestittelyä kunnes mies huomaa. Ihanaa hämmentää ja esittää niin rakastunutta toiseen. Ei millä hyvin mene kun eivät ymmärrä mitä tapahtuu.

    • jesta

      Protip? Ymmärrät itsekin olevasi huora? Ei olis uskonut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2839
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      397
      2735
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2220
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      74
      1885
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1876
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1793
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1784
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      143
      1728
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1522
    Aihe