Aihe

Uusi käänne kelluville mökeille

Eienääkepulainen

Kepuaisilla on jo uusi sotajuoni tekeillä, kun jääkiekkojuttu kusi omille jaloille. Sisäpiiristä saatu tieto: Seuraavaksi ryhdytään puimaan julkisuudessa Kelluvien Mökkien kaavan tarkoituksellista hankaloittamista kunnan virkamiesten toimesta ja projektin järjestämistä petollisesti toiselle yrittäjälle. Tutkinta käyntiin ja valitukset kehiin. Kyllä hevosmiesten tietotoimisto kaiken tietää tietää, kertoo ja paljastaa! Onkohan kaikki kepulaiset näiden temppujen takana, vai alkaako rivit repeilemään?

27

1088

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kyllästyttääjo

   ei oikein jaksais näitä jahtausjuttuja

  • töitärekkamiehelle

   Tänään tuli jakoon kelluvien talojen dokumentteja kunnan sivuille. Pikaisella lukaisulla kävi ilmi, että Majutveden aallonkorkeus vaatii aallonmurtajan suojaksi. On todella hienoa, että saadaan töitä kuorma-autolijoille. Saadaan ajaa muutama sata kuormaa mursketta Huitilantietä pitkin.

  • luontoensin

   Hieno juttu. Saadaan lokit taas takaisin rannalle. Kyllä sitä iloista lentoa laulua on kaivattukin.

  • seilorikin

   Kyllä kunnan täytyy kiireesti varata rahaa aallonmurtajan rakentamiseen ja pistää pyörät pyörimään, eihän yrittäjä pääse muuten aloittamaan kelluvien talojen rakentamista.

   • kullia.suuhun

    Älä jauha paskaa


  • seilorikin

   Täytyyhän kunnan tehdä osuutensa kun se on jarruttanut kaavaakin ettei yrittäjä ole päässyt aloittamaan rakentamista.

  • Monopoliasemassa

   Kunnalla on kaavoituksessa ns.monopoliasema,eikä asia ole aina niin että jos joku HALUAA että kunta kaavoittaa asianomaiselle hänen haluamansa kaavan,niin kunnan on se tehtävä,ei asia todellakaan ole siitä riippuvainen että joku HALUAA!! Nyt kun kerta siihen vaadittaisiin vielä massiivinen aallonmurtaja niin eiköhän leirintäalue vaihtoehto ole loppuunkäsitelty? Mielestäni vaihtoehtoinen paikka olisi Suvisaaren ja Ohrasaaren väliin jäävä laguuni,olisi Suvisaari jo valmiiksi oiva aallonmurtaja kelluville mökeille,ja palvelut paljon lähempänä kuin ne olisivat leirintäalueelta.

   • ajattelemisenaihetta

    Suvisaaren kupeesta olisi paljon lyhyempi matka kaupoille kuin kämppäriltä, kauppojen läheisyyshän oli yksi tärkeä kriteeri mökkipaikoille.
    Koko Sysmän eteläine puoli on ihan kuollutta aluetta, ei se paljon houkuttele arvovieraita epäsiisteine meijeripihoineen.


  • paraspaikkako

   Kyllähän paras ja suojaisin paikka Kuhanlahti. Siellä ei pitäisi olla samanlaista vastusta kuin kylän rannassa. Luulisi alueen asukkaiden olevan innoissaan. Samalla se antaisi hienon piristysruiskeen koko Virtaan kylälle.

  • Enuskoikinä

   Kaavakuva mökkien sijoittelusta on karmiva, hyvästi Sysmän leirintäalue. Kuka sinne enää tämän jälkeen tulee. Jos kunta tätä hanketta edistää, niin täytyy vain ihmetellä, että missä järki on. Ensin tehdään yksi suomen parhaimmista leirintäalueista ja sitten karkoitetaan kaikki asiakkaat sieltä pois. Uskomattoman tyhmä hanke. Ei, ei ja vielä kerran ei tämmöisille hölmöilyille. Onneksi taitaa olla niin, että hankkeen vetäjä on ns. pereaukinen ja luottokelvoton, joten on toivoa, että tämä jää vain onnenonkijan haaveeksi pikaisesta lottovoitosta muiden kustannuksella. Kunhan nyt ensiksi hoidellaan omat ja kuntaylipäättäjävaimon autovakuutukset ja katsastukset kuntoon, niin katsotaan sitten mihin rahkeet riittää.

  • Basketpall

   Että ihan koripalloseurakin on jo tulossa mökkeihin, hieno ja loistava alku toiminnalle!

   • biskuitball

    Kunhan ei vain Kuubalaisia..


  • Rautakallio

   Korkeatasoisesta majoituskapasiteetista kunnassa on pulaa, kuulemma. Kysyntäpiikkien aikana kesäsesongilla näin lienee, mutta 9-10 kuukautta vuodesta - ei ole. Toivotaan hartaasti, että kun mökit Campingin rantaan tulevat jotain oikeasti vetovoimaista houkutusta asiakkaiden saamiseksi niihin siihen mennessä keksitään. Tähän mennessähän ei ole esitetty mitään muuta kuin voimakas halu saada rakentaa, tarpeesta rakentamiselle = toimivasta bisneksestä ei ole mitään etukäteissuunnitelmia tai -tutkimuksia esitetty. Toiveiden varassa siis mennään, josko asiakkaita tulisi kun saadaan puoti pystyyn. Reposaaren kelluvat mökit (Yyteri Sun) näyttää esimerkkiä, toinen varattu n. kuukaudeksi etukäteen, toinen n. kahdeksi - koko tulevalle vuodelle.
   Campingin puolesta voimme myöskin vain toivoa, että leirintäalueen käyttäjät eivät koe menetettyä järvinäkymää syynä jättää Sysmä reissuillaan väliin.

   • kysyyhän

    Laitetaanpas tähän pieni vaihtoehdoin varustettu kysymys;
    a) Luulen niin
    b) Tiedän asian olevan niin
    c) Oletan että näin on
    d) Sanompahan näin kun kerta Järvinen käski
    Laaja lukijakunta odottaa vastaustasi.


   • Rautakallio

    e) En odottanutkaan asiallista keskustelua syntyvän. Ajankuluksi kirjoittelin.


  • Kuukkelitietää

   Kannatetaan Kuhalahtea. Siellä Lönnbergin sukulaisten rannoilla varmasti on tilaa kelluvillekin mökeille.

  • Nepotismituomitaan

   Ei vaan kaikki sukulaisetkaan taida olla tämän veikon takana kannustamassa. Näin kerrotaan lähipiiristä.

  • paraspaikkako

   Kyllä epäilys on harhaa. Siellä Kuhanlahden rannalla kaikki sukulaiset innolla odottavat kelluvaa kylää jos keskustan vaihtoehtoon tulee esteitä. Yksi mökki voisi toimia huoltorakennuksena ja muita vajaalla käytöllä olevia voisi myös vuokrata ruuhka-aikoina.

  • Virtaarauhaan

   Kehittäköön Joni toimintaansa vaan Mustikkamaalla. Kyllä omat mökit ja oma rauha on tärkeä asia. Maisema on yhtä arvokas Virtaalla kuin Sysmän keskustassa.

   • Omasysmämansikka

    Sysmässä toimintaansa saavat kehittää vaan määrätyt yritykset.
    Yrittäjien pj. vie omaa asiaansa eteenpäin kuten edeltäjänsäkkin.
    Sysmää ei näillä eväillä kehitetä.
    Pieni piiri pyörii oman Napansa ympärillä.Sysmässä yrittäjä toivotetaan lähtemään Helsinkiin?


   • jormaxjoutasit

    Aika harvoin noin avoimesti tuodaan julki yrittäjävastaisuus. Hyvinkin helposti on havaittavissa, ettei täällä oikein ymmärretä yrittäjyyden merkitystä tämän kunnan tulevaisuutta ajatellen. Kaikessa kuultaa yrittäjävastaisuus.


   • bääbuu

    Valtaosa meistä tämän palstan sanasepoistahan ei ymmärrä yrittäjyyden merkityksen lisäksi yhtään mistään muustakaan, paitsi solvaamisesta, vähättelystä, epäkunnioittavasta ja rivosta kielenkäytöstä - eli siis yleisestä paskanjauhannasta.


   • miunmielestä
    bääbuu kirjoitti:

    Valtaosa meistä tämän palstan sanasepoistahan ei ymmärrä yrittäjyyden merkityksen lisäksi yhtään mistään muustakaan, paitsi solvaamisesta, vähättelystä, epäkunnioittavasta ja rivosta kielenkäytöstä - eli siis yleisestä paskanjauhannasta.

    eipä täällä ole sanaseppoja näkynyt, pikemmin sanasuppoja


  • Rautakallio
  • bakteeri

   Kiva tietää onko tutkittu, jos kelluvat mökit tulee niin yksistään ne estää pinta veden vaihtumisen uimalaan ja jos tulee aalonmurtaja niin sitten estyy myös pohjaveden vaihtuminen,joka tarkoittaa hellekesänä sitä ,että veden laatu huononee ja vaikuttaa lasten ja aikuisten uimareitten terveyteen.Kiva seurata homman etenemistä!!!

   • Fiddlest

    Vastaavastihan kunta panostaa parempii terveyspalveluihin?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   281
   20523
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   16574
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   304
   12851
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   312
   10449
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10370