Tilan antaminen rapumiehelle

pirketta93

Olemme seurustelleet noin vuoden ja pari kertaa kun on tullut riita niin mies on mitään varoittamatta aloittanut täyden mykkäkoulun ja katoaa kotiinsa, vaikka normaalisti "asuu" luonani. Itse en kestä tuota käytöstä ollenkaan ja se saa minut ihan sekoamisen partaalle kun en tiedä mitä tapahtuu ja pelkään hänen vain katoavan. Tälläaisestä käytöksesti kun on aikasemmin kokemusta, niin tulee vielä herkemmin sellainen olo.
Ymmärrän että tämä kuuluu ravun luonteeseen kadota pohtimaan asioita yksinään mutta en enää siedä sitä. Sanoin että en jatka suhdetta jos ei voi ilmoittaa että tarvitsee tilaa. Annan sitä kyllä jos jotenkin edes ilmottaisin.
Nyt tällä kertaa jouduin kysymään hänen äidiltään (Olemme äidin kanssa todella hyvissä väleissä) tietääkö missä poikansa menee. Olin toivonut ettei enää tekisi tätä ja sitten kun teki eikä ollut missään sosiaalisessa mediassa online moneen päivään huolestuin ja oli pakko kysyä josko miehelle läheinen äiti tietäisi. Tästä äitiin yhteydenottamisesta rapumies sitten suuttui hyvin paljon (osasin arvata kyllä) ja siitä johtuen vastasi vihdoin viesteihini että tarvitsee pari päivää aikaa miettiä asioita vaikka minä olin jo käytännössä eronnut viestein hänestä. Sanoin kuitenkin että olisin valmis yrittämään jos vaan sovitaan oikeasti yhteisest pelisäännöt. Sanoin myös että annan hänen olla rauhassa enkä laita viestejä tai soita, koska hän sitä kerrankin osasi pyytää.
Kuulostaako siltä että rapumieheni voisi ikinä oppia pyytämään tilaa jos tilanne vaatii vai onko se minulta ns. uhkavaatimus joka vain ajaa hänet kauemmaksi?
En myöskään nyt tiedä kun annan hänelle tilaa että ottaako yhteyttä vai ei, joka on ahdistavaa, mutta paljon parempi kuin ei mitään tietoa. Toivon kyllä että hän palaisi pari päivää mietittyään.
Olen myös lähdössä pienelle reissule huomenna hänen ystävän kanssa ja mietin että miten hän tähän reagoi jos näkee kuvia sosiaalisessa mediassa?

6

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tajuaa
    • Kristalliboltsi

      Älä nyt niin hullu ole, että annat tilasi sille poikaystävällesi, joka siellä sun luonasi käy kääntymässä. Hän myy sen ja pitää saamillaan rahoilla hauskaa. Jos antaa meinaat niin anna hänelle sitä yhtä mistä miehet tykkää ja kunnolla kanssa, niin ehkä rupeaa pysymään luonasi. Jos toi neuvo ei auta nii stiggaa mäkee koko jätkä.

      • heihullu

        Voe voe Pirkkalan Impi....!Mitä sä olet saanut/huijannut itsellesi,myynyt ja ryypännyt,esittäen "Stadin friidua" Ohranjyvässä missä tajusivat sun olevan pelkkä "nälkäinen maatiaiskissa ilman latoa",fak u shit !!!!!!


      • heihullu
        heihullu kirjoitti:

        Voe voe Pirkkalan Impi....!Mitä sä olet saanut/huijannut itsellesi,myynyt ja ryypännyt,esittäen "Stadin friidua" Ohranjyvässä missä tajusivat sun olevan pelkkä "nälkäinen maatiaiskissa ilman latoa",fak u shit !!!!!!

        "Ai tyttö on maalta..." äijä sanoi ja olit aivan hiljaa vaikka silloin asuit Tammelan torilla...Just muuttanut Kangasalan asemalta ja niin kaupunkilaista että....hahahhaaaa


    • pirketta93

      Onpas asiallisia vastauksia... Seksissä minä teen isomman osan alotteista ja haluaisin sitä useammin kuin pari kertaa viikossa, mutta mieheltä ei heru.
      Kysymykseni olikin nyt että mitä pari päivää tarkoittaa, voiko se tarkoittaa pitkääkin aikaa? Ja jos olen luvannut antaa olla rauhassa niin voinko vaikka sunnuntaina kysyä että mikä tilanne vai ahdituuko enemmän. Tosin jos ei tämä ala kohta selviämään niin antaa olla, en jaksa olla koko ajan odottamassa yksin kun meidän pitäisi olla parisuhteessa...

    • nainenrapuna

      No empä tiiä tavoittaako vastaukseni sinua enää näin pitkän ajan jälkeen mutta näin rapunaisena osaan kyllä sanoa ääneen oman tilan tarpeeni.
      Vallankäyttöä sanoisin tuo mykkäily ja pakeneminen. Muuttuu ajanoloon vaan pahemmaksi enkä usko että puhe auttaa. Uskon että olet jo päättänyt mitä teet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2636
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1431
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1146
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      9
      1063
    Aihe