Finavian lentoturvallisuuden taso.

HarleyTyttö

Helsinki - Vantaa lentoasemalla lennonvalvojien esimiehenä lennonjohtajana omien kirjoituksien mukaan toimii nimimerkillä HondaKurko, sekä tästä nimimerkistä muunnelluilla nimimerkeillä kirjoitteleva henkilö.
Kirjoituksiin pääsette klikkaamalla ajoneuvot ja liikenne, sitten kaksipyöräiset.
Tarkemmin vielä halutessa useampia viestiketjuja tarkastelemaan, tulee klikata moottoripyörämerkit KTM ja Harley Davidson.
Tämä yli 50 vuotiaan henkilön sanavarasto on sitä alhaisluokkaa, että en niitä omalta osaltani tähän toista, mutta törkeimmän kyllä.
Hän kysyi 15 vuotiaalta tytöltä joka tahtoi neuvoa mopokorttiasiassa, että imeekö ja nieleekö tämä.
Tämä Kurko on kirjoittanut harjoittavansa puheena olevia kirjoitteluita mm. yöaikaan samalla kun on ollut lennonvalvontatyötehtävissään, josta jokainen asiasta kiinnostunut voi päätellä millä tasolla tosiasiallisesti lentoturvallisuus on.

11

241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LentokoneBongari

      No totta tosiaan, johan on mopo lähteny käsistä.

    • kseth

      Linnaan tommoset!

    • PilleriPäivässäAuttais

      Tämä Kurko ei ymmärrä tilannettaan, vaan uhoaa edelleen ja enenemässä määrin mitä ihmeellisimmin idiotismein.

      • HondaKurkonAkseli

        Yövuoroni alkaa maanantaina klo23.00. Sitten taas lisää köyhille pureskeltavaa nettiin. Viini ja kaunis nainen Merenkulkijanrannassa merinäköalalla tasoittaa elämää.

        Mites teillä, Jakomäen naistenvessarunkkarit?


    • HarleyTyttö

      Tämä Kurko päätyi oireilemaan myös täälä, joten seuraavaa:

      Hän on kirjoittanut olevansa lennonjohtaja, joita on vain yksi.
      Hän on kirjoittanut minun kirjeeni lennonjohtajalle ohjautuvan hänelle aiheuttaen hauskaa hänelle ja alaisilleen.
      Hän on jopa kirjoittanut hänen vaimolleen olevan hauskaa, että lentoturvallisuudesta vastuussa oleva aviomiehensä yövuoroissaan kirjoittelee omia näkemyksiään mm. toisten ihmisten seksuaalisuudesta, sekä kysellen 15 vuotiaalta tytöltä, jos tämä imisi ja nielisi.

      Tämä Kurko on joko häiriintynyt lentokonebongari, tai sitten todella lennonjohtaja.
      Jos lennonjohtaja, niin lentoturvallisuus on varsin alhaisella tasolla.

    • IdioottiBongari

      Voiko ihminen joka kulkee vapaana ja jonka aamuvellissä ei ole valvotuissa olosuhteissa tarvittavaa lääkitystä idiootimpi olla?

      Tämä henkilö saman aikaisesti valvoo kansainvälisen lentekentän toimialueen lentoturvallisuutta ja selailee suomi24 keskusteluja, sekä kirjoittelee mm. moottoripyöräpalstoille henkilökohtaisia seksuaalinäkemyksiään maustaen niitä itsensä ylistämisellä muiden ollen fattaporukkaa ja alhaista ihmisrotua.

      Tämä siis totuus lentoturvallisuudesta, mikäli tämä Kurko lentokonebongausharrastuksen sijaan todella on lennonjohtaja.

    • SivustaSeurannut

      Tämä Kurko - Lennonjohtaja on moottoripyöräpalstalla siirtynyt rikosnäkemyksiinsä.
      Helsinki - Vantaan kansainvälisen lentokentän turvallisuusosasto tekee rikosilmoituksen.
      Mitkä lienee rikosnimikkeet, entä asianomistaja?
      Katsooko tämä lennonjohtaja, joka ilmoittaa runkkaavansa työvuorossaan tutkaa valvoessaan, sekä kysellen alaikäiseltä imeekö ja nieleekö tämä, sekä jonka sanavalinnat on rasismia ja idiotismia moottoripyöräpalstalla saman aikaisesti kun on vastuussa lentoturvallisuudesta, että hänen oikeuksiaan on loukattu, kun hänen vasikaksi nimeävät henkilöt puuttuvat epäkohtaan ?
      Tosin hienoa että asia etenee.
      Tämä turvallisuusosasto voi esimerkiksi avoimesti Finnairsivustolla esittää sähköpostiosoitteensa ja lennonjohtajansa nimen toki myös osaston päällikön nimen mainiten, niin ainakin minä vastaan tuohon sähköpostiosoitteeseen ilmoittaen nimeni ja yhteystietoni eliminoiden tuolta osin selvitystyön.
      Turvallisuusosaston on myös hyvä opastaa lennonjohtajaansa tietoiseksi miten rikosprosessi etenee mm. mahdollisen vastarikosilmoituksen osalta.

      TURVALLISUUSOSASTON ENSISIJAISEEN TOIMINTAAN LIENEE KUITENKIN KUULUVAN LENTOTURVALLISUUDEN VARMISTAMINEN IDIOOTTIEN POISTAMINEN LENNONVALVONTATORNISTA NIIN ETTÄ HIPPULAT VINKUU JA TÖPÖJALAT ON ILMASSA KUN NISKASTA VIEDÄÄN.

    • SivustaSeurannut

      Ajoneuvot - kaksipyöräiset kulkuneuvot - KTM - KTM KUNINKAAN MOTORISTIKÄYTÖS keskustelusarjassa varsin sutjakkaa uhoamista Kurko - Lennonjohtajan toimesta.

    • HarleyTyttö

      Katsokaa tosiaan Ajoneuvot - Kaksipyöräiset kulkuneuvot ja sitten mm. keskusteluotsikot
      KOKOONTUMISAJO
      ja
      KURKOLLA LADATTU ASE.
      Näillä matkailuaiheisilla keskustelupalstoilla on mitä erilaisimpia lentokapteeneita, mutta tämä Kurko on kaikkien lentokapteenien ehdoton IDIOOTTIKUNINGAS.

    • MitäSeuraavaksi

      Näitä LENTOKAPTEENEITA on pesiytynyt suomi24 eri palstoille oireilemaan pahaa oloaan, koska kapteeneilta puuttuu oma elämä.

      Esimerkiksi:
      Ruotsin ja Viron laivamatkailussa on tärkeäksi seikaksi muodostunut, minkä kokoinen on laivojen nakkibaarien muovituopin keskikaljan koko.
      Canarian palsta on ihan omaa luokkaansa.
      Alanyan matkailussa päätä nostaa suomalaisten naisten olemus ja mielihalut.
      Thaimaan matkailupalsta vie kuitenkin voiton, koska sielä pidetään keskustelua yllä pippelin mitoista, huorista ja varsinkin tärkeänä seikkana olla kateellisia mitä ihmeellisimmin selityksin suomalaisten miesten toimesta suomalaisia miehiä kohtaan jotka kunnioittavat thaimaalaisia naisia jopa avioituvan rakkaansa kanssa.

      TÄMÄ KURKO - LENTOKAPTEENI - HELSINKI VANTAAN KANSAINVÄLISEN LENTOKENTÄN LENNONJOHTA - KANSAINVÄLISEN TASON LENNONVALVOJIEN KOULUTTAJA KUITENKIN HEITTÄÄÖ KUPERKEIKKAA IHAN OMASSA LUOKASSAAN VOITTAEN KAIKKI MUUT LENTOKAPTEENIT SATA-NOLLA.

      Kirjoitteluskaalaan kuuluu 15 vuotiaalta tytöltä kysyminen jos tämä imee ja nielee, sekä nykyisellään hänellä on kaapissaan ladattu ase.

      Moottoripyöräkirjoitteluissaan Kurkolla ei yllä jalat tatamiin omistamansa moottoripyörän päällä istuessaan ja hänen matkanopeutensa kaverin moottoripyörällä on 270 kilometriä tunnissa.

      Tuossa välillä Kurkon kirjoituksen mukaan HELSINKI - VANTAAN KANSAINVÄLISEN LENTOKENTÄN TURVALLISUUSOSASTO on tehnyt rikosilmoituksen perusteella, että Suomi24 Kurkon saamien palautteiden johdosta kyseisen lentokentän turvallisuustekijät on vaarantuneet.
      Kurko myös ilmoitti rikosilmoituksen johdosta jo kuullun muutamia rikoksesta epäiltyjä.
      Kysyttäessä poliisilaitoksen nimeä ja tutkinnanjohtajaa, Kurko teki kuperkeikan kertoen, että TURVALLISUUSOSASTO onkin päätynyt olla tekemättä rikosilmoitusta, siis rikosilmoitusta jonka johdosta jo kuulustelut on käynnissä.

      Kurkon vastineet on painottuneet edelleenkin seksi-idiotismeihin, joten KAIKKIEN LENTOKAPTEENIEN KUNINGAS jatkaa oireiluaan.

    • Anonyymi

      Tiedä tuosta turvallisuuden tasosta. Muutama vuosi taaksepäin etelän lennolle lähdettäessä (tällä kotimaisella firmalla) lentoemäntä kailotti jostain edellä menevästä matkustajasta, että häntä tarkkailtava ovella. Oltiin huulipyöreenä sitten koko lento, jännitti vähän. Tuntui näin jälkikäteen aika ammattitaidottomalta toiminnalta. Olisko emo ollu juoppo tai jotain vakavampaa. Pelottaa jo etukäteen, että mitä sakkia siellä ohjaamossa oikeasti piileskelee. Meni muuten tuon loman alku aika pahasti pieleen, varmaan useammaltakin matkustajalta. Kaikenlaista sakkia sitä päästetään koneisiin töihin. Vaatimustaso varmaan aika matala. Ensi kerralla ehkä parempi ottaa jostain toisesta yhtiöstä lentolippu, niissä kuulemma on parempi palvelukin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4459
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1420
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe