Designtalo loppulasku

Ehkävielävalmistuu

Maksettiin viimeinen erä talon luovutuksen yhteydessä vaikka töitä oli vähän tekemättä, lupasivat hoitaa samalla viikolla. Mutta nyt on soiteltu monta viikkoa että tulkaa tekemään ne hommat. Ei olisi kuin parin päivän suorituksesta kiinni.
Jos olisin tän arvannut niin olisin odottanut sen maksun kanssa kunnes kaikki työt loppuun suoritettu.

63

4149

Vastaukset

 • Normikusetus kaikilla talotehtailla ja teollisuudessa yleisemminkin.

 • Älkää herran Jumala sentään maksako niitä Lsstafirmojen viimeisin laskuja!!!! Kesken jää jos menee ja maksaa!

 • Me ei maksettu eikä makseta ennen kuin kaikki työt on tehty, maksukehotuksia ja uhkailuja perinnästä design kyllä lähettelee mutta työn loppuun saataminen ei tunnu kiinnostavan

  • Oikein. Talotehtaan on mieletöntä haastaa asiakas oikeuteen maksamattomasta laskusta jos urakka on jätetty kesken. Ei kun julkiseksi vaan kaikki, jos hommat ei kaunopuheella rupea hoitumaan. Kevät on talotehtaille kiihkeintä aikaa tilausten haalimisille. Keväällä se vuoden tili tehdään.


  • Jukkatalo meille myös lähettänyt jo kaksi karhulaskua, vaikka sovimme heidän edustajan kanssa, että jätetään osa loppulaskusta maksamatta, kunnes kaikki on tehty mitä sovittu. Ensimmäisen karhun jälkeen tiedustelin asiaa - joo korjataan tämä. No nyt ilmaantui asennusvirheitä ja Jukkatalo hyvitti saman summan kuin oli jätetty maksamatta. Eikös sen jälkeen edelleen tullut karhulasku... Monimutkaista on asioiden hoito.


 • On joo ihme vääntämistä Design Talolla, vaikka sopimuksessa lukee ¨ viimeinen erä maksetaan kun kaikki työt on tehty¨.
  Ei mitään rajaa DT:n röyhkeydellä, eivät lainkaan ymmärrä että kaikkia ei voi kiusata rajattomasti.

 • Jos joku tuote on aidosti design, sitä ei tarvitse mainita nimessä. Vain tyhmiä saa huijattua design- tai premium-sanalla. Ei maailman parhaissa oluissakaan lue "design" tai "premium", joten älkää ostako mitään, missä lukee "design".

 • Olisi kannattanut itse rakentaa lammitalo, ainakin puolet halvemmaksi olisi tullut. Velattomana on kiva olla ja rakennusaika oli hauskaa ja tuli nukuttua hyvin ilman reklamoinneista yms stressaamisesta. Vuodessa muutimme keskeneräiseen mutta lämpimäan taloon. Vesikattovalmis talo oli paaluttamisesta ja paaluanturoiden valamisesta laskien ontelosokkelilla, -laatoilla ja rannila classicilla 6 viikossa.

  • Kyllä nyt talomyyjä kertoi niin hauskan jutun että naurattaa vähintään loppupäivän.

   Teidän talonne on tutkitusti 4-6 kertaa kalliimpia kuin vastaavat puuelementtitalot ja hommaa tosissaan niissä riittää ja virheistä olet sinä vastuussa itse.


 • Desingtalon toimitusjohtaja on kova poika uhkaileen.Oikein oikeustoimilla.Oikein lestadiolaista toimintaa.Sunnuntaina rukoillaan synnit anteeksi.Maanantaina saa taas asiakkaita kusettaa.Kuten eräs totesi tehkää talo itse.Desin sana on hieno mut nää talot on aivan alaarvoista paskaa.Kaikki materiaali on kaikkein halvinta puutavara on jo valmiiksi homeessa.Jos ihmettelette huonoa oloa joka jatkuu ja jatkuu.Oisko jokin itiö jo ilmassa uudessa talossa.

  • Ja laatupäällikkö julistaa mustan valkoiseksi, meillä oli tarkka vastaavamestari joka ei hyväksynyt laiminlyöntejä. DT uhkasi monta kertaa että työt keskeytetään joko työpäällikön tai laatupäälikön suulla.
   Joutuivat taipumaan ja korjaamaan kaikki virheet pitkin hampain.
   Röyhkeyden huippu koko firma, myyjä oli mukava mutta pahassa välissä eikä uskaltanut puuttua rakentamiseen.


  • No jopas on, minun kokemukseni designtalosta on samaan suuntaan. Näiden designtalon päälliköiden kanssa pitää jo päivää sanoessa katsoa ulos ja vielä kellosta tarkastaa valehteleeko se tälläkin kertaa. Laskua ei missään nimessä kannata maksaa jos on kesken pienikin homma. Luokatonta on asioiden hoito sen jälkeen kun rahat on kilahtanut tilille. Varsinkin jos vähänkin isommasta korjauksesta kyse niin menee mahdottomaksi hoitaa. Asia venyy ja venyy ja yrittävät viivytellä ja väsyttää, jos se unohtas tai ei jaksaisi odottaa. 10 vuoden rakennetakuukin on täyttä kusetusta, lähinnä näiden "räätälien" käyttöön tarkoitettu argumentti, joka on vain markkinamiesten sanahelinää. Vai on toimitusjohtaja uhkaillut oikeustoimillakin, oikein oikeustoimitusjohtaja. Miksi uhkasi oikeustoimilla toimitusjohtaja?


  • Kaikilla talotehtailla on siinä suhteessa sama toimintatapa että puutteet, myöhästymiset sun muut eivät kuulu talomyyjälle. Talomyyjä on porttitoistimena korkeintaan. Välittää rekkulat tehtaan päällysmiehille. Jopa niissä firmoissa joissa myyjän luvataan olevan tukena kalkkiviivoille asti reklamaatioiden käsittelyn hoitaa aina joku joka istuu pankin päällä.


 • hyvä ku maksoit

 • Rahat pois ja takavalot näkyy. On varmasti ikävää, sähköposti ralli alkanut..jne...
  Halvalla saa mitä tilaa, ei kai tämä ole uusi asia.
  Kannattaisiko katsoa hyvän maineen omaavia yrityksiä ja laittaa vaikka muutama tonni lisää niin saa paljon muutakin kuin kunnon kodin.

  • Melko absurdia puhua halvasta omakotitalojen kohdalla.
   Halvalla tehtyä voi saada, mutta ostohinnaltaan edes edullista ei saa miltään valmistajalta, saatika oikein halpaa. Ei edes Älvsbyltä.


 • Huonot kokemukset täälläkin Design talosta. Talon ongelmat ratkaisematta ja korjaamatta. Loppulasku onneksi maksamatta ja pysyy vaikka sitä karhuavatkin. Kirjallista valitusta sisään ja asiaa tarvittaessa eteenpäin kuluttajariitalautakuntaan.

  • Huono kokemus meilläkin...vähätellään joka asiaa...aina syy on asiakkaassa.


  • Erittäin huonot kokemukset täälläkin. En olisi ikinä uskonut, että näin mukavasta asiasta kuin talon rakentamisen pitäisi olla,saadaan asiakkaalle semmonen vitutus päälle, että teki jo alkumetreillä mieli heittää bensaa nurkkiin ja tulitikkua perään. Halvemmaksi olisi tullut polttaa tuossa vaiheessa ja olisi säästynyt yöunet ja hermojen menetys. Älkää hyvät ihmiset koskeko pitkällä tikullakaan kyseiseen puljuun.


 • Kun allekirjoitatte toimitussopimuksen, vahtikaa että viimeinen maksuerä on riittävän iso eikä vaan 2000...3000e. Pikkuraha ei estä talotoimittajaa jättämästä työtä kesken. Ja vaatikaa lain edellyttämä etumaksuvakuus, jos yrittävät laskuttaa enemmän kuin ovat toimittaneet

 • Sama homma mulla Designtalon kanssa. Vuosi asuttu ja puutteet korjaamatta, ei mitään vastata sähköposteihin, ei vastata puheluihin yms. Virhe oli maksaa viimeinen osuus.

  • Minkälaisista virheistä on kysymys?
   Melko erikoiselta kuulostaa, ettei yhtiö hoitaisi pikkujuttuja kuntoon joiden kustannukset eivät olisi vaivannäköä suurempia.
   Toisaalta jos kyse on isoista asioista (kuinka isoja voi olla asuttavassa talossa?) ottaisi riskin päätymisestä käräjille tai vähintään kuluttajaviranomaisten kiusattavaksi.


 • Tuon yhtiön edustajan asiakkaalle esittämät asiat menee näin.
  Suomen suurin, paras, superlatiiveja.
  Miksikö yritys tekee voittoa ja miksi yrityksellä on paljon negatiivistä somekeskustelua.
  Halvalla yritetään myydä mielikuvia paremmasta tuotteesta ajattelen kirjoittaessani.
  Reglamaatioiden hoito ei ole leikin asia.Työmaalle kun tullaan töihin niin osataan myös käyttäytyä sen mukaan.Asiakas maksaa kaiken.
  Ottakaa monelta toimijalta tarjous ja verratkaa sitten mikä on paras vaihtoehto.Silloin selviää moni asia.

  • "Miksikö yritys tekee voittoa ja miksi yrityksellä on paljon negatiivistä somekeskustelua."
   Voittoa tuottamaton yritys on ennen pitkää entinen yritys.

   Isolla toimijalla on paljon asiakkaita ja näinollen paljon julkisuutta eikä siltä negatiiviseltakaan julkisuudelta voi välttyä yksikään yritys nykyisessä some-maailmassa. Negatiivisen palautteen määrä suhteutettuna asiakas-/myyntimääriin olisi oleellinen tieto.
   Sellaista ei kuitenkaan ole käytettävissä ilman asiasta tehtävää luotettavaa tutkimusta.

   Itselläni ei ole mitään kokemuksia ao. yrityksestä pl. taloesittelyt, mutta melko hatarasti perustellut julkiset mustamaalaamiset mistä tahansa yrityksestä ovat asiatonta mölinää.
   Mutta täysin mahdollistahan se on, että sutta ja sekundaa tältäkin yritykseltä on voinut lipsahdella, rakentaminenhan on perinteisesti ollut melkein aina vähän sinnepäin tekemistä.


  • ...rakentaminen on taitopeli. Kaikki netissä olevat keskustelut pitää osata suodattaa oikein, puolesta ja vastaan., on niin paljon huulenheittoa, ja trollaajia puolesta ja vastaan, ota nyt selvää mikä pitää paikkansa? Toki jos shittiä alkaa tulla paljon jostain, se kertoo mielestäni jotain.
   Samaa mieltä noista superlatiiveistä, nettisivuilla ja markkinoinnissa, siellä voi heittää mitä tahansa, isoin toimija, tyytyväisimmät asiakkaat jne. Näiden "kehu"sanojen tarkoitus on uida tuonne takaraivoon, ja saada asiakkaita - ei mitään muuta. Markkinoinnissa kaikki on sallittua.
   Kun tehdään elämän suurinta kauppaa (asunto), kannattaa kysyä, kyllä tietoa löytyy. Ja jos ei ole itse rakentamisen asiantuntija, niin ottaisin jo tarjousvaihekyselyyn, ammattilaisen mukaan ja vertailuun, jokaisen lähipiirissä on useimmiten joku rakentamisesta tietävä, Tärkein homma talopakettia ostaessa on asentajat, itse ennen kauppaa, pitäisi tietää, kuka asentaa, kun sen tietää, sitten kysyy kokemuksia ja mielipiteitä asentajan aikaisemmista kohteista suoraan asiakkaalta (2-3), jos se ei onnistu, unohtaisin kaupat. Nämä "tehdasasennukset" kun tehdään useimmiten aliurakoitsijoiden toimesta ja reklamointitavat kirjavia. Muutaman satasen panostus 200 000-500 000 euron hankkeessa on mitätön.
   Joissakin tapauksissa voi olla niin, että sopimuksissa lukee, reklamoinnit tehdään urakoitsijalle eikä talotehtaalle. Ostotilanteessa ja "ostokiimassa", tuollaiset unohtuu. Ja on ihan liikaa esimerkkejä, että muutaman vuoden päästä alkaa ongelmat näkyä, ja urakoitsijaa ei välttämättä enää olemassa, silloin asiakas on yksin ja sitten kirjoitellaan näillä palstoilla.
   Itse kun olen ollut alalla jo 70-luvulta lähtien, on muutos ollut aika kiivas erityisesti viimeiset 10-vuotta, eikä aina hyvään suuntaan. Jos joku kysyy mua vastaavaksi pientalokohteeseen (sivuhommana), täytyy toteutua kaksi asiaa, mun pitää tuntea oikeasti rakentajat, että ovat oikeasti ammattilaisia ja sanaan voi luottaa, toinen on talotehdas, on talotehtaita, joiden tuotteita en hyväksy ja erityisesti toimintapaa, joidenkin hyväksyn.
   Ja tiedoksi, en pyytämälläkään kerro mitään listaa talotehtaista.
   Itselläni ei ole kokemusta palstalla nimetystä talotehtaasta ja en ota kantaa.
   Kannattaa muistaa, että asiakas on kuningas, ja jos joku myyjä alkaa "hoputtamaan", silloin pitää ottaa etäisyyttä, ostotapahtuma pitää tulla luonnostaan eikä painostettuna.
   Niin, vielä yksi asia, muistakaa tehdä urakoitisijan kanssa sopimus, jossa on selkeä urakkarajaliite, voi olla yksinkertainen. Joskus pelkästä väärinymmäryksestä voidaan parjata hyviäkin rakentajia, kun asiakas ja urakoitisjan oletukset menee ristiin, yleensä silloin, kun kaikki on puheen varassa..


 • Älkää missään tapauksessa ottako kyseistä talo toimittajaa! Kuinka monta riita tapausta on meneillään? Kysymykseen voi tj vastata? Tiedän että ei ole vara vastata! Kuinka monessa tapauksessa olette olleet oikeudessa? Sitä paikkaa vältätte loppuun saakka! Olis mukava kun oltais käräjillä sais jukaista oikeuden pöytäkirjat!Sitä tässä ootellaan!

 • Kokemuksia
  Suunnitelmissa runsaasti virheitä. Kaukana asiakkaan tontista tehdyt suunnitelmat eivät ole ratkaisuiltaan realistisia. Asiakas joutuu tarkistamaan kaikki yksityiskohdat ja informoimaan virheet. Tästä huolimatta virheet toistuvat ja kertautuvat uusissa versioissa. Taloprojektin kokonaishallinta ei ole kenenkään hanskassa. Den Finlandin toiminnasta puuttuu huolellisuus ja laatu. Todella huonot kokemukset. Nykyisillä tiedoilla en enää päätyisi Den Finlandin (Designtalo) talotoimitukseen.

 • Varoitus!
  Uskokaa tai älkää. Miettikää viisi kertaa ennen kuin ostatte Ainoa kotia tai Design taloa. Aivan karmeaa jälkeä. Pääkaupunkiseudulla pystyttää virolais-venäläinen asennusporukka. Rikkovat sen minkä asentavat. Oma talomme on pilattu lukuisilla rakennusvirheillä.

 • Jatkan edelliseen viestiin
  En viitsi tässä mainita virolaista pystytysfirmaa, jota Design talo käyttää ainakin pääkaupunkiseudulla. Kun seurasin oman talon luokatonta pystytystä, niin keskeisin asennustyökalu sorkkaraudan lisäksi oli leka, jolla kaikkia elementtejä nuijittiin väkisin paikalle, kun Perustavan perustukset eivät olleet suorassa. Puuta repesi, rutina kuului eikä mistään välitetty.

 • Ei kannata edes harkita ainoa-koti /design- taloa /den finland.täynnä ongelmia enemmän kuin laki sallii luokatonta rakentamista.täyttä huijausta koko heidän toiminta .eivät hoida edes yksinkertaisia asioita kuntoon.ei taida tällä talo toimittajalla olla muuta kuin ongelmia.

 • Design-Talo = Den. Paska huijarifirma! Kiertäkää kaukaa!

  • Joo täyttä PASKAA!


  • Yrittäjän kohtelu täysin perseestä.Munatonta porukkaa.


 • 2017 keväällä valmistui muutto valmiina designtalo eteläsuomeen.Pystytysporukka oli jotain virolaisia mutta osasivat homman hyvin. Ja Timpuri joka meillä oli niin oli todella hyvä työssään, ei valittamista. Ottaisin uudestaankin designtalon

 • Pirkanmaalla ainakin luovuttu jo näköjään toivostakin, huippumyyjä heillä vuosia oli , mutta nimenomaan oli ja lähti pois, ainoa syy meillä aikoinaan miksi otettiin Design, on kuulemma tekijätkin lähteneet nyt muualle kun ensin lähti myyjä ja perään työpäällikkökin lähti

  • Kumpikin työpäällikkö saakin lähteä, luokatonta osaamista ja vielä luokattomampaa käytöstä asiakkaille. Näiden työpäälliköiden vuoksi jäi huono maku enkä voi ko firmaa suositella. Ja loput korjaukset edelleen hoitamatta, ei vuosi ole riittänyt odotteluun. Sähköpuoli osasi sentään asiansa, nopeaa ja ystävällistä asioiden hoitamista.


 • Käytiin talven ja kevään aikana useissa Designtalo-esittelyissä. Työn jälki ja viimeistely oli aivan surkeaa luokka pää. Huonoin talovalmistaja, joiden taloihin olemme tutustuneet. Ainoakoti luonnollisesti samaa huonoa laatua. Päädyimme lopulta Jukkataloon.

  • Kaksi desingtaloa espooseen rakennuttaneena voin kertoa olevani tyytyväinen laatuun ja toimintatapoihinsa :)


 • Meillä on talaotoimittajan valinta tässä edessä ja designtalo ollut ykkösenä tässä mutta ei näiden keskustelujen perusteella kyllä uskalla ko firmaa valita. Kiitos varoittavasta sanasta

 • Meillä Dt talo vuosim. -05.Kerran tullut vettä yläkerran suihkusta alakertaan virheelisen putkiston takia ja nyt ilmanvaihto kanavien putsauksessa huomattiin että on vetänyt ilmaa väliseinästä (villapölyä). Ihan perse estä sekin tehty..... Älkää ikinä tämmöstä talonrakentajaa ottako

 • Ei tule meille Designtalolta loppulaskua eikä alkulaskua, onneksi älyttiin maksaa vähän enemmän ja päädyttiin toiseen talotoimittajaan.

 • Mites Helmitalon laita?

 • Pitäisikö tehdä ns. joukkokanne?

  Yksin on vaikea pärjätä, mutta yhdessä hyvän asianajajan vetämänä juttu voi kantaa niin hyvin, että moni voisi saada omansa ilman käräjiä. Käräjilläkin ei maksettavaa jää, kun vastapuoli maksaa mikäli tilaaja on hoitanut velvollisuutensa moitteetta. Siinäkin jos kauhuskenaario iskisi salamana taivaalta, niin vakuutus hoitaa kulut jos on oikeusturvavakuutus. Luödäänkö hynttyyt yhteen?

 • Oon saanut 7 vuotta seurata rinnalta talofirman työntekijän töitä. Firma kyllä huolehtii reklamaatioista( denin alaiset työntekijät, timpurifirmoista en tiedä ovat kokonaan aliurakoitsijoita) . Vähän väliä saa käydä asiakkaiden luona tekemässä mitä järjettömimpiä reklamaatioita. ( siis järjettömimpiä asioita mistä asiakkaat ovat vinkuneet.) Jos joku firma hyppii asiakkaan mukaan niin tämä.

 • Taitaan Designin ylivoima ahdistaa muiden tehtaiden myyjiä. Ainoa mahdollisuus vaikuttaa DT:n ylivoimaan on täällä valehteleminen. DT tarjoaa sellaista pakettia, ettei siihen muut pysty. Kokoajan ihmiset haluaa talonsa valmiinpana ja helpomman prosessin kautta mikä tekee muiden toimijoiden tilanteen tukalaksi. Eivät pysty tarjoamaan, kun asiakkaat haluavat kaikrn yhdellä sopimuksella.

  Meille valmistui DT vuosi sitten Espooseen ja ollaan oltu tyytyväisiä. Silloin ei saanut vielä maatöitä DT:n kautta, joten siitä osuudesta ei omakohtaista tietoa. Ehdottomasti olisin halunnut kaikki yhdellä sopimuksella. Se poistaa yllätykset projektista..

 • Design-talossa lumiesteet asennettu aivan liian harvalla kiinnitysvälillä. Tänä talvena vaikka oli pudotettu lumia katolta tuli toinen lumieste alas repien kattopeltiä mennessään. Kun oli asuttu 7 vuotta tässä talossa tuli toiselta puolelta lumieste alas. Molemmilla kerroilla Design-talo ei ottanut mitään vastuuta vaikka kattopeltiasentajien mukaan lumiesteen mukana tulee aina enemmän kiinnitysosia kun tässä talossa on käytetty. Nyt kun toinen tuli alas otin yhteyttä kuluttaja-asiamieheen joka oli sitä mieltä että 7 vuoden kohdalla talofirman olisi tullut korvata kyseinen vaurio. Nyt kun talo on yli kymmenen vuotta vanha firman ei tarvi korvata enää. Harmi kun oli niin tyhmä ettei silloin 7v kohdalla tajunnut kysyä kuluttaja-asiamiehen kantaa. Laitettu siis 15v vanhan design-talon katon korjauksiin nyt 3000e. Vakuutus ei korvaa koska ovat sitä mieltä että katolla ollut jossain vaiheessa liikaa lunta mikä painanut lumiesteen pois paikaltaan. Lumiesteessä peltikatolla ainakin pitää olla 3metrin pätkässä vähintään 4 kiinnityskohtaa. Design-talon kiinnityksessä 7 metrin lumiesteessä 6 kiinnityskohtaa. Laatupäällikkö oli sitä mieltä et ei ota kantaa. Ylläri pylläri!

 • Täällä Hiltulanlahdessa on kolme Designtalo kauppaa kaatunut Nilsiäläisen työpäällikön ala arvoiseen käytökseen. Ottaisivat sellaisia miehiä töihin , jotka hoitavat työnsä , niinkuin pitääkin,
  Kävimme monessa Designtalon näyttelyssä ja haastattelimme useita talon omistajia ja aina nousi saman miehen nimi esiin, ihmettelimme tätä asiaa ja tulimme siihen tulokseen , ettei niin useat perheet , toisistaan tietämättömät voi valehdella samaa asiaa, pyysimme tarjousta muista talofirmoista ja päädyimme toiseen , siskoni pyysi myös tarjousta monista talofirmoista ja päätyi myös toiseen , emme samaan ja en näe syytä alkaa mainostaan näitä talofirmoja joihin päädyimme, mutta suurin syy miksi jätimme Designtalon pois kuvioista oli monen perheen kertomus työpäälliköstä , joka ei hoitanut asioita niinkuin oli sovittu ja se kolmas kauppa joka oli tarkoitus tehdä Designtalon kanssa ei ollut meidän tuttava , vaan yhden Designtalon omistajan sukulainen. Jos oikein rehellisiä ollaan , niin emme oikein uskaltaneet lähteä tähän juttuun, negatiivinen palaute oli niin suuri, talossa ei varmaan mitään vikaa ole , mutta....

  • KIva kuulla kun itseänikin juuri kiinnostaa hiltulanlahti ja designtalo.. Mihin firmaan päädyitte?


  • Anonyymi kirjoitti:

   KIva kuulla kun itseänikin juuri kiinnostaa hiltulanlahti ja designtalo.. Mihin firmaan päädyitte?

   Hieno alue Hiltulanlahti, toivottavasti saat tontin sieltä....
   Mieti tarkkaan kannattaako rakentaa Desigtaloa, vaikka se sinua kiinnostaakin. Talofirmoja on muitakin ja voihan sitä itsekkin rakentaa ,jos on riittävästi ammattitaitoa ja aikaa.


 • Kiva lukea kun toiset luulee että suomi vielä nousee ja rakentelee taloja....muistakaapas että kun työpaikka putoaa alta niin vouti on nopeasti kylässä ja sitten tippuu kovaa....ja 90% varmuudella monella kaatuu tuore talo voudin syliin...oletteko jo valmistautuneet voudin tuloon velkaiset?

 • Älkää missään nimessä maksako viimeistä laskua ennenkuin kaikki työt on tehty.

  • Oletko tutustunut maksuerätaulukkoon? Meillä siinä oli selkeesti jätetty osa lopputöihin. T. Juuri rakentanut


 • Viestiketju kuvaa hyvin muiden talotoimittajien ahdinkoa, kun joutuvat tuommoista sontaa tänne kirjoittaan.Tulokset puhuvat puolestaan, Designtalolle menee todella hyvin ja muita se harmittaa. Olen tyytyväinen designtalon omistaja ja tutustunut heidän prosessiin ja myyntilukuihin. T. Aika lapsellista trollaamista

  • mitä voi maksa noin 150 neliön talo?


  • Meillä Ainoa koti/Designtalo. Järkyttävää touhua, Miten yritys suhtautuu reklamaatioihin! Niin huijattu olo.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Meillä Ainoa koti/Designtalo. Järkyttävää touhua, Miten yritys suhtautuu reklamaatioihin! Niin huijattu olo.

   Jaa teillä on molemmat :D


  • Anonyymi kirjoitti:

   mitä voi maksa noin 150 neliön talo?

   Ota desing talo saat sädesienitalon.onnittelut


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ota desing talo saat sädesienitalon.onnittelut

   Den Finlandin Ainoa koti älkää vain ostako muuttovalmista talopakettia. Järkyttävät kokemukset toimittajasta, laadusta ja asiakaspalvelusta.


 • Pohjolan designtaloja tehneenä en suosittele, koska jouduin syyttä suotta korvaus vaatimukseen aliurakoitsijana vaikka pääurakoitsija oli vastuussa materiaaleista.
  Onneksi oikeus toteutui ja silloinen pohjolandesig päälikkö H A ei lähtenyt viemään asiaa oikeuteen , olisi hävinnyt.

 • Suosittelen kaikkien talotehtaan edustajien kanssa käytyjen puheluiden tallentamista. Voivat käyttäytyä erittäin törkeästi ja uhkaavasti puhelimessa luullen, ettei siitä jää mitään tallennetta.
  Tämä pätee varmasti monien talotehtaiden kohdalla..

 • Tää on desingtalon näemmä toimintamalli .

  4 vuotta ja viat korjaamatta , on monet s-posti lupaukset saatu.

  Sitten tulee korjaaja joka pikkasen tekee jotain ja sitten lupaa parin viikon sisällä kaikki kuntoon .

  Sen jälkeen ei näy eikä kuulu mitään.

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  132
  5630
 2. Sanni Ovaska In Memoriam

  Silla lailla.. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2687488814630636&id=100001086306601 Lähi-idästä sotaa, sekasortoa, kuolemaa, nälkää, ka
  Maailman menoa
  75
  1226
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  140
  1002
 4. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  26
  627
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  22
  409