Veikkaukset

Veikkausveikko

Ja sitten SamuraiCupin pohjalta veikkauksia nuorten SM-kisaan. Olkaapa hyvät.

38

2303

  Vastaukset

  • M21-55 ?
   M21-60 J.Ylitalo
   M21-66 H.Määttä
   M21-73 E.Heinonen
   M21-81 A.Laakkonen
   M21-90 H.Hannula
   M21+90 M.Puumalainen

   P18-50 ?
   P18-55 A.Kanevets
   P18-60 T.Djoukaev
   P18-66 R.Korhonen
   P18-73 M.Pyykkö
   P18-81 R.Leppälä
   P18+81 R.Lindeman

   • M21-81 O.Mäkinen --> mikä lie syynä että tulosten mukaan jätti viimeisen matsin väliin Samurai Cupissa. Toivottavasti on kunnossa.

    M21-66 V.Olin
    P18-81 I.Haukkala
    P18-50 J.Passila


   • Muutamaeroedelliseen kirjoitti:

    M21-81 O.Mäkinen --> mikä lie syynä että tulosten mukaan jätti viimeisen matsin väliin Samurai Cupissa. Toivottavasti on kunnossa.

    M21-66 V.Olin
    P18-81 I.Haukkala
    P18-50 J.Passila

    jep. katselin kun O.Mäkinen halaili oksennuspussia, toivottavasti paranee...


   • Äkillinen vatsatauti. Hakee omansa Rollosta.


   • Oliko taktiikkaa,ei kohdannut Laakkosta orimattilassa. Ryöstää kullan rovaniemellä.


   • luulenettä kirjoitti:

    Oliko taktiikkaa,ei kohdannut Laakkosta orimattilassa. Ryöstää kullan rovaniemellä.

    "luulenettä" ei ole ihan kartalla asioista. Luuleminen kannattaa lopettaa nyt.


   • Toi näyttää selvältä, varmat voittajaehdokaat, Pari yllätysmestaria olisi kova juttu.


   • Muutamaeroedelliseen kirjoitti:

    M21-81 O.Mäkinen --> mikä lie syynä että tulosten mukaan jätti viimeisen matsin väliin Samurai Cupissa. Toivottavasti on kunnossa.

    M21-66 V.Olin
    P18-81 I.Haukkala
    P18-50 J.Passila

    Kyllä Henu vielä M-21 66 vie.


   • Ei taida olla niin varmaa Valtteri on iskussa.


  • Entäs tytöt U18 ja U21 ?

   • Veikkaukseni U18 tytöt ja U21 naiset

    U18 tytöt alle 48 kg Laxen, Frida
    U18 tytöt alle 57 kg Kosonen, Sanna
    U18 tytöt alle 63 kg Raveala , Katri
    U18 tytöt yli 63 kg Sundberg, Minttu
    U21 naiset alle 48 kg Laxen, Frida
    U21 naiset alle 52 kg Oinonen, Sini
    U21 naiset alle 57 kg Kujansuu, Elviira
    U21 naiset alle 63 kg Kosonen, Tiia
    U21 naiset alle 70 kg Kanerva, Emilia
    U21 naiset yli 70 kg Sallo, Brigite


   • Muutetaan vähän U18 -57 Lotta Vahe, U18 -63 Tinja Keitaanniemi ja U21 -63 Sara Kähärä


  • Kyllä S.Sundberg vie u18 ja u21 -57..

   • ei tainnut S.Sundbergin keuhkot oikein kestää u18 matseissa ja u21 polvi vääntyi kun Kujansuu väänsi kiellettyyn suuntaan... Toivotaan että keuhkot paranee ja polvestakaan mikään ei mennyt pahasti rikki


   • Ilkeää syytellä nuoria urheilijoita vääntämisistä tms. JudoVideoilta voi katsoa. Jos siinä jotain tapahtui, niin uke (Sundberg)laittoi tukijalan väärään paikkaan ja siitä eteenpäin nähtiin vain harmillinen tapaturma. Toivottavasti ei sattunut pahsti.


   • 9124 kirjoitti:

    ei tainnut S.Sundbergin keuhkot oikein kestää u18 matseissa ja u21 polvi vääntyi kun Kujansuu väänsi kiellettyyn suuntaan... Toivotaan että keuhkot paranee ja polvestakaan mikään ei mennyt pahasti rikki

    Jos kääntää matossa kädestä ja videolta katsoen suuntakin on juuri se mihin pitää lukkoa tehdessä viedä. Miten ihmeessä hajoo polvi?


   • videoilta kyllä huomaa että heitto vaiheessa polvi ei mitenkään voi hajota jos siinä vaiheessa jotain olisi tapahtunut niin nilkka siinä olisi mennyt...


  • Ohhoh mikä päivä. Yllätyksiä tuli ja varsin isoja sellaisia.

  • Lähes joka sarja täysin odotusten mukainen voittaja ainakin U21 sarjoissa. Jos on useamman vuoden seurannut kärkijudokoita, ei juuri yllätyksiä tullut. Mäkisen ja Laakkosen matsi olisi voinut yhtä hyvin mennä tosin päin. Tällä kertaa näin. Paikka tuli ja se käytettiin.

  • Olihan tuo U21 naiset alle 63kg aika yllättävä. Mitä mieltä muuten olette finaalin hävinneen käytöksestä? Onko maajoukkuejudokalle sopivaa?

   • Mitä sinä kävi?


   • Ei mitään ihmeempää, läiskäs vähän lapasella kättelyn sijaan. Nuori lahjakas ihminen, oppii kyllä säätelemään käytöstään vielä.


   • kyllä jo 16 vuotiaana pitäisi osata hyväksyä häviäminen ja osata kätellä kunnolla ja ymmärtää että toinen oli vain parempi ja olla iloinen toisen puolesta


   • jos oikein ymmärsin, niin tämän tytön valmentaja (vai oliko isä, en tiedä) oli viereisessä katsomossa huutamassa ottelun aikana. Kuulin että oli joutunut sinne aikaisemman huonon käytöksen vuoksi. aikuisista nuoret mallinsa imevät.


   • Taitaa olla sama etelän seura josta nää jutut koko ajan tulee eli valmentaja lensi katsomoon ja huuteli sieltäpäin juttujaan ja yksi tyttö protestoi finaalin kättelyä ja yksi pojista potki reunan laitapahvit nurin hävittyään eli taitaa olla tavaramerkki. Haeskelin seuran nimeä mitalitilastosta muttei osunut silmiin parhaiden viidentoista joukossa eli huutelun ja riehumisen sijasta voisi vaikka suositella ihan judon perusteita kuten käytössääntöjä ja tekniikkaa kas kun niillä nämä meidän kulmien kaverit näyttävät ihan hyvin pärjäävän.


   • Tavaramerkkikö kirjoitti:

    Taitaa olla sama etelän seura josta nää jutut koko ajan tulee eli valmentaja lensi katsomoon ja huuteli sieltäpäin juttujaan ja yksi tyttö protestoi finaalin kättelyä ja yksi pojista potki reunan laitapahvit nurin hävittyään eli taitaa olla tavaramerkki. Haeskelin seuran nimeä mitalitilastosta muttei osunut silmiin parhaiden viidentoista joukossa eli huutelun ja riehumisen sijasta voisi vaikka suositella ihan judon perusteita kuten käytössääntöjä ja tekniikkaa kas kun niillä nämä meidän kulmien kaverit näyttävät ihan hyvin pärjäävän.

    ...ja tilannehan on vielä se, että varisnainen lajivalmennus ko. seurassa/valmentajalla ei ole olleenkaan pääkaupunkiseudun huonoimmasta päästä vaan vähintään keskitasoa. Mutta kun vanne kiristää, niin osaamista ei saada ulosmitattua & kulttuuri tarttuu


   • Käytös ei ollut kyllä judokan arvoista mutta kyllä sen ymmärtää kun tuomaritkaan ei osaa hommaansa hoitaa. Matsin tuomiohan meni aivan päin peetä. Katsokaa vaikka video, heitosta ei kastunut edes selkä ja toisella olisi pitänyt olla hansokumake mutta sen sijaan sai pisteen ja voitti. Tarkistakaa faktat ennenkuin huutelette täällä!


   • Samanlainen kovempikin mutta täysin ymmärrettävä purkaus tapahtui myös U18:ssa tämän kohdalla. Selkeästi vika on liitossa tai liikaa videoita tuijottelelvissa tuomareissa. Huuteleminen ON kyllä todella väärin! Sen sijaan on kohteliasta provosoitua kun provosoidaan.


   • Vielä 2013 ja 2014 ko. seuralla SM-kilpailuista kultamitaleja, taso laskenut ja käytös huonontunut?


   • Liian kova loputon vaatimusprässi sekä tuollainen kisafanaattisuus alkavat kenties polttaa siellä nuoria loppuun. Väsyvät, oirehtivat yrittäessään olla vahvalle auktoriteetilleen loputtomasti mieliksi. Ei ikävä kyllä ole ainoa judoseura, jossa rakennetaan tuollaista "katsokaa : kaikki muut ovat meitä vastaan" -rakennelmaa, jopa lahkomaisuutta. Onneksi kuitenkin on paljon enemmän avoimia iloisia yhdessä tekeviä ei niin äärimmäisiä judoporukoita.


   • Saa olla puserossa tunteenpaloa, kunhan se pysyy jollain lailla rajoissa. Ja eri mieltä saa olla vaikka tuomarien ja liiton siunaamien asioiden kanssa. Siellä ei totuuden torvi aina suinkaan soittele. Ei se ole "kaikki meitä vastaan" -asennetta. Kisafanaattiset nuoret ovat muuten minun kokemuksieni mukaan todella mukavia nuoria, eivätkä eroa tippaakaan negatiivisella tavalla muista judokan aluista, vaikka joskus tatamilla saattaisi hiukan "kiehahtaakin" normiottelijaa enemmän. Turha osoittaa sormella yhden seuran jäseniä, kestäkää erilaisuutta rakkaat ihmiset.


   • Katsokaavideo kirjoitti:

    Käytös ei ollut kyllä judokan arvoista mutta kyllä sen ymmärtää kun tuomaritkaan ei osaa hommaansa hoitaa. Matsin tuomiohan meni aivan päin peetä. Katsokaa vaikka video, heitosta ei kastunut edes selkä ja toisella olisi pitänyt olla hansokumake mutta sen sijaan sai pisteen ja voitti. Tarkistakaa faktat ennenkuin huutelette täällä!

    Siellä oli neljä tuomaria kelaamassa videota edes takaisin ennen lopullista tuomiota, myös kisojen päätuomari. Oli tuomio mikä tahansa ja oma mielipide tuomiosta mikä vain, on tuon jälkeen peli selvä ja syytä lopettaa mussutus.


   • judohemmoeihelsingistä kirjoitti:

    Saa olla puserossa tunteenpaloa, kunhan se pysyy jollain lailla rajoissa. Ja eri mieltä saa olla vaikka tuomarien ja liiton siunaamien asioiden kanssa. Siellä ei totuuden torvi aina suinkaan soittele. Ei se ole "kaikki meitä vastaan" -asennetta. Kisafanaattiset nuoret ovat muuten minun kokemuksieni mukaan todella mukavia nuoria, eivätkä eroa tippaakaan negatiivisella tavalla muista judokan aluista, vaikka joskus tatamilla saattaisi hiukan "kiehahtaakin" normiottelijaa enemmän. Turha osoittaa sormella yhden seuran jäseniä, kestäkää erilaisuutta rakkaat ihmiset.

    Ne on AINA samojen seurojen edustajat, jotka käyttäytyvät huonosti. Jotain vikaa näissä seuroissa on. Kisamenestys näissä seuroissa on hyvää lähinnä U11, U13 ja U15 sarjoissa. Sen jälkeen menestys sitten romahtaa. Ihmettelen vaan miksi hyvin alkanut ura lopahtaa ennen kuin päästään edes kadettivaiheeseen. Koska viimeksi on huonosti käyttäytyvän seuran edustaja pärjännyt missään kv-kisassa kuten EJU cupissa tai arvokisoissa?


   • Katsokaavideo kirjoitti:

    Käytös ei ollut kyllä judokan arvoista mutta kyllä sen ymmärtää kun tuomaritkaan ei osaa hommaansa hoitaa. Matsin tuomiohan meni aivan päin peetä. Katsokaa vaikka video, heitosta ei kastunut edes selkä ja toisella olisi pitänyt olla hansokumake mutta sen sijaan sai pisteen ja voitti. Tarkistakaa faktat ennenkuin huutelette täällä!

    Tämmöinen uutinen tuli vastaan http://yle.fi/urheilu/3-9097424 eli kättelystä kieltäytynyt judoka lähetettiin olympialaisista kotiin.

    Kyllä se on jokaisen judokan hyvä oppia jo ihan lapsesta alkaen, miten kisoissa käyttäydytään. Ei tule sitten mokattua, jos pääsee joskus edustamaan maataan isoille areenoille.


  • Ei tainnut S.Sundbergilla pää kestää.. eihän sillä vääntämisellä ollut mitään yhteyttä siihen polveen..tulee vähän liian montatekosyytä tähän kohtaan.

  • S.Sundbergin täytyisi itse olla tietoinen riskeistä mitä liittyy siihen kun tulee kilpailemaan itseään vanhempien ja painavempien sarjaan.. turha sitä on jälkeenpäin syytellä että ottelussa ollaan väännetty kiellettyyn suuntaan tyttö itse rikkoo oman polvensa.

  • S.Sundbergilla ei nähtävästi ollu paras päivä mutta ei täällä voida alkaa huudella heti että pää petti nuorella tytöllä. Täytyy olla päätä mennä omaa painoluokkaa ylemmäs vaikka orimattilassakaan ei keuhkot hänellä kestänyt ja silti meni haastamaan painoluokkaa ylempään eikä keuhkot vieläkän kunnossa olleet ja harmittavaahan se on että polvi vääntyi A-junnujen ensimmäisessä matsissa mutta tämä on judoa ja se pitää kestää kukaan ei varmastikkaam ala syyttämään Kujansuuta että se olisi Sundbergin tahallaan rikkonut sillä semmoista sattuu aina välillä... Mutta mietityttää miten keuhkot tosiaan voivat vinkua niin pahasti ja kova äänisesti kuin siinä vaiheessa kun Sundberg loukkasi polvensa...?

   • Kauheastihan nuoren tytön keuhkot vinkuivat siinä a junnujen matsissa mutta syy mistä johtuvat voivat olla monia...


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   245
   10378
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   5470
  3. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   184
   5230
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4586
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   103
   3229