Keitäs kylähulluja Raumalla nykyään on?

viimeinenKylähullu_

Mitä esimerkiksi tapahtui niille kahdelle hepulle jotka käveli aina kasitien laitaa, samannäköisiä olivat ehkä kaksosia. Maailmanmatti ja Samppusten saukkehan ainakin on jo manan majoilla rauha heidän sielulleen.

98

9105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pertsapolarilta

      Mee käymään yhellä "mc-tallilla". Siellä ainakin moni uuvatti ja turpiinsa saanut paskahousu majailee. Voi sanoa kylähulluksi, kun ei oo kukaan elämässä pärjännyt eli ÄO on jotain kengän-numeron tasoo. Tai no eihän noista kukaan hullu oo, vaan saakelin tyhmä. Hulluhan saa olla, mutta ei tyhmä.

      • HassuSetä87

        Harmaalla farmarilla ajava 100kg 185cm pitkä kaljupäinen mies, jolla on taidehomoparta. Asioi usein Rauman Lidlissä. Rauman oma "Viheraho". Aina kamera mukana ja horisee sekavia salaliittoteorioita.


      • raumalainee

        :D Huutista! :D


      • Esimerkkinävaikka

    • nimenomaanimenomaa

      Nimenomaan, hullu saa olla, muttei tyhmä!
      Aloittaja tarkoitti Vermuntilan veljeksiä, noita kahta hipiltä näyttävää identtistä kaksosta. En tiedä ovatko elossakaan enää? Tietääkö joku mikä sairaus noilla on/oli tms? Joku ainakin sillä joutuivat Tornelaan joskus 2000-luvun alussa. Sen koommin eivät kyllä ole vastaan kävelleet, eikä kukaan tuttukaan ole noita nähnyt missään moneen herran vuoteen.
      Masa on kuollut joo. Pidetääs tää keskustelu yllä näistä Rauman "legendoista", tällaista keskustelua ei ole ollutkaan aikoihin!
      Ja itse jatkaakseni. Tietääkö joku, missä Seksi-Kalle luuraa? Tietääkö joku hänen diagnoosin? Kuullut että mielisairas olisi, ei se ainakaan ihan terve voi olla.

      • Porilaine90

        Ei, vaan molemmat olette tyhminä totaalisen väärässä, se nimenomaan kuuluu:

        Tyhmä saa olla, mutta ei HULLU.


    • pparoon

      Missä se kale, jonka suusta ei rehellistä sanaa tullut. ja minuutin päästä ei muistanut mitä oli sanonut.

      • Pöllökkä

        Tulee mieleen yks Euralainen pelle. Heh


      • stakunta12

        Millä matematiikalla sait vain yhden samanlaisen pellen Eurasta...??! Eiks se enempi sääntö kuin poikkeus, et Eurassa se sisäsiittoisuus vain kasvaa ja saa vaikeita sairauksia, aina persoonallisuushäiröistä tai jonkin raajan uupuminen on yleisempää kuin Huittisissa vain päässä porukala viiraa.

        Eurahan on risteys Harjavallan ja siitä Turkuun, Helsinkiin ja tampereen tiet. Näin siis risteyksessä kohtaavat Harjavallan potilas ja Euran tuleva säkenöivä prinsessa. Näin geenipoolit saavat aivan omanlaista psykiatrille kuuluvia "nuppi jäässä" keissejä. Sitten vain päätetän lisääntyä ja kummastellaan outoa tulokasta 9 kk:n päästä. Näin selittyy Euralaisten tahaton Pellemäisyys perseilemällä geenit lopullisesti vituralleen ja erästä aikustuessa kummasti kutsuu Harjavallan eri tason osastot... Ei kovin mairea näky, syy ja seuraus...näkyy konkreettisesti uusissa Euralaisissa..siinpä kallonkutistajalla pähkinä. Saattaa mennä siihen, jotta päätyy itsekin osastolle ja ratkeaa lääkeriiippuvuuteen...

        Eikös se näin ole enemmän kuin yks pelle, siellä pelleilyn määrää säätelee syntyvyys...kohtalon ivaa, en olekaan sitten nii toivoton tapaus.. :D


      • Murharyhmä

        Turha täällä mainostella. Kaikki tietävät että suomen likainen virkakoneisto on rantautunut tekemään selvää porin ylilääkäritapayksen uhria, joka on yritetty surmata jo useaan otteeseen.
        Kaiken aikaa kemikaali-iskuja. Satakunnan sairaanhoitopiiri ja poliitikot ovat jälleen ryhdistäytyneet ja iskuja satelee.


    • mielenterveyshoitaja779

      Onko teistä hienoa mässäillä täällä ihmisten mielisairauksilla???? Voi osua joskus omalle tai omaisen kohdalle.

      • Näinö

        Jos ihminen päästää suustaan pelkkää paskaa omista ja muiden asioista ja hetken päästä ei oo sanonut koko asiaa, niin on aihetta mässäillä kyseisen henkilön mielisairaudella! Siis tommonen sairas paska pitäisi likvidoida ja kaivaa niin syvä monttu, ettei ikinä löydetä!


      • os23

        Näin on. kun asioita ruvetaan sitten selvittämään, niin ilmenee että hän on syyn takeeton. "ei ymmärrä puheiden vakavuutta ja seuraamuksia" sairas henkilö. Kun kaikki ihmiset eivät tiedä tälläisestä henkilöstä ja uskovat sen tarinan. jolla saattaa olla hyvinkin vakavia seuraamuksia kohteeseen. Tulisi nämä merkitä jollain merkillä, kuten sydänsairalla , diabeetikolla, epileptikolla, sokealla. millainen se merkki olisi en tiedä.


      • Trumphup
        Näinö kirjoitti:

        Jos ihminen päästää suustaan pelkkää paskaa omista ja muiden asioista ja hetken päästä ei oo sanonut koko asiaa, niin on aihetta mässäillä kyseisen henkilön mielisairaudella! Siis tommonen sairas paska pitäisi likvidoida ja kaivaa niin syvä monttu, ettei ikinä löydetä!

        Trumphupia: Valheet ei ole enää valheita. Ne on vaihtoehtoisia faktoja.


    • onkoelämää

      Perehtykää oikeasti psykiatrisiin sairauksiin, kuten skitsofreniaaan ym. joiden hoito on kehittynyt huimasti esim. 80-luvulta ja Vermuntilan veljesten ajoilta. Tietämättömät juoruaa täällä taas... voi parat

      • Bjbjhhuu

        Mitäs kun sairas ihminen ei todellakaan tajua että on sairas psyykeltään, niin kun ne ei sitä tajua ja pakkohoitoonkaan ei saa? Todella rasittavaa jos ihminen inttää ja väittää asioista mistä ei mitään tiedä ja seuraavana päivänä ei ole sanonut koko asiaa ja syyttää valehtelusta. Tai väittää että toinen on sanonut jotain vaikka ei ole. Tai jos kerrot että olet ollut jossain, niin myöhemmin kyseinen henkilö kysyy että muistatko kun oltiin sielä, vaikka kyseinen henkilö ei todellakaan ollut paikalla. Tai kerrot jonkun asian ja sanot että se oli vitsi, niin juoruaa asian totuutena ympäri kyliä ja väittää että sanoin niin, vaikka sanoin että se oli vitsi. Siis voi helvetti! No en oo todellakaan enää tekemisissä kyseisen henkilön kanssa. Mutta miten kerrot noin sairaalle ihmiselle et se on psyykeltään sairas ja pahasti? Jos sen sanot sille, se huutelee ympäri kyliä että mulla päässä viiraa. Nämähän osaa kääntää asiat päälaelleen.


      • onkoelämää

        Hyvä, että pysyt kaukana. On totta, että on näitä kapea-alaista paranoidista häiriötä sairastavia ihmisiä, joihin ei mikään auta. Mutta onneksi joskus (harvoin) jäävät "kiikkiin" ja päätyvät hoidon piiriin. Helppoa se ei ole kyllä!!!! Ja paljon ehtivät saada tuhoa aikaan lyhyessäkin ajassa ja nykyään otetaan pakkohoitoonkin niin harvoin ja hoitoajat ovat todella lyhyitä ja tällainen sairaudentunnoton potilas tuskin lääkettä "vaivaansa ottaa", koska vikaahan ei omasta mielestä ole. Narsistit näistä sairaista henkilöistä lievempi versio (jos puhuttaisiin pelkistä persoonallisuushäiriöistä). Vaikka hekin aivan kauheita ovat, mutta eri tavoin! Mutta siis! Hyvä pointti sinulla ja ymmärrän sen. Ei helppoa omaisilla, suvulla, ystävillä, naapureilla, mahdollisilla hoitotahoilla.....


      • onkoelämäälle

        Vermuntilan veljesten ajoilta? Ovatko he siis kuolleet??


    • harvainvaltaan

      Olihan täällä sellainen narkkari jota kutsuttiin rengastötsyttelijäksi ja kuminarkiksi mutta ei ole näkynyt moneen vuoteen,taitaa olla jo kuollut.

      • quka

        Kuka, minkä ikäinen?
        Lisätietoja?


    • kalsu_

      Kalsu se on kyllä yksi.Onkohan taas linnassa?

      • onononon

        Kyllä on. Kuulemma tällä rauman tunnetuimmalla polkupyörävarkaalla on myös joku sairaus. Ja kyllä, on narkkari.


      • linnas-o
        onononon kirjoitti:

        Kyllä on. Kuulemma tällä rauman tunnetuimmalla polkupyörävarkaalla on myös joku sairaus. Ja kyllä, on narkkari.

        Kallio ollu linnas jo pitemmä aikaa.


      • kalliokakkula

        Miten pitkä kakku tälläkertaa?
        Ilmeisesti varkauksista?


      • Kalimantiet11

        Kaikille tiedoksi kaksi huhua, jotka on todettu nyt todeksi siten, että huhut Token kuolemasta olivat täyttä soopaa, jonka arvasinkin.

        Toiseksi, Kalsu aka J. Kallio on sellaisen kroonisesti pikku rötöstelyjä puuhavaa toiminnan mies, jolla on myös vaimo, joka lähinnä duunaa kalsun frendit kalsusta välittämättä, onhan se mies yleensä joko pidätyksessä, putkassa tai sitten tienaamassa.

        Tämä Kalsu on erikoistunut polkupyöriin. Niihin, jotka lähtevät fillarikellarista sujuvasti, eikä ole turhan nuuka maku fillarien suhteen. Näistä muista pikku keikostaan alituiseen narahtava Kalsu on tästä kutsumanimi "satulanhaistelija". Eihän tuo nyt jumalauta oikeasti sniffaa mitää satuloita. Pikemminkin duunaa sitä satulaa oikeaan misttasuhteeseen. Katsokaa seuraavan kerran, josko olis jo haistelun meininki. Diagnoosihan muuttuu pahemmaksi sillä laakilla. '

        Ironista on se, että satulanhaistelusta saa jo tuomiota, ku siitä palaa kuin polakka, miltei päivittäin. Näin on Kalima päässy saramäkeen eli Tku:n vankilaan, uuteen maximissaan pakoehkäisy on huolehdittu presiis, niin ettei vaa pääse sieltä livistämään. Ei paras mesta suorittaa velkaansa yhteiskunnalle..mut elämä on valintojen sekä tekojen plus muuuttuvien tekijöiden summa, joka on tietyllä tasolla hallittu kaaos, kunnes palaa sen vikan kerran ja passi saa leiman kohti Turkua, vanhojab tuttuja tsiigaamaan, luomaan yhteyksiä satulanhaistelun kermapiireihin... onnea ja menestystä siihen, ei kai sille itse kukaa mitään voi, fetissi, josta ei heti irtoa.... Näin Kalimalle siis tällä kertaa....


      • pettäjäntieonjne

        Nyt täytyy kyllä kompata, kuullut aivan samaa että vaimo pettää Kalsua tämän tästä.


      • Nohuhuh
        pettäjäntieonjne kirjoitti:

        Nyt täytyy kyllä kompata, kuullut aivan samaa että vaimo pettää Kalsua tämän tästä.

        Kyllä taas on hauskaa luettavaa..ette kyllä tiedä yhtään mistä puhutte :) tulkaapa kyseisille suoraan päivä naamaa kyselee onko perää? Ei taida olla munaa.. :)


      • Pokkaa
        Kalimantiet11 kirjoitti:

        Kaikille tiedoksi kaksi huhua, jotka on todettu nyt todeksi siten, että huhut Token kuolemasta olivat täyttä soopaa, jonka arvasinkin.

        Toiseksi, Kalsu aka J. Kallio on sellaisen kroonisesti pikku rötöstelyjä puuhavaa toiminnan mies, jolla on myös vaimo, joka lähinnä duunaa kalsun frendit kalsusta välittämättä, onhan se mies yleensä joko pidätyksessä, putkassa tai sitten tienaamassa.

        Tämä Kalsu on erikoistunut polkupyöriin. Niihin, jotka lähtevät fillarikellarista sujuvasti, eikä ole turhan nuuka maku fillarien suhteen. Näistä muista pikku keikostaan alituiseen narahtava Kalsu on tästä kutsumanimi "satulanhaistelija". Eihän tuo nyt jumalauta oikeasti sniffaa mitää satuloita. Pikemminkin duunaa sitä satulaa oikeaan misttasuhteeseen. Katsokaa seuraavan kerran, josko olis jo haistelun meininki. Diagnoosihan muuttuu pahemmaksi sillä laakilla. '

        Ironista on se, että satulanhaistelusta saa jo tuomiota, ku siitä palaa kuin polakka, miltei päivittäin. Näin on Kalima päässy saramäkeen eli Tku:n vankilaan, uuteen maximissaan pakoehkäisy on huolehdittu presiis, niin ettei vaa pääse sieltä livistämään. Ei paras mesta suorittaa velkaansa yhteiskunnalle..mut elämä on valintojen sekä tekojen plus muuuttuvien tekijöiden summa, joka on tietyllä tasolla hallittu kaaos, kunnes palaa sen vikan kerran ja passi saa leiman kohti Turkua, vanhojab tuttuja tsiigaamaan, luomaan yhteyksiä satulanhaistelun kermapiireihin... onnea ja menestystä siihen, ei kai sille itse kukaa mitään voi, fetissi, josta ei heti irtoa.... Näin Kalimalle siis tällä kertaa....

        Ketä tän on kirjoittanut.. Ei oo pokkaa tulla ottaa asioista selvyyttä. Ja hänen vaimoa ette vissiin tunne? Tai ainakin kovasti sontaa jauhatte tyhmät :)


    • seontotuus

      Suurin osa raumalaisista on melko outoa porukkaa, lähes kyläpöllöjä!
      Ja tämä fakta tietoa. Kysäise vaikka porilaisilta.

    • kyttääjä

      Mikä o se äijä ko Perkontiell kyttää?

      • buahahaha

        Tenuhan se. Pyöri myös aikanaan silloisen Paravaheen hörhöjen kanssa.
        Kuulemma ollut kasvatuslaitoksessa nuorena eli eiköhän nuo päihteet ja rikokset ole hänellekin ainakin olleet tuttuja. Syntynyt kai joko 60- tai peräti 50-luvulla.
        Eeppinen "vanha liitto"!


      • julli59

        Ai hitto, kuinka monta vuotta istunut autossa ja kytännyt. Uotilassa.paranvaheessa.perkontie. ei 20 vuotta riitä.


      • katcha

        No kai hänellä onkin pää pehmeä kun vuosikymmenet toisensa jälkeen aivoja sumennettu viinalla ja ties millä muulla. Menetetty tapaus koko lailla.


      • u666

        eikö se kokeillut miten LMtrak kelluu.


      • Tenu_

        En mää mittää tai kettää kyttää.Mää vaa istu autos ja kattelen maailma mennoo.


      • omg77
        u666 kirjoitti:

        eikö se kokeillut miten LMtrak kelluu.

        Joo, sama tyyppi joka ajoi kiinteistötraktorin (tms) satama-altaaseen. :D
        Huutonaurua, eipä varmaan silloin ihan tässä todellisuudessa ollut. Tod näk pellit kiinni ja/tai pöllyissä.


      • u666

        Korvannut tekemänsä tuhot, niin kuin mies, joka vastaa tekemisistään.


      • tenuonyhteiskunnanelätti

        Epäilemättä. Mutta mistä rahat tekemiinsä vahinkoihin on otettu, luuletko että sellasella rahaa on mitään korvata?? Eiköhän ole valtion kassasta nekin rahat otettu. Ja näitä yhteiskunnan elättejä piisaa muutenkin ihan riittävästi.
        Sama kun jos joku pahoinpitelee jonkun ja kun tulee aika maksaa uhrille korvausmaksuja, valtio ne joutuu maksamaan, harvemmilla noilla kun itsellään on rahaa (ainakaan rehellisesti hankittua) vastata tekemisistään.


      • siperiaan

        Kyllä vankeinhoito pitää ulkoistaa. Venäjältä ostetaan palvelut, siellä on vuosien kokemus miten venkulaa kohdellaan. ei ole mitkään ihmisoikeusjärjestöt parkumassa kohtelusta. Täällä on rosvolla paremmat oltavat, kuin eläkeläisellä joka on ikänsä tehnyt työtä. ja omalla työllä itsensä elättänyt.


    • Romumies666

      Entisellä paloautolla ajelevat isä ja poika! Kaaron poikki vissi!

    • kyttääjä

      Vieläk se Tenu jaksaa vaa kytät siel Perkontiel?

      • sinol

        Joo. etsitään halpaa asunto autoa, luonnon seuraamista varten.


    • unajanpojat

      Elikä siis Unajan veljekset Atu ja Reijo "Reka" Hammar. Jälkimmäinen kuuluu Suomen tunnetuimpiin tappajiin, ei kyllä asu Raumalla enää. Velipoika Atu taitaa vielä täällä asua, niin olen ainakin kuullut.

    • vanhaliiddo

      MOLO, tämä kaaron paroni.
      Tietääkö joku onko kuivilla vai vieläkö vetää kamaa?

      • inthevalleythe11

        Kuka perkele on kaaron paroni? Ehdottaisin erästä MOLON kuvaukseen sopivaa tyyppiä, joka on sielläkin seikkaillut...niin että, merkille on pantu ja rekisterinro ylhäällä joka mummolla...se on kerrasta morientes, jos viel pulverilla painelee menemään nenä valkoisena...


      • vanhaliittosuuttuu

        Kappas, viesti poistettu, kuka näitä ilmiantaa?
        Kyllä näköjään Kalsusta ja muista saa kirjoittaa vaikka kuinka, mutta heti kun mainitaan jostain vanhemmasta konkarista, viesti poistuu. Merkillinen logiikka.


    • Kalle_K-

      Onk Kallio jo päässy linnast?O tainnu ol pitemmä aikaa linnas?

      • janne_k

        eiköhän poika ole istumassa vielä. varma en ole.


      • Kalle_K-

        Voisin ostaa Kalsulta polkupyörän.Se kun myy niitä niin halvalla.


    • mikä-mies-

      Tietääk kukkaa mikä mies se Toke o? Kiroaa ko mustalaine.Kerrää pulloi.Ei tair iha
      täs maailmass Toke ol?

      • Jbjjjbj

        Taidat ol eurast? Mitä vittua se sulle kuuluu?


      • mikä-mies-
        Jbjjjbj kirjoitti:

        Taidat ol eurast? Mitä vittua se sulle kuuluu?

        Mitä sää ny meluat?Ota jo lääkkees.


    • Hjyväpelivaan

      Toke on kuulemma heittänyt kupin nurkkaan. Ihan tässä lähiaikoina. Varmaan alkoholi ja huumeet veivät? Onko jollain tarkempaa tietoa?

      • Toketekikassin111

        Ei Toke vedä mitään huumaavia aineita. Bisseä kyllä ja elossa on. Nähty hyvinvoivana ja samaa reittiä kulkevana...that´s it. Älkää nyt ennen kuolinilmoitusta sekoilko juoruja ihmisistä aivan miten sattuu. Mites me muuten täällä kyettäisiin esittämään varmoja mieleipiteitä, ellei tyypit ole ees enää hengissä. Menee loputkin uskottavuudesta...saa pian jonkinlaisen trollin maineen....äläkää hätäilkö. perkele, oottakaa ees lehti-ilmoutusta tai luottolähdettä käyttäen, varmistus, check. !0-4.


      • Anonyymi

        toke ei käytä huumeita vaan vanhemmat aikoinaan pahoinpidellyt ja sen takia vammautunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        toke ei käytä huumeita vaan vanhemmat aikoinaan pahoinpidellyt ja sen takia vammautunut.

        Ei pidä paikkaansa!!!!


    • Raumalainen-

      Monta vuotta olen nähnyt token keräävän pulloja pitkin kaupunkia. Kuukausi sitten näin viimeksi, harmiton kaveri joka joskus juo olutta.

      • Toke2017

        Et vissiin ole hetkeen ollut lähikontaktissa? Oli kyllä tosi sekava ja aggressiivinen. Taisi oluen lisäksi ottaa vähän muutakin. Ja toi ryyppäminen on ollut jo muutamia vuosia päivittäistä.


    • RaumanUkko

      Kyl ny vaa puhutaa jot Toke ois kuollu.
      Tietääk kukkaa onk se Toke viel eloss vai kuollu?

      • tokenodouppari

        Olettaisin, että eiköhän joku tiedä, onkos Toke kuollut vai ei? Ainaki Toke itse, jos ei kukaan muu. Ei Toke kylläkään käsittääkseni käyttänyt mitään huumeita, joi bisseä. Oli kaverilla vaa vittumainen sairaus nimeltä skitsofrenia. Se saattoi antaa vaikutelman, että Toke olisi pikkasen omassa ulottuvuudessaan, ja näinhän asian laita nyt aika ajoin oli: Sairastihan mies skitsofreniaa ja puheli ja pahimmillaan riitelikin näkymättömän kaverinsa kanssa. Ei kovin paljoa itseä kyl naurattais, ku osuis omalle kohdalle, mutta vitut kukaa nykyään viitsii/osaa käyttäytyä, saati ajatella kuin itseään ja omaa napaa..


      • dfas32

        Hengissä on, eilen näin mestarin.


    • piriäå1

      Rauman kylähullut koostuvat todennnäköisesti sellasista vuosia douppii tai brenkkua kiskoneet, kemian lopputyön suorittavia, syystä tai toisesta, enemmän maistelevat kaikkea kuin raittiusseuran jäsenet.

      Sellaisia n. 30v kamitsuu plus hörppyy olevii veljeksiä ei taida kaupungissa ihan täysjärkisiä ollakaa koko kaupungissa, sillä koko kaupungissakaa ei taida olla järkeviä ihmisiä. Niitä ei ole mielestäni sen enempää Porissa, Turussa, Stadissa kuin Laitilassakaan, saati Ihodessa. Jokunen pirinisti Rauman kaupungissa vielä sätkii elossa ja suhteellisen vainoharhattomana, kumma kyllä.

      Esim. lähiöistä Merirauma, Lajo, Kourujärvi, Lensu, keskustasta löytyy päivä päivältä enempi pireissä pyöriviä pallopäitä kuin koskaan enemmin. Voi tätä elämän menoa, kun kaikki on vaa lamput auki, valot päällä muttei ketää kotona...

      • sivuosuma11

        Kertokaahan mullekin alan äijiä Merirauman lähiöstä. Itsekin lähellä asuneena olisin kiinnostunut, että kuka Meriraumassa on hereillä aamuyön tunteina?? Meinaan, en ihan heti kykene osoittamaan kuka on piripää ja kuka kalapää?

        Meikäläinenkin sai asua kaksi vuotta ihan rauhassa M.Rauman lähiössä, eli omilla huudeilla olen norkoillut vieläkin ja ihme kyllä, montaakaa sellasta, joka pyörii vielä suurin piirtein kaikki inkkarit kanootissa. Onko tää fiktiivinen hahmo vai ihanko tosiaan löytyy jokusia pitkät päällä? Haluaisin nähdä nää jannut, jotka on ollu piripsykoosissa jo pari, kolme vuosikymmentä? Noita kun harvemmin näkee muualla, kuin vankilassa tai osastolla sekä hautuumalla. Ikävä fakta, mut kyllä tässä kylässä ilmiannetaan naapureitakin miten sattuu, saatana!

        Ei ole ihan tasavertaista, jos ilmoitetaan rapussa olevan voimakas marijuanan haju. Sen kun huomaa tätä nykyä jo jälkeenjääneetkin. Kohtis styrkka krääsä, eikä ole epäselvyyksiä, mistäköhän haju leijailee. Saatanan tunarit, jotka kasvattivat 4 kerrosta ylempänä kukkimisvaiheessa olevii puskia, sillä se haju on eri tavalla voimakas, ellei YMMÄRRÄ ETTÄ HAJUHAITTAAN ON RATKAISUJA!! Vitun eestinpoju, jonka nenänkaivuun vuoksi osui vahinkolaaki muun kohdalle, et osaa vituttaa tuollaiset aloittelijan mokaan, saatanan tunarit!

        Tietäisitte, mitä eräs tunnettu paikkakunnan ja saman lähiön kavereita itsekin. Totesi enemmän kuin osuvasti, että se jätkä taitaa saada turpaan vielä monta kertaa.. :D repesin täysin, sillä näinhä niissä tuppaa usein käymään, jollei huolehdi vastuustaan järjellä, kun siihen tuota ei kovasti ees vaadita! Vittu, miten helvetissä tuokin on ees mahdollista, ettei käsitä kuinka nykyään lajikkeet ovat styrkkaa settiii, näin ollen myös hajua tulee kiiitettävästi. Tais olla pojan ekat kasvit, sillä tulevaisuudessa ei narahda enää jumalauta sivullinen, eesti poik perkele!! Olisi ees hullun puutarhurin lukenut netistä tai ylipäänsä pikku opastusta, mut ku nää nykyjonnet ja jannut kuvittelee osaavan kaiken ilman perehtymistä. Melko idiootti noviisi.

        En ihmettelis, vaikka tää kyseinen jäpä olisi pian jonkin jutun auki uhrille, joka paloi kuin polakka, yhden uuvatin kasvien hajun vuoksi!! Että voi olla täysin retarded-yksilö, ku saatana tän homman tajuu autististisetkin, eli kertoo hieman kuinka olisi pitäny asiat hoitaa, vitun pelle. Ovella tai jostain saan faktaa ja sitten mietimme, että mitenkäs tää sivuosuman kanssa? Kandeis olla ihan yya-sopparin puolesta, sillä kuten aiemmin sanottua: se jäpä taitaa saada vielä monta kertaa turpaan! Ei juurikaan sääliksi käy, tyhmyys kun on sellaista sorttia, ettei kykene ihan yhtäkkiä sulattelemaan moista urpoilua! Haloo, kukkuu kuuleko kukaan saatana, ainakin haistoi, et soitti hätäkeskukseen asiasta, vittu mikä poliisin pikku apuri, perkeleen kalvi!!

        pieni aavistus mulla on kuka on saattanut tehdä sen soiton sillä, eräs rappusiivoaja on panetellut samaa aiemminkin. Nyt kuvitteli moppaavansa rappua ja hokasi, et nyt on tuhannen taalan paikka, eli luuri kouraan ja nimetön vinkki, siinä. Kiitos rva maatuska perkele menisit Siperiaan kyttäämään muiden touhuja! Vittu, et ottaa päähän, et sekin ämmä haistoi suunnan enemmän päin persettä kuin olla ja voi. Vittu, noita vironryssiä, jotka kehtaavat meikän kotiseudulla alkaa tekeen ilmiantoja... da, da davai, davai saatana!

        Ei taida olla omassa tai miehensä alkoholismista olla liikoja huolta, ku jaksaa kyttäillä toisia asukkaita pisin Meriraumaa, vittu, et kehtaakin, saatana, itse myyvät viinaa ja juovat vielä enemmän. Pitäs maksaa potut pottuina, mutta kun meikäläisestä ei vasikoimaa saada, vaikka intoa olisi kysellä. Vastaan juuri yhtä typerästi kuin kyselevätkin. Oli nuori, ehkä jopa oppilaskin vielä, ku jaksoi kysellä niin typeriä, et alkoi vituttaan huolella. Kuvitteli nulikka, et alan tosiaan kertoon nimiä, vittu, et repesin nauramaan huolella, ku koitti veistellä perusteluja seikoille, joita ei kukaan kykene kovaan näyttöön asti toteamaan.

        Toisaalta nautin sen kyttäparan kanssa leikkimisestä, aina perustelin kumoon uuvatit väittämät, vitun urpo, haloo, kuuleko laitos, täällä Risto Reipas poliisista päivää, iha ku sais aikaan meitsille jonki paniikkihäiriön! Hyvä yritys, mut ihan jatkoa varten selvitin perin juurin nauraen kippurassa typerällä harjoittelijalle, et paljoks se meinaa, et oon nimenny muitab kuulusteluissa! Hah hahah vittu ei onnistu ees vajaa-älyisen lapsen kanssa. Hyväksy tappiosi, poika ja yritä käsittää, et vaik eräät nimeää muita, minä en vittu koskaan, jumalauta, en kykenisi elämään itseni kanssa, jos oisin käryttänyt kenet tahansa talossa asuvan, vaikka en tee sitä ees mut vasikoineelle typerykselle, mutta ihan pieni vinkki...ehkä sun juttusi ilmiannon salaisuudesta ei ole kovin vaikea pähkinä. Siivoajan ketale se on, joka soitti hätäkeskukseen musta, ku hajua on yläkerrassa! Uuvatti, opetteles nyt ensin sen äijäsin kans hyväksymää se, ettei vittu tää ole venäjä, jossa toisinajattelijat ammutetaan...eesti, eesti.. :(


      • venäjänvasaraarapusta

        Kuka jaksaa vielä juopotella kaikkien herkkujen kanssa? On sitte kyllä melko päihteisiin menevää tyyppiä. Useimmiten jaksaa korkeintaan harvemmin kiskomaan vitusti drinksuja samalla, varsinkaa jotai paskaa mallasjuomaa. Hyi helvetti!!

        Kyllähän melko kirjon ollaa erilaisii coktaileja tullu spurttailtua. Moni jäi tässä kohtaa pois kun alkoi se kakofonia, ei kestänytkään jengin kasetti. Alkoi tippua ekat pois jo alkumetrien aikana. Muutama kaheli jatkoi vetoaan, vaikka oli aina niin noijissa, että itseäki alko hirvittämään...koskaan ei ollut tarkoituksena sekoittaa kenenkään pasmoja siten, et osastoreissu kutsuu lepoa ottamaan..

        Jokunen jannu se täällä vielä sätkii, vaikka on ollut kuoleman värinen jo sellaiset 15 vuotta. Ehkäpä alhainen hemoglobiini tai jotain,,,,oirehan jostain se on, ehkä typeryys tai vajaa-älyinen.

        Vaikka vituttaa reippaasti, nii jumalauta että vitutta ihmiset, jotka tuomitsevat, vaikka varaa ei olis vähääkään. Vitun a-rapun ryssä trokari. Olet nii pyhimys, et luulit varmaan sen olevan jumalan johdatus päiheongelmaisen myssyjen poistoon ja aiheuttaa ongelmia. Ikinä en yhtä alhaisesti tekis, ei kykene. Teen vaik muun tavan tehdä tuon ilmiantajan elämää vaikeammaksi. Kyllä odotan, että osuu tilanne ja hoidan asian vaikka venäjää puhumalla, jos se vaatii sen. Tekisi mieli tehdä hänestäkin pienimuotosia vinkkejä...ihan mistä päähän juolahtaa, perkele.

        Sitä tämä kyseinen kotipoliiisi ei käsittänyt, että mukana menee hänen omaa sukau ja maanmies eli enemmän todisti omiensa rikokset kuin meikän. Odotan, että se kalvin perkeleen tajuntaan menee tämä fakta, et miltäs tuntui aiheuttaa omalle sukuilaispojalleen h-rikosmerkinnän! Jees, oot nii ihana kun juoruilet ja tuomitset ihmisiä oikein nuuskimalla postiluukusta, vitun liero. Eihän sulla olisi ollut mikään velvoitus pussitta mua. Ei katos käsitä nuo venäjältä tulleet, että täällä viranomainen ei saa tehdä mitä huvittaa. Pitäisit huolta vitun kantturan ryssä, ihan vain omista ongelmistasi...vittu, ei ymmärrä tuollaisia, selkeesti Neuvostoliiton paniikinomaisia skitsoamista miliisiä kohtaan, oisit ny tajunnu tripeissäs, että tää ei ole Moskova tai Pietari, Siperiaan pitäs tollaset laittaa lopunelämäksi.

        Meinaan, kyllä saa olla itse hyvyys, kun polttaa naapureitaan noin! Ei mitään käsitystä, et yhdessä olis voitu elää ilman 112 soittoja, saatana..opetteles nyt meikäläisten kieli ja tavoille... en toivota hyvää jatkoa, vaan kehoitaan olemaan yhtä pyhimystä, kun kerran noin helpolla kavaltaa toiset, tajuamatta että meni samalla 2 omaa ns friendly fireen!!! otapa siitä pienet ja mieti olikos tarpeellista?!!


    • sukkeltapaus

      Sit on se isokokonen äijä kun marssii ympäri kaupunkia aurinkolasit silmillään, mölisee jtn sekavaa ja viuhtoo käsillään kuin liikennepoliisi.

      • Ei-ota-kontaktia

        Sit on se isokokonen äijä. Hän on kuulemani mukaan ollut jossain autokolarissa ja saanut siitä aivovamman.
        Metelistä huolimatta vaaraton. Ei ota kontaktia ohikulkijoihin.


      • Anonyymi

        Ajaa myös polkupyörällä aivan älytöntä vsuhtia ja sinnetänne kaartaen,mölinää ja huutoa pitäen


    • kylläottaa

      Ei muuten pidä paikkaansa. On ainakin itselleni huudellut törkeyksiä sekä kaikkea aivan älytöntä, on alkanut myös joskus jankkaamaan/riitaa haastamaan tai ainakin yrittämään haastaa sitä.

    • HassuSetä

      Harmaalla farmarilla ajava 100kg 185cm pitkä kaljupäinen mies, jolla on taidehomoparta. Asioi usein Rauman Lidlissä. Rauman oma "Viheraho". Aina kamera mukana ja horisee sekavia salaliittoteorioita.

    • raummalaine

      On täällä ainakin muuan turkulainen rapajuoppo kunnanvaltuutettu käynyt harva se päivä.

    • YönRitariBatman

      "Yön ritari". Autoa ajaa n. 185cm pitkä, keskivartalolihava, kaljupäinen mies, jolla on hassu pikku parta kaksoisleukaa peittämässä. Pyörii usein Raumalla yöaikaan. Yritin kerran jututtaa kaveria niin omituisella puheäänellä sössötti jotain sekavaa ja luikki sitten takaisin autoonsa ja kaahasi karkuun. Onko muut havainneet? Raumal Lidlin lähellä usein parkissa.

      • rappioalkoholisti

        Kuvaus täsmää enemmänkin rapajuopon lakeijaan kuin itse rapajuoppoon. Hmmm...


    • lkkki

      Hyvissä voimissa Toke paineli äsken Syväraumankadulla, joten paskapuheet voidaan unohtaa. Kuka tollasta huhua kokee asiakseen levitellä ettei olisi elossa.. ihme sakkia.

    • Polkistavaa

      Ja ei sovi unohtaa sitä tapausta, kun eräs muurari ajoi tahallaan entisöidyn Datsun 100A:n Rauman sataman laiturilta alas. Hieno oranssinen 100A, vain 88 tuhatta ajettu.
      Mutta päässä viiras hänellä ja ajaa polskautti sen satama-altaaseen, tosin hyppäs just ennen pois kyydistä, niin kuin amerikkalaisissa elokuvissa. Tollasille pitäis olla pääsy kielletty IsoHannun toimintaleffoja katsomaan.

      • jokatuutista

        Tenu? Se ainakin ajoi joskus jonkun menopelin satama-altaaseen.


      • truku

        on satama-altaaseen ajanut myös, Chrysler neon. en muista miten kuskin kävi.


    • RaumanUkko-

      Onko se polkupyörävaras/narkkari jo päästetty vapauteen vankilasta?

      • vointodentaatämän

        No ei ole. Mikä helvetin Kalsuhullu oikein olet, mikälie RaumanUkko? Miksi narkkarit tai siis varsinkin yksittäinen mieshenkilö kiinnostaa sinua niin paljon, useiden viestien edestä?


    • raum656

      varmaan voidaan tähän joukkoon laskea myös nainen, jonka voi nähdä juoksentelemassa monta tuntia päivässä rauman katuja pitkin, varmimmat havainnot voi tehdä välillä aamuyö-aamupäivä

      • nopeinjuoksiaikäiseks

        Tuntomerkkejä?
        Mitä ikäluokkaa?


    • RaumanUkko

      Vieläkö se Tenu on hengissä?
      Kyttääkö siellä Perkontiellä edelleen?

    • Ex-raumalainen

      En tiedä että seuraako joku tätä ketjua enää, mutta muistaako joku kaiffaria jolla oli kasvot kevyesti vääristyneet? 2000-luvun alussa ainakin taisi työskennellä Rauman kaupungin leivissä tietyömailla.

      Sama janari tuli masturboimaan mun ja pikkuserkun viereen uimahallin höyrysaunassa männä vuosina. Ja voisin veikata ettei oltu ainoat uhrit.

      • Ex-raumalainen

        Ja lisäys edelliseen, olimme ala-asteella tuon tilanteen tapahtuessa.


    • Huhaheu

      Rintala

      • Ex-raumalainen

        Muuta tietoa?


      • Anonyymi

        Vähän tuota tarkemmin tosta sukunimestä??? mikä tapaus on??


    • Tullista_tullut

      Väh puolet raumalaisista on pöljiä. Ehkä enemmänkin, hyvänä esimerkkinä kylpylän vastustus ja yleensä kaiken uudistuksen vastustaminen.
      Palataan stana vanhaan ja otetaan käyttöön Rauman oma aika, tälläinen on kuulemma ollut! Ja se oli arvatkaa, tietenkin 15 min jäljessä valtakunnan aikaa...ei voi ku nauraa.

    • Jouuuuuu

      Hullusta tiä mut viinat maistunu yhelle rumpalille, Bonzoko oli nimi.

    • Huutopieru
    • Anonyymi

      Eurajoella asustelee rosvopäällikkönä tunnettu eläkeikäinen koneurakoitsija. Käy välillä Raumallakin. Pitäkää lompakoistanne kiinni. Ei taida Suomesta löytyä toista yhtä paljon pimeää soraa myynyttä heppua.

    • Anonyymi

      Nämä tööttirunkkarit on myös tietynlaisia kylähulluja, vaikka todellisuudessa täysiä päävikaisia autisteja. Menkööt vittu Helsinkiin ajelemaan suureen kaupunkiin.

      • Anonyymi

        Miks sitä pitäisi Helsingissä ajella? No, onhan se kiva ajella sporalla ja metrolla, ku kaikissa mestoissa ei sellaisia satu olemaan. Siinä on jo köyhän porilaisen huvipuisto... ei muut ku lycka till!...


      • Anonyymi

        Raumalla on yhteyttä Poriin ainoastaan ennakkoluulojen takia, Jotain mielisairautta se on. Eihän molemmilla käyttämälläsi sananmuodolla mestan kanssa ole hirveästi eroa ainakaan asukaslukuun verrattuna. Kumpi nyt sitten on oikea kaupunki huristella oli sitten Lahti tai mikä tahansa mutta, Siinä ainakin että Helsinki on tuhat kertaa suurempi ja vilkkaampi kuin tämä maalaiskylä kun monella on omat käsityksensä miten liikenteessä käyttäydytään. Ei ole vain omia vaan yhteisiä ja laadittuja ehtoja. Ja Metrot ja Sporat on täällä harhainen haave vain. Mutta tuon kaksikielisyyden voi työntää jonnekkin millä päätit heittosi.


    • Anonyymi

      Nykyajan kauheille penskoille ei kelpaa kuin Ranska ja Svenska, vai miten se menikään.

    • Anonyymi

      Onko se polkupyörävaras narkkari vielä elossa?

      • Anonyymi

        Ai huppe?


    • Anonyymi

      Akarisen pantti

    • Anonyymi

      Hemi

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe