Lähtee käsistä.

mitä-mä-teen

Olen sairastanut kaikkia syömishäiriöitä. Nyt on ollut jo vuosia BED. Menee tosi heikosti tällä hetkellä ton kanssa. Repesi ihan täysin käsistä oikeestaan jo viime vuoden puolella. Mä ole syönyt niin paljon, että pelkän että maha halkee, ihan oikeesti. Mä en käsitä miten mä voin syödä tällasia määriä. Pari päivää sitt ostin kaks isoa pizzaa pizzeriasta - muka kahdelle päivälle. No jossain vaiheessa oksensin sitt vessassa ja aamulla söin loppuun. Tänään seisovassa pöydässä aivan järjettömät mätöt ja kun tulin himaan täällä leipää, suolakurkkuja rasia suklaata, nakkeja, mehuja aamulla hirvee määrä jukurttia. Mä en tiedä mitä mä teen. Tän on pakko loppua.
Mä oon ihan finaalissa tän homman kanssa.
Joskus puhuin psykiatrille tästäja kysyin onko tähän jotain lääkettä. Mä lulen, että se ei ottanut tosissaan asiaa tai sitt niitä lääkkeitä ei ole. Onks täällä kellään mitään tietoa?
Tää koko helvetin homma aiheuttaa järkyttävän määrän ahdistusta ja ei oo kiva lihoo hirveetä määrää. En tiiä, mä olen vaan niin väsynyt tähän.

3

246

  Vastaukset

  • Kokeile saada joku toinen ammattilainen kuulemaan. Kyllä ahmimishäiriöisillekin on hoitoa tarjolla. Tosin puhdas anoreksia on paljon helpompi hoitaa kuin ahmimishäiriöt, johtuen siitä, että ihminen tarvitsee ruokaa syödäkseen, eli ahmijalla oma addiktio on joka päivä voitettavana uudelleen ja uudelleen.

   Eli oikeasti, yritä saada apua. Ahmiminen ole hyväksi sen enempää kehollesi kuin mielellesikään. Voisiko koulu- tai työterveyshuollon tai terveyskeskuksen kautta saada lähetettä johonkin? Aiempi psykiatrisihan oli kyvytön kohtaamaan ongelmaasi. Se ei muuten ole sinun vikasi. Kallonkutistajat ovat ihmisiä siinä kuin muutkin, ja heillä on omat puutteensa ja kipupisteensä. Olen itse jonkinlaisessa suhteessa terapeutin (en tosin omani) kanssa, joten tiedän, että yhtä kahelia väkeä ollaan hoitaja - potilas -akselin molemmilla puolin...

  • Asutko pk-seudulla? Saatan tietää terapeutin, joka voisi auttaa.

  • Yritä kirjoittaa kaikki syömäsi ylös aina ennen kuin syöt. Mulla se auttoi ahmimiseen, että syömiset joutui kirjoittamaan ylös. Oksentaminen kannattaa lopettaa. Ahmimisesta tulee paha olo ja jos et saa oksentaa, ahmimiskynnys on suurempi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   64
   4017
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   69
   2331