Kohtalossa tovereita

kohtspragaa

Aivan järjetön aggressioproblematiikka. Mitä helvettiä mä teen tän kanssa. Kaikki asiat vituttaa aivan sairaasti. En helvetissä tiedä miten tästä jatkais. Kellään muulla? Ja miten...tästä eteenpäin. Onko teillä auttanu joku lääke tähän ihan oikeesti.

10

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • g5yhh

      Ei mikään tehoa. Samaa vuodesta toiseen. Katkon paikka

    • kohtspragaa

      Jees, oli taas vaihteeks tossa vkl pieni juttelutuokio ton puolison kanssa. Se ei tiedä tästä hommasta yhtään mitään, vaikka olenkin eläkkeellä tän takia jne.sillä ei vaan ymmärrys riittäs mitenkään. Siinä mietin vaihteeks miten saan pidettyä mitään kasassa.

    • 1534535

      Mulla jotkut lääkkeet auttaa. Ahdistukseen/agressioon venlafaxin. Mutta tuokaan ei auta kun osaan. Loppuosaan pitäisi auttaa risperdal. En tiedä miten auttaisi ketipinor, mutta kait sekin jotenkin voi tehota. Mutta saa sitä mieltä "hienosäädettyä" lääkkeillä, ainakin pitäisi saada.

    • Jaakko1111

      Mikä tän aggression tausta on? Missä vaiheessa elämää tää alkoi ja onko sulla taustalla jotain traumoja? Omat paha olo ainakin tuli käsittelemättömistä tunteista johon ei päässyt käsiksi tavallisella terapialla - eikä lääkkeetkään auttaneet.

    • levoton666

      harmi vaan kun bentsoja ei enää saa kovin helpolla. jeesais nii moneen vaivaan.

    • rauhoittavat lääkkeet, myös nukahtamiseen käytettävät lääkkeet helpottavat aggressioita (lääkärin määräämällä annostuksella). kun taas jotkut mielialalääkkeet voivat lisätä oireita. myös aggression purkaminen esim. nyrkkeilysalilla voi auttaa ja yleensäkin säännöllinen liikunta. pitkäaikainen helpotus voidaan kuitenkin saavuttaa vasta kun aggression aiheuttajat on selvitetty, eli (pitkäkestoisella, tiiviillä) terapialla. Jos sinulla on jokin diagnoosi, se osaltaan auttaisi ongelman ratkaisussa. Jos ei ole, hakeudu lähimpään mielenterveystoimistoon, ja kerro ongelmastasi. tsemppiä.

      • levoton666

        joo, mutta kun esim nyrkkeilysäkkiä hakkaen, ni stressi vaan tuntuu lisääntyvän. täs on seki probleema. kokeiltu on.


    • pitkämatka

      Joissain ainakin bentsoissa on sivuvaikutuksena alkuperäisen vaivan kaltainen ärtymys, auttaisko joku atarax psykoosinestolääkkeen lisäksi? Lääkkeistä lääkärit puhuu mielellään.
      Itsellä eri dianoosi, mutta pitkät kävelylenkit joka säällä, hyvät kamppeet pitää olla, mutta raikkaassa ulkoilmassa kun kävelee muutaman tunnin säännöllisesti, niin kyllä se jossain vaiheessa auttaa.
      Siinä on aikaa kelailla omia kipukohtia. Tai vaan ihastella luonnon ihmeitä ja monimuotoisuutta. Elämä kaikkiaan on monimuotoista, välillä myrsky, sitten tyyntyy.

    • TotuudenTorviSoi

      Olet lukenut selvästi liikaa iltapaskoja. Jätä niiden kueminen vähemmälle, niin parannut pikkuhiljaa.

    • Sipuli3

      Hakkaa halkoja vaikka. Voi olla hyväks kenties purkaa aggressioita jollain vaarattomalla tavalla, ettei ne räjähdä käsiin. Mutta loppupeleissä pitää käsitellä ne asiat, mitkä aggressiota aiheuttaa. Jonkun määritelmän mukaan viha syntyy, kun joku ihmiselle tärkeä asia on vaarassa; selviytymiselle, hengelle, minuudelle. Millä tavalla sitten itse kukin käsittelee ärsyttäviä asioita. Itse olin aikanaan samallaisessa tilanteessa. … hajotin auton. Tosin se oli jo riepaleina. Mutta ilman sitä olisin varmaan tappanut jonkun. Monien vuosien asioista kerääntynyt viha tai raivo oikeastaan. Nykymaailma on jotenkin sellainen, että se pelkää vihaa tunteena, ja se yritetään kieltää: kaikkien pitäisi olla jotain totalitarismin hymypoikia. Itse olen kokenut olevani jotenkin luonteeltani aggressiivinen. Voi sitä käyttää myös positiivisesti.
      Nyt on tosin lääkitystä parikin kappaletta, voi olla, että ne "rauhoittavat." Median välttäminen voi myös auttaa, niissä niin menee hermo, valtiollista propagandaa ja ihmisten solvaamista. Katsoin Assassin's creed -elokuvan, jonka voi nähdä puolustupuheena aggressiolle, koska päähenkilö ja hänen edustamansa lahko oli nimenomaan näitä aggressiivisia, ja elokuvan "pahiksien" tarkoituksena oli estää kaikki aggressio ja väkivalta ja hallita ihmisten vapaata tahtoa, jottei kukaan enää käyttäytyisi väkivaltaisesti. Mutta siinähän se juuri on, meillä on vapaa tahto ja meissä on rikollisia ja epätäydellisiä ihmisiä, toisten tuomitsemia aggressioidemme tähden. Tällä en kannusta ketään väkivaltaiseen toisten ihmisten muksimiseen, vaan aggressioiden käsittelemistä tai kanavoimista vaarattomampaan muotoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe