Mitä pidätte Stand Up komiikasta?

Tuo joskus niin hyvältä ja hauskalta tuntunut komiikan muoto on kuin kärsinyt inflaation.
Lähes joka mies yrittää olla mailman hauskin tai ainakin liki. Naisiakin on mukana, mutta ei ole ihan naisten laji. Härskiys onnistuu miehiltä paremmin.

On syntynyt seuraava mielikuva..

Hankitaan ryhmä valmiiksinaurajia, joille koomiko esittää hiukan omaperäisiä juttuja ja yleisö kajauttaa aina naurut, ainakin pienet.

18

344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Iltaisin joskus rullaan eri kanavien annit nopeasti, ja sivuutan useimmiten nuo komiikat. Silti en voi sanoa niiden laadusta mitään, kun pidän aivan toisenlaisista ohjelmista.

      Teemalla on usein minua miellyttävät tiede, taide, filmivalinnankin ollessa laadukkaampaa. Samoin Tv 5 lähettää joskus ajatusta herättäviä filmejä.

      Mukava tuo TV:n olemassaolokin on viihdyttäjänä, ja varsinkin tiedonantajana, luonto ja asiaohjelmineen.

      Niitä koomisia tilanteita tuppaa löytymään monesti itsestä ja muistakin ihan spontaanisti, jos sillä tuulella sattuu olemaan,... heippa!

    • Ei suomalainen ehkä ole luonteeltaan tuollaisen tyhjänpäiväisen vitsilitanian ystävä. Tämä maailman hauskimman miehen tittelin voittanut Leikola, vai mikä hänen nimensä nyt olikaan, on aina ollut minusta suorastaan pitkästyttävä. Livenäkään en ole jaksanut kuunnella, vaan lähdin kesken pois.
      Ei ihminen voi olla pelkästään hauska.

    • Lorenaa

      Eipähän hättäillä, tilanne komiikkaa nähdään TTK-ohjelman myötä. Kutsutanssijoiden keski-ikä noin -40v ad -50v, siltä näyttää, oli siellä mukana vatsakkaitakin herrasmiehiä.

      Tässä luettelo tanssin oppilaista:
      Vuoden 2017 Tanssii tähtien kanssa -kilpailijat ovat:
      laulaja Kasmir (tanssinopettajana Ansku Bergström), näyttelijä Laura Malmivaara (Mikko Ahti), imitaattori Jarkko Tamminen (Susa Matson), näyttelijä Anna-Maija Tuokko (Matti Puro), koomikko Ali Jahangiri (Saana Akiola), fitnessmalli Eevi Teittinen (Jani Rasimus), juontaja ja sisustustoimittaja Hanna Sumari (Sami Helenius), räppäri Musta Barbaari (Katri Mäkinen), uutisankkuri Kirsi Alm-Siira (Marko Keränen) sekä muusikko Pepe Willberg (Jutta Helenius).

      Mielenkiinnolla odotan Musta Barbaarin ja Katri Mäkisen tanssi esityksiä, notkean, letkeää tanssia heiltä odotettavissa. Miten lienee menee Anskun opit Kasimirille perille,rytmikästä menoa odotettavissa. Kiki ja Marko siinäpä pari kuumalla lattialla pyörähdellessä tanssin tahteja unohtamatta. Kuinkahan Matti saa liikettä näyttelijään joka aamu tv.ssä toi esille mahdollisuuksiaan.
      Härrs styykerit sentään, mikä porukka!

      Kommentoisit Ruuneperi jotakin tansssijoiden taidoista, Kerro tuuli joka on kertonut olet ollut ja olet oikea parkettien partaveitsi! Odotetaan innolla esityksiä kaikki palstalaiset.

    • Ramoona_

      Stand up -komiikka on minullekin melko tuntematon ja kiinnostamaton viihteen laji. Joissakin pikkujoulupippaloissa (!) esiintyi Krisse Salminen, aika kilttiä se vitsailu oli, kuten yleisökin, sai meitä kuitenkin ihan kivasti mukaan juoneen. Vastavuoroisuus yleisön kanssa on tärkeä, livenä tuoreesti toteutettu kärkevästikin kantaa ottava esitys voisi olla kiva elämys. Kyllä naisetkin osaavat olla roiseja, joskus on Siskonpetiä tullut pätkittäin seurattua, siinä naiset voivat keskenään laskea hurttiakin huumoria sellaisista asioista, joista miesten kannattaa pitää turpansa tukossa.

      Studioyleisön reaktiot eivät ehkä aina ihan aitoja ole, ja muutenkin ärsyttää, jos pitäisi muitten mukana nauraa. Valmiiksi nauretut elokuvat saattavat tympiä sen takia, eivätkä käännökset tee oikeutta alkuperäishuumorille. Onhan kansanluonteissakin eroja, sukupolvikysymyskin huumori on, mummot katsovat maailmaa jo lempeämmin silmin. Omalla kustannuksella voi niin usein nauraa, ei tarvitse toisia välttämättä aiheeksi ottaa.

      Tähtien tansseja tulee varmaan taas seuratuksi. Vappu Pimiän saisi vaihtaa tai ainakin hän voisi laajentaa sanavarastoaan, nyt on kolmantena joku minulle tuntematon nuori nainen. Tuomaristoon tulee Kiira Korpi, toivottavasti on korrektimpi kuin Susanna Rahkamo-Kokko. Mielenkiintoiset tähtikandidaatit, varmasti löytyy taas kankikaikkos-tyyppikin. Sekalaista seurakuntaa on joukko, toivottavasti palkitaan ennenkaikkea kehityskaari ja myönteinen säteily.

    • Ihanparasta

      Stand up on mielestäni aivan parasta ,niin tv:ssä kuin livenäkin.silloin kun asialla on todella hyvä tyyppi.Kyllä niitä näyttää putkahtavan esiin ina silloin tällöin.Suorastaan rakasta näitä esityksiä.

    • täyttäsontaa

      Ständappi on täyttä sontaa. Jutut keskittyy naaman vääntelyyn, kiroiluun ja alapäänjuttuihin. Aidosti hyvät jutut erittäin harvassa.

      • malliamummo

        Samaa mieltä asiasta. Jos on hyvä juttu se pilataan kiroiluilla ja varsinkin v...u tuntuu kuuluvan pakollisiin sanoihin. Siinä vaiheessa loppuu katsominen. ja katsomisaika on vielä alkuillasta jolloin pienetkin lapset ovat tv:n ääressä.


    • standikko

      Olen katsonut pari äskettäin TV:stä tullutta pätkää ja siihen se loppuu. Köyhiä on näiden koomikoiden ajatukset. Pelkkiä alapääjuttuja, joille sitten itse nauravat tai näyttävät tyhmää ilmettä. Yleisö naurahtaa säälistä vai onko tuotettu nauramaan. Pitää sallia vain suljetuissa yksityisissä tilaisuuksissa.

    • Vittusoikoonsanonminä

      Voi jumalauta. " ei ole ihan naisten laji"

    • Himmelsauge

      En erikoisemmin välitä, vaivaannuttavaa kun ei tiedä missä pitää nauraa.
      Pitäisi olla hurjan lahjakas, siis vaativa laji. Ulla Tapaninen on poikkeus, hän on mestari teki mitä hyvänsä, monitaituri.

    • Hallooo

      Kyllä on tyhmiä kommentteja. Jos puhutte tästä Nelosen Stand up -ohjelmasta, niin ei siellä ole mitään valmiiksi naurajia tai yleisölle maksettu. Se on kuvattu ihan maksullisella klubilla. Ja syksyllä tulee uusi. Menkää joskus baariin katsomaan vaikka open mic-iltaa, näette aloittelevia koomikoita. Ei täällä Suomessta ole pelkästään ne jotka näkyvät telkkarissa.

      • Himmelsauge

        Kakka, pissa, pylly (sekä etu että taka) tai jotain siltä väliltä, tai sen tiimoilla tapahtuvaa tarinaa löysin sitein. Kaikelle on kyllä harras kuulijakuntansa.
        Jos on pakko, seuraan, mut en sitävarten saavu paikalle. Jälkimaku on mitä
        on 😁
        Ps. Mutta eihän kaiken tarvitse kaikkia miellyttää.


      • Kääkk

        Tylsää tekopirteää, läyhästä sontaa.


    • Jasperin

      Köyhiä ovat jutut, ei jaksa kyllä yhtään naurattaa. Tehdään pilaa muista tai ollaan tekopirteän hauskoja ja alatyylisiä juttuja, joissa ei ole sikamaisuudessaan mitään nauramista. Se maailmallakin esiiintynyt pitää ihme kähinää ja ähkimistä koko esityksen ajan. Nelosen StandUp-ohjelmassa se juontaja pilaa ohjelman lopullisesti. Hän aloittaa pitkällä yliampuvalla irvistely ja sikamaisuus-osuudella. Ei hauskaa piirun vertaa. Rasittava mukamas hauska, kaikkea kanssa.

    • naurukupla

      On tuolla stand up-koomikkojen joukossa humoristeja, joitten ei tarvitse käyttää rivoiuksia tehosteena. Esim. Mikko Vaismaa ja Toni Jyvälä.

      https://www.youtube.com/watch?v=3-ozvzaYvwk

    • Miehillejalapsille

      En ole koskaan käynyt katsomassa sellaista koomikkoa livenä. Mutta mulla on nuori sukulainen, joka kerran käytyään tunnetun koomikon keikalla on monta kertaa sen jälkeen ilmoittanut, että hän tahtoisi meikän eturiviin sellaiseen esitykseen. Kun nauruni lähtee, se kuuluu ja raikuu - kuten laulukin.

      Ko. koomikoitten YouTube -videoita olen katsellut ja kuunnellut, mutta aina nauru ei purskahda, joskus kylläkin. Mutta nämä ovat niiin tilannejuttuja että juurikin senhetkinen fiilis ja tilanne määrittelevötät mikä naurattaa, mikä ei. Aivan samoin kuin esim. Speden huumori, joka upposi meikään aika harvoin.

      • Tanantoosa

        ... määrittelevät ...


    • Tyhmääon

      Ei juuri naurata!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      193
      4414
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      240
      2385
    3. 133
      1657
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1351
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      183
      1139
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      80
      1076
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1064
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      57
      1000
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1000
    10. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      71
      985
    Aihe