Pennut etsii kotia!

Liisahin

14

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitäihmettätääon

      Miksi herran nimessä tuo koira pentuineen elää tuollaisessa kaatopaikassa???
      Jos tiineys on ollut kerran tiedossa, miksei emälle ole järjestetty kunnollista ja turvallista paikkaa missä synnyttää ja hoitaa pennut?? Kyllä kai Venäjän kokoisesta maasta olisi löytynyt joku parempikin paikka näille kuin tuollainen kaatopaikka, todella vaarallinen paikka pienille pennuille tuollainen rojuläjä! Se että emä on katukoira, ei tarkoita että pentujen tarvitsisi kasvaa tuollaisissa oloissa!
      Kun lähtökohdat on tuollaiset, se jättää aina jäljen pentuihin, eli ihan mihin tahansa perheeseen eivät varmasti sopeudu tuollaisen alun jälkeen. Kyllä pitäisi vähän paremmin organisoida rescue pentujen hoito!!!!

      • MukanaPelastamassa

        Ihanaa, että olet noin tunteellinen asiasta! :) Tosissaan sydäntä särkee ajatella missä olosuhteissa joutuvat olla. Kyseessä ei ole minkään yhdisytyksen huostassa oleva koira vaan kaduilla asuva naaras pentuineen, joita käy rändöm ihmiset ruokkimassa sen verran kuin voivat. Kumpa olisi enemmän ihmisiä, jotka ajattelisivat näin ja ottaisivat huostaan omaan kotiinsa. Mutta valitettavasti näin ei ole. Suur kiitos kuitenkin ihmisille ketkä käy ruokkimassa. Nyt pennut on onneksi saatu parempiin olosuhteisiin.


    • vastuuttomuus

      Säälillä kalastellaan surkeille penikoille ostajia.Armollisinta olis lopettaa moiset katukoirat kokonaan,sillähän ne katukoiraongelmat saadaan loppumaan,ja koirien kärsimys myös.Jos niitä vaan pelastellaan,muutamia,loput elää kituuttaa yhä siellä,ja koirien kärsimykselle ei loppua näy.Katukoirat tulis kerätä,ja tietty aika odotella omistajaa,sitten uuteen kotiin tai lopetus.Ei uuteen maahan,siitähän ei paikalliset mitään opi.Pakkosirutus myytäville pennuille,ja rekisteri josta näkyy omistaja,olis hyvä.Sitten vois hoitokuluista,kiinniottokuluista laskuttaa omistajaa.Ja eläimen heitteillejätöstä sakotettas aina,omistajan velvollisuus on huolehtia omastaan,ja estää karkaaminen.Niin olis hyvä tehdä kissoille suomes kin.Loppuis kissojen kärsimykset,kun omistaja löytyis,ja hän maksais sakon ja hoitokulut.Ihmisten olis pakko alkaa ottaa vastuuta lemmikeistään,tai olla ilman.

      • jepjepjepjepjepjepjep

        Niin, omalla tavalla olet oikeassa.. Pystyisitkö itse tappaa pieniä pentuja? Vai olisitko itse halukas tuhlaa omaa rahaa eläinlääkärissä, jonkun tuntemattoman eläimen lopettamiseen? Maailma kun ei ole täydellinen ja kaikissa maissa ei ole kaikki niin hyvin kun täällä Suomessa. Jos jollakin on mahdollisuus antaa kodin eläimelle, joka on kokenut kovia ja antsaitsee enemmin kuin moni muu hyvän kodin niin miksi ei antais mahdollisuutta siihen? On helppoo olla julma.. Rakkautta ja lempeyttä osoittaa vähäisellä ei niinkään.. Onneksi maailmassa on hyviäkin ihmisiä jäljellä. Jos Suomessa ei olisi järjestöjä jotka vahtis eläinten oikeuksia ja heitteille jätettymä eläimiä (niitä Suomessakin aika paljon) niin olisi ihan sama tilanne kun muualla maailamssa. Mutta niin kuin sanoin, omalla tavalla olet kyllä oikeassa.. Olisi mahtavaa, jos esim olisi valtion tasolta "projekti" käynnissä, että ottais kiinni narttuja ja sterilois ne. Niin ei tarttis nartun kärsiä, eikä katukoira populaatio kasvais.


    • Ihansyrämestäottaa

      Ei hyvää päivää... älkää vaan hyvät ihmiset luulko, että teette palveluksen ottamalla tällaisen pennun. Tuhat lisää on tulossa sen jälkeen.

      • ajatelkaa

        Niinpä, ei tännekin syyllistäviä koiramarkkinoita, jolloin perinteinen hyvä kasvatus syyllistetään nurkkaan, ja kaikkien pitäisi ottaa huonoista oloista tullut koira jolloin niitä tulee tosiaan vain enemmän ja enemmän myyntiin, koska on kannattavaa.


    • Luetämä
    • Huhuhhuu

      Facebookissa ilmoittaja kirjoittaa seuraavasti:

      "Pennut etsii kotia!

      Olimme tuomassa emoa (katukoira) Venäjältä Suomeen, mutta kun tuli aika antaa rokotukset, eläinlääkärissä ilmeni, että hän oli tiine emmekä voineet rokottaa häntä. 15.11.2016 syntyi 8 pentua; 3 tyttöä ja 5 poikaa. Yhdelle pojalle on jo löytynyt koti, mutta 3:lle tytölle ja 4:lle pojalle vielä etsitään. Pennut ja emo ovat tällä hetkellä venäjällä."

      Nyt ihmettelen kovasti sitä, että miten tällainen rescuekoira (onko jonkin rescuejärjestön nimissä ollut tulemassa Suomeen?) on yhtäkkiä pamahtanut paksuksi ja yhdestä tuleekin yhdeksän? Voisiko kyseinen ilmoittaja kertoa, mikä yhdistys näin valvomatta tuo Suomeen eläimiä, joita ei ole steriloitu eikä eläinlääkäri ole niitä tarkastanut. Yhtäkkiä vain ollaan tuomassa Suomeen koiraa, jonka taustaa ei tunneta... ja sitten käsittämättömästi koira on yhtäkkiä myös tiinenä. Pentujen isästä ei tietenkään ilmeisesti ole mitään selvyyttä, joten ei tiedetä, minkä kokoisiksi tai luonteisiksi pennut mahdollisesti kasvavat. Myöskään ei tiedetä, oliko emo sukua pentujen isälle, mikä vaikuttaa perinnöllisten sairauksien todennäköisyyteen. Siis kukaan ei tiedä yhtään mitään, mutta kauheasti kerätään sympatiaa söpöjen pentujen kuvilla. Olisiko joku voinut tehdä jotain ennen kuin näitä katukoiria oli yhden sijaan yhdeksän?? Haloo??

      • lukekaa_tarkemmin

        1. Mikään rescuejärjestö ei ole tekemisissä tämän kannsa (lukekaa vähän paremmin)
        2. Narttu ajautui JO tiineenä erään perheen luokse. He rakastuivat häneen, koska on mitä ihanin luonteeltaan ja halusivat ottaa mukaan kotiin. Kun menivät siruttamaan ja rokottamaan narttua, jolla ei masua vielä näkynyt, eläinlääkärissä ilmeni että hän on tiine. Valitettavasti, heillä ei hermoja riittänyt näitä pentuja lopettaa vaan päättivät, että löytävät kodin niille, joka siellä Venäjällä tai jos joku innostuu ottamaan Suomessa.
        3. Nämä kaikki huomioon ottaen on selvää, että koirasta itsestään ja pentujen isästä ei tiedetä eikä voida tietää paljoa. Ja valitettavasti ennalta ei voitu ehkäistä tiineksi tuloa, koska Narttu tosiaan ajautui perheen luokse JO tiineenä.
        4. Ei näitä kaikkia Suomeen todellakaan tuoda, vaan vain niitä, joille ehkä löytyy ottaja. Narttu edelleen tulossa, kyllä. Nyt hänet on steriloitu ja kaikki Eviran vaatimusten mukaiset rokotukset ja paperit kunnossa.


    • Kaikkisaarakastaa

      Suomessakin kannattais varmaan päästää koiria vapaasti kadulle ja antaa niitten luonnonmukaisesti lisääntyä toistensa kanssa. Sieltä sitten voisivat ihmiset itselleen käydä valitsemassa sopivan lemmikin. Ei tarttis Venäjältä tai Romaniasta asti tuoda. Kun niin kovasti ihmiset nykyään tykkäävät katukoirista.

      • jaaaaaaas

        Niin.. Olisi ihanaa, jos noissa maissa vaikka steriloitais katunartut, niin ei populaatio kasvais ja nartuillekin helpompi elämä.


    • Nytpistäävihaksi

      Siis kuka noita pentuja on tuomassa maahan ja millä luvalla? Mistä tuo emo oikein on löytynyt pelastettavaksi? Kuka sen on löytänyt? Miten ihmeessä sitä ei ole steriloitu? Tää touhu täyttää jo pentutehtailun tunnusmerkit. Kuka on vastuussa? Voisiko ilmoittaja selventää, kiitos!!

      • sydäntäpeliinihmiset

        Lukekaa mitä kuvauksessa lukee!

        Narttu ajautui erään perheen luokse, jotka asuvat Suomessa mutta käyvät usein Venäjällä. Narttu vei heidän sydämen, koska on mitä herttaisin luonteeltaan ja he päättivät steriloida, siruttaa ja rokottaa hänet ja tuoda hänet kotiinsa Suomeen. Eläinlääkärissä kuitenkin ilmeni, että narttu on tiinenä, eikä häntä voitu rokottaa (= jouduttiin odottamaan pentujen tuloa). Kun pennut syntyivät, sydäntä ei riittänyt heitä lopettaa. Siksi niille on nyt koti etsinnöissä, joko Venäjällä tai jos Suomessa joku haluaa ottaa.
        Pentutehtailu on tästä niin kaukana kun vain voi olla...
        Tarkoitus ei ole "tuoda pentuja maahan" vaan löytää niille kodin.. oli se missä maassa tahansa..

        Kyseessä ei ole mikään Rescuejärjestö eikä mitään siihen liittyvää. Vaan muutama ihminen, jotka ei vaan voineet kävellä suloisimman tyttökoiran ohi.


    • JehNo

      Onko koirien lukua todellakaan syytä kasvattaa? http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005108309.html

      Siivottomuutta aiheuttavat. Lisäksi kerrostaloissa allergiset kärsivät koiranhilseellä saastuneissa hisseissä ja muissa yhteistiloissa. On pesutilakin, jonka koiranpesuvedet yhteisesti maksetaan - lähentelee jo vähemmistöterrorismia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1465
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe