Vierailulla

Joona.kertoo

Vaimoni nimi on Irina. Minä olen Joona.

Olimme tavanneet seurakunnan kerhossa, jossa edelleen kävimme. Ei meillä ollut uskonnollista intressiä, mutta nuoruuden tutkimusmatkalla tuli käytyä sielläkin. Huomasimme, että siellä oli mukavia ihmisiä, ja niin jäimme. Tässä seurakunnassa ei harrasteta uskoontulovaatimuksia, vaan kukin sai olla niinkuin oli. En minä edes uskonut Jumalaan. Vaimoni arveli, että sellainenkin saattaa olla, muttei kuolemanjälkeistä elämää.

Olimme siis kulttuurikristittyjä. Meitä ei ollenkaan haitannut uskonnollinen kehys, paremminkin pidimme sitä arvokkaana kulttuuriperintönä.

Vajaa vuosi meidän jälkeemme kerhossa syntyi toinenkin pari, Lotta ja Saku. Lotta kutsui meidät visiitille, ja tietysti olimme tulossa.

Kun tulimme heidän ovelleen ja soitimme ovikelloa, Lotta oli sievässä puserossa ja alaosa aivan paljaana. Ei kestänyt kauan kun ymmärsin, miksi. Hänellä oli todella, mitä näyttää. Jo seisoma-asennossa pienet häpyhuulet tulivat runsaina näkyviin. Hän oli sheivannut vittunsa kokoposliiniksi. Vittu oli tumma, hyvin muodostunut, sisähäppärit jopa violetinsävyiset. Vittukumpu oli uskomattoman kaunis, runsaasti eteentyöntyvä.

Ymmärsin heti. Niin kaunista vittua ei voinut olla näyttämättä. Irina ymmärsi myös heti, vaikka emme olleet osanneet keskustella asiasta etukäteen. Hän riisui muitta mutkitta alaosan paljaaksi. Olin tapani mukaan sheivannut hänen vittunsa aivan paljaaksi, joten alaosaton sopi täydellisesti.

Nautimme teetä ja juttu luisti luontevasti. Rento avaus varmaan johti siihen, että kuolleita kohtia ei tullut. Oli kuin olisimme olleet muutakin kuin kerhotuttuja. Tytöt rohkaistuivat avaamaan vittunsa käsillään ja näyttämään kiihottavaa omaisuuttaan juttelun lomassa useitakin kertoja. Meillä miehillä kyrpä tietysti pullisteli housuissa näkyvästi mutta pidimme selvänä, että kyse on vain kauneuden näyttämisestä ja siitä nauttimisesta, ei seksiaktista.

Ilta kului kivasti. Kaikki olivat oikein tyytyväisiä. Kutsuin pariskunnan perintömökilleni saunomaan ja viikoksi aikaa viettämään. Ja he tulivat. Menimme heidän autollaan. Varasimme ruokaa ja juomavettä viikoksi, jottei tarvitsisi käydä kaupassa. Vaan tarvitsipa sittenkin. Matkan varrella tytöt ostivat kaupungista bikinin yläosat, sillä niitä myytiin erikseenkin. Irina osti keltaiset ja Lotta vihreänkuvioiset.

Kun saavuimme perille, tytöt pukeutuivat pelkkään bikinin yläosaan. Kauniita tyttöjä asu kaunisti entisestään. Eivätkä he sitten muuttaneetkaan asua, paitsi saunassa ja uidessa olivat kokonaan alasti. Me miehet taas olimme heti ja koko viikon kokonaan alasti. En saanut silmiäni irti Lotan ikikauniista vitusta, en millään, mutta ei ollut tarkoituskaan. Sitä vartenhan hänen sukupuolielimensä olivat hyvin esillä, että saisin nauttia niiden kauneudesta. Vaan niin oli myös toisinpäin. Saku oli kuin unessa, kun hän katseli Irinan suloista vittua.

Koska tytöt näyttivät elimiään tahallaan, ei meidän miestenkään tarvinnut skarpata ja näytellä. Kyrpä sai sojottaa yläviistoon merkkinä siitä, että herttailu oli mennyt perille. Ja sojottikin usein ja pitkään.

Lämmitimme saunan jo ensimmäisenä päivänä. Saunassa tytöillä oli meille suloinen yllätys. Olivat salaa sopineet. He panivat oven hiukan raolleen, ettei päässyt tulemaan liian kuuma. Sitten laittoivat meidät miehet istumaan jakkaroille kasvot lauteisiin päin.

Tytöt asettuivat ylälauteille vastapäätä toisen puolisoa ja levittivät jalkansa niin levälleen, kuin saivat. Ensin he levittivät vittuaan sievästi käsillään moneen kertaan ja hieroivat kuin ohimennen klitoristaan. Jatkossa hieroivat yhä enemmän, kunnes olivat täydessä masturbaatiossa. Lumoavan kaunista! Esitys päättyi voimalliseen orgasmiin.

Esityksen jälkeen tytöt vielä sanoivat, että jos tarvitsisimme purkaa paineita, he voisivat vielä pitää vittuaan auki, ja me voisimme masturboida heidän sukupuolielimiään katsellessa. Tietysti halusimme. Runkkauksen jälkeen huuhtelimme lämpimällä vedellä, panimme oven kiinni ja otimme löylyt.

Löylyjen jälkeen kävimme järvessä. Koska vesi oli sangen lämmintä, viivyimme siellä tovin. Sitten pikku löylyihin ja vilvoittelemaan. Olimmekin varanneet kannullisen mehua. Sitä menikin runsaasti, eikä nestehukka päässyt vaivaamaan.

Saunan jälkeen jatkoimme juttelua, tytöt myös vitun levittämistä, söimme ja juttelimme myöhään yöhön. Ennen nukkumaanmenoa olimme kuitenkin yhdynnässä oman puolisomme kera, samassa huoneessa toisen parin kanssa.

Tyytyväisinä kävimme nukkumaan.

5

4561

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joona.kertoo

      jatkuu

      Aamu oli aivan ihana muutenkin, mutta kun tytöt laittoivat aamupalaa, he olivat kuin kaksi prinsessaa. Molemmilla olikin nyt päällään baby dollin yläosa, Irinalla keltainen ohuen ohut vaate, samoin Lotalla, aika samanlainen, mutta sininen. Kummankin yöpuku oli niin lyhyt, että sukupuolielimet olivat hyvin esillä, mutta eivät nätit vaatteet yläosaakaan peittäneet, vaan entistä kauneutta kaunistivat.

      Joimme siinä teetä ja juttelimme. Irina levitti juttelun välissä elimiään Sakulle ja Lotta minulle. Miten laulussa sanotaankaan: "Voiko ihanammin aamu enää alkaa?" No todellakaan, ei voi.

      Lotan suloinen tumma esiintyöntyvä vittu ja violetinsävyiset suuret sisemmät häpyhuulet saivat minut sellaiseen mielentilaan, että kyrpä seisoi valtoimenaan, mutta eihän minun sitä tarvinnut peitellä.

      Ryhdyin kertomaan menneestä. Kun olin siinä kolmentoista, olin alkanut jo seurustella tyttöjen kanssa, mutta eihän se aluksi ollut sellaista vakavaa seurustelua, mitä myöhemmin. Jo alussa kuitenkin olin havainnut, että tytöt pitivät siitä, jos jutellessa työnsi sormensa tytön vittuun. Itsekin pidin siitä kovin. Saattoi kulua koko ilta teeveetä katsellessa ja jutellessa, että koko ajan sormi oli tytön emättimessä ja hiljalleen hieroi hänen suloisia elimiään. Yleensä tytöt myös rohkaistuivat vastavuoroisesti hiljaa hyväilemään paljasta kulliani housujen sisällä.

      Kun siinä istui, vaikutus tuntui enemmän henkiseltä kuin selkeästi kehollisen seksuaaliselta, jos tällaita eroa nyt voi tehdä. Oli kuin olisi henkisesti samaa kappaletta toisen kanssa, kun sormi oli koko ajan hänen vitussaan. Ihan samaa tytötkin olivat todenneet, oli kuin olisi samaa kappaletta, ja keskustelukin kävi luontevasti ja levollisesti.

      Tähän Lotta ennätti: "Tuttu juttu. Minulla se alkoi noin 12-vuotiaana. Istuin mielelläni iltaa kivan pojan kanssa, ja melkein aina tämä työnsi sormensa emättimeeni. Jos joku ei rohjennut työntää, rohkaisin vähän, ja se oli sillä selvä. Elokuvissa teimme sillä tavalla, että levitimme jomman kumman päällystakin syliimme, joten poika saattoi pitää sormeansa vitussani ja minä hyväillä hänen kulliaan niin, ettei kukaan huomannut."

      Kerran kun istuimme kahdestaan ulkona, poika sai kesken kaiken siemensyöksyn. En minä sitä ihmetellyt, olinhan siitä toki kuullut ja lukenut, mutta emme me siihen tähdänneet. Tähtäsimme vain siihen, että meillä oli hyvä olo ja yhteisymmärrys siinä jutellessamme.

      Kun näytti, että olimme käsittäneet toisemme, kysyimme asiaa Irinalta ja Sakulta. Kertoivat, että kyllä sellainen vaihe oli ennen vakavaa seurustelua. Kertoivat myös, miten luontevalta se oli tuntunut, ja miten se oli lähentänyt, vaikkei kyse vielä olutkaan pariutumiseen johtavasta kanssakäymisestä.

      Jatkoin juttua näin: "Jos kerran ei ollut pyrkimys pysyvään romanssiin, voisimme kokeilla sitä uudestaan nyt vuosia myöhemmin. Jos teille sopisi, voisin kokeilla, miltä tuntuu työntää sormi Lotan sisälle, ja uskon, ettei Irinallakaan ole mitään sitä vastaan, jos Saku työntäisi sormensa hänen vittuunsa."

      Niin teimme, ja se tuntui niin hyvältä, että aamuteemme venyi puolillepäivin. Oli aivan ihanaa tuntea Lotan yksityiskohdatkin sormessani, mutta kyllä Lottakin nautti. Vaan niin nauttivat Irina ja Sakukin.

      Niin herttaista ja hyvää se oli, että meidän täytyi yhtyä omaan puolisoomme. Kaikkien, siis KAIKKIEN, orgasmi oli niin valtava, että henkeä salpasi. Aivan taivaallista!

      Tytöt heittivät baby dollinsa pois. Kävimme järvessä aamupesulla kello 13:n aikaan, ja tytöt pukivat kauniit bikinin yläosansa. Miten he näyttivät vieläkin kauniimmilta? Ilo ja nautinto paistoi heidän kasvoistaan.

      Kun tytöt kävivät tekemään ruokaa, me miehet ryhdyimme jo lämmittelemään iltapäiväsaunaa. Ruoka oli pian valmista. Se oli sellaista leirimäistä makkarasapuskaa. Odottelimme vielä hiukan saunan lämpiämistä. Varasimme taas ison kannullisen mehua, ja eikun saunaan.

      Nyt otimme heti kunnon löylyt ja juoksimme sieltä parkuen järveen. Ja taas pikku löylyihin ja vilvoittelemaan. Siinä vilvoitellessa Lotta esitteli ja aukaisi suloisia sukupuolielimiään. En tuntunut saavani niistä kyllin. Vaikka suljin silmänikin, näin ne. Ihana esiintyöntyvä tumma vittu ja valtavat sinenhohtoiset sisemmät huulet, ryppyiset ja hurmaavat. Vaan niin katseli Sakukin lumoutuneena, kun Irina levitti ihanat häpyhuulensa.

      • Joona.kertoo

        jatkuu

        Kun tytöt levittivät vittuaan katseltavaksi, en enää pystynyt hillitsemään itseäni, vaan kysyin Lotalta, että jos en varmasti laukea hänen sisäänsä, saanko kokeilla, miltä kyrvän työntäminen hänen vittuunsa tuntuu. Lotta vastasi, että tottakai. Samoin Sakunkin oli tehnyt mieli kokeilla Irinan vittua, mutta ujo kun on, ei ollut uskaltanut tehdä aloitetta. Oli siitä kuitenkin ollut puhetta Lotan ja Sakun välillä jo eilisiltana.

        Minua hymyilytti. Ihan samaa olin illalla jutellut Irinan kanssa. Sanoi, että hänelle enemmän kuin käy, mutta pyysi, että minä tekisin alotteen, mikäli muut eivät tee.

        Niin sitten kokeilimme. Samalla kuin työnsin kyrpäni Lotan sulovittuun, myös Saku työnsi omansa Irinan sisälle. Tunne oli niin mahtava, ettei siinä voinut paljon liikkua, ettei saisi orgasmia. Kun jo vedin kyrpää pois, etten laukeaisi, Lotta pyysi, että pitäisin sitä vielä jonkin aikaa hänen sisällään, sillä se tuntui aivan taivaalliselta. Pidimme kyrpää aivan viimeiseen asti tyttöjen vitussa. Tytöt jatkoivat hieromalla klitoristaan ja me runkkaamalla. Orgasmi oli aivan valtava, aivan valtava.

        Kävimme vielä löylyssä ja järvessä. Lopun iltapäivää loikoilimme auringossa. Tytöt kuitenkin jättivät pois bikinin yläosan, jottei tule rajoja.

        Nautimme seitsemältä kello viiden teetä. Juttelimme. Irina kysyi, olimmeko kuulleet "ranskalaisesta yhdynnästä". Idea on se, että mies pitää kyrpäänsä naisen sisällä lähes loputtoman kauan. Tulee liikkua vain sen verran, että on koko ajan kiihotuksen huipulla, mutta ei saa kiihottua niin paljon, että laukeaa. Yhdyntä voi kestää kolmekin tuntia ja päättyy lopulta siihen, ettei enää teekään mieli laueta. Vaatii paljon itsekuria, mutta tuottaa paljon ihanaa.

        Lotta oli heti innoissaan. Kiireesti nyt, Joona, kokeillaan. Niin kokeilivat myös Irina ja Saku. Ja toden totta! Se oli aivan pyörryttävän ihanaa. Helppoa se ei totisesti ollut, mutta palkkio oli valtava, pari tuntia jatkuvaa huipullaoloa, sitten hiljalleen laskevaa halua. Emme olleet elämässämme kokeneet sellaista nautintoa.

        Kun illalla juttelimme päivän kokemuksista, saatoimme vain sanoa, että olipa herttainen ja suloinen päivä. Lotta mainitsi, että oikeastaan on vain viimeinen kynnys ylittämättä. Mehän Irina ja minä käytämme pillereitä. Jos kellään ei ole sitä vastaan, toki miehet saavat myös laueta sisälle. Todellakaan, kellään ei ollut sitä vastaan. Laukesin Lotan kanssa kahdesti, samoin Irina ja Saku. Vielä pitkään nuolimme tyttöjen jo rauhottuneita sukupuolielimiä.

        Kun seuraavana aamuna mietimme jatkoa, kävi aika ilmeiseksi, että tavatessamme olemme yhdynnässä ja seksileikeissä vain toisen puolison kanssa, koska en minä sen enempää kuin Sakukaan tuntenut halua olla tekemisissä toisen miehen sperman kanssa, jota vielä valui oman rouvan vitusta. Kotioloissa taas olisimme oman puolison kanssa.

        Näin teimme. Kävimme heidän luonaan noin kerran viikossa pikayhdynnällä ja he meillä. Nyt tahti on hieman hiljempi. Tapaamme pikaisesti kerran viikossa, mutta välillä järjestämme viikonlopulla todellisen yhtymis- ja nuolemisjuhlan, eikä silloin pidetä kiirettä.


      • Joona.kertoo

        Toisen kirkkokunnan varttuneilla nuorilla oli leiriviikonloppu. Jääköön kirkkokunta tarkemmin mainitsematta, jotta ei syntyisi turhia spekulaatioita.

        Meidät oli kutsuttu tutustumaan heihin. Lähdimmekin koko nelikko, mutta kerhostammekin tulivat mukaan useimmat. Kutsujia oli hiukan enemmän, joten porukkaa oli aika paljon.

        Paikka oli upean järven rannalla. Ruoka oli niin hyvää, että pelkästään sen takia olisi kannattanut tulla. Otimme Lotan ja Sakun viereisen huoneen, jotta voisimme olla yhdynnässä toisen puolison kanssa, niinkuin meille jo oli tullut suloiseksi tavaksi.

        Täälläkään ei kehotettu ratkaisuun, vaan pappi puhui hengellisestä kasvamisesta. Tunnelma oli rauhallinen ja harras. Niin sanottujen oppituntien jälkeen alettiin lämmitellä saunaa. Kutsujat eivät edes olleet ajatelleet, että voisi olla erikseen miesten ja naisten vuorot, joten sinne pakkauduttiin koko suurella porukalla, mutta oli saunakin suuri.

        Kun nyt oltiin alasti saunassa, eikä muitakaan ollut kuin leirikeskuksen henkilökunta, mentiin uimaankin samassa asuttomuudessa. Kiinnitin huomioni, että niin naapurin kuin omista kerholaistytöistämme suurin osa oli sheivannut vittunsa posliiniksi, loput olivat huolitelleet ja lyhentäneet karvoituksen. Täytyy myöntää, että hengellisen annin lisäksi oli kovin kaunista katsottavaa. Muutamilla tytöillä näkyivät sisemmät häpyhuuletkin, parilla tytöllä kuin Lotalla, suurina ja luokseen kutsuvina.

        Illalla oli rukoushetki kaavan mukaan ja sen jälkeen seurustelua ja leikkejä. Leikit saivat vähän seksuaalista luonnetta. Naapureissa kun ei ollut yhtään paria, eikä meidänkään kerholaisissamme meidän neljän lisäksi. Joillekin saattaa tuottaa mielihyvää tutustua toiseen ravintolassa, ei siinä mitään, mutta joillekin kerho on mieluisampi paikka.

        Olihan siinä vauhdikkaitakin leikkejä. Leikinohjaaja käski kaikkien riisua vaatteensa ja kunkin tehdä niistä lattialle mahdollisimman pitkä ketju. Sitten kun kaikki olivat ilkosillaan, tehtävä olikin pukeutua niin nopeasti, kuin kerkiää, ja nopein on voittaja.

        Luontevasti, rennosti, pigottamatta väki tutustui toisiinsa. Ja toden totta, kyllä siinä syntyi uusia parejakin kahden kirkkokunnan suojeluksessa. Itsekin rupesin ajattelemaan, mikä on kristinuskon syvin sanoma. Se ei ole kieltoja ja rajoituksia, "suojelevia määräyksiä", niinkuin uskikset sanovat, vaan hiljaista kasvamista kohti rakkautta.

        Leirillä tutustuimme vastasyntyneeseen pariin, Olgaan ja Teppanaan. Kerroimme heille, että olimme myös toistemme puolisoiden kanssa yhdynnässä. He innostuivat heti ja kysyivät, voisivatko hekin tulla mukaan. Sanoimme, että sitähän varten kerroimme, koska näimme, että he rakastavat toisiaan niin paljon, ettei heille mikään ilo ole suurempi kuin ilo siitä, että voivat antaa toistensa nauttia herttailusta myös muiden kanssa.

        Olemme nyt tavanneet kuudestaan useita ihania kertoja. Kirkkoa emme ole jättäneet, sillä se on antanut meille näin paljon iloa. Oikeataan meillä on nyt kaksi rakasta kirkkoa. :)


      • Kyrpäsojottaa

        Hänellä oli todella, mitä näyttää. Jo seisoma-asennossa pienet häpyhuulet sojottaa yläviistoon kolmekin tuntia. Löylyjen jälkeen ohuen ohut kyrpä tietysti pullisteli. Se oli kuin sormi. Mehän käytämme pillereitä ja palkkio on valtava, pari tuntia jatkuvaa huipullaoloa. Aivan taivaallista! "Voiko ihanammin aamu enää alkaa?" No todellakaan, ei voi. Vaikka suljin silmänikin, näin pillereitä. Kun pappi puhui, poika sai kesken kaiken siemensyöksyn. En minä sitä ihmetellyt, olinhan siitä toki kuullut. Oli siitä kuitenkin ollut puhetta suurella porukalla. Tunnelma oli rauhallinen ja harras, pappi työnsi parkuen kyrpää lauteisiin. Saunan jälkeen söimme heti innoissaan pillereitä. Se oli aivan pyörryttävän ihanaa. Itsekin pidin siitä kovin.


      • Miehenkyrpä

        Minä olen kyrpä. Vaimoni runsaasti eteentyöntyvä vittu ja valtavat sisähäppärit pullisteli housuissa näkyvästi. Vaimoni vittu oli aivan valtava, aivan valtava. Sakunkin oli tehnyt mieli kokeilla miehen kyrpää. Niin sitten kokeilimme. Tunnelma oli rauhallinen ja harras. Helppoa se ei totisesti pikayhdynnällä ollut ja juoksimme parkuen järveen. Kun siinä istui, sininen kyrpä tietysti pullisteli ja tyttöjen sukupuolielimet venyi runsaasti runkkaamalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4965
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3144
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe