Riittää kun uskot kultaiseen sääntöön

Karmanpyörre

Eli kaikki uskonnot ovat turhia. ^Älä tee toiselle sitä mitä et itsellesi tahtoisi tehtävän^ Tämä sääntö pitäisi takoa erityisesti muslimien päähän

6

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om22

      Ollaan synnytty tähän maailmaan, jossa jo ennen meitä oli asukkaita. Nuo aiemmat asukkkat ovat kukin ties minkä uskonnon kannattajia tai vailla uskontoja.
      Ei kai mitään kultaista sääntöä ole olemassakaan. Hyvä olisi jos voisi yhdistyä samoin itsensä kanssa uskovien kanssa yhteen joukkoon. Sillä joukolla voi olla enemmän voimaa kuin yhdellä.
      Jos uskot tuohon kultaiseen sääntöön, mutta et uskontoihin niin en kyllä tiedä mihin joukkoon voisi liittyä. Jotkut uskovat tämän säännön olevan parempi: Silmä silmästä ja hammas hampaasta. Se lienee perua Hammurabin laista. Eli voisit yhdistyä laista ja politiikasta kiinnostuneiden kanssa samaan joukkoon???

      Itse uskon, että voi kulkea uskosta uskoon ja kirjoituksesta kirjoitukseen. Kirjoitusten mukaan seuraavaksi kokeillaan islamin Imaami Mahdin uskon terveellisyyttä ja sen jälkeen ehkä joskus vuoden 2100 tienoilla ehkä Intialaisen veeda viisauden terveellisyyttä jne. Jokaiselle ajalle on oma pyhä kirjoituksensa. Uskonnoilla ja kirjoituksilla on vain lääkintäkyvyn lisäksi sivuvaikutuksia, joita ei kunnolla voida ennakoida. Itse tulen toimeen hyvin kirjoitusten kanssa; ne ovat yleensä terveiden ihmisten kirjoittamia, mutta persoonat, joista nuo kirjoitukset kertovat voivat olla sangen ärsyttäviä lopulta.

      Ei Jumalakaan voi mennä takuuseen kenenkään sisäisestä aivotoiminnasta ja lopullisesta luotettavuudesta. Monet kirjoitukset ovat luotettavia, mutta monet persoonat epäluotettavia. Jeesuksenkin piti pelastaa Israel, mutta toisin kävi.

      Jumala antoi maailman hallintavallan ihmisille, mutta sangen kauan ovat pedot hallinneet maailmaa siitä huolimatta saatanan avulla. Jumalan valtakunta on seuraava Jumalan perustama valtakunta, jonka uskonto on vielä salaisuus, mutta se ilmeisesti repii viimeiset 2000 vuotta vallinneet hallintojärjestelmät pölyksi.

      Vaihtoehdot ovat siis:

      1. Nykyinen rationalistinen petojärjestelmä, joka kukistuva on?

      2. Imaami Mahdin islam, joka kestänee noin 100 vuotta ja kukistunee sitten?

      3. Intian Veeda sivistys, joka alkanee vaikuttaa vuoden 2100 tienoilla enemmän

      4. Jumalan valtakunta, jonka käsitykset ja uskomukset ovat vielä salaisia.
      Jeesus uskoi voivansa viedä tuo hallituksen alaisena evankeliumin kaikille kansoille.

      Kaikki nuo tarvitsevat uskontoja ja niiden kirjoituksia. Ja ovat jo saaneet laajoja kannattajakuntia maailman aiempien asukkaiden joukossa. Ne kuitenkin tappavat ja tuhovat kaikki kipailevien ideologioiden idut ja taimet, ja ovat siksi vaarallisia ja mielipuolisia. Totuuden varaan rakentavia poljetaan murskaksi.

      Tosiasia on, että kaikki maailman johtavat ryhmittymät ovat valheellisia ja muita tuhovia voimia. Toivotaan, että kulttuurievoluutio kuitenkin edes jotenkin ohjaisi maailmaa kohden parempaa tietoa ja taitoa.

    • Al-Moomin

      Kultaisen säännön lisäksi on olemassa hopeainen sääntö (kuun valon värin mukaan). Luen sen teille Guraa'a (äl-ushq tät'bashq Shaibaa-Ghuraaa) nimisestä kirjasta:

      Sapelin katkelma
      1. Kautta kuun, ja kautta tähden joka taivaalla lentää;
      2. Mitä et tahdo että toiset eivät ole tekemättä toisilleen tai itselleen, sitä sinä älä (milloinkaan, oi kumartavainen) ole tekemättä itsellesi tai toisillesi, tai anna heidän olla tekemättä, sillä se on marwaaad!
      3. Oi jospa epäjumalaiset poistettaisiin* heidät, jotka eivät usko armolliseen sanansaattajaan!
      4. Oi Mätäwwäd, sinä olet sanansaattajien kruunu, sinä olet näyttänyt polun.
      5. Katumattomat, jospa tuntisitte armollisen sanansaattajan
      6. Tuntisitte hänet hänen armollisista teoistaan, jos ette muusta!
      7. Niin, epäuskoiset poistettakoon*! Heidät poistettakoon* ja eroon hankkiuduttakoon* ja heidät (terävillä kivillä ja sapeleilla) poislähetettäköön*
      8. Sillä rikinlöyhkä ja kamelinuloste ei heidän otsiltaan puuttuman pidä.
      9. Sheithaan tulee viskelemään heidän otsilleen ikuisesti kamelein ulostetta ja hikeä.
      10. Niin, totisesti ovat nuo väärämielisiä!
      11. Mutta sinä, oi puhdistuvainen, puhdista vaatteesi!
      12. Sillä joka puhdistaa kätensä ja vaatteensa rukoillakseen, hän saa siinä tuhat syntiä anteeksi tämän tekonsa perusteella!
      13. Mutta joka takertuu epäuskoon, hän totisesti poistettakoon* (terävin esinein)
      14. Ja totisesti, joka poistaa pakanan*, väärämielisen*, valehtelijan, hän on saava tuhat syntiä/märwäädiä anteeksi!
      15. Niin, armollisen sanansaattajan viesti on teille tiettävä, ymmärrettävä.

      ---
      Kuten kontekstista käy ilmi; on todella tärkeä kohdella lähimmäisiään hyvin ja pyrkiä vuoropuheluun erilailla ajattelevien kanssa ja edistää rakentavaa kanssakäymistä ja vastavuoroista ymmärrystä kaikkien lähimmäisten välillä. Tätä hopeainen sääntö ja tämä katkelma, kuten hyvin ymmärrämme, pohjimmiltaan merkitsee.

      • illalla.alla.olkoon

        entäs se platinum taso

        tässä girrjaasta (Shiittiä-al.gairaa-beersebaasta vol 666) kun lukee säännöt, niin ei enää harhaan astu hän.

        käyrän miekan suura
        1. oi sinä beersebaan kairaaja, ollos tyytyväinen oloosi, kunhan vain kairata saa.
        2. beersebaas nosta pystyyn aamuin, päivin ja illoinkin, aina kun vääräuskoiset tekevät turhia töitään, silloin saat makeasti matollasi maata.
        3. Jos kärpänen lasilles istahtaa, tippuupa jopa sisälle, ällös murheudu, oi kasta toinenkin, niin pahan silmän vaikutus lakkaa
        4. Oi suuri kamelien kuljettaja, ottaos laumastasi suurin kyttyrän omistaja, ota esanssit talteesi peräpäästä, ja ota tuo kullan keltainen jalo juoma talteen. Iltaisin nauti siemaillen.
        5. Ota ensin toinen kenkä jalastasi, sitten vasta toinen. Näin ei paha silmä nää.
        6. Totisesti näytä kiitollisuutesi kaikesta saamastasi väärämielisten avusta, heittämällä kengällä, ensin toisella ja sitten toisella. Tuokoon paha silmä kirouksen vääräuskoiselle niin, että joutuu puuroa syömään.
        7. Katso oi sinä länkisäärinen käyrän miekan kantaja, katso miten on neitsyet odottamassa. Sinun tulee vain olla uskollinen miekan käytössäsi.
        8. Teroita oi käyrä miekkasi, sillä joka tupessa miekkansa pitää, sitä kohtaa vääräuskoisten kohtalo.
        9. Katso, taivahalla syttyi juuri, suuren suuri punajuuri.
        10. Mennäös sinäkin tuonne punajuuren luokse nopeasti.

        Lopputulema--
        autioksi sinut julistetaan, jollet nosta beersebaatasi viisi kertaa päivässä, silloin paha silmä näkee, mutta jos pimeässä jätät tekemättä, silloin ei pahakaan silmä näe.


    • alfa123om22

      Uskontoja ilman on vaikea olla, koska ne ovat vieneet kaikki rahasi ja muun omaisuutesi. Niiden puolesta on uhrattu ja tapettu satoja miljoonia asukkaita. Sen vuoksi jokainen odottaa takaisinmaksua. Ylösnousemusta, tuomioistuimen eteen pääsemistä tai satakertaista korvausta menetyksistään.

      Rakkaus puolustaa uskontoja, koska niiden aiheuttama uhrimäärä on niin huikea.

      Tälle meidän vuosituhannellemme on säädetty korvaus Maailmanlaajuinen Kolmikategoriainen Kansalaispalkka. Sen kustannukset ovat noin 582 biljoonaa euroa vuodessa plus lisäbudjetti. Mitään muuta takaisinmaksua ei ainakaan Iankaikkinen Isä ole esittänyt. 1900 euroa kuukaudessa jokaiselle maapallon asukkaalle.

      On hienoa, että Jumala on valmis takaisinmaksuun, vaikka eliitti ja monet sivistymättömät sen tahtoisivat evätä. Tämä sukupolvi ja tämä vuosituhat eivät oikeastaan ole kovin arvostetut Jumalan silmissä.

      Kansalaispalkkaa voidaan maksaa jopa takautuvasti ainakin 1.5.2014 alkaen, mutta ehkä jopa aiemmalta ajalta.

      Lyhyesti: Uskontojen tuki on kaikkien maailman marttyyrien veri ja omaisuus. Sen painolasti on niin suuri, että oksat pois.

    • näitäriittää

      Vain ylpeä ihminen luulee pystyvänsä tuohon omin avuin "Älä tee toiselle sitä mitä et itsellesi tahtoisi tehtävän". Millä korjaat ne teot, jotka vaan tuli tehdyksi vaikka luulit noin paljon itsestäsi?

      • Karmanpyörre

        TämäKungfutsen oppi on kyllä maailman hienoin oppi. Se on lainattukaikkiin maailman uskontoihin. Kaikki teot heijastuvat takaisin, niin hyvät kuin pahat teot.Jopa ajatukset. Mitään pahoja tekojamme ei pysty korjaamaan muuten kuin kärsimällä niistä karman lain mukaiset rangaistukset. Joko täsä tai seuraAvissa elämissä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe