En tiedä mikä meilläkään on

Pentu haettiin 3 vuotta sitte. Oli puhelinnumerot,osoitteet, sähköpostit jne. Myös lukuisa määrä valokuvia "perheestä".

Hän (nainen) lupasi ystävällisesti ajaa matkan noin puoliin (Hki-Vaasa) ka mieheni lähti matkaan. Perillä oli meidän varaamamme koira pitkäkarvainen veli (joka olisimme halunneet mutta meni kuulema appiukolle) sekä hänen Hetikaksi lastaan.

Kävimme hyvin paljon kirjeenvaihtoa ja olin luottavainen. Rölli maksoi 600 ,-,

Heti illalla yritimme laittaa hänelle kuvaa ja viestiä mutta viesteihin ei kukaan enää vastannut. Soitimme mutta puhelin ei ollut käytössä,

Yritimme tätä samaa aika-ajoin, yhtä laihoin tuloksin.

Sitten jo useimpien kuukausien päästä hain hänen nimellään googlesta ja niin sivut menivät Oikotielle ja löytyi mökki jonka kyllä tunnistin pentueen kuvauspaikaksi.

Viesti oli alunperin se että jos halutaan rekisteröidä koiramme niin teemme sen itse. He eivät pentuetta rekisteröineet eli enhän voi olla 100 varma että halutessani edes olisin voinut tehdä niin.

Koira oli kaamea pentu, sellaista eo ole ennen ollut. Nyt ruvetaan puhumaan samaa kieltä sen ollessa 3 ja pikkusen päälle. Mutta että kaikki komeaksi haukkuu ei tietty ole koiran vika. Aika aikaansa kutakin sano pässi jne.

11

261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kysymyskysymys
    • huijareitapaperittomissa

      Kasvattaja rekkaa koirat,ei koskaan pennun ostaja.Jos myyjä niin väittää, hän valehtelee.Tuolla lailla , jälkeen muka saa halutessaan rekattua,mulle yritettiin kerran myydä.Kun heti kerroin,ettei papereita saa jälkikäteen, myönsi että juu,ne olis pitäny tilata aikoja sitten,ja selitteli miksi ei niin tehnyt.Lopulta kun kerroin etten puhdasta edes etsi, sanoi ettei ne edes ole.En ostanut, kunhan esitin kiinnostunutta,siinä selvisi paljon,liikaakin tuolaisista myyjistä.

      • Ei voi rehellinen ihminen ymmärtää että näin voi olla. Se määrä minkä sain kuvia (ovat tallessa edelleen) ja se määrä viestejä oli sellainen ettei voi mitenkään tulla pieneen mieleen että edes voisi tällaisesta olla kysymys. Luottamus puoleltamme oli 100 %.
        Sitävastoin ajattelin että hän on omistautunut jutulleen. Vieläkin mietin että pian mökin myynnin vuoksi, oliko vain heille hankala paikka ehkä avioeroineen sun muineen. Ihan oikeasti vieläkin epäilen että näin kävi.
        Kun niin luonnolleni tyypillisesti uskon ihmisistä vain hyvää kunnes toisin todistetaan.
        Hän kyllä otti kiitokset vastaan kun muun muassa kiitin häntä pitkästä pentua käsittelevän jutun kirjoituksesta, mutta pian yrittäessäni löytää tietoja törmäsin netin koiraohjeisiin, se olikin kopioitu sieltä.
        Mietin voisinko laittaa valokuvaa jakoon, syyllistynkö itse silloin johonkin.

        Toisaalta pentuvaiheen jälkeen olen ollut melkein tyytyväinen koiraani ja rakastan sitä joka tapauksessa syvästi puutteineenkin.
        Ehkä se oli opetus minulle taas kerran. Sinänsä en mitään hävinnyt. Mutta jurppiiko minua oma sinisilmäisyys vai ihmisten epärehellisyys. Niin kumpi on kampi?


    • Kaskunelätlänsimaissa

      Sehän se on niin hauskaa, kun laki suojelee noita hämäräkauppiaita, mutta ei lainkaan ostajia. Kun et ole ennen törmännyt ihmisiin, jotka lahjakkaasti valehtelevat ja toisia ihmisiä käyttävät hyväkseen, olet helppoa saalista. Sittenkin, kun tajuat ku...tuksen, et voi asiasta varoittaa, koska syyllistyt kenties kunnianloukkaukseen. Sen vuoksi Suomessakin toimii koiranrääkkääjätrokareita ja pentutehtailijoita ja -salakuljettajia, jotka on jo aiemmin tuomittu samasta asiasta, mutta joiden maine on vielä tahraton kuin vastasatanut lumi.

    • Teretumast
    • Aitäh

      Eli tämäkin virolainen oli tienannut lähes 70 000€ ennen kuin jäi kiinni. Oli tehtaillut jopa tekaistut lekurintodistukset pennuille. Mennessään yritti rosvota vielä kulutushyödykkeitä...

      • Kaseisetyhmäoojoka

        Ja kaikki maksettu oletettavasti ihan puhtaana käteen. Siinä jos on vielä muutakin hämäräbisnestä sivussa niin pääsee aika kivoille tienesteille...


    • Joo pakko kait tuo kaikki on uskoa.
      En käsitä miksi olen niin sinisilmäinen ihmisiä kohtaan. Minua ei ennen ole petetty näin koskaan mutta valeita olen tietty tähän ikään saanut kuulla ihan riitävästi.
      Uskon silti ihmisten hyvyyteen ainakin lähtökohtaisesti.

      Mutta emme tulleet kuitenkaan ostaneeksi ihan "sutta", saattaa olla että sain ihan oikean sakun. Mitään sellaista että epäilisin siinä olevan jotain muutakin, ei ole tullut vastaan. Ainakin ulkomuoto vastaa rotumääritelmää, luonne on vain vielä vähän hulivili.
      Heikkoa koulutustakaan ei voi jättää pois laskuista. Vanhempana ihminen pehmenee.
      Mutta niinkuin kerroin niin olen koiraani pääosin tyytyväinen. Meillä on kuitenkin vielä yhdessä tehtävää ja sitä tehdään koko ajan.

      Myyjä käytti nimeä Nanna. Olisi kiva tietää meidän otuksen siskoista ja veljistä, eivätköhän ne tänne Suomeen jääneet kaikki. Kun olivat sillä hetkellä suomalaisia omistajatkin ja torpat ja kaikki.

      • Sakusakusaku

        Näitkö myyjän henkkarit? On nimittäin mahdollista/todennäköistä, että hän käytti tekaistua nimeä.


    • smill

      Mitä ihmeellistä tuossa on raha vaihtoi omistajaa samalla kuin tavara vaihtoi omistajaa. Kumpi petti ja ketä?

    • Ei katseltu henkareita. Miksi. Siksi että kun luotat ihmisiin (niin niin, ei pitäisi) et kysele vaan luotat. Mutta jos edes opiksi ja ojennukseksi meille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe