postinjakelu

postihukassa

kiteen keskustan alueella menny postin jakelu ihan päin p€r$€ttä. osaako jakajat lukea. täysin eri nimi ja osoite, kun postit jaetaan. jo kahtena päivänä peräkkäin. saa vaan ihmetellä mihin mun potsit menny. entä jos pankkikortti jaetaan väärään lootaan. kortti,jossa on lähimaksu ominaisuus. kortilla voi maksaa korttia heiluttamalla eikä mitään tunnuksia tarvita. maksaako posti vahingon korvausta, jos näin käy.

42

3081

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PostiAinaPerille

      Persettä.
      Siinä. Älä pelkää kirjoittaa sanaa sen oikeassa muodossa.
      Lähimaksulla voi maksaa kerralla max. 25 euron ostoksen joten ei kenenkään talous siihen kaadu, vaikka maksaa sen maksimimäärän.

    • korttimullemaksusulle

      lahjota mulle pankkikorttis, ostelen 25€ pikkuostoksia kenenkään talous ei noin pieniin kaadu.

    • Huiiiii

      Eka kerran korttia käytettäessä kyssyy tunnusluvun. Elä huoli siis olemattoman korttis perrää.

    • kortin-haen-pankista

      eikö postilla ole mitään vastuuta, voiko postit heittää ojan pohjalle kuten mun kirje, jossa oli satojen €urojen lahjakortti. itse posteljooniko se siellä määkii, kun puolustaa vääriin lootiin postit laittaneita. mulla on visakortti, haen sen pankista postiin en luota pätkän vertaa.

      • TaskurahojaMoiset

        Joo joo, vali vali...
        Sitten kun häviää tuhansia tai enemmän niin alkaisin huolestumaan. Kaikki tonnista alaspäin on taskurahoja jotka nyt saattaa muutrnkin taskusta tippua vahingossa. Jos jollekin se on iso raha niin kannattaa mennä töihin.


    • postivaipankki

      HE HEE Kirjoittaja on sekoittanut Pankin ja Postin kokonaan, ei pankkikortteja noin vain levitellä,kyllä minä pankkikortin käyn pankista....

      • Puruvesi

        Kyllä maksu-ja luottokortit on lähetetty asiakkaalle postin mukana kymmeniä vuosia.


      • HomeBankAsiakas

        Itse olen samaa mieltä ja saanut jo parikin korttia postin kautta !


    • postitkatoaa

      pankkikortit tulee postin mukana. nyt tu´li eka kerran postissa. ole kertonut pankissa ettei mun pankkikorttia saa lähettää postissa. en luota postiin yhtään.

    • sabotointia

      Oletteko koskaan käyneet paikanpäällä esittämässä kysymyksiä,kait siellä firmassa pomo on,eihän posteja voi noin vain varastaa tai heitellä pitkin tantereita.minä epäilen kysymyksen laatijaa,olet varmaan irtisanottu tästä firmasta.......

    • pomotpiilossa

      postiin on vaikea päästä valittamaan paikan päälle. puhelin numerokin menee palvelu keskukseen muualle suomeen. kun asiakas kyselee, tilattua ja MAKSETTUA kadonutta lehteä, kysytään oletko tilannu lehden. posti ei esitä anteeksi, pyyntöä eikä pahoitteluja. kiteen postipiste sokkarilla. pomot jossain asiakkaiden ulottumattomissa ettei tarvii ottaa mitään vastuuta. yhden kerran oleb saanu jakelu päällikön puhelimeen, tyhjän saa pyytämättäkin, vastaukset oli töykeitä.

      • RupeaItseHommiin

        Perusta itse postinjakeluyritys äläkä turhia valita!


    • keskusulkomaillako

      Tuossa on järkeä MIKSI POSTIJAKELUITTEN TOIMIPAIKKOJEN JOHTAVAA ESIMIESTEN PUHELIN NUMEROITA EI OLE SAATAVANA???????????

      • JohtajatKäskee

        Ei tavan kuolevaisen tarvitse mitään esimiestä tavoittaa. Jatkataa vain nöyrästi monopolin käyttämistä, aivan turha valittaa!


    • paskoposti

      Ei pitäisi antaa postille lisää tehtäviä, kun ei pystytä hoitamaan entisiäkään, eli perustehtäviä, johon kuuluu lehtien ja kirjeiden, laskujen jakaminen. Kuka kohta tilaa lehteä, joka tulee vasta seuraavana päivänä. Ei syy ole jakajissa, vaan postin johdossa ja hallituksen tekemisissä, maaseudun alasajo kiihtynyt Kepun aikana.

    • KivatPOSTITsulle

      Miten olisi kirjeen kirjoittaminen POSTIIN ja sillätavalla kertoa että missä on onkelma !

      Kyllä POSTILLE on aikaisemminkin pystynyt valittamaan - jakelusta !

      Olen itsekkin ollut POSTILLA töissä ja kaikki siellä on KIVOJA IHMISIÄ !

      • RAPPIOLLA_KOKO_POSTI

        Postiin voi valittaa, mutta vastauksia ei saa, eikä asioita viedä mitenkään eteenpäin, vaan kaikki jää toimipaikkojen sisälle. Postilla ei todellakaan kaikki ole kivoja ihmisiä nykyjään, Työilmapiiri on niin riitaisa kuin olla voi. Työntekijät eivät kunnioita yhtään esimiehiä, eikä ota vastaan työtehtäviään, jankutetaan vastaan ja jos jostain on erimieltä, niin heti otetaan yhteyttä luottamusmieheen ja työsuojeluvaltuutettuun. Eivät hoida töitänsä ja kaikki muut asiat ovat tärkeämpiä, puhutaan omiin puhelimiin ja lähetellään viestejä, vaikka se on kielletty työaikana. Juorutaan kuylän asiat ja haukutaan kaikki joille tulee vähänkin postia, koska joutuu jakeluun ja kenties vielä nousemaan autosta, kun ei muuten yllä postilaatikolle. Nykyään ei vaadita minkäänlaista koulutusta työhön, vaan kelpaa kuka tahansa, vähänkin lukutaitoinen. Pienellä kylällä asuessa naapuritkin tietää mitä postia kenellekin tulee, ei ole mitään vaitiolovelvollisuutta, eikä työmoraalia. Paljon posteja varastetaan ja tuhotaan, kun ei jakseta jakaa niitä. Olen siirtänyt kaikki mahdolliset laskut jne. nettipostiin, en enää tilaa lehtiä, koska jos ne saapui perille , oli ne jo luettu moneen kertaan. Kannattaisi ylemmän johdon vähän tutkia postin touhua ruohonjuuritasolla, niin tietäisivät miten työntekijät käyttäytyvät ainakin pienillä paikkakunnilla . Hävettää kaikkien asiakkaiden puolesta , jos tietäisivät, miten heitä pidetään pilkkanaan. Ja hävettää niiden puolesta, joille maksetaan palkkaa lorvailusta ja ajanvietosta työpaikalla. Suosittelen jokaista postiin närkästynyttä hakemaan töihin postiin, niin voi omin silmin todeta postimme rappion.


    • ongelmalähettäessä

      Mihin postiosoitteeseen saa kirjeen laittaa valituksen KITEELLÄ,jos asun tarjoatko valitus oseitteeksi Helsingin pääpostin,sehän voi vaikka hukkua matkalla.....nehän käsittelee valitus asioita monta kuukautta...

      • KivatPOSTITsulle

        Siis onhan POSTILLA väkeä töissä yhä KITEELLÄ !

        Kirje HEILLE - joka on POMONA !


      • SemmostaVaanJoo
        KivatPOSTITsulle kirjoitti:

        Siis onhan POSTILLA väkeä töissä yhä KITEELLÄ !

        Kirje HEILLE - joka on POMONA !

        Ja valituskirje suoraan roskikseen. Monopoli on siitä hyvä juttu, että siinä ei tarvitse tyhjänpäiväistä valittamista kuunnella ;)


    • soita-pomolle

      kiteen posti pomon puh.numero löytyy mol.fi sivulta työpaikkija auki.

    • Mopomies2

      Enossakin jaetaan nykyisin postit kenelle sattuu. Uusien jakajien ei vissiin tarvitse osata kunnolla lukea, pelkkä ajokortti riittää?

    • NäinMieTien

      Mie olen mennyt ja naputtanut Kiteen Postin Jakelukeskukseen kun paketteja/kirjeitä on uupunut tai mennyt vääriiin osoitteisiin.
      Kerran sain paskapalvelua siellä (jakelukeskuksessa), mutta muuten ovat kuunelleet ja toimineet sen mukaan kuin voivat.

      Jos postinjakaja on vittupää, ei jakelukeskus siihen paljoa pysty vaikuttamaan; vittupää on vittupää vaikka kuinka saisi pomoltaan moitteita.

      Silti kannattaa aina käydä antamassa kritiikkiä ja palutetta Kiteen jakelukeskukseen.
      Sieltä ne Kiteen postit lähtevät kumminkin liikkeelle.

    • Eppäilen_näin

      Jos lie tullu se sama ukko nyt Kitteelle jakamaa postit mikä joskus kauan sitte toimi Kesälahella. Ajeli vanhalla Nissan Cherryllä eikä varmasti selevinpäin!
      Siinä ne vasta postit olikin sekasi, eli -ihan sananmukasesti ja kirjaimellisesti ottain- se ei kahtonu osotetta tai nimmee, vaan työns lehet laatikkoihi olipa ne tarkotettu kenelle hyväsä. Muulla ei ollu väliä kunha sai ne käsistää pois. Jos oikein oon ymmärtäny, nii ei tuo posteljoonin homma kovin pitkäkestone ura ollu hänellä, mutta ainaha sitä yritteliäälle miehelle paikka löytyy etenki nykysi kun on nää aktiivimallit ja kaikki....

      • kyllä_kalamiehen_tuntee

        Kävitkö tänään pilkillä? Tuuliko Juurikassa kovin?


    • Postillamuutahommaa

      Kyllä paljon katoaa kirjeitä matkan varrelle ja tulee laatikkoon vääriä posteja. Resurssi pulaako? Ei ehditä lajitella tarpeeksi tarkkaan?

    • Barbarakatosi

      Mulla katos kuukaus sitten pumpattava nainen. Tilasin sellaisen ja vahingossa valitsin postin toimitustavaksi. Olisi pitänyt ottaa matkahuollon kautta sittenkin. Sitäkautta on aina työkalut ja dildot tulleet luotettavasti perille eikä niistä muille asiakkaille huudella.

      • Anonyymi

        Minulla! Ei kestänyt viikkoakaan ilmat sisällä, et paljon menettänyt :( Natisikin jatkuvasti, ihan kuin oikea. :(


    • Pianruohotaaskasvaa

      Onneksi postin palveluja ei juurikaan tarvitse. Olen vaihtanut Karjalaisen ja Hesarin tilaukset digitaalisiksi jo pari vuotta sitten. Laskut tulevat e-laskuina ja postilaatikkoon kun laittaa ei mainoksia -lapun, voi posti minun puolestani ajella vaikka nurmikoita tai tehdä muita kodinhoitotöitä. Eri alojen osaamistahan siellä tuntuu olevan. Vielä, Kiteen matkahuollolla on loistava palvelu, jos tarvitsee lähettää tai vastaanottaa paketteja.

    • haarukkajakaja

      Kodinhoidon ja ruohonleikkauksen lisäksi kannattaisi Postin laajentaa bordelli toimintaan. Olisi mahtavaa kun laatikolta postia hakiessa postimies / nainen antaisi BJ:t ja monissa eriasennoissa per**illua.

      • Pianruohotaaskasvaa

        Eivätkö edellä mainitsemasi palvelut vielä kuulu postin tarjontaan? Eihän tuo nyt ruohonleikkuuta vaikeampaa ole.


    • ikuisetvalittajat

      Itkemisen sijaan perustakaa oma postijakeluyritys ja tehkää asiat paremmin kuin posti. Eikö onnistu? No sitten turvat kiinni ja kiltisti nykyisen Postin palveluita käyttämään. Vähät ketään oikeasti kiinnostaa tavan tallaajan palautteet ja valitukset postille.

      • kiireloikomaan

        posti on valtion pulju. vois olla edes lukutaitoiset jakelijat. posti jaetaan mihin sattuu. ehtii loikoa kotona ja kaverien luona työaikana pidempään.


    • pilailupakettiko

      Olin bussissa menossa töihin. Kännykkään tuli viesti, että olisi tulossa paketti kotiovelle. En kerinnyt vastaamaan heti, kun oli oltava töissä. Illalla kun vastasin, niin SMS ei vastannut enää. Minne lie paketti lähtenyt kiertämään? Mikähän se yleensä oli, kun ei kerrottu tekstiviestissä lähettäjän nimeäkään? Jospa se palautettiin lähettäjälle?

    • näkymätönpiika

      kyllä on kiteen posti ihan vitsi. yhtään piikaa ei näy eikä kuulu. kunnes automaatti kuuluttaa, lisäapua postipisteeseen.

    • Anonyymi

      Kytänniemessä päiväposti ei ole vielä tullut 17.00 mennessä ,talvella tuli 14.00 mennessä

    • Anonyymi

      Missä ja mihin on jäänyt kirje Kiteen Seurakunnanlähettämä, lähetetty jo huhtikuun lopulla mutta perille se ei ainakaan vastaanottajalle ole tullut.

    • Anonyymi

      Mihin laitan korvaushakemukseni kun posti ei ole tuonut kirjettäni joka sisälsi hautahoitolaskun ???? joka puolelta kuuluu koko ajan että miksi ei kirjeet kulje ja mihoin ne häviää matkalla kun eivät löydä perille vaikka osoitetiedot ovat oikein.

    • Anonyymi

      Taas jäi karjalainen tulematta kalattomantielle voi***!

    • Anonyymi

      Byyhyy! Tavantallaajat ja köyhä työväenluokka vinkuu kun posti myöhästyy muutamalla tunnilla. Ihme ettei oikeasti työtä tekevät eli yrittäjät ja hyvätuloiset eivät kuluta aikaansa postin hitaudesta valittamiseen. Meidän firmaan on posti tullut aina ajallaan eikä sen takia ole vielä yksikään kauppa kariutunut, ettei Kiteellä olisi muka posti kulkenut.
      Menkää vätykset itseenne ja keksikää jotain muuta valitettavaa, mitään ette (tällekään) asialle kuitenkaan voi 😆

      • Anonyymi

        Olet häpeäksi oikeille yrittäjille. Saati tavallisille, kunniallisille, asiansa hoitaville IHMISILLE.


    • Anonyymi

      Hiton vihreät

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4709
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1471
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1031
    Aihe