Valuutanvaihto nyt

Pernis

Tulimme eilen Goalta.
Enää ei ole valuutanvaihdon kanssa ongelmia.
Valuuttaa voi vaihtaa monissa liikkeissä.
Ihan siis Euron seteleitä rupioiksi.
Kurssi oli 1euro = 66 rupiaa.

11

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itsoppi

      Mekin palasimme tiistaina 31.01. ja huomasin toki, että kommentoitu on valuutta-asiassa. Kuittaan samoin: 50 eurot erittäin toimivaa vaihtovaluuttaa. Automaatit usein tyhjiä, kun sieltä yritti saada rupioita. Paras kurssi meillä oli Bagassa Titos-kujan patsaskauppiaan 68 rupiaa ja sen kolmen viikon aikana mitä maassa olimme, kurssi kipusi koko ajan ylöspäin. Lentoaseman vaihtopiste oli ryöväystä.

      • kuinkasiellä

        Mukava kuulla kun lähtö on maanantaina. Oletteko menneet Goaan perinteisellä viisumilla vai e-viisumilla? Kuinka e-viisumi toimii kentällä siellä, hidastaako kovasti maahanpääsyä, pitääkö mennä jonnekkin eri luukulle ennen passien syynäämistä?


    • goapyrsreika

      Muistaakseni kerroin taalla jo aikaa sitten, etta ei mitaan ongelmaa rahan kanssa taalla, sita saa ruppanoita vaikka repullisen vaihdettua. Joissakin paikoin on ollut automaateilla pienta jonoa, jos on kortilla halunnut nostaa rahaa.
      Goan tilannetta en NYT tarkkaan tieda, kun lahdettiin sielta jo aikaa sitten toisaalle Intiaan ajelemaan. Rohassa oli hieman ongelmaan isomman setelin kanssa, lahinna vaihtorahaa sai odotella hieman, mutta siina oli enempi sellaista lankkarin vedatysta. Odottelin vaihtorahat ihan periaatteesta!
      Tuo 50€ seteli on ihan hyva vaihtaa ruppanoita, ei kannata isompia seteleita ottaa tanne. Ja tuolla 50€ vaihtaa vaikka lentokentalla, ei se kurssi niin huono ole, etta silla paljoa olisi merkitysta.
      Perinteisella viisumilla ollaan oltu aina matkassa ja sita ollaan vastakin, ei viitsi alkaa pelleilemaan muilla konsteilla, kun sita saa valilla taalla muutenkin passien kanssa vaantaa. Vaikka ei meilla ole mitaan suurempaa ongelmaa ollut koskaan Intiassa matkoillamme, Venajalla on sita vastoin on melkoista joskus, sita ei voi verrata mitenkaan Intiaan. Taalla Intiassa vaan on omat juttunsa ja niihin pitaa sopeutua!
      Lammintahan taalla on ja aika kuivaa paikoin, kuten tuostakin kuvasta nakyy. http://kuva.termiitti.com/v.php?img=40849 Ja maanantainahan tekin tanne paasette!

      • kuinkasiellä

        Joo lämmintähän siellä, edelliskerralla oltiin huhtikuussa, mutta ei hikisen kosteaa niinkuin Thaikuissa. Edelliskerrasta on yli 10 vuotta, paljon varmaan on muuttunut, lentoterminaaliakin uusittu onneksi. Niin Intia on oma juttunsa, kaikille hienoperseille se ei sovi.


    • loputonlista

      Valuuttaongelmat, paskataudit, taskuvarkaat, kerjäläiset, kusettamiset, turvattomuus

      • montakertaaollut

        Turhia ennakkoluuloja tuollaiset, ei Intiassa ole ongelmia valuutan kanssa. P#skataudit on usein ihan itse aiheutettuja, kun ei huolehdita käsihygieniasta. Taskuvarkaista ei Intiassa ole sen kummemin, kuin missään muuallakaan. Kerjäläiset on, mutta niitäkin löytyy joka puolelta maailmaan, ei pelkästään Intiasta. Turistia lirutetaan iirikseen kaikkialla, ei pelkästään Intiassa ja Intiassa joissakin paioin vielä vähempi. Turvattomuutta ei tarvitse Intiassa kokea.
        Rohkeasti vaan Intiaan matkustamaan!


      • joukkoraiskaukset
        montakertaaollut kirjoitti:

        Turhia ennakkoluuloja tuollaiset, ei Intiassa ole ongelmia valuutan kanssa. P#skataudit on usein ihan itse aiheutettuja, kun ei huolehdita käsihygieniasta. Taskuvarkaista ei Intiassa ole sen kummemin, kuin missään muuallakaan. Kerjäläiset on, mutta niitäkin löytyy joka puolelta maailmaan, ei pelkästään Intiasta. Turistia lirutetaan iirikseen kaikkialla, ei pelkästään Intiassa ja Intiassa joissakin paioin vielä vähempi. Turvattomuutta ei tarvitse Intiassa kokea.
        Rohkeasti vaan Intiaan matkustamaan!

        niinpä niin, moni tyttö on Intiassa yllättynyt


      • yllättynytmuustasyystä

        Kukaan tällä palstalla ei ole koskaan kertonut mitään omakohtaista raiskauksista Intiassa tai edes tuttavilleen tapahtuneita. Sanoisin, että äärimmäisen harvinaista joutua Intiassa raiskatuksi lomamatkallaan. Ja yleensä turistit pyörivät niissä reservaateissaan Goalla.


    • Ilon-kautta

      Me tultiin kaksi viikkoa sitten pohjois-goalta. Valuutan kanssa vähän hankaluutta, mutta ei ylitsepääsemätöntä. Vaihtokurssi pyöri lentokentän 66rupia(=1e) molemmin puolin. Automaateista sai hyvin rahaa ja 50€ seteli oli vaihtopisteissä haluttu. Jotkut valuutanvaihto paikat eivät vaihtaneet alle 50€ seteleitä. Toiset vaihtoivat vain yli 70€ kerrallaan jne. Mutta ei ongelmaa aina kun oli tarvis rahaa sai nostettua tai vaihdettua!! Pääsis jo takas! 💚

      • sinnevaanuudestaan

        Mikä estää lähtemästä uudelleen Intiaan? Äkkilähtöä vaan varaamaan, niitähän löytyy nyt halvalla. Heti maanantaina pääsee kolmeksi viikoksi http://www.rantapallo.fi/akkilahdot/


    • Gogogoa

      Valuttaa saa vaihdettua joka paikasta ei mitään ongelmaa. Pankkiautomaateilla ei mitään jonoa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5378
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1927
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      8
      1253
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe