Kokemisen halu

elämävaluuhukkaan

Olen 39 vuotias nainen ja suhteessa minulle väärän miehen kanssa. Miksi? No, koska on niin vaikea särkeä toisen elämä.. Olen aina avoimesti hänelle puhunut, kuinka haluan kokeilla seksissä uusia asioita ja kun tapasimme oli se meidän yhteinen haave. Nyt kun vuodet on kuluneet, on hyvin selväksi käynyt, että kaikki oli vain puhetta hänen puoleltaan. Ja mikä ärsyttävintä, ei hän itse ole edes elämäni parasta seksiä. Panna hän osaa, ei juurikaan muuta. Kaipaan miestä, joka nauttii kun nainen nauttii. Kyllä nainen sitten sen miehen "palkitsee" monella tavalla. Olen asiasta suoraan puhunut, mutta mitään vaikutusta sillä ei ole ollut. Kaikkiin ehdotuksiin vastaus on ei. Naivi en ole, mutta olisi kiva kuulla muiden kokemuksia aiheesta. Onko ero ainoa vaihtoehto saada hyvää kokeilevaa seksiä, jos pettää ei halua?
Kiitos

39

2340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PilluLainaksi

      Minä ehdotin vaimolleni kimppakivaa 1N 2-3M ja kun sain suostumuksen ja sovittiin että lapsuuden ystäväni otettaisiin kimppaan
      Vaimoni ei ollut tavannut ystävääni koskaan
      Kun kaverini tuli ensi kertaa meille niin laitoin vaimon alastomalle vartalolle huivin vyötärölle ja kehotin vaimon avaamaan oven
      Oven avaamisen jälkeen olimme jo 15 minuutin päästä naimassa vaimoani ja nyt olemme naineet vaimoa yhden viikonlopun ajan vähintään kerran kuukaudessa jo yli 20vuotta ja olemme tyytyväisiä molemmat
      Vaihtelun vuoksi ollaan myös muiden kavereiden kanssa melkein joka viikko
      Keskenään naimme vähintään kerran päivässä joten meidän seksielämä on aktiivista

    • Kun ihminen on nuori ja seurustelee, hän ajattelee, että me olemme erikoistapaus. Vaikka kuinka on nähnyt, että muilla seksi luistaa kehnonlaisesti, uskoo, että meillä se luistaa vielä vanhuudessa. Se on niitä prinsessafantasioita, jolla ei ole totuuspohjaa.

      Pelkästään matemaattinen tarkastelu paljastaa, että seksitarpeiden yhteensopivuus on äärimmäisen harvinaista. Seksuaalisuutta on hyvin monenlaista ja eriasteista. Laatunsa saa sattumoisista perintögeeneistä. Nuorilla on yleensä melko voimakas seksuaalisuus, joten tuntuu, että sovitaan yhteen, mutta monet kehittyvät eri suuntiin. Mitä vanhemmaksi tullaan, sitä suurempi ero on.

      Osa, mutta vain pieni osa, on valmentautunut kasvavaan erilaisuuteen, suurin osa pettyy, koska on epärealistisesti odottanut enemmän.

      Asiassa on toinenkin mutta. Vaihtelun etsiminen on virvatulien ajamista. Vaihtelu ehkä pieneksi hetkeksi tuo seksuaalista virkistystä, mutta sitten se taas lässähtää rutiiniksi. Pitää olla uutta vaihtelua. Mikään ei riitä, ei mikään.

      Voi olla, että onnistuu löytämään itselleen sopivamman seksikumppanin, mutta yleensä ei. Jos pyrkii muuntamaan olevaa, vain aiheuttaa hänelle stressiä. Ei hän voi itseään muuttaa himoitsevammaksi tai kokeilunhaluisemmaksi. Ei se ole tahdonalaista, yhtä vähän kuin se, että luopuisit vaihtelunhalusta. Et voi.

      Siis sinulla on vain kaksi vaihtoehtoa. Joko puret hammasta ja yrität tyytyä siihen, mitä on, tai etsit lisää toisen miehen kanssa. Tällöin voit, jos onnistaa, pitää hänet sivusuhteena. Ehkä saat miehesikin myöntymään. Jos et saa, sinun täytyy erota.

      Henkilökohtaisesti minä ja vaimoni emme koskaan ole tarvinneet vaihtelua. Meidän on liiankin helppo puhua niille, jotka vaihtelua etsivät, mutta meistä se on virvatulien ajamista, jolle ei loppua tule. :-)

      • Åpååå

        Ja läpä läpä, samanlaista se sinullakin on eukkosi kanssa. Luultavasti hän onkin etsinyt rakastajan tai useammankin ja sinä, matemaattisesti ajateltuna, olet vain elättäjä.


    • Elämävaluuhukkaan

      Kiitos asiallisesta vastauksesta. Tuollaisesta elämästä voin vaan haaveilla... Olen ehdottanut miehelleni kimppaan miehen, naisen tai parin kanssa. Hän ei niihin ole innokas. Uskon että teidän elämän tyyli antaa kummallekin enemmän, eikä ole keltään pois.

      • rennosti.m

        Kyllä meilläkin oli toiveemme, mutta pidimme niiden toteutumista aivan liian epätodennäköisenä, niinkuin olikin.

        Olisimme mielellämme olleet toisen parin kanssa heterosuhteessa, samassa huoneessakin, jotta olisimme voineet nähdä, miten oma puoliso nauttii. Emme olisi missään tapauksessa pyrkineet vaihteluun vaan pysyvyyteen. Tämähän tarkoittaa, että suhde toisen parin kanssa olisi ollut verrattavissa parisuhteeseen. Alussa yhdyntä ja seksileikit toisen puolison kanssa olisivat olleet runsaammat, vanhemmiten vähemmät, ihan niinkuin avioliitossa.

        Ajattelimme myös, että emme ryhtyisi suhteeseen toisen parin kanssa seksi edellä, vaan olisimme yhdessä viihtyviä hyviä ystäviä, joiden ystävyys luontevasti ja ilman kynnystä laajenisi seksinkin puolelle. Ystävyys kestäisi nuoruudesta vanhuuteen, niinkuin aviokin.

        Vaimollani on mielessään eräs mies, josta hän pitää. Saunomisen yhteydessä hän levitti sievästi kiihottunutta vittuaan tälle, ja mies osoitti peittelemättömällä kyrvän seisotuksellaan, että herttailu oli mennyt perille. Miehen vaimo on kuitenkin perinteisesti ajatteleva, joten se oli enin mitä tapahtui, tosin usein.

        Itse olisin ollut valmis seksiin hiukan vähemmänkin viehättävän naisen kanssa, jos olisin voinut tuottaa vaimolleni runsaasti iloa. Mutta kuten sanoin, pidimme sitä jo edelta tosin mahdollisena, mutta aivan liian epätodennäköisenä. Jotkut harvat ovat kyllä kertoneet, että pitkäaikainen ystävyys on onnistunut, ja se on ollut aivan ihanaa.

        Mutta, tämä on edelleen vakiohaaveemme, jota kertaamme, vaikka olemme jo iän puolesta ohittaneet asian.

        Kysy mieheltäsi, miten hän suhtautuisi, jos olisit mukana kimpassa, johon hän ei halua, kun ei tunne kiinnostusta. Voisitteko toteuttaa tarpeitanne osin erilailla, kun olette kerran erilaisia?

        Menestystä sinulle! :)


      • OnnellinenVaimoMiehineen

        Me olemme valinneet tyylin 1N 2-3M
        Olemme olleet vaimoni kanssa kimpassa 3.4.1989
        Kerroin vaimolleni haaveestani kimppaseksiin ja vaimoni suostui hänen syntymäpäiväsä on 8.6.1989
        Järjestin lapsuuden ystäväni meille vaimon syntymäpäiväksi ja kun ystäväni tuli olimme vaimon kanssa alasti olimme olleet sängyssä
        Sidoin vaimon silloisen tyttöystävän vyötärölle huivin ja käskin hänet avaamaan oven
        Ystäväni katsoi hämillään mutta sujautin hänelle vaimoni rusettinauhan ja sanoin että nyt on tyttöystävän syntymäpäivä
        Ja kun kaveri tuli vessasta hän oli sitonut nauhan kullinsa varteen rusetin
        Tästä lähtien kaverini kanssa ollaan naitu vaimoa 1 viikonloppu kuukaudessa ja joskus jopa useampi kerta
        Hommamme kaverin kanssa jatkuu yhä tulee 28 vuotta 8.6.2017 vaimoni ensimmäisestä kerrasta olimme 20 kun aloimme kimppaseksiin


      • Hgughj

        Tässä kertoillaan päiväunia, hohhoijaa....


    • 41v-sinkkumies

      Tulen rakastelemaan sinua heti. Mikä osoite?

    • ikänion40

      Onko se mahdollista? ..... panna hän osaa ?? ja etsit itsellesi kumppania ....
      Ymmärrän sitä näin , että miehesi ei ole erittäin sopiva tyydyttämään Sinua sängyssä. Itse olen myös innokkaampi ja tämä on selvä tosiasia - iän myötä seksuaalinen tarve on kasvava. Minulla on toimiva vakituinen seksisuhde avioliiton ulkopuolella, noin 8 vuotta ..., hän on hyvin mestarillinen seksipartneri ja selvästi kykenevä "täyteen suoritukseen”.
      Sanoisin kuitenkin, että asiaan ei saa sotkea muuta vaan naiminen pidetään naimisena ja se ei ole ollenkaan outoa.

      • taustatuki

        Olen ratkaissut seksintarpeeni myös noin.Ikäni on 61.Kerran viikossa käyn juhlakalullani ja teemme kaiken,mikä sillähetkellä himottaa,ilman estoja ja aatteellisia keskusteluja.Selvinpäin ja toistamme kunnioittaen.Hyvä seksi on suhteemme täyttymys.Kotiolosuhde molemmilla kunnossa ja siellä jyystetään sitä lauantai-peitonalla-pimeessä toimintaa,jota aviopuolisot haluavat ja eivät halua vuosien anelusta huolimatta muuta.


    • Hierokaa toisiaan!
      Antaa hierontaa toisille, siis hemmottelu hierontaa. Sammuttaa puhelin, himmentäkää valot ja laittakaa hidasta tunelma musiikkia soimaan. esim. Tantra musiikki ja kynttilänvalo auttaa rauhoittamaan keskushermosto.

      Suosittelen kaikkia ottamaan ilon irti nykypäivän äärimmäisen kattavasta seksilelu tarjonnasta, jonka laajasta joukosta löytyy sataprosenttisen varmasti jotain aivan jokaiseen makuun. Tee soolo seksistä tai seksistä kumppanisi kanssa – oli kyse sitten satunnaisesta hoidosta, vakipanosta tai puolisosta – entistä nautinnollisempaa ja anna kolmannelle pyörälle, siis seksilelulle, mahdollisuus!

      Ihminen on eläin. Seksuaalinen laukeaminen tuottaa suunnatonta mielihyvää ja lähentää. Se vapauttaa. Lisäksi seksin aikana kehoon erittyy endorfiinia (joka tuottaa mielihyvää ja vähentää kipua) ja oksitosiinin (rakkaushormonin) taso nousee. Tämä kaikki myös ilman laukeamista, pelkällä yhdynnällä. Et siis menetä mitään, saatat jopa haluta lisää.

      Periaatteessa oma nautinto on ihan itsestä kiinni. Yllätä itsesi ja tee jotakin yllättävää ja arjesta poikkeavaa. Kuten tilaa mies kotiinsi hemmottelemaan itseäsi! Siis hieroja:)

      Elämä on täynnä pieniä asioita, jotka tekevät arjesta juhlaa. Älä koskaan kadu jotain sellaista mikä sai sinut hymyilemään:) Elä ja nauti elämästä.

      Hieroja Jani

      • Kiinnistaa

        Mistäs päin olet Jani?


      • Kiinnistaa kirjoitti:

        Mistäs päin olet Jani?

        Etelä-Suomesta 0403797366


    • pulmune

      Voi kauheaa teitä syntiset.

      • se.vasta.tekee.gutaa

        Ei tää vielä mitään. Syntisen suurin ilo on, kun yksi vanhurskas lankee.


    • Elämävaluuhukkaan

      Pitkä kiusoitteleva hieronta olisi ihana.. Kerran jo ostinkin siihen tarkoitukseen öljyä, mutta mies ei sopivaa hetkeä löytänyt tuon toteuttamiseen. Eli meidän ongelma ei ole se ettemme osaisi keksiä leikkejä ja seikkailuita vaan ettei mies lähde mihinkään mukaan. On jotenkin alentavaa kokoajan "kerjätä" toista ja silti tulla torjutuksi. Kun se pelkkä pano ei vaan oikeen riitä, seksi on niin paljon muutakin.

    • Kikkeliskok

      Jos suhde on muuten ok, niin kyllähän pieni kokeilu suhteen ulkopuolella piristää. Ei jää harmittamaan, että elämä valuu hukkaan sitä ainaista samaa annosta nauttiessa. Valitse vaan viisaasti, että et hanki itsellesi hankaluuksia. Pelisäännöt selväksi heti alussa, voisin kyllä kuvitella, että vastaavassa tilanteessa olevia omassa liitossaan seksiin tai sen puutteeseen kyllästyneitä miehiä on helppo löytää.

    • McJohn

      Feel you, omaan vahvan libidon mutta se ei valitettavasti kohtaa vaimoni libidon kanssa kovin hyvin. Seksi kiinnostaa minua päivittäin, vaimoa kerran pari kuussa. Aiheuttaa ikävää turhautumista. Auttaakohan asiaa loppujen lopuksi mikään? Päivittäinen seksi tuntuu utopialta.

    • olisi kiva kirjoitella kanssasi kaikista ihanista hhaveista joita voitaisiin toteuttaa yhdessä.

    • ouahahahah

      hhaveile löylykauha perseesees kaappihomo runkkari

      • Tympääntynyt

        Mitä mutantti emakko uhoaa


      • bruuhahaahaaa
        Tympääntynyt kirjoitti:

        Mitä mutantti emakko uhoaa

        Tympäännytä löylykauha perseesees homo luuserirunkkari


    • PilluaRiittääKavereille

      Kehoittaisin puhumaan vain kimppa nainnin merkityksestä
      Itselläni on asia hyvin koska mieheni haluaa minulle muitakin miehiä
      Saan viikoittain 2-4 miestä viikonloppuna kerralla ja joskus jopa viikollakin
      Toivon sinulle kokemuksia seksi saralta

      • Mies041

        Varmasti kelpais sinullekin.
        Täälä on todella kateellisia, ikuisessa puutteessa olevia miehiä.


      • panoelukka

        mikän idiootti jokakaisen perseen käytöstä huolen pitää. Pillu on veteen piiretty viiva. Pannessa paranee ja taito kehittyuy...


    • Elämävaluuhukkaan

      Loputon puhuminen ei vaan auta. Olen puhunut, anonut, suuttunut, mutta mies ei vaan halua kuunnella. Sitten alkaa ne puheet pettämisestä... huoh. Koitan selittää jos hän vaan lähtisi mukaan, niin haluaisin kokea kaikki nämä asiat hänen kanssaan. Siinä kohtaa yleensä vaihtuu puheenaihe. Olisi kiva kuulla miehiltä mikä heitä on estänyt lähtemästä mukaan juttuihin ja mikä taas on saanut innostumaan. Aika vitun toivottomalta tämä alkaa tuntumaan.

      • kerrosille

        Mitä sä sitten haluat?
        Vietä viikko jossain nairobissa ja kaikki on kivaa. Kuten tahdot. 5 miestä ja jokapuolella.

        Minä en lähde juttuihin koskaan, kun juttuja ei ole selitetty.


    • panoelukka

      aika hiljaisen kuuloista teidän seksielämä. Ota kylmästi salaseuraa panojen suhteen.

    • Tosihomo

      Ehdottomasti kannatta käydä jossain homoklubilla, missä harrastetaan kimppakivaa. Täällä on turha esittää surkimusta. Joku muukin ääliö esitti samaa juttua.

    • AbdullahBin
    • Mohammediida

      Minäkin panen väärää miestä. Koska on niin.

      • Buuaahaa

        Siis panet väärän löylykauhan perseeseen


    • Mulla asiat toisella tavalla: vaimo ei seksistä juurikaan välitä, nauttii kyllä mutta on enemmän kiirehtijä kui nautiskelija. Itsellä riittäisi haluja uusiin juttuihin ja paikkoihin, vaimon vaatimuksesta tiedän tarkkaan missä ja miten meillä toimitaan:(

      Olenkin ollut tuhma, ja käynyt, tai paremminkin päässyt, toteuttamaan omia unelmia vieraan naisen kanssa. Olen saanut tehdä kuten minä haluan, olen muokannut pikaisesta rutiini seksistä, suuren nautinnon, pitkän kiusottelun, suloisen suukottelun kautta kiireettömään aktiin päättyvään yhdessä oloon, mutta harmittavasti, vieraan naisen kanssa.
      Kuitenkin kotona olen nyt iloisempi, pirteämpi, avuliaampi.
      Vaimoni on varmasti minulle paras ja sopivin puoliso miten vain asiaa ajatteleekin.
      Moni ei pysty pelkkään seksisuhteeseen toisen ihmisen kanssa, mutta minulla se on ainakin toiminut. Sopimuksista on pidettävä kiinni molemmin puolin!

      • Jpkokpkpkk

        Eli olet käynyt maksullisissa naisissa? Nehän tekee ja sanoo sen, mistä sinä maksat. Hyvä, että o,et saanut rahallesi vastinetta!


    • Kivaa11

      Meillä taas toisinpäin, minä miehenä haluisin kokeilla uusia juttuja mutta vaimo ei suostu kuin perinteiseen. Varsin yksipuolista. Miksi ei voi olla niin, että olisi samat halut. Olisitpa minun vaimoni, niin olis kivaa kanssasi kokeilla kaikenlaista:)

    • Jkjljkho

      Aoittajalle sanoisin, että nyhverö ukko vaihtoon, ei se siitä panokoneeksi tule muuttumaan. Itse erosin umpitylsästä miehestä ja parin hutin jälkeen löytyikin mies, jolla samanlaiset halut kuin minulla.

    • hei olis kiva jutella kanssasi kirjoita minulle tänne suomi24.fi

    • Rasool

      Tule minun miesystävä pyynnöstä seksi.

      • rasool

        Tampere ma-ti 8.-9.5. Tampere.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1575
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1292
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      282
      1226
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      110
      1040
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      867
    6. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      218
      797
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      785
    8. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      719
    9. Mies, kysyisin vaan

      Että aiotko koskaan ottaa minuun yhteyttä? 🥺 Kerro suoraan sekin, jos et.
      Ikävä
      42
      685
    10. Kristitty kuvittelee olevansa Jumalan yläpuolella

      Kristinusko eroaa muista väkivaltaisuuden osalta, henkisen väkivallan, pakottamaisen osalta. Psyykkinen väkivalta on jop
      Hindulaisuus
      373
      658
    Aihe