Kuredu Island resort

Sydämensämenettänyt

Matkamme Kuredu Island resortille on superonnistunut. Lennot Istanbulin kautta Maleen Turkish airlinesilla sujui moitteettomasti. Lentoyhtiö on todella miellyttävä; ruoka hyvää ja kuukui matkan hintaan niin kuin juomatkin. Lento Malesta Kuredulle oli henkeäsalpaavan kaunis turkoosin meren välkehties sä alapuolella. Kapteeni lenteli shortseissa ilman jalkineita :) Jaguzzi beach villa oli 145 ja vielä onneksemme paremmalla puolen auringon nousujen ja laskujen suhteen.
Niin lomalla ei tartte kenkiä eikä rahapussia ollenkaan. Kaiken mitä ostat kaupoista voit ostaa huoneen laskuun ja maksat lähtiessäsi pankki-tai kuottokortilla.
Saari on taianomainen; pieni mutta kiinnnostava. Saaren kiertää 45 minuuttiin; käy hyvin aamulenkistä. Rannalla oli paljon kaloja ja mereneläviä. Snorklaaminen ihan rannasta onnistui hyvin. Jo eka kerralla näimme kaksi kilpikonnaa. Sukelluskamera kannattaa ottaa mukaan tai vuokrata jos haluaa ikuistaa merenelämää. Retkille kannattaa mennä sillä niillä näkee ja kokee paljon.
All inclusive on ehdoton tuolla, sillä ravintoloita ei ole kovin paljon ja ne on aika hintavia. Ja samoissa ravintoloissa ruokailu on olipa sulla all inc tai ei. Naapuri saaren merenalaisravintola on must-paikka lomalla. Jos et tykkää uimisesta ja snorklaamisesta, ei Kuredu ole ehkä paras mahdollinen paikka silloin lomailuun.
Puuterimainen hiekka varpaiden alla; jouluaatto ja uusi vuosi katettuna rannalle mahtavine tarjoilupöytineen on elämys, joka kannattaa kokea ainakin kerran elämässään.
Kuredu on paikka, jonne haluan vielä kerran palata.

5

621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erittäin_kiinnostunut

      Kiitos, että palasit kertomaan reissusta! Kuulostaa todella upealta!
      Kun sanot, että 145 oli paremmalla puolella, niin tarkennatko? Millainen se toinen puoli sitten on? Oliko sieltä kovin pitkä matka aamupalalle ym?

    • Sydämensämenettänyt

      Toisella puolen saarta oli garden bungalowit ja matalan veden aikaan kivikkoinen. En nähnyt yhtään kertaa uimassa ketään siellä puolen. Veden päällä olevat villat olivat myös osittain garden bungalovien edessä. Aamupala paikkoja oli kolme saarten päissä ja keskellä eikä matka noihin ravintoloihin ollut pitkä. All inclusivella sai käydä missä halusi aamiaisen,mutta lounas ja illallinen oli aina tietyssä ravintolassa. Kysele lisää niin kerron :)

    • Erittäin_kiinnostunut

      Juuri nuo vedenpäällä olevat villat kiinnostaa, eli myös niiden sijainti(ko) oli huonompi tuolla toisella puolella? Ei kivikko tosiaan houkuttelevalta kuullosta. Pääsikö niistä villoista joka huoneen kohdalta mereen? Näyttävät niin unelmamajoitukselta, että pakko on kokeilla! Paljonko siinä kohdassa oli vettä? Hassuja kysymyksiä näin aamutuimaan :)

      • siellä_jo_neljästi

        Minun mielestä noiden water villojen sijainti on ihan paras; ne ovat melkein saaren länsipäädyssä, jossa on myös ihana "hiekkahäntä", jota pitkin pääsee kävelemään avomerelle päin parhaimmillaan kilometrin verran... ja niissä majoittuvat saavat käyttää K-18 Sangu-alueen infinity-allasta porealtaineen (ehdottomasti saaren paras allasalue!)
        water villoista pääsee jokaisesta suoraan mereen, veden syvyys vähän riippuu vuoroveden vaihteluista, meidän mökin kohdalla oli rappusten alapäässä vettä ehkä lantiolle/vyötärölle saakka, eli hyvä lähteä heti uimaan tai kellumaan, sillä puolella meri aukeaa atollilta ulospäin, eli siellä on myös enemmän virtauksia, eikä kovin pitkälle saa uida. Mökki oli tosi mukava, ja oli ihana istua iltaisin "veden päällä" pimeässä kuuntelemassa meren ääniä... Itse olen vain niin herkkäuninen, että muutamana yönä kovempi merenkäynnin pauhu häiritsi unta. Ei ehkä saaren paras majoitusvaihtoehto meidän mielestä, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!


    • Sydämensämenettänyt

      Laita sähköpostiosoite niin laitan sinulle muutaman kuvan mökeistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe