Altzheimer ja kuolema

Siskopien

Kuinka kauan keksimäärin menee kun tätä tautia sairastava kuolee. Milloin tarvitsee ympärivuorokautista hoitoa? Kuuluuko epäsiisteys sairauteen?

4

456

  Vastaukset

  • Tuohon ei voi kukaan antaa vastausta. Minulla on muutama tuttava, jotka sairasti alzheimerin tautia. Yksi heistä kuoli melko nopeasti, toinen kitui vuosikaudet.
   Pitää muistaa, että monet tutkijat ovat sitä mieltä, että Alzheimerin tauti on diabetes 3, joka johtuu hiilihydraateista eli liiallisesta sokerista ja keinorasvoista.
   Kannattaa lukea David Perlmutterin kirja tuhon siemenet

  • Se on yksilöllistä, joku menehtyy piankin, toisella saattaa kestää vuosia, jopa 10v siitä, kun ensimmäiset oireet ilmeni. Alku on niin salakavalaa, tulee hiipien. Epäsiisteys kuuluu asiaan myös. Olen kuullut, jos on kyseessä nuorehko ihminen sairaus etenee nopeastikin.

   • Kyllä, epäsiisteys kuuluu asiaan ja sen saa kokea myös puoliso joka pesee päivittäin kusipyykkiä ja korjaa lattialle pudonneet kakkapökäleet, mutta kas kummaa, itse potilas ei ole tietääkseenkään. HEH.


  • Länsimaisessa lääketieteessä ei tunneta Alzheimeria parantavaa lääkettä. Tästä huolimatta näitä potilaita lääkitään hillittömästi, minkä seurauksena ei ainoastaan muisti vaan myöskin fyysinen puoli kärsivät paljon. Jos geeniperimä on sellainen, että elimistö lääkerasituksesta huolimatta kykenee selviytymään, elinpäiviä vielä riittänee.

   Ratkaiseva merkitys elinpäivien määrään riippuu tosin muustakin, kuten mielialasta, ravinnosta ja liikunnasta. Hoivakodeissa ei juurikaan ole mahdollisuutta testata ravinnon tai luonnonlääkkeiden merkitystä Alzheimerin taudin etenemiseen. Länsimaisen lääketieteen lääkityksiä sitä vastoin on testailtu jo pitkään, eikä tältä osin kehumiseen ole aihetta. Hoitajat kiiruhtavat sen minkä ehtivät toimien tarjoilijoina, pesijöinä, siivoojina, pesulapalvelujen tuottajina, tietojen käsittelijöinä ja tallentajina sekä ennen kaikkea lääkejakelijoina. Jos lisätehtäviä ilmaantuu, muista tehtävistä on tingittävä ja sovitettava aikatauluun. Jos tämä rumba päättyy, ensisijainen kärsijä on lääketeollisuus. Siksi vanhukset on yritettävä pitää hengissä, ei liian hyvin muttei täysin huonostikaan. Kaikki keikkuu siinä ja siinä, rajamailla. Työpaikoista on pidettävä kiinni, ja lopputili tulee vain, jos hoitaja kieltäytyy rokotuksista. Maailmalta leviää tieto, jonka mukaan influenssaa levittävät rokotetut ja heikkokuntoiset menehtyvät ensin. Meillä ajatukset kulkevat toistepäin, eivätkä muiden maiden opit niitä järkytä. Jos synnytyksen käynnistämiseen keksitään muu kuin siihen sopiva lääke, jakeluun vain sanottiinpa muualla asiasta mitä hyvänsä. Omaperäisyys on nyt valttia, eikä vain vanhusrintamalla.

   Hoivakodeissa runsaat lääkitykset johtavat myös vanhusten epähygieniseen vaipparalliin. Virtsan ja ulosteen pidätyskyky tällaisilla lääkityksillä on liki mahdottomuus, joten terveydenhoito makaa niin kuin petaa. Muistisairaudet kuten muukin sairastaminen lisääntyvät jatkuvasti. Perussyytä ei haluta tutkia, vaan eteenpäin mennään jotakuinkin sammutetuin lyhdyin, ja seuraavat sukupolvet tulevat oikeutetusti kysymään, miksi emme heränneet ajoissa, jolloin monen elämä olisi voitu vielä pelastaa.

   Nykylääkitys suosii lääkkeiden sekakäyttöä. Lähes mille tahansa lääkkeelle löytyy toinen käyttöalue, mikäli alkuperäiseltä putoaa pohja. Kokeillaan sitä ja kokeillaan tätä ja monia vielä yhdessä, josko jotain positiivista yllättäen ilmaantuisi. Tätä ei uskoisi todeksi, ellei niin usein jo olisi nähnyt.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   154
   3950
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2196