Onks tää nyt sitä kabotaasia

Kamikazet

10

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sabotaasikuljetus

      Rikos kannattaa. 216 euroa.

    • SavuttaaSaatana

      Tollai määkin ajan, noo' on mulla sentään kortti mutta ei mitään työaika lupia ainoastaan yöaika lupa, Suomen viranomaiset riekkuu INNOISSAAN mutta mitä saavat aikaan TÄH? Katsastamattomilla virolaisilla vehkeillä mennään tulliapinoiden pähkinä ja baanaanipaaleja repien..... vain pieni sakko.
      Suomalaiset vihanomaiset Pliisi,Rajapässi ja Thyllihameet, kiusaavat mieluummin täys-suomalaisia autoja ja ihmisiä, onko niillä varttilitra liikaa viiniä.

    • ABECEDE-ADR

      Tuosta Iltiksen jutusta selviää hvin se mistä olen näillä palstoilla ennenkin kirjoittanut että vaikka niitä piirtureita huijataan magneeteilla ja vanhoja paperikiekkoja vaihdellaan ja hävitetään niin auton kuten kuljettajankin liikkeet on selvitettävissä jos siihen tarvetta löytyy. Nykyään kun lähes jokaisessa kuormaus-ja purkupaikassa on kulunvalvonta, kuorman papereita kuittaillaan ja kameroiden tallennusalueella liikutaan on suorastaan mahdotonta toimia niin ettei tekemisistä ja liikkumisista jäisi jälkeenpäin selvitettävissö olevia "sormenjälkiä". Ja sitten vielä tuo kilometrien kertyminen mittariin sellaisessa ajassa ettei sitä edes teoriassa voi olla mahdollista käräyttää kuljettajan. Eteenkin onnettomuustilanteissa nämä asiat pengotaan vaikkei olisi edes rikosepäilyä kuljettajan osalta. Kikkailemalla voi pitkäänkin selvitä kusettamalla mutta kun käry käy onkin sitten itkussa pitelemistä. Itselläni kokemusta kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta ja voin vakuuttaa että auton ja kuljettajan liikkeet selvitettiin edeltäneen kuukauden ajalta perusteellisesti vaikka syytön olinkin tapahtuneeseen. Onko se ajaminen niin perkeleen tärkeää ettei sitä voi tehdä rehellisesti ja lain kirjaimen mukaan? Kuljettajahan niistä joutuu ensimmäisenä vastuuseen. Kuljettajalle tulee sakot ja merkintä "aikakirjoihin". Miksi kuljettajat haluavat ottaa henkilökohtaisen vastuun työnsä laillisuudesta? Teollisuudessa työpaikka menee lakkoon jos työntekijät voivat joutua tekemään rikoksia työnsä ohessa. Kuljetusalalla moni syyllistyy rikoksiin ihan vapaaehtoisesti. Mitä järkeä??

      • enoleorja

        En halua noudattaa itse saatanalta tulleita lakeja,elikkä EU:sta!!!


    • Käkriäinen

      Enoleorja. Sanot reilusti,että et halua noudattaa Saatanalta tulleita lakeja,eli EU:sta.
      Onko sisälläsi saatanallinen polte,polttava tuli ja jäätävä pahuus. Kysyn nyt sinulta
      ihan peruskysymyksen hyvin yksinkertaisen. Miksi kuljetusalalla pitäisi työtä tehdä
      erilailla kuin muilla aloilla.Jos muilla aloilla tehdään työtä 8 tuntia päivässä ja siitä saa palkan jolla elää...ehkä ei luxusta,mutta pärjää. Miksi kuljetusalalla pitäisi rikkoa kaikkia mahdollisia sopimuksia ja lakeja jotta joku vähä-älyinen rekkamiäs saisi toteuttaa unelmaansa ajaa väsyneenä suojatiellä jonkun 7-vuotiaan lapsen yli kun oli niin väsynyt ettei nähnyt enää mitään.Olen ollut 35 vuotta alalla ja aina vaan jaksan ihmetellä tätä intoa ajaa...ajaa..ja vielä ajaa. Saakeli nauttikaa nyt elämästä ja omista lapsistanne kun ne on vielä pieniä. Sitten ukkina teitä vituttaa oikein kunnolla eli urakalla jos järki ei sano mitään nuorena.Onneksi isot kuljetusliikkeet on laittanut stopin tälle ylenpalttiselle ajamiselle ja niissä tehdään juuri tasan ja tarkkaan 40 tunnin työviikkoa.Jopa työantaja tajuaa paremmin asian kuin duunari.

      • KuljetusSankareitaKaikki

        Juuri näin. Ja se miksi nykyään kuljetusala on tiukentuneen työ-ja ajoaikavalvonnan alainen johtuu siitä että kymmeniä vuosia työnsankarirekkakuskit ovat ajaneet ilman valvontaa sairaalloisen pitkiä työpäiviä. Ja kun kuskit eivät itse ymmärrä laittaa asioita kuntoon on siihen jonkun ulkopuolisen puututtava ja se on sitten lainsäätäjät ja virkavalta. Sitä kuljetusala nyt niittää mitä on vuosikymmeniä kylvänyt. On se kumma että teollisuudessa porukka lopettaa työnteon jo viimeistään puoli tuntia ennen kuin "kellokortin" leimaavat mutta autokuskia ei saa edes kahvitauolle muuten kuin sakolla uhkaamalla puhumattakaan että vapaaehtoisesti tekisivät vain sen kahdeksan tuntia mitä muutkin päivässä. On se perkeleen ihme juttu. Joo mä ymmärrän ettei sitä ajokkia voi kahdeksan tunnin kuluttua pysäyttää kun ollaan jossain hevonkuusessa kaukana kotoa mutta se hirveä hinku saada tehdä töitä ja aina vaan töitä ja vapaapäivät pitkien työjaksojen jälkeen on ihan perseestä. Ei millään voida olla pois ratin takaa. Firma kaatuu jos työnsankari ei itse ole rattia vääntämässä. Ollaan niin korvaamattomia ja hyviä ettei muut pärjää lainkaan. On se kuljetusala vaan täynnä puupäitä.


    • JahmarKuistinen

      Niin on näiltä yksittäisiltä idiooteilta vieläkin järki täysin hukassa. Ajaa pitää yötäpäivää ja jos työnantajalta löytyy pahvikiekkoauto niin vielä sekin hyödynnetään jotta mahdollinen viranomainen ei pysy perässä.Ei löydy sanoja tälle hulluudelle.
      Työväenliikkeeen alkuajoista 1900 -luvun alusta alkaen oli tehtävä 8 tunnin työpäivä. Nyt eletään vuotta 2017 ja edelleen joku vaatii saada tehdä työtä täysin vapaasti.
      Nyt kyllä nimimerkki :enoleorja se on nyt perusteluiden paikka tai muuten sinut leimataan tällä sivustolla idiootiksi. Kerro nyt nikä mättää?Mikä on vikana?

    • Käkriäinen

      Kiitos kommenteista vaikka kirjoitinkin hieman tylysti eilen. Nuorena tuoreena kuskina maantie maittaa jos hommia tarjotaan. Siinä käy vain herkästi niin,että ajaminen ottaa yliotteen ja se muu elämä joka kuuluu nuoruuteen jää elämättä.Siksi on tärkeää ,että edesmenneen isäni järkevää ohjetta noudatettaisiin. 8 tuntia työtä,8 tuntia vapaa-aikaa ja 8 tuntia lepoa eli unta.Se on sellainen ohje jolla elämän saa maistumaan hyvältä varsinkin jos on pieniä lapsia kotona.Itse en nuorena kyseistä ohjetta noudattanut,nyt vasta 53 v. ymmärrän ohjeen opetuksen ja viisauden.

    • SeNieminen

      Käkriäinen on hyvä tyyppi.Sellainen joka kuskin omatunto..jos nyt oikein kuvailisi ihan isähahmo..Jotta tämä suomi24 olisi aidosti mukavaa luettavaa kaikille kuskeille. Näitä isähahmoja tarvittaisiin lisää. Mitään se ei maksa ja kommenteista ei joudu oikeuteen joten kaikki kuskit kommentoikaa omat ajatukset ilman huolenhäivää tälle sivustolle.
      On tosi tylsää lukea pelkkää valitusta.Kuljetusala on kuitenkin ihan hyvä työpaikka niille jotka eivät halua istua putkivalon loisteessa tuijottamassa näyttöpäätettä.
      Pistäkää sanansäilä lentämään niin saadaan kunnon keskustelut aikaiseksi!

      • VT_12

        Anonyymina kirjoittaminen ja palstan moderoimattomuus takaavat sen ettei tänne koskaan saada pelkästään asiallista kirjoittelua. Reaalimailmassa siististi keskusteleva ja muiden mielipiteitä huomioiva kaveri voi täällä netin suojissa poistaa päältään siveellisyyden ja asiallisuuden viitan. Voi huutaa ja vittuilla mitä tahansa. Vähän sama kuin autossa. Peltikuori suojaa eikä koskaan joudu kohtaamaan vastapuolta, sitä jolle näytti keskisormea tai soitti torvea, silmästä silmään. Ikävä kyllä asialliseen keskusteluun ei juuri löydy keskustelupalstoja. Palstoilla ylläpitoa kiinnostaa vain mainosrahat, foorumin tasolla ei niin väliä. Suoli24 on paras esimerkki siitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5025
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1645
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1255
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe