Poliisi ja rovo

Pojuu877

Olimme jutelleet ennestään tutun miehen kanssa leikkivämme käsiraudoilla ja nyt se hetki oli koittanut. Olimme sopineet minun joutuvan pidätetyksi, tästä alkaisi 4h kestoinen leikki.

Sovimme tapaamisen hotelliin mistä hän oli varannut ison huoneen meille. Huonetta kohti astellessa minulla tuntui olevan perhosia vatsassa, lopulta saavuin ovelle ja koputin. Ovi avautui, hän katsoi minua ja kehui kuinka kaunis tyttö olen. Olin luvannut pukeutua seksikkäästi ja ottaa mukaani ennalta sovittuja vaatteita. Pääsin sisälle ja halasimme toisiamme, hän kysyi olenko valmis? Vastasin: olen niin valmis kuin vain voin olla ja jännittää todella paljon (ennalta oli sovittu pelisäännöt kuntoon). Hän käski minut vaatehuoneeseen mistä tulisin ulos ja leikki alkaisi. Minä tottelin ja astelin kiltisti tiukoissa Freddy farkuissani sekä korkkareissa kohti vaatehuonetta, leikki alkaisi heti kuin tulen ulos vaatehuoneesta.

Avasin oven enkä nähnyt ketään, tulin varovasti ulospäin ja jatkoin kohti ikkunaa kunnes nurkan ohitettuani kuulin käskyn SEIS, minä tottelin viipymättä. Ääni jatkoi käskyttämistä: KÄÄNNÄ KATSE KOHTI SEINÄÄ JA PIDÄ KÄDET SIVULLA-->totettelin, olin hetken näin ennen uutta käskyä: NOSTA KÄDET NISKAN TAAKSE JA OTA ASKEL TAAKSEPÄIN--> mietin hetken tottelenko vai uhmaanko käskyä mutta päätin peloissani totella. Lisää käskyjä: MENE RAUHALLISESTI MAAHAN JA PIDÄ KÄDET NISKAN TAKANA--> minä tottelin, olinkin jo kasvot kohti lattiaa kädet niskan takana, hetken päästä tunsin kun ranteestani napattiin kiinni ja taitettiin seläntaakse kivuliaasti jolloin vingahdin tahtomattani, samalla hetkellä tunsin kuinka toinen käsi taitetettiin myös seläntaakse ja voimakas ote piti käsiä yhdessä. Kuulin kuinka metallinen kahleen ääni lähestyi toista rannettani, kuului niks, niks ja tunsin kuinka metalli painoi ranteitani ja olinkin jo kahlittuna käsirautoihin. "poliisi" kuiskasi korvaani ja totesi: seuraavan 4h kätesi eivät ole vapaat. Mietin mihin olen ryhtynyt, samalla mielialani oli sekaisin koska ajatus tulevasta tuntui oudon hyvältä.

Hän otti minua hartiasta kiinni ja tempaisi ylös, tunsin kuinka oikea poskeni painettiin vasten seinää (se sattui mutta tuntui hyvälle). Hän potkaisi jalkani levälleen sitten tunsin kuinka painoni jo lepäsi posken varassa. Minulle alettiin suorittaa ruumiintarkastusta, hänen kätensä liukuivat läpi koko vartaloni, tuli vuoro tutkia taskut, hän tutki etutaskut samalla hieroi pimppiäni (en tajua kuinka olin jo märkänä), sitten takataskut, puristus ja läiskäisy pepulle päättivät ruumintarkastuksen. Hän tarttui kiinni käsirautojen ketjusta ja sanoi: siirrytään "poliisiasemalle" (kävelimme huonetta hetken edestakaisin, kunnes saavuimme toiseen huoneeseen eli "poliisiasemalle"). Minut painettiin taas poski seinää vasten ja kuulin hetken päästä tuttua kahleen ääntä eikä aikaakaan kun taas kuului niks niks ranteissani oli toiset käsiraudat mutta tunsin tästä lähtevän ketjun? Eikä aikaakaan kun tunsin nilkassani tutun tunteen, mutta kahle oli tiukan farkun päällä ja tästä johtuen kireämmällä. Hän käski minut polvilleen kasvot kohti seinää ja sanoi odota tässä näin 5min tulen hakemaan sinut, äläkä mieti mitään typerää!
Mietin hetken mielessäni: käteni olivat seläntakaja ja käsissäni oli kahdet käsiraudat, jalkani ovat kahleissa, mihin minä olen ryhtynyt en voi enää paeta tai jos voin kuinka pitkälle pääsen, kuinka pääsen kahleista....

Aika kului sekalaisissa tunnelmissa, en uskaltanut tehdä elettäkään koska en tiennyt mitä siitä seuraisi. Polviakin alkoi särkeä mutta olin päättänyt kestää, samalla jokin sisälläni tunsi mielihyvää ja tämä oli täysin uudenlainen tunne.
Kuulin askelia jotka tulivat taakseni, tunsin kuinka käsi tarrasi olkapäästäni kiinni ja samalla korvaani juureen tuli pusu (alapääni kostui välittömästi lisää) hengitykseni tiheni mutta sitten hän otti askeleen taaksepäin ja käski: NOUSE YLÖS! Minä tein työtä käskettyäni vaikka se teki polville jo kipeää. Tunsin kumartuessani peppu vaon vilahtavan housuista, yritin tarrata ferryidin ja tunsin kuinka sain läpsyn pepulle. Hän komensi: pidätetyllä ei ole oikeuksia ilman lupaa ja jos et tottele kyllä keinot löytyvät. Hän otti minua hartiasta kiinni ja painoi pääni vasten pöytää, samalla kuiskasi korvaan: pysy tässä. Korkokenkäni olivat maassa, rintani olivat ihanasti topin ja liivien alla painuksissa pöytää vasten, tunsin kuinka tiukka freddy farkkupeppuni oli esillä. Eikä aikaakaan kun näin pari salmavaloa ja pepustani oli otettu kuva ja tunsin puristuksen pakarassani. (Mietin samalla miltä näytän kädet seläntakana kahlittuna ja ketjun menevän pepun yli nilkkakahleisiin, ajatus avuttomuudesta sai minut kostumaan lisää)

Hän ilmoitti kuulustelun venyvän hetken päähän, joutuisin odottamaan "putkassa". Tunsin kuinka käsirautojen ketjustsa tarrattiin kiinni ja minut kiskastiin ylös, matka "putkaan" alkoi (kävelimme vaatehuoneen eteen). Olimme "putkan" ovella, hän sanoi: sinulta ei oteta kahleita pois koska olet luokiteltu vaaralliseksi.

Jatkuu..

1

1330

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja niin otsikkoon tuli virhe :) Muutenkin virheitä havaittavissa mutta kokeilkaa nauttia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      118
      7229
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      64
      3283
    3. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      72
      1705
    4. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      58
      1349
    5. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1283
    6. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      114
      1057
    7. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      74
      1040
    8. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      89
      962
    9. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      47
      914
    10. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      55
      897
    Aihe