Seksiä kokouksen jälkeen

Minna17

Kokouksen päätyttyä menimme yhdessä takahuoneeseen rentoutumaan ja juomaan virvokkeita. Huomasin esimieheni Kallen tuijottavan rintojani ja punastuin. ”Sinähän olet sitten ihanan näköinen”, Kalle huokaisi. ”Olisipa minullakin noin noin nuori ja nätti vaimo!"

Punastuin lisää. "Onhan vaimosi ... tosi kaunis”, sain sanottua. Vedin minihameeni ohutta helmaa alaspäin hieman häpeillen esimieheni kohteliaisuuksia.

Kalle hymyili, ”Mutta eihän mikään vedä vertoja 17-vuotiaalle neidolle. Näytähän nyt noita rintojasikin!” Mies nosti hieman paitani helmaa ylemmäs ja elehti käsillään ottamaan paita pois päältäni.

Hieman hämmästyen ja epäröiden paljastin rintaliiveissä olevat tissini. Olin tottunut joka tapauksessa tottelemaan häntä yhdessä hoitamassamme projektissa, jossa olin hänen assistenttinaan. ”Miten terhakkaat ne olisivatkaan, jos riisuisit myös liivisi!” ,Kalle kommentoi julkeasti.

Katsoin ihmetellen esimiestäni silmiin ja täytyi myöntää, että miehellä oli pokkaa puhua rumia. Avasin nopeasti liivien hakasen ja annoin niiden pudota käsivarsilleni. Kalle katseli paljaita tissejäni silmät tapittaen. Nännini olivat jo kovettuneet kiihotuksesta.

”Saisinko koskettaa niitä? Haluaisin kokeilla miltä tuollaiset nuoret rinnat tuntuvat”, Kalle kysyi. Meinasin vetää juomani henkeen, mutta sain sanottua: ”No jos sä haluut… voi kai niitä kosketella." Oletin, että Kallen vain teki mieli flirttailla kanssani, eikä hän tosissaan halunnut kajota alaiseensa.

Kalle tarttui hellästi mutta yllättävän määrätietoisesti tisseihini ja puristeli niitä hieman. ”Pehmeät mutta vielä kiinteät”, Kalle totesi, ”...ja täydellisen heleä iho…” Hän hyväili ja puristeli tissejäni jonkin aikaa. Siitä tuli alapäähäni lämmin olo. Samassa hätäännyin, sillä tajusin että Kallen kosketus sai pikkarini kostumaan. Kalle katsoi minua suoraan silmiin hymyillen juonikkaasti. Helahdin aivan punaiseksi. ”Pojat on varmaan aina tällaisen nuoren kaunottaren kimpussa”, Kalle sanoi päästämättä irti tisseistäni.

”Haluaisitko sinä puolestasi kokeilla, miltä minun kaluni tuntuu?”, Kalle kysyi, ”vai oletko sinä vielä ihan kokematon?"

”En tosiaankaan!” ,korjasin esimieheni käsitystä itsestäni. Tunsin, että minun oli pakko todistaa sanani ja ojentaa käteni kohti miehen housun etumusta. Sormeni osuivat jo selvästi kohollaan olevaan etumukseen. Kalle vapautti nopealla liikkeellä vyönsä ja housunsa napit. Hetkessä pitelin kädessäni jättimäistä kullia, joka oli jäykistynyt täyteen mittaansa.

Samassa tunsin jotain lämmintä ja märkää toisen nännini ympärillä. Kalle oli kumartunut eteenpäin ja ottanut törröttävän nännini suuhunsa. ”Mitä sä teet!” älähdin. Kalle imaisi muutaman kerran nänniäni ja se sai ihanat väreet kulkemaan läpi kehoni. ”Se näytti niin herkulliselta”, hän sanoi irrottaen suunsa paljaasta rinnastani. ”Mutta jos se tuntuu pahalta…”

”E-ei se pahalta tuntunut…” takeltelin. Homma oli lähtenyt ihan odottamattomaan suuntaan. Nyt Kalle otti taas tissini suuhunsa ja alkoi imeä intensiivisesti. Suustani pääsi huokaus. Kalle imi ja nuoli paljaita tissejäni ja minä tunsin alkavani käydä kuumana. Puristin reisiäni yhteen, sillä tunsin pimppini lämpenevän ja kihelmöivän tavalla, jota en voisi hallita.

”Älä piilota pimpsaasi!!!”, Kalle komensi lipomisen välillä, ”minä haluan nähdä senkin…” Ja tissejäni imien hän levitti samalla käsillään jalkani. Olin hämmentynyt miehen otteista, mutta en pannut vastaan.

”Aah ... miten ihanaa!” Kalle huudahti, kun jalkovälini paljastui jalkojeni auettua. Hän vajosi jalkojeni väliin. Olin epävarma, mitä esimieheni halusi minusta, mutta eipä siinä jäänyt juuri aikaa ihmetellä, kun Kalle kujerteli kohteliaisuuksia ja riisui pikkarini jalasta. Hän puhui pimppini kauneudesta vain muutaman senttimetrin päässä reiästäni… Ja nuo aikuisen miehen sanat saivat minussa aikaan innostuneen reaktion. Tajusin, että pimppireikäni oli auennut kiihotuksesta kuin milläkin huoralla ja että Kallella oli suora näköyhteys sisuksiini.

Säpsähdin kauttaaltaan, sillä Kalle oli ojentanut molemmat kätensä ja silitti pehmeää pillukarvoitustani kuin kissimirriä konsanaan. Hän katsoi haarovälistäni ylös minuun ja hänen katseensa oli niin täynnä himoa, että pilluni tuli yhä märemmäksi. ”Saanhan suudella nuorta pimpsaasi?” ,Kalle aneli. Pomoni oli jaloissani kuin palvelijani, tuo ihailemani miehekäs mies. Purin alahuultani ja nyökkäsin varovasti. Kallen huulet painuivat pilluani vasten. Painuin syvemmälle istuimeni selkänojaan ja otin käsinojista tukea. Tunne oli uskomaton. En ollut koskaan muuta kuin pussaillut, ja nyt minua 20 vuotta vanhempi pomoni nuoli pimppiäni. Kuuma reikäni otti hänen kielensä vastaan, koskematon pimppi sykki, kun sitä livottiin, antauduin täysin Kallen leluksi. Hän levitti julkeasti jalkojani perhosasentoon ja annoin hänen syödä märkää vittuani. ”Aaah! Aaah!” ,pääsi suustani. Annoin pilluani naimisissa olevalle esimiehelleni. Tajusin sen, mutta en välittänyt mistään, sillä ihanat aallot vyöryivät reiästäni ympäri vartaloani!!

1

3056

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hauskajuttu

      Ei voi kuin nauraa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5145
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3237
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe