Kira, vanhempi sihteeri...

zardoz77

Kira

Olin ollut töissä suuressa it-firmassa vasta pari kuukautta. Valmistuin koulusta 25-vuotiaana ja melkein heti sainkin harjoittelijan paikan pienen yksiöni läheltä, kävipä tuuri! Firman ainoa huono puoli oli se, että firmassa ei ollut juuri yhtään katseenkestävää naista, vaikka yksikössämme olikin satoja työntekijöitä. Suurin osa miehiä, ja naisistakin kaikki olivat minua reilusti vanhempia, varattuja tai liian poikamaisia, ei siis ollenkaan minun tyyppiäni... Sihteereitäkin oli monia, mutta suurin osa heistä oli tyyppejä, joita kutsun snobisihteereiksi. Siis näitä virallisia, kylmiä ja jakkupukuisia naisia, joiden luut melkeinpä kolisevat yhteen heidän kävellessään paikasta A paikkaan B ja takaisin paikkaan A.

Sihteereiden joukossa oli kuitenkin yksi poikkeus, joka ei normaalisti olisi pistänyt silmääni, mutta juuri siinä firmassa erottui joukosta. Varsinkin kun sinä helteisenä kesäkuun päivänä olin kärsinyt jopa sen lyhyen työmatkani aikana katsellessani piukkoja ja pyöreitä minihameisiin käärittyjä naisten takamuksia. Päästyäni töihin oli pakko juosta melkein heti vessaan ja runkata, en olisi kiimassani saanut muuten mitenkään tehtyä töitä.

No niin, takaisin tähän yhteen sihteeriin. Olin aiemmin, muutaman kerran jojutellut hänen kanssaan smalltalkia tupakkahuoneessa. Hänen nimensä oli Kira, eikä hän mitenkään edustanut sitä suomenruotsalaisten naisten stereotyyppiä, joihin olin monesti törmännyt. Olisi melkeinpä voinut kuvitella, että kaikki muut sihteerit olivat suomenruotsalaisia ja tämä yksi tyttö jostain aivan suomenkieliseltä maaseudulta. Kira oli niin luonnonläheinen ja avoin. Ikää hänellä oli jo neljäkymmentä, mutta hän oli säilynyt ikäisekseen enemmän kuin hyvin. Pyöreyttä oli joka puolella juuri sopivasti, jopa kasvoissa. Mikään kaunotar hän ei ollut, mutta jotenkin olin vain päätynyt runkatessani ajattelemaan häntä, kuten myös juuri tuona aamuna. Hänen vaatteensakin olivat juuri sellaiset sihteerin stereotyypin vastakohdat, yleensä kirkas paitapusero ja mustat tiukat housut, jotka vain korostivat hänen sopivan pyöreää takamustaan.

Se työpäivä venyi pitkäksi, ja kiimainen olo palasi hitaasti iltapäivän kuluessa. Minulla oli kädet täynnä tehtävää, kun osa kollegoistani oli ehtinyt jo aloittaa kesälomansa. Minä istuin vielä seitsemän aikaan työpöytäni ääressä ja kiroilin, kun en päässyt uimarannalle. Seuraavaksi päiväksikään töitä ei voinut jättää, sillä aamulla olisi heti tärkeä palaveri ja minun tutkimusdokumenttini olisi tärkeä saada asiakkaalle valmiiksi. Yhtäkkiä hermot tuntuivat kuitenkin menevän kokonaan, joten marssin ensimmäiseen kerrokseen tupakkahuoneeseen. Yllätyksekseni näin siellä Kiran, joka tervehti itsekin hymyillen ja kertoi myös illan venyvän hyvin pitkään.

Minä istuin tuoliin ja sytytin tupakkani. Kira nauroi: "Juuri tällaisina päivinä sitä haluaisi lämmittää saunan ja istua siellä kaikessa rauhassa.. Ironista, vai mitä? Suomalaiset kun saunovat niin paukkupakkasilla kuin helteillä". Minä naureskelin mukana, ja harmittelin sitä, että sellaisina päivinä olisi niin paljon muutakin tekemistä, varsinkin kun kaikki naiset liikkuivat niin vähissä vaatteissa, sinkkumiehen helvettiähän se oli. Kiran vastaus oli hieman yllättävä ja herätti kalunnikin uteliaisuuden: "Totta, tällaisena päivänä sitä voisi tehdä mitä vaan, sellaista jota ei normaalisti tekisi.."

Olimme vähän aikaa hiljaa ja hymyilimme toisillemme. En hetkeen tiennyt, mitä sanoa. Kira jatkoi pian matalalla ja hiljaisella äänellä: "Tämä talohan on kyllä hiljainen, ja meillä menee joka tapauksessa tänään pitkään..." Kira nousi ylös, tuli syliini istumaan, suuteli minua ja kuiskasi: "Olen katsellut jo vähän aikaa sinua, komea nuori mies, etkö haluaisi kokea hieman kesäillan huumaa..?" Kaluni oli jo aivan kova, ja Kira sen tunsikin. En edes ehtinyt vastaamaan, kun Kira jo kosketti kaluani housujen läpi ja sanoi: "Vastaus näyttäisi olevan myönteinen, tule ja mennään minun työhuoneeseeni". Kira otti kädestäni kiinni ja melkeinpä juoksimme toiseen päähän rakennusta, Kiran pieneen työhuoneeseen.

Kira sulki oven perässään, lukitsi sen ja sulki ikkunakaihtimet. Minä seisoin keskellä huonetta kiimaisena ja odotin. Kira hiipi hitaasti lähemmäksi, tarttui minuun kiihkeästi ja suuteli pitkään. Minä laskin hänet työpöydälle ja riisuin hitaasti hänen housunsa. Kauniit, sileät sääret ja reidet paljstuivat, ja reisien välistä mustat pitsiset pikkuhousut. Minä olin jo aivan kiimassa, kuten Kirakin, joten suutelimme jälleen kiihkeästi ja pitkään. Ujutin sormeni pikkuhousuille ja hieroin Kiran kuumaa ja kosteaa pillua. "Työnnä sormi sisään", Kira uikutti, ja minua ei tarvinnut toista kertaa käskeä. Sormi upposi helposti sisään ja Kira huokaili nautinnosta. Huokailu muuttui kiimaisiksi nautinnon uikutuksiksi, kun löysin klitoriksen.

Pian kuiskasin Kiran korvaan: "Haluan nuolla sinulle orgasmin" ja Kira nyökäyttipäätään. Riisuin pikkuhousut pois, ja niiden alta paljastui ihana pillu..Karvoja oli selvästi leikattu, mutta posliiniksi sitä ei voinut mitenkään sanoa. Suutelin ensin reisiä, sitten Kira kuin merkkinä nojasi taaksepäin ja avasi reisiään entisestään. Työnsin sormen Kiran pilluun ja löysin hetkessä hänen klitoriksensa. Kiran pillu tuoksui, maistui ja tuntui ihanalta, kieli nautti hyväillessään häntä. Kira huokaili koko ajan voimakkaammin ja kuulin sanat hänen huuliltaan: "Ah, ihanaa, miten noin nuori mies osaakin tyydyttää naista noin ihanasti.." Eikä kauaakaan mennyt, kun huoneen täyttivät Kiran orgastiset
huudot.

Kira nousi hetken päästä ylös, suuteli minua ja sanoi: "Ah, haluaisin jo niin kyrpääsi sisälleni, mutta ensin kuitenkin haluan maistaa sitä". Hän työnsi minut istumaan työpöydälle, riisui hetkessä housuni, tarttui kovaan kyrpääni ja alkoi imeä ja nuolla sitä taivaallisen ihanasti. Kokenut nainen tiesi tasan tarkkaan, miten kyrpää käsitellään. Kira kuitenkin tiesi, että kauaa en kestäisi, joten hän nosti minut ylös, riisui loputkin vaatteensa ja asettui itse makaamaan pöydälle ilkialastomana ja reidet levällään kuiskaten: "Anna jo sitä kyrpää, muuten pää räjähtää halusta!".

Riisuin itsekin loput vaatteeni, asetin kyrpäni Kiran pillun huulille ja kiusoittelin häntä hetken. Kaadoin sitten itseni hänen päälleen, suutelin häntä kaulalle ja huulille ja työnnyin syvälle Kiran kuumaan pilluun. Aloitin hitaan tahdin lantiollani, johon Kira yhtyi. Pian pääsin leikittelemään Kiran rinnoilla, jotka B-kupin koosta huolimatta olivat pehmeät ja juuri oikeankokoiset Kiralle. Kiihdytin hitaasti tahtia ja me kumpikin huokailimme nautinnosta. Ei mennyt pitkään, kun huomasin Kiran jo lähenevän orgasmia. Pillu puristi kyrpääni entistäkin tiukemmin, ja viimeistään Kiran orgasmin aiheuttamat huudot kiihottivat minua niin, että tunsin itsekin pian tulevani. Ehdin vielä hetken aikaa suudella Kiraa huulille, kun tunsin spermani syöksyvän kyrpäni läpi syvälle Kiran pilluun. Ja se, suoraan sanottuna, oli paras ja nautinnollisin orgasmini koskaan. Se kesti pitkään ja tunsin koko muun maailman katoavan ympärilläni, olin yhtä nautinnon kanssa. Vedimme kumpikin hetken verran henkeä ja makasimme päällekkäin, nyt jo veltostunut kyrpä vielä Kiran kuumassa pillussa.

Siinä me makasimme, sylikkäin ja hikisinä emmekä osanneet sanoa mitään toisillemme. Suutelimme kuitenkin vielä hetken, sitten puimme vaatteet päällemme ja minä hieman vaivautuneena lähdin kohti omaa kerrostani. Lähtiessäni töistä ennen kymmentä en nähnyt Kiraa missään, joten hän oli itsekin jo varmaan lähtenyt kotiin.

Näin Kiraa vasta seuraavalla viikolla, ja yllätykseni olikin suuri, kun näin hänen sormessaan sormuksen. Työkaveri kertoi Kiran menneen kihloihin erään reilusti itseään vanhemman pomon kanssa, ja häät olisivat jo ennen joulua. Minä vähän aikaa mietin, kunnes ymmärsin: Kira oli halunnut vielä viimeisen nuorta miestä ennen kihlautumistaan. Pääni oli edelleenkin hieman pyörällä, mutta tunteeni tasoittuivat kesän myötä.

Elokuussa sain kuulla päässeeni toiseen firmaan töihin - paljon pienempään yritykseen ja vieläpä kunnon palkalla ja vakituiseen tehtävään, ja minua ei tarvinnut toista kertaa houkutella sinne. Olen vieläkin samassa firmassa töissä, mutta vieläkin ajattelen tuota ihanaa iltaa, vaikka siitä on jo muutama vuosi aikaa. It-ala voi joskus olla ihmeellinen, vaikka minulle ei mitään tuollaista olekaan sen illan jälkeen tapahtunut!

0

9624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1787
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        76
        1637
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1303
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1131
      5. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        765
      6. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        759
      7. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        749
      8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        747
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        725
      10. Plösö ja synttäriruusut

        Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        150
        702
      Aihe