Aihe

Siteeraan Suurta Johtajaa

Hienomiessano

Ronald Dump, Ameriikan suuri Johtaja, twiittaisi, jos ymmärtäsi suomea (tai edes mistään mitään): Ihannoin Teitä suuresti kaikki sysmalaiset (Anteeksi huono koklekaannos, me ämeriikkäläiset emme parempaan nykyhallinnolla pysty), olette kaikki kirjoittajat oikealla asialla, kaikki valeuutisoijat pitää saada kuriin ja nuhteeseen. Paheksun, todella ja vakavasti, suorastaan erittäin vakavasti, tietämättömyyttänne kaikista asiosta. Olette muka kaiken tietäjiä (Ette varmaan muuten ole, ette varmaan) ja tulen rakentamaan muurin teidän ymmärtämättömyyden ympärille ja vielä teidän kustannuksella. Jos ette maksa, peruutan teidän kaikkien eskimoiden viisuminne ja saatte jäädä elämään jatkuvaan köyhyyteen Sysmässä, Päijä-Hämeessä, Suomessa ja lopulta koko Gröönlandissanne ja vielä ilman Naton apua. Samalla lopetan poroavustuksenne ja määrään kaikki jääkarhunne ulkonaliikkumiskieltoon ainakin aamupäiväksi ja jos minua vielä aamulla närästää, niin myös iltapäiväksi. Käyköön paskalla yöllä, kun minä katson telkasta minua kannattavia uutisia omistamiltani TV-kanavilta. Että vetäkää vitun Islantilaset jäiseen käteenne!

3

434

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kylsunkelpaa

   Onneksemme Te, kaikkitietävässä ja ylenpalttisen suuressa viisaudessanne olette syntynyt keskuuteemme, mikä olisikaan kohtalomme ilman Teitä ja Teidän mittaamatonta viisauttanne; YLISTETTY OLKOON VIISAUTENNE. Ilman Teitä ja suunnatonta tietonne tasoa ja määrää olisimme ikuiseen perikatoon tuomitut. Emmehän me onnettamat ja mitään tietämättömät moukat pärjäisi täällä tietämättömyyden tyyssijassa ilman Teidän armollista toimintaanne ja suomaanne siunausta. Ylistetty olkoon nimenne ja toimintanne, täällä Sysmässäkin. Onneksemme Teillä on lähettiläät keskuudessamme meitä onneen ohjaamassa. HALLELUJA!

   • syönomankaritsani

    Mee muualle saarnaamaan. Totisesti.


  • Sovittuvittu

   Totisesti, totisesti, jos syöt oman karitsasi, saat vatsan puruja. Keritse se ainakin ensin. Ja lopeta se eläimiin sekaantuminen! Sehän on sovittu jo monta kertaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11827
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   2762
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2092