Ruotsalaiskenraali huolissaan!

kjgtsw

Ruotsalaiskenraalin mielestä Venäjä kykenee hyökkäämään parissa päivässä Suomen läpi ja edelleen siitä Ruotsiin.

Niin, saahan sitä yrittää mutta ei ne aivan luu Ladan ikkunasta ulkona ajele Suomen läpi, kyllä siinä muutama lähtee paremmille kaalimaille.

Turha tuollaista edes mediassa vauhkota, jos ei noin iso maa kykenisi ko. toimenpiteeseen niin ennen näkemätöntähän tuo olisi.

Lienee tuo kommentti nyt puolustusyhteistyön kehittämisen yrittämistä pohjoismaissa, pohjoismaiden kannattaisikin perustaa Britannian mukaan lukien puolustusyhteistyöliitto.

15

201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kollaakestää

      Sehän on vaan hyvä asia. Alkaa hurreille kelvata jo Suomenkin puolustuskyky. Onkin aika eri tasoa kuin Ruotsin.

    • ghjklbh

      Putin tarvitsee siihen vain napin painalluksen.

    • tuhkaluukuttaja

      Mannerheim oli homo

    • RuotsinSotaProvokaatiot
      • SensuroituRauha

        Se näköjään poistettiin liian rauhantahtoisena.


      • Suometar.Stadista

        Se kuului seuraavasti:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14720995/ruotsin-sotaprovokaatiot

        1. Keskustelu24 
        2.  Yhteiskunta 
        3.  Maanpuolustus 
        4.  Yleistä maanpuolustuksesta
        5. Ruotsin sotaprovokaatiot

        "Ruotsin sotaprovokaatiot
        Suometar.Stadista
        10.2.2017 20:08

        Ruotsi vaan ei jätä piskuista Suomeamme rauhaan.

        Gootit (ruåttalaiset) hyökkäsivät Kainuun kuningaskuntaamme joskus n. 800 vuotta sitten, hävittäen sen täysin, sekä pyyhkien sen muistonkin pois suomalaisten historiasta. Kainuun kuningaskuntamme oli kuitenkin jo tuttu jopa Vatikaania myöten! Emme olleet sellaisia metsäläisiä kuin ruotsalainen historiankirjoitus on kouluissamme "opettanut". Tietoa tästä asiasta löytyy hakusanoilla netistä, vaikka kuinka paljon. Mutta suomenruotsalaisuus on aina pyrkinyt hiljentämään kansamme äänen.

        Sitten tähän päivään. 

        Jo useamman vuoden ajan Ruotsi on aivan erityisellä aggressiolla lietsonut suomalaisiin Venäjä-pelkoja. Menivät aggressiossaan jopa niin pitkälle, että kolmisen vuotta (?) sitten keksivät valheuutisen "venäläisestä sukellusveneestä Tukholman edustalla", joka sittemmin todettiin niin kauempaa kuvatuksi kumiankaksi, kuin uutisankaksikin. Saivat kuitenkin tekosyyn hälyyttää NATO:n nousemaan luoteis-Virosta ilmaan ja piirittämään konein jokaista perunalastissa satamapaikkaa odottelevaa venäläistankkeria, väittäen näitä "sukellusveneiden emoaluksiksi"! Venäläisiä merimiehiä oli kuulemma makeasti naurattanut kuultuaan syyn miksi vieraat koneet olivat oudosti pörräneet heidän yllään. Oudot sotalaivat kiikaroineet heitä.

        Juttu todettiin ruotsalaismedioiden luomaksi valheeksi.

        Viimeiset 1,5 vuotta Ruotsi on toimittanut Tornion raja-asemalle juna- ja bussilasteittain kymmeniätuhansia "pakolaisiksi" tekeytyneitä, lähi-idän muslimitaistelijoita ja monirikollisia, joita omiin, viime sodan sotalapsiimme vedoten ja verraten ovat vaatineet Suomea ottamaan vastaan.

        Ei ole ruotsalaisilla hengähdystaukoa vihatoimissaan. Jälleen tänään saimme mm. IS:ssa lukea tällaisen uutisen:

        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005083334.html :

        "Ruotsalaiskenraalin arvio: Venäjän joukot tulisivat Suomen läpi parissa päivässä

        (KUVA: Colourbox)
        Julkaistu: 10.2. 17:01 , Päivitetty: 10.2. 17:07

        Ruotsin sotatieteellisen akatemian sihteeri, kenraalimajuri Björn Andersson arvioi Venäjän joukkojen kykenevän tarvittaessa hyökkäämään Suomen läpi parissa päivässä.

        Anderssonin kommenteista kertoo Ruotsin televisio SVT.

        SVT:n mukaan Andersson arvioi Venäjän pyrkivän mahdollisessa hyökkäyksessä yllätykseen, johon Ruotsi ei ehtisi varautua. Hänen mukaansa Venäjä kykenisi valtaamaan Pohjois-Ruotsin tarvittaessa parissa päivässä. Sama pätee hänen mukaansa myös Etelä-Ruotsiin ja Gotlantiin.

        Pohjoisessa Venäjän joukkojen pitäisi kuitenkin tulla Suomen maa-alueen läpi.

        – Jos se (hyökkäys) sujuu hyvin, niin 1–3 päivässä he ovat Ruotsin rajalla, Andersson sanoi SVT:lle torstai-iltana Luulajassa.

        Kenraalimajuri Andersson toivoo haastattelussa Ruotsin saavan tarvittaessa puolustukseensa apua "ystävällismielisiltä mailta", jos konflikti syntyy.

        STT"
        *** ***

        Totta on, mikäli Venäjä todellakin päättäisi rymistää Suomeemme, että se olisi parin hetken juttu. Mutta sikäli kuin tiedämme ja järjellä ymmärrämme, Venäjällä ei tällaisia Ruotsin väittämiä "yllätysaikeita" ole. 

        Ei tarvitse kuin tyynesti istuutua nojatuoliin, laittaa sormenpäänsä yhteen, sulkea silmänsä ja ajatella. Sillä yhtä asiaa seuraa väistämättä toinen ja tätä kolmas, tätä neljäs looginen seuraus.

        Itse en voi mitenkään uskoa, että Venäjä ryhtyisi Suomen valloitukseen kuin äärimmäisen pakon edessä, oman maanpuolustuksensa, eli etulinjansa turvaamiseksi. Mikäli me suomalaiset emme menetä malttiamme, vaan toimimme rauhanomaisesti, tekemättä älyttömiä äkkiliikkeitä kohti Länttä, olen aika varma, että saamme olla rauhassa.

        Tätä Ruotsikin pelkää: että rauha Suomen ja Venäjän välillä sen kun vaan jatkuisi! "Va fennoja oiken vaiva?!" Se tekee kaikkensa hiljaa tuhotakseen oman Suomenmaamme ja kansamme, suomalaisuuden, kielemme ja kulttuurimme. Itsenäisyytemme. Mutta ainakin Turun ja Vaasan se itse haluaa, ryssät pitäkööt itäsuomalaiset mongolit!

        He eivät anna meille anteeksi, että heillä itsellään ei ole mitään vastaavaa: niin kaunista maata, vanhaa kieltä, upeaa historiaa ja mahtavaa muinaiskulttuuria, kansalliseepoksinemme! Muistoja Kalevalasta, Kainuun kuningaskunnasta jonka raivoisa viikinkien roskaväki, gootti-, eli hurrilauma perinjuurin tuhosi n. 800 vuotta sitten, alistaen suomalaiset heimomme sortovaltansa alle.

        Ruotsi on aina ollut se todellinen päävihollisemme! Ja on edelleen.
        ."

        Näin "vaarallista" tekstiä! Joku voisi vielä uskoakin!
        .


    • maastokielto

      Luonto kärsii Ruotsin Armeijasta sillä sotilaiden käyttämät hiusverkot vahingoittavat lintuja jotka sotkeutuvat maastoon jääneisiin hiusverkkoihin! Ei ruotsalaiset sotilaat voisi yksinkertaisesti vetää hiuksiaan tiukalle nutturalle ja hiuspinnillä kiinni?

    • SuomenJaRauhanPuolesta
    • ajatuksiaajatuks

      Ihminen ei opi edellisistä sodista muuta kuin sen miten tappaa tehokkaasti yhä enemmän ihmisiä.

      Ihmiskuntahan on tutkimusten mukaan tyhmenemässä.

      Yksi sotien epäkohdista on se että jotkut käskee suojistaan ja toiset joutuu tappelemaan, tällainen vastaa kukkotappeluita tai koiratappeluita joita jotkut järjestää, nehän on kielletty mutta ihmisten järjestetyt tappelut eli sodat on sallittuja.

      Mikä tekee toisen ihmisen tappamisen sallituksi sodassa mutta ns.siviilissä ei saa tappaa toista ilman seuraamuksia, voisihan sodan rinnastaa esim. pienemässä mittakaavassa vaikkapa naapureiden väliseksi sodaksi, jompi kumpi hyökkää ensin ja toinen puolustautuu, se voittaa kumpi jää henkiin ja sillä siisti, ketään ei syytetä mutta ei siitä joutuu linnaan mutta jos valtio käskee niin saa tappaa naapurivaltion ihmisiä oikein suuressa mittakaavassa ja jops oman maan kansalaisia jos syttyy sisällissota ja sellaisesta tappamisesta voi saada vaikka kunniamerkkejä.

      Kyllä se ihminen on aika sairas elukka!

    • Kannattaakomennä

      Ei isien kannata lähettää poikiaan uhrautumaan silloin, kun nuo yhteiskunnan verovaroilla loisivat pellet puolustusvoimissa arvostavat tavallista sotamiestä yhtä paljon kuin koirankikkaretta pyörätien varressa. Omia urotekoja metsästäessään sortuvat hurmahengessään tapattamaan miehiään turhaan ja tarpeettomia ruumiitahan siitä vaan tulee. Mutta, koska Suomi on vapaa maa, niin menkööt nuo sodan kauneuteen ja urheuteen uskovat maanpuolustushihhulit ja hörhöt, ja meneväthän he. Mutta kun palaavat takaisin ruumiina tai muuten silpoutuneita, niin eiköhän siinä vaiheessa suurin uho ole kadonnut:) Mutta kyllä silloinkin jotkut tahot laskeskelevat sijoitetulle pääomalle tuottoa:) Toivottavasti se olisi oma poika.

      • Budjettia-Nostettava

        Upseerikerholla taas kallis konjakki ja sikarit loppumassa.


      • hcouedw

        Kuolet sinä jossain vaiheessa kumminkin vaikka isäsi sinut pumpulissa pitäisi!


    • Rauhaa.rajalle

      Ruotsin toiminta on aina vaan ala-arvoista ja loukkaavaa. Suomen sisäisiin asioihin puuttumista, vihan ja pelon lietsontaa, vielä edelleen vaan - ainakin meitä kohtaan - rauhanomaista Venäjää vastaan.

      Mikäli meitä, Suomea, todella uhattaisiin, kykenemme aivan varmasti hoitamaan itse omat asiamme, ilman Ruotsin jatkuvasti harjoittamaa sivusta piikittelyä, sotaan ja epäluuloon härnäämistä.

      Mitä Ruotsi yrittää esittää: että ilman mitään varoitusta ja aiheellista syytä Venäjä olisi niin hullu, että lähtisi tankein ja konein maahamme rymistämään. Onhan meilläkin tiedustelu ja varmasti havaittaisiin jos Itärajan tuolla puolen alkaisi outo panssarivaunujen kevätkokous.

      Taannoinhan, Stubbin ollessa pääministeri ja nk. puolustusministerinämme Rkp:n Carl Haglund, että sota Suomenlahdella oli mahd. aivan käsillä. Niin paljon, etenkin nuo kaksi toimivat Ruotsin ja NATO:n asialla. Onneksi Putin kumppaneineen malttoi odottaa hallituksen vaihdostamme ja kun kepulit ja persut voittivat (tosin Stubb edelleenkin riippanansa), alkoi Venäjä vähentää jo rajallemme, erityisesti Ala-Kurttiin tuomiaan sotakalustoja. Ruotsi siis jo tuolloin hääräsi ja hämmeni hurrikauhallaan Suomen ja Venäjän vallitsevaa rauhaa. Mutta Putin malttoi odottaa.

      Tästä päättelemme, että jos Venäjällä olisi pahoja aikeita, se tarttuisi mihin tahansa keppihevoseen, saadakseen "syyn" hyökätä. Mutta, niin kauan kun emme itse heittäydy Venäjän avoimiksi vihollisiksi, se rauhallisesti sallii meidän olla rauhassa.

      Nyt ei Ruotsi taaskaan saa rauhaa, ellei se lähettelisi meille pahansuopia uhkakuviaan "Venäjän aikeista". "Kestää 15 minuuttia!" Jos Venäjä aikoisi miehittää Ruotsin, niin hei, älkää tulko Suomen läpi! Lentäkää niin, että taivas ulvoo pitkin Suomenlahtea kohti Hurrilandiaa, ne siellä odottaa teitä!

      Meistä suomalaisista varmasti moni vilkuttaa rannalta Helsinkiä ja Turkua ohittaessanne ja toivottaa teille turvallista matkaa! "Lennä Juri Gagarin! Tule elävänä takaisin!" Sen kunniaks:

      https://www.youtube.com/watch?v=rKjNOj8KAvM

      .

    • Anonyymi

      Mutta ruotsikentsu ei ole huolissaan maan sisäisestä tilanteesta kun luodit ja pommit ja kivet lentelee niin, ettei niistä viitsitä enää Suomenkaan mediassa kertoa? Venäjän tulo ruotsiin olisi paikallisille siunaus, kun roskajoukot lähtisi lätkimään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe