Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Muutaman kappaleen painatus - missä

IhanOikeaksiKirjaksi

Olen väsännyt pienen kirjan ja julkaissut sen netissä. Sitä ei ole juuri kukaan vielä uskaltanut morkata, mutta kehuja on tullut jonkin verran. Haluaisin nyt itselleni edes yhden kopion ihan konkreettista, kunnolla painettua kirjaa värillisine kansineen ja muutamine värikuvineen tekstin lomassa. Minnekähän menisin tämän projektin kanssa? Ehkä voisin samalla painattaa/tulostuttaa kymmenisenkin kappaletta ja jakaa niitä ystäville. En haluaisi köyhänä maksaa suuria summia. Tulostin itse yhden kappaleen, mutta se on mustavalkeana tylsän näköinen.

Jos teistä jollakin on tietoja näistä, mainitsen muutamia asioita, jotka koskevat omaa pikkuprojektiani. Voisin leikata ja sitoa/nitoa kirjan itse. Sivuilla paperin kuitujen täytyy kulkea pystysuunnassa. Oikeastaan sekin on mahdollista, että tulostuttaisin vain värisivut, parikymmentä, sekä värillisen kannen, ja loput omalta koneelta. Jos kirjaa alkaisikin mennä kaupaksi, voisin myöhemmin tilata lisää. Käsikirjoitus on A5-kokoon taitettu pdf.

2

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IhanOikeastiKirjaksi

      Niin, ja unohdin mainita, että etsin myös paikkaa, jossa voisin painattaa suhteellisen hyvälaatuiselle paperille muutaman 'valokuvakirjan', jossa olisi valokuviani teksteineen, valmiina pdf-tiedostona. Valokuvaamoiden tarjoamat palvelut ovat olleet liian kömpelöitä tähän - en kyllä ole neljään vuoteen niihin perehtynyt, ehkä nekin ovat parantuneet.

    • Minäpäminänyt

      bod.fi Katso sieltä Bod Fun. Siinä ei tule ylimääräisiä kustannuksia. Maksat niistä kirjoista, joita tilaat (1 kappaleesta alkaen), eikä kirjaa ole saatavilla muualta kuin itseltäsi. Hintalaskurilla voit selvittää paljonko maksaisi. Värikuvat lisäävät vähän hintaa. Olen julkaissut yhden Bod Classic:n kautta ja aion julkaista pian toisenkin. Maksaa 69, mutta tulee kirjakauppojen tietoihin ja tieto välittyy kirjastoille, jolloin jokunen kirjasto saattaa tilata. Suunnittelen myös Bod Fun:n kautta teettää yhden kirjan itselleni ja tutuille ilman että tulee yleiseen myyntiin. Itse olin ihan tyytyväinen, mutta toimituskulut ovat sen verran isot, että kannattaa kerralla tilata vaikka 10 kirjaa eikä vain yhtä kerrallaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2338
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1547
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1475
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1439
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      75
      1258
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe