Miesystäväni hakkasi taloni peltikaton lommoille

Päätäsilitellään

Olen 60 v. nainen ja seurustelin muutaman vuoden suunnilleen samanikäisen miehen kanssa. Hän oli minulle alkuun tekemässä pikku remontteja, laminaatin asennusta yhdessä edesmenneen veljeni kanssa yms., koska olen leski-ihminen ja minulla on töitä, joissa tarvitsen välillä miehen apua. Pikkuhiljaa ihastuimme toisiimme ja meillä oli hetken aikaa kai jonkin näköinen suhde siis. Mies oli siis edesmenneen veljeni ystävä.

Viime syksynä hän meni tämän omakotitaloni katolle (peltikatto, 1985 tehty). Tarkoituksena oli vasaralla naputella löystyneitä nauloja vähän syvemmälle, kun kovat tuulet niitä välillä vähän saattavat löystyttää.

Kun tajusin hetken päästä mitä hän tekee ja mitä tapahtuu, pyysin hänet välittömästi katolta pois ja lopettamaan hakkaamisen. Hän hakkasi todella kovaa vasaralla niin, että talon julkisivun puolen räystäs on kamalilla lommoilla naulojen kohdilta ja aallot pellistä suorana ja on silmään todella ruman näköinen. Joissain kohdissa hän ei ole edes osunut naulaan vaan hakannut peltiä lommoille aalloilta. Myös tyttäreni oli alhaalla katsomassa kanssani ja sanoi, että älä hakkaa noin kovaa ja tule alas sieltä. Hän ei kuunnellut. Hetken päästä hän lopetti ja heitti vasaran alas katolta joka tuli melkein minun päähäni. Hän oli todella pahalla päällä ja lähti menemään.

Ajan myötä varmaankin nämä lommot alkavat ruostua ja katto alkaa vuotaa. Lisäksi mitä joku ajattelee, jos tämä talo menee joskus myyntiin ja näkee nämä katon lommot.

Lisäksi hän on töhrinyt talon tiiliseinän tiiliä vaalean sinisellä maalilla (julkisivun puoli, terassi). Maalia ei saanut enää millään pois lähtemään töherrysten jälkeen.

Olen käynyt poliisilaitoksella ja soittanut myös oikeusaputoimistoon. Kummastakaan ei apua saa. Molemmissa sanottiin, että ei kuulu heille tällainen asia. Kenelle se sitten kuuluu? Suomessa saa ilmeisesti hakata, töhriä ja tuhota toisen omaisuuden, ilman, että siitä mitään rangaistuksia laukeaa ja itse vain joutuu kärsimään? Päätä vain silitellään, että hyvä, kun teit noin. Kallis on kattoremonttikin tehdä, kun katto on muuten vielä hyvä.

Mies ei vastaa puheluihin eikä tekstiviesteihin. Toinen veljistäni soitti hänelle ja hänelle hän vastasi ja väitti, että hän ei ole mitään väärää tehnyt ja että hän ruuveja oli kiristänyt katolla. Tyttärelleni hän oli sanonut samalla tavalla. Katolla ei ole yhtä ainuttakaan ruuvia vaan kaikki ovat nauloja!

Eikö nyt järki sano, että noin ei pidä hakata? Eikö se joka rikkoo, myös korvaa? Miten tässä nyt pitäisi toimia?

0

94

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Miksi nainen lyö leikiksi

    Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
    Tunteet
    236
    6762
   2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

    entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
    Maailman menoa
    95
    2156
   3. Oma kansa ensin?

    Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
    Maailman menoa
    445
    1624
   4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

    Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
    Suomalaiset julkkikset
    20
    1473
   5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

    https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
    Maailman menoa
    286
    1457
   6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

    Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
    Tv-sarjat
    11
    1201
   7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

    Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
    Maailman menoa
    260
    1100
   8. Martina menestyi Barcelonassa

    Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    175
    1014
   9. Toni Niemisen lapset otettu huostaan

    Heidi Nieminen, Tonin ex vaimo onko kyseessä? Eihän Tonilla ole muiden naisten kans enää niin pieniä lapsia? Eli mitä siellä on tapahtunut? Neljä last
    Kotimaiset julkkisjuorut
    28
    955
   Aihe