Matka Krimille

Onko kenelläkään tietoa miten millä pääsis kesällä lomalle Krimille?
Käsittääkseni venäläiset matkatoimistot järjestävät matkoja mm Pietarista Krimille, mutta
pääsisikö niissä ryhmissä suomalainen. Onko kekelläkään tietoa.
Ilmoita


42 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Miksi krimille. Ukrainassa on helpompiakin matkakohteita.
1 VASTAUS:
Venäjä on parempi matkakohde!!
+Lisää kommentti
Varaa hotelli netissä ja Pietarista on hyvin suoria lentoja Simferopoliin - näin homma hoituu kätevimmin ja vielä huokeasti!
Ilmoita
Krimille minäkin haluan .En ole vielä löytänyt minulle sopivaa reittiä .Silta helpottaisi huomattavasti .Ukrainaan en halua missään tapauksessa lähteä En edes välilaskua tee sinne .Suomessa puututaan perustuslain vastaiseen liikkumis vapautetaan kun jossain lukee että voi saada sakkoja jos matkustaa Krimille !!! Mutta onhan se koettava ja sitten nostettava syyte jos joku yrittää sakottaa .Suomen johto kyseenalaista .
2 VASTAUSTA:
Se on kohtuuttoman pieni sanktio, jos sakolla selviää. Sinne meneviltä pitäisi poistaa Suomen kansalaisuus. Venäläisten matujen ja kleptokraattien törkeydellä ei ole mitään rajaa.
Kyllä Krimille voi matkustaa ihan laillisesti eikä mitään sanktioita ole. Krim on osa Venäjää eikä ongelmia ole ellei sitten ole samalla reissulla mene Ukrainaan ( miksi menisi ?).
+Lisää kommentti
Matka varmasti järjestyy jonkun venäläisryhmän kanssa ja sitä voit tiedustella matkatoimistosta Viipurin reisulla. Tietenkin omatoimimatkana lentäen Pietarista, vaikka hotellivarausta ei olisikaan niin kyllä se järjestyy. Krimille rakennetaan maantie ja rautatieyhteyttä . Kyseessä
on valtaisa hanke ,eurroopan suurin penger ja siltatyömaa . Jopa verovaroilla mässäilevä yle muista medioista puhumattaan ovat pitäneet suomalaiset täysin pimennossa tästä hankeesta joka valmistuttuaan kertaheitolla mullistaa Krimin matkailun.
1 VASTAUS:
Puolan leiriä ei pitänyt Venäläiset/Neuvostoliittolaiset. Vaan Saksan fasistikomento. Tiedoksi sulle, että sen vapautti Neuvoato PUNA_ARMEIJA.Itse olen menossa Krimille lomalle-halvalle lomalle ja tulen takaisin.
+Lisää kommentti
Parempi matkakohde on käydä Puolassa katsomassa Auschwitzin keskitysleiriä. Krimillä vastaavaa ei ole vielä toiminnassa.
Ilmoita
Menet Siperiaan ja siellä on osoitteena pakkotyölaitos.
Ilmoita
Moskovan kautta menee lennot Krimille, Simferopoliin. Siitä sitten bussilla tai taksilla vaikka Sevastopoliin. Bussi lähtee suoraan lentokentän edestä. Itse kävin siellä 2016 syksyllä.

Moskovan kautta kun menee niin kannattaa vain katsoa, ettei vahingossa ota lentoa, jossa joutuisi vaihtamaan lentokenttää Moskovassa. Simferopolin lentokentällä kannattaa varautua siihen että kukaan ei osaa englantia - tai ainakin se voi tuottaa hankaluuksia löytää tarvittaessa semmoinen henkilö.

Krimillä luottokortit ei toimi, mutta siellä on automaatteja, josta voi nostaa rahaa pienellä lisämaksulla meidänkin korteilla. Meidän SIM-kortit ei myöskään toimineet siellä 2016 syksyllä ainakaan. Paikallisesti voi ostaa sitten sim-kortin mutta se ei ole stten ihan niin yksinkertainen operaatio kuin täällä meillä prepaidit.
Ilmoita
Parempi on käydä Syyrian Aleppossa. Sielläkin voi nähdä Venäjän avustustyön tuloksia.
2 VASTAUSTA:
Krimillä ei venäjän toimintaa näy oikeastaan mitenkään muutenkin kuin tietenkin venäjän lippua siellä täällä.
Minäkään en nähnyt mitään venäläisten toimintaa siellä.
+Lisää kommentti
Millainenhan meteli ja paheksunta siitä syntyisi jos joku vaikka pienempi matkanjärjestäjä alkaisi
järjestää ryhmämatkoja Krimille. Eihän Krim mikään uusi kohde suomalaisille ole . Aikoinaan -70 luvun lopulla ja -80 alussa se oli vanhemmanväen suosiossa ja ryhmämatkoja tehtiin runsaasti.
Syksykesän ilmaston ja maisemien osalta Krim on entisellään. Palveluista en osaa sanoa mitään.
1 VASTAUS:
Krimi on ihan kuin ennenkin. Ei siellä käytännössä mikään ole muuttunut muuta kuin länsimaalaisten tuotteiden saanti toki vaikeampaa ja ne on kalliimpia.
+Lisää kommentti
Jos matkustaisin Krimille en menisi sinne ostoksille, vaan haluaisin kokea ne syksykesän tummat sametinpehmeät illat joita aikoinaan jo edesmenneet sukulaiset sieltä palattuaan ylistivät.
Ilmoita
Viimeiset 6 vuotta olen siellä matkustanut kaksi kertaa vuodessa. Kesäisin ja talvisin. Talvella on aika tylsää, mutta kesällä on tosi eloisaa, paljon elävää musiikkia kadulla, lämpimät illat Jaltan merinäköalarotuaarilla. Ihmiset pukeutuvat kauniisti ja käyttäytyvät hyvin, verrattuna Suomen keskustoihin, jotka ovat täynnä ryypiskeleviä teinejä. Elokuussa ei kannata lähteä, sen verran kuumat päivät, etti uskalla mennä ulos +45 astetta auringossa. Sinne rakenentaan paljon uutta infrastruktuuria. Vallan vaihtuessa ukrainalaisten turistien määrä pienenei huomattavasti, heille Krim oli econom luokan lomakohde. Nyt Krimille matkustavat vain rikkaat ja siksi sinne rakennetaan paljon uutta, esmerkiksi yllinkyllin uusia rantakerrostaloja ja hotelleja. Hinnat ovat tosi korkeita, mutta onneksi itsellä on Jaltalla omakotitalo 25 minuutin päässä merenrannasta, joten tällä hetkellä paras lomakohde itselle. Pääsee lomalla syömään viikunoita ja viinirypäleitä omasta tarhasta. Ennakkoluuloisille peräkamarinpojille sanon, että Krimillä on turvallista, ainakin turvallisempaa kuin Turkissa. Moskovan kautta pääsee lentämällä, mutta koneen vaihdon kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei joudu vaihtamaan välillä lentokenttää. Myös Pietarista lähtevät lennot Simferopoliin aina kesäsesongin aikana. Joten Suomesta hyppäämällä allegroon pääsee melko hyvin sit jatkaa matkaa.
Ilmoita
Mustanmeren rannalle pääsee ilma krimiäkin jos niin hinku on.
Ilmoita
Niin voihan sitä kotona nyyhkyttää. Koto tilanne on valtaeliitin peliä, ei ne paikalliset asukkaat voi loppujen lopuksi tilanteelle mitään. Eikä tilanne tule muuttumaan vaikka ei matkustaisikaan Krimille. Sama tilanne oli Karjalan kanssa, sinne matkustettiin ja edelleen matkustetaan (suomalaiset kuin venäläisetkin) vaikka sekin vietiin Suomelta voimakeinoin.
Ilmoita
Myös minulla on aikomus lähteä käymään Krimillä. Aeroflotin verkkosivuilta liput ja sitä rataa. Onko teillä siellä käyneillä tietoa rekisteröinneistä sun muista ja siitä, miten nämä talouspakotteet vaikuttavat?
Ilmoita
Lentokoneella ei kannata matkustaa, se kyllä ammutaan alas Krimin alueella mutta kukaan ei selviä hengissä.
1 VASTAUS:
Kaikilla tavoilla matkat Krimille ovat täysin turvallisia menee sitten uuden sillankautta tai lentäen. Ihmiset ovat iloisia uudesta vapaudestaan ja osana Venäjää. Todellinen kulttuurimatka, suosittelen.
+Lisää kommentti
Teet tavallisen venäjäviisumin. Jos varaat hotellin ne rekisteröi sinut siellä mutta jos matkustat jonkun kutsusta niin voi rekisteröityä kaupungin pääpostissa. Itse rekisteröidyn aina Jaltan pääpostissa, nopea palvelu ja maskaa 250 ruplaa, kopio passista, viisumista ja maahantulokortista mukaan. Mukana pitää olla myös kutsuja tai henkilö, joka rekisteröi, eli esim vuokranantaja. Keskustoissa ja linja-auto asemilla liikku paljon ihmisiä jotka vuorkaa asuntoja, liikkuvat yleensä kyltit kädessä. Jos osaa venäjää niin helposti saa vuokrattua huoneen tai asunnon. Hotellit ovat aika hintavia. Esim kesällä Jaltan linja-auto asemalla voi tavoittaa näitä vuokran-antajia klo 00 asti, eli aika myöhäänkin liikkuvat siellä. Eri vuokranantajilla eri ehdot, eivätkä yleensä puhu englantia, joten lisi juvä osata venäjää, että saa sovittua vuokrasta ja rekisteröinnistä. Talouspakotteet eivät vaikuta, sillä jos matkustat Moskovan kautta saat passiin Moskovan sheremetjevon leiman passiin, Krimillä passiin ei tule mitään merkintöjä, joten teito Krimille matkustamisestasi jää vaan venäjän maahanmuuttoviraston tietokantaan siitä että olit rekisteröinyt tulosi Krimin postissa ...
Ilmoita
Juuri näin kuin "allumallu89" neuvoo . Sama omatoiminen majapaikan varaus yksityisasunnosista toimii myös muualla venäjällä. Rekisteröinnin olen hoitanut myös hotelissa, vaikka en ole siinä asunutkaan ja myös onistuu poliisilaitoksella edellä kerotulla tavalla. Suunitelmissa on myös Krimin matka jatkossa, mutta en matkusta sinne enkä muuallekaan venäjälle jauhamaan politiikaa enkä maailmaa parantamaan. Keskityn tavisturistin pieniin asioihin.
Ilmoita
Miksi Krimistä keskustellaan Venäjä-palstalla? Krim on Ukrainassa.
2 VASTAUSTA:
Ei enää - seuraa tilannetta!!
Krimin alue ei ole ikipäivinä ollut Ukrainaa. Sen lyhyen jakson ajan, jolloin alueen paikallishallinto oli annettu Ukrainalle, koko Ukraina oli yksi Neuvostoliiton osatasavalta! Krimin alueen kuuluminen Venäjälle vahvistettiin mm. Krimin sodan päättyessä solmitussa rauhansopimuksessa. Aluetta ei ko. sopimuksella liitetty Venäjään, vaan todettiin ja vahvistettiin jo kauan sitä ennen vallinnut tilanne, eli Krimin alue osa Venäjää!
+Lisää kommentti
https://www.ozon.travel/tours/
Tästä voi varata matkoja Krimille. Valitsette kaupungin mistä matka tehdään ja minne mennään.
Heinäkuussa 2017 varasin tätä kautta viikkomatkan Sochiin.
Krim on iso alue, kannattaa varata kuljetuskin matkatoimistolta.
1 VASTAUS:
Kiitoksia! Tästä kautta voi ruveta suunnittelemaan matkaa. Viikon paketti matka alkaen 500€! Tutun kanssa huitastaan syksyllä 2018 Moskovasta...
+Lisää kommentti
Kun käyt krimillä niin joudut matkustuskiellon alaiseksi Ukrainassa.
2 VASTAUSTA:
Se on hyvinkin sen arvoista!
Ukrainaan ? Kuka sinne haluaisi kurjuutta katsomaan. Ihmiset ok mutta vallassa oleva juntta hirvittää.
+Lisää kommentti
Toivottavasti saadaan matkustuskielto myös suomalaisille.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Nimenomaan myös suomalaisille matkustuskielto Ukrainaan jotka käy krimillä.
On jo esimerkkejä että on käännytetty takaisin ..
Menkää vaan krimille...heehhhhh
2 VASTAUSTA:
Eipä sieltä Krimiltä käännytellä takaisin, älä siinä hupaja... Venäjän viranomaiset siellä vastassa on ja toivottelevat vain tervetulleeksi "Добро пожаловать!"

Krimillä käynnistä ei jää mitään tietoa Suomalaisiin hallinto elimiin, vaan kaikki jää Venäjän Federaation tietokantoihin... Et Ukrainaankin pääse ihan nätisti Suomesta, mitä nyt vilkuileevat Venäläisiä leimoja passissa "pahalla silmällä" XD

On se kumma, kun ei vieläkään tajuta, että Krimin ongelmat alkoivat, kun se laittomasti siirrettiin sosialistisen neuvosto-Ukrainan osaksi vuonna 1954. Tälle laittomalle rajansiirrolle ei ollut mitään oikeudellista perustetta. Krim on aina ollut venäläinen ja ikävöinyt takaisin Venäjään...

Ja Maaliskuussa 2014 Krimin 2,5 miljoonaa asukasta teki suurella yksimielisyydellä kansanäänestyksessä päätöksen liittyä takaisin Venäjään. Ja tätä ei vieläkään tunnu länsi maat ymmärtävän?!

Ei kestä näköjään mainostaa uutta Suomalaista matkailu sivuakaan, kun heti poistetaan?! Googlatkaa ja ihastukaa...

On Suomi niin Venäjä vastainen että? Minun mielestä olemme veljes kansoja. Olisi aika jättää ennakko luulot pois ja luoda uusia ystävyys suhteita kansojemme välillä.
tavariits tavariits pjutin hyva homma
+Lisää kommentti
olen lähteissä autolla suora Lapualta krimin asti minua ei haittaa heitän sakko,,Krimi on kaunis paikka.Uusi silta avataan toukukuussa.tervetuloa.
Ilmoita
Siltaa tuskin avataan sillä sen 260 pilarissa todettu halkeamia ja ne eivät kestä pientä myrskyääkn joten ne on uusittava
Tämän tiedon luin venäläisestä lehdestä jossa oli kuvia näistä halkeamista.
Niin ja suomalaisetkin saa sakkoja tai putkaa jos käy krimillä ja sen jälkeen menee Ukrainaan..
1 VASTAUS:
Alkuperäiseen urakkahintaan sisältyi vain paskat pilarit, Timtshenko tekee lisätyötä kunnolliset triplahintaan ja Putina kuittaa. Lomalle taas pääsee Krimille kuten kunnon venäläinen, laittaa vihreää päälle ja ottaa oman pyssyn mukaan.
+Lisää kommentti
Euroopan pisin silta toimii hienosti. Jos ehtii katsoa sillalta hienot näkymät.
Ilmoita
Krimille on vaivatonta matkustaa lentäen Pietarista tai Moskovasta. Ja nyt pääsee myös siltaa pitkin. Jalta on hieno matkakohde, ilmapiiri on erittäin turvallinen. Nautiskelijoille ruokatarjonta on monipuolista ja erittäin laadukasta myös. Ravintoloiden hinnat ovat eurooppalaista tasoa, mutta alueella on myös hyvin edullisia lounasruokala-tyyppisiä ruokapaikkoja.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Matka Krimille

Onko kenelläkään tietoa miten millä pääsis kesällä lomalle Krimille?
Käsittääkseni venäläiset matkatoimistot järjestävät matkoja mm Pietarista Krimille, mutta
pääsisikö niissä ryhmissä suomalainen. Onko kekelläkään tietoa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta