X10 khao lak resort? Kokemuksia?

Lomallelomps

Moi, eka kerta khao lakiin menossa, thaimaa muuten tuttu. Onko kokemuksia tuosta uudesta x10 hotellista? Lähinnä sen sijainnista? Onko paikallisia ruokapaikkoja lähellä? Matka keskustaan?
Kiitos jo etukäteen 😊

10

3148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ttkv

      Kävimme viime vuonna (tammikuussa) tutustumassa alueeseen kun oli vielä rakenteilla. Kokemuksia ei liene vielä viljalti ihmisillä jakaa (toki varmaan jotain), koska alettu tehdä matkoja suomesta marrasjoulukuussa 2016. Aivan uusihan se on, joten luulisi ainakin tilojen ja paikkojen olevan tip top.

      Sijainnista: Hotelli sijaitsee päätiestä noin 300-400 m vähän mutkittelevaa asfalttitietä, jonka varrella taisi olla valojakin (oma lamppu kuitenkin hyvä olla mukana). Muita hotelleja(vielä)ei ihan lähellä. Rantaan 50-100m (Nang Thong beach), josta majakalle noin 200-300m(vasemmalla) ja Bang Niang beach (oikealle kun lähtee kävelemään) oisko noin 1,5 km (lomalla kävellessä tuollaiset tuppaa hämärtymään ;-). Khao Lakin keskustaan hotellilta noin 0,8-1,2 km (pääsee kätevästi pyörällä ja miksei kävellenkin, taskulamppu mukaan!). Eli hotellitien ja päätien risteyksestä oikealle vajaa kilometri se Khao Lakin keskusta. Vasemmalla päätielle tullessa noin 2km päässä Bang Niang, jossa sijaitsee mm käymisen arvoinen markkina-paikka (avoinna ma-ke-la). Siellä kannattaa syödä ainakin Thaimaan paras kanakebab. Mukava nainen myy niitä pikkumopokojusta. Taitaa muina päivinä myydä niitä päätien varrella Khao Lakin keskustassa. Hintalaatu tapissa !

      Mukavaa ja rentouttavaa lomaa ! Maaliskuussa tarkoitus ilmestyä jälleen noihin maisemiin :-)

      • nnMMnn

        Olen täysin samaa mieltä noista kanakebabeista. Lukuisissa kaupungeissa taas kierrellyt 6 kuuksuden reissulla ei ole parempia kanakebabbeja löytynyt. Vapuksi Suomeen ja röihin vai oliko se nöihin???

        Aloittajaa en kykene valaisemaan kyselystä. Asuin Summer House resortissa sen 7 yötä.


      • Lomallelomps

        Kiitos sinulle infosta. Hotelli näkyy olevan aurinkoisten listalla, me ollaan omatoimisesti. Toivotaan, että sää ei olisi kovin sateinen, vaikka ennusteet sateita lupailevatkin 😊


    • Henni_

      Meillä on matka varattuna kyseiseen hotelliin ja lähtö muutaman viikon päästä. Kokemuksia ei ole siis vielä, mutta ainakin lupaavalta näyttää ja vaikuttaa!

    • Oliviaka

      Kiva hotelli, ainakin meidän keski-ikäisen pariskunnan mielestä.

    • thai11

      plussat Siisti paikka,huippu huoneet ja sängyt,erilliset 140cm sängyt,rauhallinen paikka.lomaohjelma kuului hintaan,joogaa,vesijumppaa, thai nyrkkeilyä ym.
      Miinus- kylälle pitkä kävelymatka hämärää tietä pitkin.

    • Anonyymi

      Ei kävely matka pitkä ole n.500m eka ravintolaan.

    • Anonyymi

      Olimme 2 viikkoa ko. hotellissa viime keväänä. Todella siisti ja ihana hotelli. Kaikki toimi paremmin kuin hyvin. Hotelli on ihan rannalla. Ranta nätti ja rauhallinen, rantaa pitkin pääsee kävelemään pitkästi sekä oikealle että vasemmalle. Rantaa pitkin voi kävelle ns. keskustaan tai toiseen suuntaan ja suunnata markkinoille.

      Hotellilta on muutama satametriä päätien varteen (ehkä 500m ?). Ensimmäiset ravintolat, kaupat, pesulat ym. on heti tuossa päätien ja hotellilta tulevan tien risteyksessä. Vaikea sanoa mikä on keskusta. Tuon päätien varrella kaikki kaupat ja ravintolat on. Monesti käveltiin sinne ns. kylän toiseen päähän, jossa kaupat ym. alkoivat loppumaan. Olisikohan matkaa risteyksestä ollut sellainen 1,5km. Kuitenkin sellainen matka, että 9v tyttökin jatkoi hyvin kävellä. Tosin usein tultiin lavataksilla takaisin hotellille (oli ostoksina juomia ym. niin niitä ei jaksanut lähteä kantamaan). Päätien risteyksestä toiseen suuntaan noin 2km oli markkina-alue. Sinnekin mentiin kävellen ja lavataksilla takaisin. Toisella kertaa mentiin päätietä (pyörätietä) pitkin ja toisella kertaa mentiin rantaa pitkin. Etäisyyksistä sanoisin siis, että ihan kävelymatka jos on ns. normaalikuntoinen. Liikuntarajoitteiselle voi toki olla haasteellisempi.

      Hotellillakin oli yllättävän hyvä ruoka. Hotellilla on ns. pääravintola (jossa aamupalakin tarjoillaan) ja rantaravintola (jossa me usein syötiin lounasta). Ravintolalla oli tarjolla myös illallisbuffetti. Sekin oli meidän makuun todella hyvä ja kattava.

      Hotellina ja paikkana sellainen, että voitaisiin mennä milloin vain uudelleen.
      Luonto ja rannat (ja toki hotellialue) olivat ne mitkä meidät hurmasi. Mitään shoppailijan tai bilettäjän paikka KhaoLak ei oikein ole.

      • Anonyymi

        Erittäin hieno kommentti.
        Kiva kun viitsit kirjoitella kokemuksistanne.
        Kiitos.


    • Anonyymi

      Kyllä alueen ykköshotellii on uusi La Vela. Kokemusta myös X-10 hotellista, ja mielestäni turhaan hehkutettu. Esim. The Sands parempi lapsiperheille, mutta La Vela täydellinen - mahtavat huoneet, sekä allasalueet - tietty rannalla ja palvelut lähempänä, kuin X-10 hotellissa .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1874
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe