Watson iptv boksi

Piffi40

Minulla on (ollut pitkän aikaa) Watsonin iptv boksi. Nyt ostin sitten uudenaikaisen smart tv:n, jossa on Watson sovellus. Kuitenkin tuon sovelluksen kautta kuva näyttää tunkkaiselta ja värit on haaleat, sama juttu on kaapelin kautta näkyvät kanavien suhteen. Kuitenkin hdmi:n kautta yhdistetyn iptv-boksin kuvanlaatu on suorastaan erinomainen, kirkas ja tarkka sekä värikkäät värit.

Missä syy?

Uusi tv on siis gigantilla kalibroitu optimaaliseen värimaailmaan, sitä he suosittelivat ja otin sen. Voiko tällä olla vaikutusta. Miksi se ei vaikuta hdmi-puolelta tulevaan iptv-boksin kuvaan? Kanavat oli gigantissa haettu antennipuolelle, mutta hain sitten omat kanavani kaapelipuolelta, tuskin tälläkään vaikutusta? Antennipuolen kuvanlaatua en voi kokeilla, kun ei ole antennia.

Mutta eikö nämä kuvanlaadun kalibroinnit pitäisi vaikuttaa tv:n kuvaan, eikä siihen minkä portin kautta signaali tulee? Vai onko iptv-boksin signaalissa jotain ainutlaatuista? Boksi on siis ainakin 5-vuotta vanha kapistus, tuntuu hieman erikoiselta, että sen kautta tulee ylivoimaisesti paras kuvanlaatu.

3

255

  Vastaukset

  • Onpa outoa

   • Kylpä. Niinpä. Khyl khyl.


  • Piffiläisille kaikki tulee paremmin takakautta perseeseen työnnettynä, vitun kommarit

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   139
   8670
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   239
   7418
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   278
   1800
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   60
   947