Watson iptv boksi

Piffi40

Minulla on (ollut pitkän aikaa) Watsonin iptv boksi. Nyt ostin sitten uudenaikaisen smart tv:n, jossa on Watson sovellus. Kuitenkin tuon sovelluksen kautta kuva näyttää tunkkaiselta ja värit on haaleat, sama juttu on kaapelin kautta näkyvät kanavien suhteen. Kuitenkin hdmi:n kautta yhdistetyn iptv-boksin kuvanlaatu on suorastaan erinomainen, kirkas ja tarkka sekä värikkäät värit.

Missä syy?

Uusi tv on siis gigantilla kalibroitu optimaaliseen värimaailmaan, sitä he suosittelivat ja otin sen. Voiko tällä olla vaikutusta. Miksi se ei vaikuta hdmi-puolelta tulevaan iptv-boksin kuvaan? Kanavat oli gigantissa haettu antennipuolelle, mutta hain sitten omat kanavani kaapelipuolelta, tuskin tälläkään vaikutusta? Antennipuolen kuvanlaatua en voi kokeilla, kun ei ole antennia.

Mutta eikö nämä kuvanlaadun kalibroinnit pitäisi vaikuttaa tv:n kuvaan, eikä siihen minkä portin kautta signaali tulee? Vai onko iptv-boksin signaalissa jotain ainutlaatuista? Boksi on siis ainakin 5-vuotta vanha kapistus, tuntuu hieman erikoiselta, että sen kautta tulee ylivoimaisesti paras kuvanlaatu.

3

227

Vastaukset

  • Onpa outoa

    • Kylpä. Niinpä. Khyl khyl.


  • Piffiläisille kaikki tulee paremmin takakautta perseeseen työnnettynä, vitun kommarit

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.