mazda cx-3

karvatonko66

Olis kiva kuulla kokemuksia mazda cx-3 omistajilta,ite omistan semmosen,ja ajanut pian parikytä tuhatta km,on muuten tosi hyvä ajaa,ja kaikki viat on puuttunut vallan kokonaan...ei voi ku suositella....

53

17214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gu45

      Mites on tossa cx-3:ssa, toimiiko ht kuten pitää? ilman ht:tä ei kannata hankkia

    • ruosteainavaan

      Ainoa on ruostesuojauksen puute ja maalin heikkous. Omassa metallinvalkoisessa puklaa ovien alahelmoista jo kuplaa eli ruostetta alla. Alustassa tukivarret ja akselisto pintaruosteessa. Auto vajaat 2 v vanha. Muuten pelaa hyvin, 120 hv automaatti. Menossa maalaukseen, kolme ovea maalattava ja huolestuttaa tuleeko sävyeroa.

      • Artzi57

        Älä seisota autoa autotallissa, rupee ruostumaan, kun ei ilma vaihdu!


      • Homa

        Kävin tutustumassa. Silmiin pisti vajaan kymppitonnin ajetun koeajoauton maalipinnan huono kunto (paljon kivijälkiä, naarmuja, himmentymää ja ihan kulumaa). Myyjä oli selvasti kiusaantunut kun kysyin asiaa. Muutoin ihan hyvä ja laadukkaan tuntuinen.


      • Anonyymi

        Normaali tilanne kun ruosteenestokäsittely on jäänyt tekemättä. Lisäksi tilannetta pahentaa lämmin huonosti tuulettuva autotalli. Kaikki autot ruostuvat samaan malliin ajettaessa suolatuilla teillä. Jos auto maksaa 35 000 ja suojauksen hinta karkeasti 1000 euroa tämä kannattaa teettää. Jos autoa pitää kauemmin. Maalipinnan vahvuus on noin 100 mikronia eli 1/10 milli. Alustassa vähemmän esimerkiksi 70 mikronia. Sinkitys on myös hyvin ohut.


    • Artzi57

      Cx-3:n omistajana vajaan vuoden, tosi tyytyväinen, ei murheita ja etenkin tämä 2-litrainen automaatti on ylittänyt kaikki odotukset. Tosi hyvä ajettava; suosittelen!

    • Artbel

      Kemin Wetterillä oli ikäänkuin unohtunut kolme Mazdaa kapealle käytävälle, siellä vastikään käydessäni. Yhdessä niistä ei ollut edes lappua, jossa olisi hinta ym. tiedot.
      Tietystikään CX-3:sta ei ollut koeajettavana, ei tutun mukaan ollut edellisenä syksynäkään.
      Eipä taida Mazdat liikkua siinä liikkeessä, liekkö monimerkkiliikkeessä keskitytään paremman katteen autoihin.
      Näinpä ei tule mulle kerrottavaa tästä mallista, toivottavasti tilanne sielläkin paranee tulevaisuudessa ja pääsen nautiskelemaan mazdan ominaisuuksista.

    • htnnimeen

      Muistakaa aina tsekata HT!

      • jenkkiläinen

        Tyhmä kysymys , mutta mikä on HT? Jenkkiautoissa sama lyhenne on hardtop korityyppi jossa puuttuu b-pilari.Mutta tässä ei ilmeisesti tarkoiteta sitä.Selvennystä pliis.


      • Anonyymi
        jenkkiläinen kirjoitti:

        Tyhmä kysymys , mutta mikä on HT? Jenkkiautoissa sama lyhenne on hardtop korityyppi jossa puuttuu b-pilari.Mutta tässä ei ilmeisesti tarkoiteta sitä.Selvennystä pliis.

        Cx-3 on kuin onkin farmari, vaikka ei siltä näytäkään. Hyvä auto.


    • satu44

      Muuten auto toiminut hyvin, mutta automaatti ilmastointi ei toimi niin kuin pitää. Kaksi kertaa käynyt korjaamolla, eikä vieläkään toimi. Auto ostettu uutena 1/17. Alkaa pikkuhiljaa ottaa aivoon

      • LukeminenKannattaaAina

        No ei se mullakaan toiminut haluamallani tavalla, ennen kuin otin ohjekirjan hanskalokerosta, ja lukaisin sen kohdan siitä, miten se oikeasti toimii....


      • satu44

        Ilmastointi huurruttaa kaikki ikkunat.... ei puske ilmaa kuin jalkoihin.
        Ekalla kerralla vaihdettiin koko etupaneeli, et on siinä ihan oikeesti jotain vikaa.... eikä vaan naisen auto!!!!


      • epäilensuavalehtelijaksi

        Älä käytä sisäilman uudelleen kierrätystä talvella, eikä myöskään kesällä kosteina aikoina.
        Raitisilmansuodatin kannattaa vaihtaa vuosittain.


    • vähältäpiti

      Hetken mäkin ajattelin et no nyt on komee mutta nyt kun sitä sivuprofiilia katselee niin onhan se nolo jotenkin epäsuhteinen kuten monet Tojotkin Dacia Dusterkin näyttää nykyän sopusuhtaisemmalta ja jos aina vaan ruostuu niin onnex en haksahtanut

      • Finninaamalle

        Mene nyt sen derbin selkään ja ole nätisti koulussa,illalla äiti sitten pusertaa suuremmat finnit pois.
        Jahka alkaa alapäähän tulemaan karvoitusta palaa autopalstalle


      • Anonyymi
        Finninaamalle kirjoitti:

        Mene nyt sen derbin selkään ja ole nätisti koulussa,illalla äiti sitten pusertaa suuremmat finnit pois.
        Jahka alkaa alapäähän tulemaan karvoitusta palaa autopalstalle

        Hyvin sanottu!!


    • Skaiaktiivinen

      Uus cx-3 alla eikä valittamista, hereästi liikahtaa isolla skai-aktiivikoneella eikä niele bentsiiniä ylenmäärin. Sääliksi käy mopon moottorilla varustettuja turpoja ja urpoja. Kestääkö ne ees sataan tuhanteen kooämmään ilman myllyn kilkatteluja?

    • proalusta

      Kun tämän kirjoitan, niin siitähän riemu repee. Vuoden cx 3:lla ajaneena on ristiriitainen olo. Tehoa löytyy ja verrattuna muihin cross overeihin laadukkaan oloinen. Mutta sitten se mutta. Ohjaus ja ajettavuus. Edellinen auto oli Fiat Grande Punto. Pitäis varmaan lahettää Mazdan tekijät oppiin Fiatille.

    • mazda-6

      mazda on ekologinen auto.
      niissä on valmistajan toimesta pidetty huoli siitä, ettei autokanta pääse liian vanhaksi. pahimmillaan jo 10 vuoden ikäisiä mazdoja on romutettu massiivisten korroosiovaurioiden vuoksi. koska kierrätys on muotia, niin varmin tapa päästä nopeiten kierrättämään, tässä tapauksessa autoa, on tehdä mazdan hankintapäätös. onhan mazda toimiva auto, ja teknisesti kestäväkin taitaa mazda olla, joten saahan siitä sitten vaikka ihan fainin peltoauton.

    • Enoooautokaauppias

      10 vuoden ikäinen auto kun auto on jo paalikamaa, varsinkin jos mittarilukema ylittää 200 000km.
      Joku harva tuleva klassikko-urheiluauto on asia erikseen mutta nämä tavan bulkkituotteet. Suomessa yritetään tekohengittää vanhoja luuskia arkikäyttöön, yhtä perkelettä se semmoinen on. Turvattomia ja saastepesiä ovat ne vanhat romut.
      2008 vuosimallia vanhemmat joutavat jo kierrätykseen merkistä riippumatta.
      Sääliksi käy tampioita jotka eivät tätä ymmärrä.

      • Anonyymi

        Totta. Nykyautot on tehty kertakäyttöperiaatteella. Ei pitkää käyttöikää enää vaan tosiaan tuo 200 000 km alkaa olla maksimi. Laatu on varsinkin saksalaisilla heikentynyt ja takuu loppuu kuin seinään 2 vuoden jälkeen. Vastaan ei tulla käytännössä missään asiassa. Surkeaa touhua.


    • Maxra

      Itse ostin CX-3:n viime kuussa (2.0 premium plus A). Nyt olen ajellut kolmisen tuhatta. Muutamia havaintoja:
      - Ajettavuus erinomainen sekä maantiellä että kaupungissa
      - 2-litraisen vapaastihengittävän automaatin keskikulutus jää alle 7 litran, ei huono
      - Kivan näköinen muotoilu, hyvin varusteltu, sisätilat ok, vaikka mikään tilaihme ei olekaan
      - Rengasmelu on kyllä melko kova, tässä yksilössä alla 215 leveät Bridgestonet. Tiedä sitten, olisiko joillakin muilla renkailla hiljaisempaa.
      Toistaiseksi siis ollaan positiivisella puolella, lisää havaintoja seuraa...

      • banzai

        Se rengasmelu on Mazdan kesto-ongelma. -Jenkkavehkeet käy tarpeettomiksi heti kun vauhti nousee yli 50. -Ei siinä auta rengasjumppakaan. Jotkut yrittävät massaamalla ja eristematoilla vaimentaa meteliä, mutta heikolla menestyksellä. Jos sitä melua jaksaa kuunnella niin muutenhan Masat on ihan kelpo kulkineita ja luotettaviakin. Kokemusta on.


      • Nihänseon

        Rengasmelu on Japsiautojen yleinen vaiva. Edellisessä riisikipossani ostin viimeiset renkaat ennen vaihtoa Nexen merkkiset yllätys yllätys älyttömän hiljaiset. Ostan cx3 myös Nexsen renkaat kun noi Bridgestonet saa alta pois.


    • Täydensin

      Itse ostin CX-3:n helmikuussa (2.0 premium plus man). Nyt olen ajellut kolmisentoista tuhatta. Muutamia havaintoja:
      - Ajettavuus erinomainen sekä maantiellä että kaupungissa
      - 2-litraisen vapaastihengittävän automaatin keskikulutus jää 6,3 litraan, ei huono
      - Kivan näköinen muotoilu, hyvin varusteltu, navi, tehokkaat ledvalot, puheohjaus, peruutuskamera, sisätilat ok, vaikka mikään tilaihme ei olekaan
      - Rengasmelu on kyllä melko kova, tässä yksilössä alla 215 leveät Bridgestonet. Tiedä sitten, olisiko joillakin muilla renkailla hiljaisempaa.
      Toistaiseksi siis ollaan positiivisella puolella, lisää havaintoja seuraa...

    • Missäsitäkättäpitäis

      Harkitsen heti, kun kyseisestä mallista löytyy kyynärnoja.

      • Apezua

        Kyynärnojan saa kyllä lisävarusteena, hinta suolaiset 300-400. Tinkimällä kaupan päälle? Saksasta tilasin ei-alkuperäisen. Postikuluineen lasku about 105 euroa.


      • Anonyymi

        Ei kai kukaan enää osta kiina tuotteita marmoripöydältä? Ihan saman kyynernojan saa ebaysta 40e hintaan. Ostin itse ja toimii niin kuin marmorinkin noja. Suomessa on kaikki hinnat on x3,4 ebay hintoihin. sieltähän nekin ostaa, esim motonet myy säiliöllistä paineilmalla toimivaa pesulaiteta, MTX Automotive paineilmapesuri 65-01115, itse ostin ihan saman, samat muovit ja kaikki muu, hinta 13,70e kaikkineen. sivu joshaluat: https://www.ebay.com/itm/White-High-Pressure-Air-Pulse-Car-Cleaning-Gun-Surface-Interior-Exterior-Tool-1/153455439719?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2060353.m2749.l2649
        Ettäkannatta verrata mistä hakee.. niinhän tekee valtiokin.. ;)


    • Nihänseon

      Olen 2015 cx-3 omistaja ajanut 81 tuhatta. Takuuaikana ilmastoinnissa ongelmia tuli suoraan Mazdalta käsky vaihtaa kaikki ilmastointiin liittyvät eli kenno nokalle, kenno sisälle, ilmastoinnin pumppu, venttiilit eli vanhaa jäi kaksi putkea. On toiminut ilmastointi hyvin sen jälkeen ja meni takuuseen kaikki. Ei muita vikoja ole ollut. Kulutus tosi pieni 5,5 / sataselle 1/3 siitä kaupunkiajoa.
      Auto on helppo huoltaa itse takuuajan jälkeen joten olen huoltanut viimeisen määräaikaishuollon. Tekniikka hyvää perinteistä ei kikkailua. Palotilaan suoraan suuttimilla olevat autoissa kannattaa käyttää suuttimien puhdistusainetta 0,2 litraa tankillisella esim. motox petrol injection cleaner. Kone käy lämpösenä niin ettei sen ääntä kuule ja pysyy kulutus kurissa kun suuttimet on puhtaat.

      • Kiitos vinkistä! Delta-autosai kuulla kunniansa, kävin huutaa sielä, koska mulle ei ole tullut ko. asiasta mitään infoa.
        No alkoi tapahtua, nyt toimii ja auto kunnossa.
        Ilman sinun vinkkiä olis varmaan toimimatta vieläkin ja katsoisin toista merkkiä..
        Kiitti paljon. hyvä auto.. taas ;)
        juha


    • Ajelija

      Minulla cx3 vm2019 eli uusi alle 4000km ajettu mutta paljon on sähkövikoja!! Navigaattori sekosi heti jäi jumiin? Rengaspainevalo palaa, jatkuvasti korjattu! Nyt uusi vika mittariston merkkivalot palaa melkein kaikki! Auto täytyy välillä sammuttaa niin muutaman päivän toimii kunnes taas kaikki merkkivalot palaa? Muuten näppärä auto mutta huollossa vähän väliä! Mazda merkkinä taitaa japseista olla eniten vikoja ?ei enää koskaan mazdaa!

      • Anonyymi

        olikohan merkki edes mazda.. tai onkohan edes autoa..


    • Anonyymi

      Uusi CX-3 , 2.0 automaatti ollut 5 päivää käytössä. Teho ok, automaatti vaihtaa hyvin. Sisältä mukavan oloinen, tavaratila pieni mutta vähän parani kun otin välilevyn pois. Tuuliherkkä ja rengasmelua on. Ajotuntuma varmaan japanilaiseksi hyvä mutta olemassa olevaan verrokkiin (focus st -17) verrattuna ’ohut’, turhan kevyt ja saa korjailla, mutta kaikkeen tottuu. Kuitenkin todennäköisesti kestävä ja viaton valinta . Keskikulutus nyt 7 mutta tulee putoamaan.

    • Anonyymi

      Minulla on 2018 malli CX3 ajettu nyt noin 28000km Toimii hyvin pieni polttoaineen kulutus eikä mitään turhia sähkölaitteita. Öljyä kuluu edellisen öljynvaihdon jälkeen ajettu kolme neljä tuhatta kilometriä öljyn pinta tippunut ylämerkistä noin neljä viisi mm

      • Anonyymi

        Sinun viestisi on selkeästi trollausta, ei varmasti kulu öljyä tuolla tavalla kuten sinä väität. Jos olisikin totta niin sitten öljynvaihto on tehty väärin, eli jostakin vuotaa öljyä pieniä määriä pois moottorista kuten esim. huonosti kiristetty öljypohjaproppu, vaihtoehtoisesti öljynsuodatin huonosti kiinni tai vahingossa jäänyt öljynsuodattimen paikalle kaksi tiivistettä, eli vanhasta öljynsuodattimista irronnut tiivisterengas ja jäänyt kiinni öljynsuodattimen paikalle, sitten uuden öljynsuodattimen väliin. Jos ei ole öljyvuotoa niin sitten moottoriin on varmaan laitettu väärät öljyt joiden laatuluokitus alhainen tai väärä viskositeetti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun viestisi on selkeästi trollausta, ei varmasti kulu öljyä tuolla tavalla kuten sinä väität. Jos olisikin totta niin sitten öljynvaihto on tehty väärin, eli jostakin vuotaa öljyä pieniä määriä pois moottorista kuten esim. huonosti kiristetty öljypohjaproppu, vaihtoehtoisesti öljynsuodatin huonosti kiinni tai vahingossa jäänyt öljynsuodattimen paikalle kaksi tiivistettä, eli vanhasta öljynsuodattimista irronnut tiivisterengas ja jäänyt kiinni öljynsuodattimen paikalle, sitten uuden öljynsuodattimen väliin. Jos ei ole öljyvuotoa niin sitten moottoriin on varmaan laitettu väärät öljyt joiden laatuluokitus alhainen tai väärä viskositeetti.

        Mazdan öljypommit on totta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mazdan öljypommit on totta.

        Eipäs ole totta tuollainen öljynkulutus Skyactiv-G sarjan moottoreissa. Turhaan yrität valehdella asioista, sinä et joko omista Mazdaa tai sitten sinun Mazdaasi ei ole huollettu oikein. Tutkien alkuperäistä viestiäsi tarkemmin sanot että on 28tkm ajettu, edellisestä öljynvaihdosta on sen 3000-4000km. Tästä voidaan päätellä että olet tainnut ehkä jopa ylittää öljyn ja öljynsuodattimen vaihtovälin kun otetaan huomioon, että virallinen öljyn ja öljynsuodattimen vaihtoväli ns. Joustavana on 20tkm/12kk välein. Usein tapahtuva ns.vaikeissa olosuhteissa ajaminen tai usein kaahailevalla ajotavalla 10tkm välein.


    • Anonyymi

      Itsellä 2016 CX-3, nyt paloi takavalo sellainen viiksen mallinen, taitaa olla ledivalot.
      Täytyy ostaa kuulemma koko valopaketti, (sanoivat huollossa)
      Alkuperäisosa noin 460€ onko kellään vinkkejä mistä sais halvemmalla?

    • Anonyymi

      Etukulmien hahmottaminen pysäköitäessä hankalaa. Pitäisi olla piipittävät tutkat.

    • Anonyymi

      Nyt auto ollut uudesta 1.5 vuotta. Ei vikoja, joitain satunnaisia, ohimeneviä lukitus jne ongelmia. Pieni tiloiltaan. Ajettavuus hieman hutero ja ohjaustuntuma hieman tunnoton. Kaikkeen tottuu toki varsinkin jos parempaa verrokkia ei ole. Auto täysruostesuojattu, tarkoitus pitää pitkään.

      • Anonyymi

        Mulla on Mzda 3 sedan vm. 2016 ja siinä on ollut alusta asti JInba Ittai ongelma, elin kun ovissa ei ole kuin yhdet tiivisteet sisäkarmissa niin kaikki pöly ja lumi tulee ovipieliin. Jos joku aikoo kyytiin on ensin putsattava ne paskat pois ettei tahri vaatteitaan. samoin rengasmelu on ihan kiitettävällä tasolla, renkaat on TOYO merkkiset ensiasennurenkaat ja sitä rengasmelua riittää. Jotkun naureskelee Lin Long renkaille, mutta laitatin sellaiset tyttäreni Octaviaan ja myöntää täytyy että on hiljainen rengas ja hyvä ajettava vaikka on halpa. Tarttis laittaa Mzdan ovien alareunaan ja kynnykseen lisätiivistettä, mutta mistähän sellaista saanee? Jinba Ittai pölyilmiö riittäisi minulle. Rautakaupan ikkunatiivistettä enkä ovitiivistettä laita.
        Seuraavassa autossa on varmasti tuplatiivisteet jonka ostan, mutta Mzdaa ostaessa en huomannut tuota puutetta.


    • Anonyymi

      Ovitiivisteet huonot, yksinkeraiset Takaovista myös hiekkaa läpi. Metallinpunainen maalipinta ilmeisen ohut, todella herkkä kiveniskemille. Ajettavuus hutero niinkuin ehkä kaikilla ’citymaastureilla’ testihehkutukdista riippumatta (ok riippuu toki mihin vertaa). Ilmeisesti mekaniikka kestää. Cx-3 2019

      • Anonyymi

        meninkin perkele vaihtamaan 2016vm civicin tuohon mazdaan ajettu 80000 vm 2018 ja ruoste pukkaa ovien alahelmoista läpi.Sekä hiekka tiellä pöly leijailee taka penkillä.Kysyin ongelmista auto huollossa ja totesvat että mazdan ongelmat juuri nuo.Sekä rengas melu vielä hondaa suurempi,EN SUOSITTELE AUTOA KELLEKKÄÄN JOKA AJAA HIEKKA TEITÄ TAI MUUTENKIN PALJON AJOA VUODESSA.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        meninkin perkele vaihtamaan 2016vm civicin tuohon mazdaan ajettu 80000 vm 2018 ja ruoste pukkaa ovien alahelmoista läpi.Sekä hiekka tiellä pöly leijailee taka penkillä.Kysyin ongelmista auto huollossa ja totesvat että mazdan ongelmat juuri nuo.Sekä rengas melu vielä hondaa suurempi,EN SUOSITTELE AUTOA KELLEKKÄÄN JOKA AJAA HIEKKA TEITÄ TAI MUUTENKIN PALJON AJOA VUODESSA.

        Viestisi on trollausta , Honda jopa ruostuu nykyään pahemmin kuin Mazda


    • Anonyymi

      Hyvä auto. 2017 mallinen - ei vikoja vaikka ajan paljon. 187 tkm takana.

    • Anonyymi

      Minulla oli Honda Civic 2017 ja Ruostetta oli aika paljonkin. Ajettu 59 000tkm , vaihdoin Kuutosen 2013. Nyt ajettu 245 000tkm EI YHTÄÄN RUOSTETTA ! Kuin vain normaalia pintaruostetta pohjassa, Eija Masaa ole edes Ruostesuojattu, EN SUOSITTELE HONDIA , Muuten Vuoti oljyäkin 40 000tkm paikkeilla Civic , mystinen ongelma. Ja Ei käynnistynyt 23 asteen pakkasilla. Mazda käynnistyi kerran 27 asteen pakkasella , naps ja käynnistyi ja ne ihanat ajovalot. Hondat on ROMUJA. kyllä Mazda on selkeästi parempia kuin Hondat.....

    • Anonyymi

      Trafi julkaisi listan vähävikaisimmista automerkeistä katsastuksessa.Mazda cx 3 keulilla.

      • Anonyymi

        Ja näkyikö Hondia? No ei tietenkään , kuten sanoin Hondat on huonoja autoja


    • Anonyymi

      Nonniin. Ostin sitten itselleni ekan mazdan kun hävitin pois dieselit. Sportage 4wd vm. 15 ja paku samoiten vm. 15 lähti talosta. Etin vähälle ajolle pientä nelivetoa tehokkaalla bensakoneella. Päädyin sitten mazdaan, joista olisi ollut parempi valita cx 5, mutta tarjonta näissä on aika vähäistä. Löysin cx-3 4wd.n vähillä metreillä ja alkuvaikutelma hyvä. Mitä kokemuksia ko. vm. 2017 cx-3 on porukoilla? Tilasin navikortin e baysta 45€ ja lähti toimimaan. Onko joku laittanut androit auton ko. autoon?

    • Anonyymi

      Hyvä auto. 6 vuotta, ei vian vikaa. Kulutus parhaimmilaan 5,4 l/100km pitkässä ajossa. Talvella lämmin. Takapenkit vain lapsille ja lyhytkasvuisille. Rengasäänet suurehkot. Luotettavuus kuitenkin tärkein. Eli viattomuus.

    • Anonyymi

      Ittellä ollut reilut neljä vuotta cx-3, vuosimallia 2016. Nyt ajettu 150k eikä ole ollut mitään muuta vikaa kuin takaluukun avauspainike lähtenyt irti. Maalissa toki jälkiä, mut on niitä muissakin merkeissä, valkoisessa vaan näkyy herkästi. Ruostesuojauksen teetin pari vuotta sitten, eikä ole ollut katsastuksissa yhtään mitään sanomista koskaan. Näppärä ajettava niin kaupungissa kuin mettätiellä ja ohitukset sujuu rivakasti. Ei voi kuin suositella. Toki, jos enemmän rahaa ni cx-5 👍

    • Anonyymi

      Minulla vm 2019 cx 3 ajettu 90000km , ainoa remontti norm huoltojen lisäksi oli taka jarrut kun alkoivat ravistaa. Olen ollut tosi tyytyväinen autoon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe