Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kaupungilta hiekka loppunut

Nastaton

Tuli käytyy kävelylenkillä 20.02 maanantaina 09.30- 10.30. Heikinkadulla ei ollut hiekoitusta (Tainionkoskentien ja Heikinkadun kulmaus ollut pitkään ilman hiekoitusta ts. talon edusta jossa nykyään esim. Terveystalo, sic.)
No mäkkärin kulmalta Vallinpolulle eli vuoksenvartta kohti pohjoista. Erittäin jäistä ja ei muruakaan hiekkaa. Mäkkärin ja ns. Evälahden talon välinen osuus on tosi kalteva ja liukkaalla ilkeä kävellä.
Ajatuksena oli kiertää Vuoksenlenkki mutta uimahallin jälkeen päätin ottaa suunnan prisman suuntaan jos olisi vaikka parempi tilanne siellä. Koska vanhastaan on kokemukseni että Vuoksen itäpuoli on vielä liukkaampi ainakin ns. Vuoksensuoran kohdalla. Siellä olisi monesti pärjännyt paremmin luistimilla.
Vähän alkoi näkyä jo hiekkaakin kun tunnelissa kävelin. Tunnelit näkyivät olevan hiekoitettu yleensäkin. Hiekoitettu oli väylä markettien suuntaan. Kun käännyin Paajalankadulle niin ylläripylläri sain taas kävelllä ilman minkäänlaista liukkaudentorjuntaa. Sen jälkeen Koulukadun kevyenliikenteen väylä, ei hiekkaa. Käännyttyäni Vuoksenrannankadun kevyenliikenteenväylälle sama tilanne jatkui.
Kotiin pääsin ilman spagaateja kun olin varovainen. Hyvä kun koululaisilla on hiihtoloma nyt muuten olisi ollut tosi vaarallinen koulumatka monella.
En olis ihan heti uskonut että näin keskeiset väylät ovat niin huonosti hoidettu.

14

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heikkilä-

      Älä valita vaan mene teatteriin!

      • Ai-onks

        siellä hiekkaa?


    • rahatasiaan

      Siellä ne sun hiekkas on ja ukoskassa. Kesällä voit luikastua tekolumenladulla

    • jaksuhalit

      Voi voi

      • lwsmdlwj

        No kaikkialle ei kerkeä yhtä aikaa varmaan sen ymmärrät?


    • Bööööö

      Ei oo viel hiihtoloma.

    • Kkhcc

      Ja sinne oli pakko tuolla kelillä lähteä?

      • No_kai

        sitä voi olettaa katujen olevan jo TUOHON aikaan hiekoitettu!


    • johtajistoSYÖmäärärahat

      Melko huonolla hoidolla on, Lappeentien keskivaiheilla kävelin ja hyvin hiljaisesta vauhdista miltei paikoiltaan aivan märkä jäinen kohta ja kellallaan olin, ei menny kuin polvi ja kyynärpää...prkl kaupungin johtajisto valitsee uutta puheenjohtajaa ja toivottavasti tulee sellainen joka miettii KANTA ASUKKAITA EIKÄ NAAPURIMAAN KANSALAISIA..trolleille faktaa...

    • OottekoKatkeriaKaikesta

      Sai taas asiallinen aloitus paskaa niskaan, mikä teitä oikein vaivaa? Minusta tuossa aloituksessa ei ollut mitään ivaamisen aihetta.

    • hyväjalkainenUkko

      Ja teidän aamu köpöttelyä varten pitäisi olla hiekkaa kylvämässä? Ja tottakai duunarien ja heidän esimiestentensä TÄYTYY TIETÄÄ missä armon TÄRKEÄT HENKILÖT suorittavat aamu kävelynsä, TÄH,? On taas Pokka pitää Hyacintit asialla. Pysykää joskus kotonanne, ei teidän tärkeitä mielipiteitä nyt kaivata, köpötelkää keväämmällä,ehkä silloin on helpompi pysyä pystyssä.

    • kundi_mies

      Rajapatsaalla kans tosi liukasta. Kävelin ihan normaalisti ja kun ketään ei lähistöllä niin tarkoitus oli vaan pieraista ihan kunnolla mutt just kun olin päästämässä pierun niin liukastuin ja pas-athan ne housuun lörähti. Ai että otti pannuun!

    • Toim11
    • HARNEX

      Nyt säästetään, kun on vuosi vaihtunut. JOULUKUUSSA oli vielä määrä rahoja käyttämättä, aurattiin vaikka ei ollut lunta vähäkään, koska rahat on käytettävä sinä vuonna kun ne on määrätty. OLEN TAVALLINEN TALLAAJA JÄÄLLÄ.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      87
      2305
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      51
      1997
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      89
      1837
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1432
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1390
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1351
    Aihe