Alanya esillä

turkkiaa

Kovin saa nyt Alanya ilmaista mainosta kun Matkaoppaita uusitaan jatkuvasti ja nyt taas uusi Alanyan matkaoppaat-sarja,vaikka toisaalta ei kovin huono tämä uusi sarja

21

381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ponponpknpkn

      Noista ohjelmista näkee, millaista ja minkä näköistä porukkaa Alanyassa käy vaikka Alanyafanit aina sen kieltävätkin.

    • sdsad

      Ihan parasta myötähäpeäviihdettä! Miten ihmeessä jotkut viitsivät elää tuolla pidempiä aikoja. Kyllä on köyhää touhua.

      • Häpeä

        Vaihda kanavaa,ei ole pakko katsoa,sitä paitsi voit Helsingissä katsoa ihan samaa touhua kun hesalaiset kapakasta kotiutuu."mistä tietää että henkilö on hesasta....
        se kertoo sen ihan varmasti itse;)


    • AinoAnkeinen

      Ei vittu mikä junttien lomapaikka. Heh. Ei uskoisi että tuollaista on olemassa muualla kuin sketsiviihteessä esim. Putouksessa. Ja toiset vielä maksavat tuonne pääsystä. Tosin varmaan kelan kustannuksella tai vähintään osamaksulla.

      • Ihmettelensuuresti

        AinoAnkeinen paljastaa jo viestinsä alatyylisellä aloituksella oman sosiaalisen statuksensa. Vaikka matkustaisi maailman kalleimmissa ja hienoimmissa kohteissa, on moukka silti moukka.


    • erilaisuusdet

      Ei mitään vikaa Alanyassa.Näin muissakin paikoissa suomalaiset häpäisee itseensä.Onko espanja muuten parempi, voin vastata että ei, siellä missä suomalaisia ja viinaa, siell myös ongelmia.Jokainen taplaa tyylillään.

    • Alanyaanaina

      Juurikin näin. Jokapaikassa on örveltäjiä, tosin moni ei vielä ole tajunnut, että tällä nimenomaa haetaan örveltäjiä ohjelmaan. Suuri osa suomalaisista lähtee lomalle kännäämään sen kerran kun pääsee jonnekin, ja tässä ohjelmassa on niitä. Sopia muistaa myös se, että siellä on myös muitakin kuin niitä kännääjiä mutta kaikki tarttuvat vai niihin kännityyppeihin. Niitä on yhtälailla Espanjassa, Kreikassa kuin Thaimaassakin. Näähän on sumalaisen lempipaikkoja. Jokaisen maan ketjuissa on näitä trolleja myös. Lukekaa ja seuratkaa. Ne, jotka oikeasti tykkäävät itse paikasta, sen kultturista, paikkallisista voivat aivan huoleti matkustaa koska nämä lieveilmiöt eivät törmää niihin.

    • RantaIomailija

      Monet lomakohteet on nähty kymmenien vuosien aikana. Yhteensä 6 viikkoa joka vuosi jossakin. Ei tuollaista noloa meininkiä ole missään muualla maailmassa. Ihan on oma rotunsa tuo Alanyaan matkustava. Ja nyt ei kyllä ole kyse positiivisesta ilmiöstä.

    • Larnakaan

      Oli tarkoitus matkustaa Alanyaan kesälomalla perheen kanssa, mutta kylläpä se nyt taitaa olla nähty tuo elämä siellä. Katsellaan tv:stä ja hävetään kotisohvalla suomalaisia siellä. Kyprokselle mennän tänä kesänä. Kiitti tuolle ohjelmalle hyvästä infosta.

      • Ihmettelensuuresti

        Samanlaisen ohjelman saisi tehtyä jokaisesta lomakohteesta. Aina on mukana juoppoja, hulluja, nuoria, vanhoja ja kaikkea siltä väliltä. Televisio ammattilaiset vain tietävät mitä kansa haluaa. Tylsää olisi katsoa jos kukaan ei räväyttäisi.


      • Säälittävä-paikka
        Ihmettelensuuresti kirjoitti:

        Samanlaisen ohjelman saisi tehtyä jokaisesta lomakohteesta. Aina on mukana juoppoja, hulluja, nuoria, vanhoja ja kaikkea siltä väliltä. Televisio ammattilaiset vain tietävät mitä kansa haluaa. Tylsää olisi katsoa jos kukaan ei räväyttäisi.

        Jos alanyasta riisuttaisiin pois sen suurin matkailuvaltti eli miehet joille kelpaa eläimistä lähtien ihan kaikki rumiluksetkin nussittavaksi, niin jäljelle ei jää yhtään mitään. Ylivoimaisesti köyhin ja surkein lomakohde jossa olen ikinä käynyt. Helvetin hyvä että kuihtuu pois paitsi ne jää jotka ovat vankina asunto-omistuksessaaan. Ja tietenkin pikkupillut jotka ovat vasta nussittu tiineeksi turkkilaiselle sekä muuten vain vajaat ihmiset. Heillä evoluutio on vielä siinä vaiheessa, kun ei ymmärretä mihin on jouduttu.


      • Reissumummo

        Sinä olet se sama säälittävä henkilö joka trollaa jokaisella keskustelupalstoilla.Se oikein paistaa kielenkäytöstäsi.Säästä rahaa ja mene todellisesti itse katsomaan niin ei tarvitse paskaa puhua!


    • Sääliksikäypi

      Luulin tähän ikään jo nähneeni ja kokeneeni kaiken. Tuo oli sittenkin vielä näkemättä. Satunnaiset ryyppyviikot vielä ymmärtää, mutta jotkut viitsii viettää tuolla aikaansa pidempään. Ja varakkaimmilla voi olla peräti oma loma-osakekin tuolla. Onnekkaita jos ovat erehtyneet vain viikko-osakehuijaukseen. Ei ole niin valtava ongelma.

      • KaunisPäiväTänään

        Et ole koskaan edes käynyt Turkissa, kun et tiedä, minkälainen käytäntö on asuntoasioissa. Ota ensin selvää ennen kuin nolaat itsesi.


      • Sääliksikäypi
        KaunisPäiväTänään kirjoitti:

        Et ole koskaan edes käynyt Turkissa, kun et tiedä, minkälainen käytäntö on asuntoasioissa. Ota ensin selvää ennen kuin nolaat itsesi.

        Enkä aio koskaan käydäkään. Sitä nimenomaan tarkoitin, että tuo ohjelma toi esille kaiken oleellisen. Ei tarvitse vaivautua paikan päälle ollenkaan. Kotisohvalta voi hävetä toisia suomalaisia ja muita juntteja sekä paikallisia huijareita. Vai että pitäisi vielä tutustua paikallisiin asuntokäytäntöihin. Riittävän tietoinen olen, että hölmöjä on huijattu vuosikausia. Vasta nyt ovat asuntojen hinnat lähestymässä oikeita.


      • AsiantuntijaNro1

        Kiitos, että paljastat tyhmyytesi täällä julkisesti.


    • ISOFANI

      Mistä niitä uusia jaksoja näkee? Minä olen löytänyt vain uusintoja! Tykkään Alanyasta ja tykkään matkaoppaista. Nillittäjät ootteko ikinä edes käyny missään ulkomailla?

      • HoxFox

        Foxilla maanantaisin klo 20.00


      • ISOFANI

        Foxilla? Miks siellä!? Kiitos tiedotsa!


      • isopienitalo
        ISOFANI kirjoitti:

        Foxilla? Miks siellä!? Kiitos tiedotsa!

        Kysy tuottajalta!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2870
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1860
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1532
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1300
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1198
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      256
      1133
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      983
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      79
      920
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      794
    Aihe