Sijoittajan koulutus.

JHHH1

Olen kiinnostunut sijoittamisesta ja mietin että saako esimerkiksi kauppakorkeakoulussa opiskelusta minkäänlaista apua tähän ? Vai onko kaikki opittava vain tekemällä?

2

107

Vastaukset

  • Sijoita ittees alhaalla on linkki siellä opit tekemään rahaa sohvalta toi ukko on ollut alalla kaksikymmentävuotta ja voin sanoo että toimii nerokas systeemi missä voi tehdä oikeesti paljon rahaa käy tsekkaa ensimmäinen askel https://aspir.me/step1/?da=so710&t=
    meitä on yli kymmenen tuhatta jäsentä käy kattoo ja kerro mielipide

  • Minun käsityseni on etää kyllähän aina sijotamisen apuja löyyty kaupaitietlestä alan koulututsa, muta mielenkinotenie kysymyä kuuluu, kuinka paljon. Kuten kolutus ylensäkinn, painotuu kaupatieleistä koulutus teriaan, ei nikään käytänöön. Etenkni rahotiuksen kurseista lienee hyötyä, hyödyllisiä eetnkin rahotisuen perusteet, portfolio-teoria ja muta joka autaa omaksuman sijotiamsieen liityävä tietoa, mutta on musittetaav, että teorit ovat aina vaan vain teorioita; niden varaaan ei pidä laskea likoja. On hyvä ymärtää, miten sijotisken tutovaatimus märätyy, miksi hajautamiseta sadaan hyötäy yms., muta kuten (talous)tieteisä ylensäkni, enustaminen on hankalaa: on tuarvaudutva historian haavintohin, analysoitava nitä tilastotitieelstä ja siten on oltava käytänön kokeemuta yritysmaailmasta. Joten minu neuvoni olisi, lue lehiten taloussivuja, perehdy omaehtoisesit sijotamisnee ja hae kaupatiteieelse alalle. :)

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut