Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pientä perämoottoria paattiin

1_X_2

4-heppainen Yamaha pääsee nyt eläkkeelle 30 palvelusvuoden jälkeen, joten uusi on hakusessa. Hepoja saa olla yksi tai kaksi enemmän. Tämä riittää. Terhi 440:n peräpeiliin laite tulee, joten lyhyt riki. Irtotankki mieluummin.

Yamahasta on siis hyvät kokemukset. Ei haittaa, vaikka teipeissä lukee Selva. Yamahan logoilla 5 heppaisen hintaa on siinä 1300, lisäpolle kustantaa satasen.

Hondalla on kova maine pienten nelitahtisten taitajana. 2015 mallin 5 heponen on hinnoiteltu 1250 euroon, tämän vuoden malli maksaa 200 lisää. Lisä-hv on saatavilla tämän vuoden malleihin, ja on tyyris 200 e.

Parsun on vanhan Yamahan kopio, eikä hinnalla pilattu: 750 euroa 5-heppaisesta ei ole liikaa. Mikä sitten lie laadun tilanne? Kun muut maksavat puolet enemmän alkaa kiinnostus herätä.

Tohatsua joko omilla tai Mercurin teipeillä saa tonnilla.

Kokemuksia koneista? Miten on vesillä pärjännyt? Onko tuoreita testejä?

6

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5000euroa2KW

      tori.fi:stä löytyy putkipihdeillä ostettuja moottoreita edulliseen hintaan.. Itse tosin myin yhden kesän ajetun 5 hv Hondan 750 eurolla. Tilalle tuli Torqeedo mutta se on toinen tarina.

    • ollenkaan

      Ainakin yamahan 4hp 4T-kone on täysillä ajaessa samakuuluinen, kun kivipora, tyhjäkäynnillä taas hiljainen sama ainakin vanhemmassa hondassa..

      et löydä 80-luvun 2T yamahaa nätimmin käyvää konetta näistä nykyisistä

    • Prööööm

      Osta 6hp tohatsu/mercury, siinä on kiinteä tankki mutta voi laittaa myös irtotankin. Tuolla ei tartte ajella Terhillä matkaa koko ajan kaasu pohjassa ja menee vähällä bensalla ja metelillä. Täristimiä yksipyttyiset on kaikki.
      Itellä on soutuveneessä 6hp Merkkari eikä oikein voi ajaa kuin tyhjäkäynnillä tai aivan pienellä kasulla. Muuten nostaa vedet perälaudan yli. Mutta en vaihtaisi pienempään.

    • Merccupelittää

      Oon ollu melko tyytyväinen 6hv tohatsuun Mercury teipillä. Tuskin se parempi on kuin muut mutta siinä on sekä tankki että letkuliitäntä. Kattelin että se Hondan vastaava painaa 27kg ja tämä on 23kg ja tarjouksessa sitä on myyty alle 1200 eurolla. Keveys ja hinta ja hyvä huoltoväli on plussaa. Hirvee jyristinhän se on mutta 2-pyttyisiä ei taida tuossa hinta/kokoluokassa olla

    • Jepsistä2

      Pienimmät 2-pyttyiset on nykyään 8 heppaisia. Painokin noissa jo nousee.

    • Sukisukisu

      SuzukiDF4A/5A/6A. Kokemuksia yhdeltä kesältä ja syystalvelta DF6A koneesta pienessä tasaperäisessä veneessä, verkkokalastelussa.
      Kevyt, paino lyhytrikisenä 23,5kg. Käyntiääni "pehmeä". Koneessa litran kiinteä tankki, irtotankkimahdollisuus. Ainoana koneena kokoluokassaan öljynsuodatin, voi kuljettaa 3:lla eri kyljellä ja öljyt ei mene sylinteriin.
      Jäi viime marraskuun lopulla veneen perään, moottorin perä oli alas tiltattuna, yön vedessä. Laituri on virtapaikalla, missä vesi ei jäädy. Aamulla mittari näytti -11 astetta pakkasta. Kone käyntiin 3:lla nykäisyllä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe